70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar kızlar çok acil diyete başlamam gerekiyo..
bi a.v.m'de çalışıyorum ve yemek saatlerimle çalışma saatlerim çok dengesiz bana önerebileceğiniz bi diyet varmı?
birde kilo çizelgesini nasıl hazırlayabilirim?

oh sefan olsun. son 1 ay için bi simit fırınını zengin etmiş bulunmaktayım bi süre sanırım önünden bile geçesim yok kendinle gururduyorumki.okadar çok kaçamak yapmama rağmen formumu kaybetmemeyi başardım.demek oluyoki 3 ay boyunca düzenli diyetim gerçekten başarılı oldu sende artık 1 seneyi tamamlamak üzere olduğun diyet serüveninde neyi nasıl dengeleyeceğin ne yapacağın konusunda kendini tanıdığın bildiğin için nekadar kaçamak yaparsan yap toparlamasını başarıyorsun dilerim bu durum diğer arkadaşlarada örnek olur.önce kendilerini tanırlar ve diyetlerinde başarılı olurlar

Son düzenleme:
tempolu bir işin olmalı buna rağmen kilo alıyorsan bunun sebeplerini araştırmalısın öncelikle.daha sonra buna göre kendine en uygun diyet şeklini seçmelisin.tamm olarak kilo sorunun ne boyutta neden kaynaklı olduğunu vs. az biraz kendini anlatarak açıklarsan değişik fikirlerimizi sana sunabiliriz.

canım gel bize katıl bize biz hergün burda yediklerimizi paylaşıyoruz. çok işe yarıyor. biz sık sık ama az yiyoz. kilo çizelgesini de diyet gruplarında sabit konularda kilo çizelgesi nasıl yapılır konusunda anlatılıyor ayrıntılı ordan yapabilirsin

:2: bana da yardım edin kpss'ye hazırlanan bir öğretmen adayıyım yaşadığım yerde yürüme istediğimi arttıracak bir yer değil. evde pilates yapmaya çalışıyorum ama tatlıya dayanamıyorum haftada 1 kere mutlaka kaçıyor kaçınca da işin ucu kaçıyor. ders çalışmam lazım o yüzden çok hareketli olamıyorum yemek yapmayı ve yemeyi seviyorum. değişik yemekler deniyorum sonucunda 2 ileri 1 duraklama aynı mehter takımı gibi eee napıcam ben şimdi haftada bir kilo verebiliyorum ama almamam da lazım :26: yaz geliyor :26: :26: :26:

bugün facede bi resme denk geldim.sınava hazırlık dönemi diye pijamalı bi hatun yorgun ve bitkin kafasında kalem ve kucağunda çikolata kavanozu kendini anlatışın onu anımsattı bana.nefsine hakim olmadıktan sonra kilo vermenin mümkün olması zor.işin sırrı düzenli ve az porsiyonlu menülerle sık sık beslenmekte.bu durumda arada tatlı krizlerini kuru meyve yada taze meyvelerle geçirmeyi 1-2 ay gibi bir sürede başarabilirsen form kazanırsın.öyle her canın bişi istediğinde bugün sabredip yarın kendini engelleyemezsen 1 ileri 2 geri devam eder bu durum.düzenli 1 ay diyet yapmadıktan sonra kilo verdim diyemez hiç kimse.çünkü 1 ayda verdiğiniz o kilo geri alınması en kolay kilodur.kaç kilo verecekseniz verin diyetiniz 2 aydan az sürmemeli.

arada bir kaçamakların olur normal tabi mesela ben haftada iki gün birer öğünde kaçamak yapıyorum gün belirliyorum kendime mesela pazar günü öğlen 1 kaçamak hakkım var. salı günü öğlen 1 kaçamak hakkım var. kaçamaklarını öğle ya da sabah yaparsan kilo vermeni çok etkilemez

:44:
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim

şuan 73 kiloyum 1,70 boyundayım ama kilomu göstermeyen bi yapıya sahibim arkadaşlarımın gözü önünde tartılmama rağmen inanmıyorlar. bütün gün oturarak çalışıyorum bedenden çok beyin yorgunluğu yaşıyorum. geçen yıl 3 ayda 8 kilo vermiştim tabii spor takviyesiyle ama yoğun iş tempomda hem spor hem evin işleri bi arada gitmedi... şimdi tekrar kilo vermek istiyorum

boyun uzun fizik yapın et dokusunun sıkılığı gençlik vs.herşey kilonun görünüm şeklini değiştiriyor.burda en çok yaşadığımız sorunlardan biri bu aynı boy ve kiloda farklı görüntüye sahip insanlarız.bu yüzden kıyaslamada bulununca sinir oluyoruz ama ama nasıl olur aynıyız ama daha zayıfsın daha zayıfım vs. şeklinde :).yoğun bi iş temposunda yemekten uzak durman gayet kolay olur bence.oturarak çalıştığın için çalışma döneminde dah açok sıvı gıdalar tüketip akşam öğünlerinde sebze ağırlıklı beslenirsen bence kısa sürede kilo verirsin

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim mehter marşından sıkıldım artık serdar ortaç'ın parçalarında hoplamak istiyorum kaçamak fikri en azından işin yani diyetin stresini azaltır :129: teşekkür ederim tekrar

bende atamıyorum daha yaaabekleyelim artık listeye girene kadar 6-7 kilo vrmiş oluruz heralde

bugün mezurayla kaynaştım zayıfladımmı ne oldu 74 cm çıktıbelim en son 77 cm diye hatırlıyorum.anam anam kuruyom ben ama toto maşallah bi milim oynamıyo

Son düzenleme:
selam canım arkadaşlarımmmm herkese hayırlı cumalar diliyorum hepinizi çok özledim ama hergün girip okudum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir

sanada hayırlı cumlar kaptancııııım hoşgeldiiiiinkilo verdik çıtırız vallayaaa şimdi biz senin özeline bildirim yapcaz ama ne zmn o olgunluğa erişeceğiz:78::78::78::84::84:

bugün mezurayla kaynaştım zayıfladımmı ne oldu 74 cm çıktıbelim en son 77 cm diye hatırlıyorum.anam anam kuruyom ben ama toto maşallah bi milim oynamıyo

sorma yaaa o totişler nolcek bilmiyorum ...çok lazımmış gibi önce bel inceliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…