- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.759
- 448
deneme 1-2 sağol ablacım çek valla kocişin bidaha bidaha aşık olsun sana
Canım benim inşallah
valla ben de bilmiyom ben de nilüfer olmuşum heheheheh
bu ne ablacım hehhe
gülüm yanlış oldu ooo
kizlar kilo verenleri gönüden tebrik ederim unutuklarim olabilir kusuruma bakmayin kilo veremeyenler kendini uzmesin haftaya ins daha cook verirsiniz,
evet canim benim kizda cok yaramaz iki dakika yerinde durmuyor inan onun pesinden kosturmak bana spordan daha iyi geliyor
buda benim kilo bildirimim
baslangic: 82,5
iki hafta önce: 68.6 gecen hafta izinliydim tartilmadim
bu hafta:67.8
giden: 800gr
toplam giden 14.700
tebrik ederim serpilim..
nasıl yaaaa canım sen bu yediklerinlemi verdin 1.2oo kiloyuçikolatalar tahin pekmez filan valla helal olsun sana demek metbolzmn süper tıkır tıkır çalışıyo maş.
ben bunları yesemmmm vede kilo versem daha ne isterim rabbimden
canım 3 çocuk daha nasıl çalışsın bilmiyorum ki
ben de ılk bıldırımımı yapayımmm :92:
başlangıc :79
gecen hafta :79
bu hafta :77.7 (ılk bıldırımın ugurlu rakamı "7"oldu valla)
giden :1.3
eski sayfaları okudugumda ılk haftalarda daha cok kılo verildiği dıkkatımı cekmıstı, benimki onların yanıdna ılk haftaya gore nasıl anlayamadım :44: gercı gecne cuma baslayıp haftasonunu da annemın yanında gecırmemın de etkısı olabılırrr
beni de listeye alırmısınız acabaaa :92::92::92:
kilo veren/veremeyen butun arkadaslarımı tebrık ederımmmayrıca hayatım boyunca hep kılo vermek isteyıp ılk defa sizin sayenızde bu yolda bısıler yapmaya basladım, bu yuzden de hepınıze cooooooooooo....oookk tesekkur edıyorum, iyi ki varsınızzz
tebrik ederim
günaydın hanımlaaaarr
bildirmimi yapayım hemenciiiikk
başlangıç : 79,6
hedef:70
geçen hafta:77.6
bu hafta:77.3
giden:300gr
toplam giden:2.3 kilo
tebrik ederim
arkadaşlar moralim çok bozuk sinir oldum yaaaaaaaaaaaa bi arkadaşımın doğumuna 1-2 hafta kalmıştı bugün sabah son kontrole gittiğinde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmişler. hemen sezeryanla bebği almışlar. tabi bebek ölü doğdu. arkadaşım çok kötü o başka bir şehirde yanına gidemiyorum. çok kötü çokkkkkkkkkk 9 ay karnında taşı ölüsünü eline versinler offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
allah sabır versin canım çok üzülüyorum böyle haberlere...
tebrik ederimmerhabalar
bu hafta bende reglim
kilo veren herkesi tebrik ederim
sanırım ben 5 mayısa kadar 69u göremicembunada şükür
kilo bildirimi
başlangıç 79.3
geçen hafta 71.4
bu hafta 71.2
giden 200gr
toplamda 8.100gr
selam canım arkadaşlarımmmmherkese hayırlı cumalar diliyorum hepinizi çok özledim ama hergün girip okudum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.1
bu hafta 64.6
qiden 500
toplamda qiden 25.4
hedef 60
hoşgeldin canım....
tebrik ederim
bu arada bildirim yapmayacak olanlarla ilgili açıklama yapacaktın...
Son düzenleme: