evet canım hep okudum kaçamaklarınızıinşallah bundan sonra böyle şeyler olmaz bende üzülüyorum aranızda olamayınca
hoşbuldum hoşbuldum canımcımmm
ahh canım okudum özel hayatınla ilgili olanları sen versene onun telini banaaşööyle bi çekem kulaqını
herkese selam
ben yine takıldım kaldım yaaa.. niye böyle oluyor anlamıyorum. ayda 1 kilo ancak veriyorum.
başlangıç 1 şubat. 75
geçen hafta 69,4
bu hafta 69,4
giden koca bir 0
canım cuma günleri rahatladıqımız için (bildirim yapıp) abartmadan kaçamak yapabiliyoruz ama ben bugün abartmak istiyorum...
hoşbuldum ayşecimaçıklamamı yaptım cnm bildirim yaptıkları andan itibaren 2 hafta sonra listeye alıcam belki ders olur birilerinee bu arada lütfen herkesin kilo çizelgesi olsun kim kaç kilo görmemiz gerekiyor yeni gelenlerde lütfen en kısa zamanda mümkünse bugün çizelgelerini yapsınlar
fıstıqım benimmmhoşbuldum tatlımm kıss çok özledim ben sizii
ya kızlar akşam musli ile nasıl doyuyorsunuz ben öğlen yiyorum akşam çok acıktırdı beni..
bende menğmğ yazayım yorum bekliyorum. beni birilerinin dürtmesi gerek sanırsam çok az gidiyor yada gitmiyor demeliyim aslında
sabah
1 fincan çay
kepek ekmeğine tost
1 haşlanmış yumurtanın sarısı(beyazınnı kızlar yedi:)))
yarım kk peynir
ara 4 tane eti form
öğlen 2 kaşık musli 1 bardak süt
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 tavuk baget
salata
bu yazı bana yazılmıştır kızlar çünkü bi tek ben bildirim yapmıycam dedim.ama kilo veremediğim için deil eksideyim şu anda ama bu şekilde kendimi daha iyi hissediyorum diğer türlü strese giriyorum şu an için böyle yani.Ders alcak bi durum deil kaptan canın saolsun liste cok onemlı deıl benım amacım bı sekılde kılo vermek
selam canım arkadaşlarımmmmherkese hayırlı cumalar diliyorum hepinizi çok özledim ama hergün girip okudum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
bugünkü menüüm
bugün kaçamak yok, yarın kahvaltı ve steakhouse burger beni bekler1 aydır ice tea içmedim, onuda içcem yarın
Sabah
Yarım kepekli simit
Şekersiz çay
Ara
Yok
Öğle
Yarım kepekli simit
1 kupa sehriyeli tavuklu hazır çorba
2 kahve fincanı light yogurt
Ara
1 ısırık k-bar
şekersiz yeşil çay
Akşam
2 yemek kaşığı müsli
2 yemek kaşığı meyveli nesfit
1 su bardağı yagsız süt
oh oh ne güzel gelsin burgerlar benim için de ye. ben de herhalde pazar günü yerim ama ben big king yiyecem
Arkadaşlar alıntılarda yazıyorum kaynıyor sanırım öncelikle;
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Herkesin kilo çizelgesini görücem arkadaşlar
Lütfen menülerimizi akşam bitmeden yazmayalım çünkü deqişebiliyor önce yiyelim en son toplu olarak sabah ara öqlen ara akşam ara şeklinde yazalım
Kilo alsakta versekte lütfen bildirimlerimizi yapalım aksi halde bir müddet kenarda beklemeniz gerekecek sonuçta ben bu listeye emek veriyorum sizdende sayqı duyup nedenleriniz ne olursa olsun bildirim yapmanızı rica ediyorum..
Özellikle canımızın çekeceqi şekilde yapılan kaçamakları lütfen paylaşmayalım örnek menüleri paylaşalımki örnek olabilelim
Bilidrimlerimizi mutlaka özele yapalım burda yazanları listeye eklemiyorum sıralamamız şı şekilde olsun lütfen eksik yazmayaalım sonra ben hesaplamak zorunda kalıyorum
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef
Sizleri seviyorum arkadaşlar iyiki varsınız ve iyiki herbirimiz bu topikteyiz bu topikte olmak bir ayrıcalıktır
canım bu durum istisna burdan bildirim yapmak zorunda olanlar senanın dikkatine diye yazıp bildirimlerini yaparlarsa eklerim listeye..
hoşbuldum canım bende bendeee çok özledimmm
canım bildirimini özele yaptıysan sorun yok eklerim seni bu hafta
Arkadaşlar alıntılarda yazıyorum kaynıyor sanırım öncelikle;
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Herkesin kilo çizelgesini görücem arkadaşlar
Lütfen menülerimizi akşam bitmeden yazmayalım çünkü deqişebiliyor önce yiyelim en son toplu olarak sabah ara öqlen ara akşam ara şeklinde yazalım
Kilo alsakta versekte lütfen bildirimlerimizi yapalım aksi halde bir müddet kenarda beklemeniz gerekecek sonuçta ben bu listeye emek veriyorum sizdende sayqı duyup nedenleriniz ne olursa olsun bildirim yapmanızı rica ediyorum..
Özellikle canımızın çekeceqi şekilde yapılan kaçamakları lütfen paylaşmayalım örnek menüleri paylaşalımki örnek olabilelim
Bilidrimlerimizi mutlaka özele yapalım burda yazanları listeye eklemiyorum sıralamamız şı şekilde olsun lütfen eksik yazmayaalım sonra ben hesaplamak zorunda kalıyorum
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef
Sizleri seviyorum arkadaşlar iyiki varsınız ve iyiki herbirimiz bu topikteyiz bu topikte olmak bir ayrıcalıktır
döv ablam sen onu hıh bidaaa yiyemesin öle gözümün önünde dürüm felannn
en cok o koydu
ya kızlar akşam musli ile nasıl doyuyorsunuz ben öğlen yiyorum akşam çok acıktırdı beni..
bende menğmğ yazayım yorum bekliyorum. beni birilerinin dürtmesi gerek sanırsam çok az gidiyor yada gitmiyor demeliyim aslında
sabah
1 fincan çay
kepek ekmeğine tost
1 haşlanmış yumurtanın sarısı(beyazınnı kızlar yedi:)))
yarım kk peynir
ara 4 tane eti form
öğlen 2 kaşık musli 1 bardak süt
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 tavuk baget
salata
bu yazı bana yazılmıştır kızlar çünkü bi tek ben bildirim yapmıycam dedim.ama kilo veremediğim için deil eksideyim şu anda ama bu şekilde kendimi daha iyi hissediyorum diğer türlü strese giriyorum şu an için böyle yani.Ders alcak bi durum deil kaptan canın saolsun liste cok onemlı deıl benım amacım bı sekılde kılo vermek
senacımmmmm hoşgeldin canımsanada hayırlı cumalarr bidaha gitme canımcım anladıkki sensiz olmuyo
kaptan ben sabah bildirim yaptım ama gördünmü bilmiyorum 77 ile dönmüştüm bugün 75 im eğer listeye ekleyeceksen beni bu şekilde eklermisin canım yani listeye yeni giriyomuşum gibi çizelgemi o şekil düzenliycem çünki ben
tmm ablacim ben hedef kilomu yazmayi unutmusum bidaha göndermeme gerek varmi :87: ilk okul cocugu gibi oldum herseyi soruyorum buney bunedemek
kız yemesek mi
bu kdr dikkat edioz smdi gidip bi ögünde kalori yumagı olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?