70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

döv ablam sen onu hıh bidaaa yiyemesin öle gözümün önünde dürüm felannn
en cok o koydu

ben de yazıyım hadi menümüüüü

kalkınca
1 bardak su
limonlu form çayı

kahvaltı
kepekli ekmek arası peynir zeytin ezmesi doamtes
açık şekersiz çay

arada
yok

öğlen
4 köfte
3 yk pilav
1 barda ayran

arada
yrım paket çubuk kraker

akşam
1 patates
1 kabak dolması
2 kaşık yoğurt

yatmadan
1 elma
form çayı

ya kızlar akşam musli ile nasıl doyuyorsunuz ben öğlen yiyorum akşam çok acıktırdı beni..

bende menğmğ yazayım yorum bekliyorum. beni birilerinin dürtmesi gerek sanırsam çok az gidiyor yada gitmiyor demeliyim aslında
sabah
1 fincan çay
kepek ekmeğine tost
1 haşlanmış yumurtanın sarısı(beyazınnı kızlar yedi:)))
yarım kk peynir
ara 4 tane eti form
öğlen 2 kaşık musli 1 bardak süt
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 tavuk baget
salata

bu yazı bana yazılmıştır kızlar çünkü bi tek ben bildirim yapmıycam dedim.ama kilo veremediğim için deil eksideyim şu anda ama bu şekilde kendimi daha iyi hissediyorum diğer türlü strese giriyorum şu an için böyle yani.Ders alcak bi durum deil kaptan canın saolsun liste cok onemlı deıl benım amacım bı sekılde kılo vermek

kızlar bişicik soracaktım size :26:
ben normalde hiç su içmeyen bi insanım, tüm gün bi bardak içmediğim olur ancak şimdi ona da dıkkat ediyorum, elimde suyumla dolaşıyorum ancak ben üç yudum su içiyorum, 15 dk sonra hemencik tuvalete koşuorum hıc bıtmeyecekmış gıbı geliyo bazen
bu normal mi, niye boyle oluyo anlamadımmmm :44:

canım al benden de o kadar.. ilk başlarda çok iyiydi sonra acayip acıktırmaya başladı müsli beni.

bende yazayim menumu

sabah: bir cay bardagi meyveli musli
bir cay bardagi light sut

ara: yarim elma
yarim armut
bes dilim sucuk ( kucuk dilim )
4 zeytin (kayinannem yiyordu canim cekti neyapim ama abartmadan biraktim)

öglen: bol yesilikli salata (maydonoz, nane, marul domates, salatalik, biber, ve biraz ton baligi)

gerisini bilmiyorum zaman gösteriri:44::44::44:

kuzucuuuumm iyi ol sen buraya gel sohbet edelim iyi olarsın kesin

oh oh ne güzel gelsin burgerlar benim için de ye. ben de herhalde pazar günü yerim ama ben big king yiyecem

Arkadaşlar alıntılarda yazıyorum kaynıyor sanırım öncelikle;
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Herkesin kilo çizelgesini görücem arkadaşlar
Lütfen menülerimizi akşam bitmeden yazmayalım çünkü deqişebiliyor önce yiyelim en son toplu olarak sabah ara öqlen ara akşam ara şeklinde yazalım
Kilo alsakta versekte lütfen bildirimlerimizi yapalım aksi halde bir müddet kenarda beklemeniz gerekecek sonuçta ben bu listeye emek veriyorum sizdende sayqı duyup nedenleriniz ne olursa olsun bildirim yapmanızı rica ediyorum..
Özellikle canımızın çekeceqi şekilde yapılan kaçamakları lütfen paylaşmayalım örnek menüleri paylaşalımki örnek olabilelim
Bilidrimlerimizi mutlaka özele yapalım burda yazanları listeye eklemiyorum sıralamamız şı şekilde olsun lütfen eksik yazmayaalım sonra ben hesaplamak zorunda kalıyorum
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef
Sizleri seviyorum arkadaşlar iyiki varsınız ve iyiki herbirimiz bu topikteyiz bu topikte olmak bir ayrıcalıktır

Son düzenleme:

emredersiniz komutanııım :82::82:

kaptan ben sabah bildirim yaptım ama gördünmü bilmiyorum 77 ile dönmüştüm bugün 75 im eğer listeye ekleyeceksen beni bu şekilde eklermisin canım yani listeye yeni giriyomuşum gibi çizelgemi o şekil düzenliycem çünki ben

tmm ablacim ben hedef kilomu yazmayi unutmusum bidaha göndermeme gerek varmi :87: ilk okul cocugu gibi oldum herseyi soruyorum buney bunedemek

döv ablam sen onu hıh bidaaa yiyemesin öle gözümün önünde dürüm felannn
en cok o koydu

yolla bana canımcım sökeyim dişlerinide görsün gününü neymiş bakalım bnm güzelimin önünde hemde 2 tane dürüm yemek

canım öqlen karnını güzelce doyurursan aranıda yaparsan acıkmazsın çok acıkıyorum diyorsan müsliden önce çorba iç ...

yanılıyorsun cnm bildirim yapmayan tek sen deqilsin ben genel olarak söyledim ayrıca strese girmiyosun aslında motive oluyorsun zaten bu yarış olmasa ozaman kilo veremeyiz kilo vermenin durması kesinlikle bildirim yapıyor olman deqil arzucum hemen teslim olma bildirimini yap ve ben bu işi başarıcam de canım ben başaracaqına çok inanıyorum

kızlar kermese gidiyorum gelince görüşürüz sohbet etmeyi çok özledim bekleyin beni kızlarrr

senacımmmmm hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalarrbidaha gitme canımcım anladıkki sensiz olmuyo

canım bilidirmini özelel nasıl yaparsan listeye o şekilde geçersin
tmm ablacim ben hedef kilomu yazmayi unutmusum bidaha göndermeme gerek varmi :87: ilk okul cocugu gibi oldum herseyi soruyorum buney bunedemek

tekrar yollamana gerek yok cnm bu seferlik çizelgenden bakarım

gittim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…