oh sefan olsun.bende 2 den sonra çocukları alıp kermese gidicem çok güzel ve büyük bir kermes her yıl tekrarlanıyor ve inanılmaz kaçamaklar yapıyorlar bende gidip yicem valla bugün sınır tanımıcam canım ne istiyorsa yicem sabahta koşa koşa simit aldım 2 haftadır bi rüyalarıma girmediqi kaldı ...
tempolu bir işin olmalı buna rağmen kilo alıyorsan bunun sebeplerini araştırmalısın öncelikle.daha sonra buna göre kendine en uygun diyet şeklini seçmelisin.tamm olarak kilo sorunun ne boyutta neden kaynaklı olduğunu vs. az biraz kendini anlatarak açıklarsan değişik fikirlerimizi sana sunabiliriz.selamlar kızlar çok acil diyete başlamam gerekiyo..
bi a.v.m'de çalışıyorum ve yemek saatlerimle çalışma saatlerim çok dengesiz bana önerebileceğiniz bi diyet varmı?
birde kilo çizelgesini nasıl hazırlayabilirim?
selamlar kızlar çok acil diyete başlamam gerekiyo..
bi a.v.m'de çalışıyorum ve yemek saatlerimle çalışma saatlerim çok dengesiz bana önerebileceğiniz bi diyet varmı?
birde kilo çizelgesini nasıl hazırlayabilirim?
bugün facede bi resme denk geldim.sınava hazırlık dönemi diye pijamalı bi hatun yorgun ve bitkin kafasında kalem ve kucağunda çikolata kavanozu:2: bana da yardım edin kpss'ye hazırlanan bir öğretmen adayıyım yaşadığım yerde yürüme istediğimi arttıracak bir yer değil. evde pilates yapmaya çalışıyorum ama tatlıya dayanamıyorum haftada 1 kere mutlaka kaçıyor kaçınca da işin ucu kaçıyor. ders çalışmam lazım o yüzden çok hareketli olamıyorum yemek yapmayı ve yemeyi seviyorum. değişik yemekler deniyorum sonucunda 2 ileri 1 duraklama aynı mehter takımı gibi eee napıcam ben şimdi haftada bir kilo verebiliyorum ama almamam da lazım :26: yaz geliyor :26: :26: :26:
:2: bana da yardım edin kpss'ye hazırlanan bir öğretmen adayıyım yaşadığım yerde yürüme istediğimi arttıracak bir yer değil. evde pilates yapmaya çalışıyorum ama tatlıya dayanamıyorum haftada 1 kere mutlaka kaçıyor kaçınca da işin ucu kaçıyor. ders çalışmam lazım o yüzden çok hareketli olamıyorum yemek yapmayı ve yemeyi seviyorum. değişik yemekler deniyorum sonucunda 2 ileri 1 duraklama aynı mehter takımı gibi eee napıcam ben şimdi haftada bir kilo verebiliyorum ama almamam da lazım :26: yaz geliyor :26: :26: :26:
tempolu bir işin olmalı buna rağmen kilo alıyorsan bunun sebeplerini araştırmalısın öncelikle.daha sonra buna göre kendine en uygun diyet şeklini seçmelisin.tamm olarak kilo sorunun ne boyutta neden kaynaklı olduğunu vs. az biraz kendini anlatarak açıklarsan değişik fikirlerimizi sana sunabiliriz.
boyun uzun fizik yapın et dokusunun sıkılığı gençlik vs.herşey kilonun görünüm şeklini değiştiriyor.burda en çok yaşadığımız sorunlardan biri bu aynı boy ve kiloda farklı görüntüye sahip insanlarız.bu yüzden kıyaslamada bulununca sinir oluyoruz ama ama nasıl olur aynıyız ama daha zayıfsın daha zayıfım vs. şeklinde :).yoğun bi iş temposunda yemekten uzak durman gayet kolay olur bence.oturarak çalıştığın için çalışma döneminde dah açok sıvı gıdalar tüketip akşam öğünlerinde sebze ağırlıklı beslenirsen bence kısa sürede kilo verirsin:44:
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
şuan 73 kiloyum 1,70 boyundayım ama kilomu göstermeyen bi yapıya sahibim arkadaşlarımın gözü önünde tartılmama rağmen inanmıyorlar. bütün gün oturarak çalışıyorum bedenden çok beyin yorgunluğu yaşıyorum. geçen yıl 3 ayda 8 kilo vermiştim tabii spor takviyesiyle ama yoğun iş tempomda hem spor hem evin işleri bi arada gitmedi... şimdi tekrar kilo vermek istiyorum
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.1
bu hafta 64.6
qiden 500
toplamda qiden 25.4
hedef 60
aaay ben ozele de mesaj atamıyorum, çıldırceeeğiiiiiimmmmm:26:
beklıyım bariii ; ben de o zmna kdr kendimi toparlamıs, düzenimi oturtturmus olurum sonrada listeye eklenırım, inş bu sure ıcınde bı aksılık cıkmaz
lequim nerdesin huuuuuuuuuu?
selam canım arkadaşlarımmmmherkese hayırlı cumalar diliyorum hepinizi çok özledim ama hergün girip okudum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
daha çok fırın mesaj yazmak zorundasınsanada hayırlı cumlar kaptancııııım hoşgeldiiiiinkilo verdik çıtırız valla yaaa şimdi biz senin özeline bildirim yapcaz ama ne zmn o olgunluğa erişeceğiz:78::78::78::84::84:
bugün mezurayla kaynaştım zayıfladımmı ne oldu 74 cm çıktıbelim en son 77 cm diye hatırlıyorum.anam anam kuruyom benama toto maşallah bi milim oynamıyo
bende atamıyorum daha yaaabekleyelim artık listeye girene kadar 6-7 kilo vrmiş oluruz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?