70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadsalar yukarıda ki sorum arada kaynadı gıttı bi fikri olan var mı :92:

sorma yaaa o totişler nolcek bilmiyorum ...çok lazımmış gibi önce bel inceliyo
lazım lazımda bukadar değil bi yerden sonra oda incelecek biliyorum ama yinede 1 metreden aşağı ineceğine hiç sanmıyorum.sanki hiç kilo vermemişim gibi duruyor 50 lili kilolara insemde öyle zayıf yada zarif görünmicem.dün gece kanepede uzanıyorum kocişe dedim taşı beni içeri götür ben seni nasıl götürim diyo :84::84: kuş kadar hatunum halbuki

6-7 kilo su an hayal gıbı bana

ay sbhtan berı sürekli sağ gözüm aynen su sekıl atıp duruyo ; fıldır fıldır kk takıp edıcem derken sağlam gözlerden mi oluyorum neee

ayyy Allah korusun canım..sağ sağlığa sol varlığakulak çınlaması için geçerli ama bunun içinde kullandım..hayra yor canım

arkadsalar yukarıda ki sorum arada kaynadı gıttı bi fikri olan var mı :92:
vucut su içmeye alışık değil o yüzden belki ama uzun sürüyosa vucutta ödem var olabilirç.bendede adet dönemi bu durum oluyo resmen wcde yatıyom.bi süre sıvı gıdalar almaya devam et ödemi attıktan sonra normala dönersin

Son düzenleme:
benımde belım ıncelmıyo yaa 82 cıktı bugun

bende dıyorum eşime aynı senınkıyle aynı cvbı alıyorum yeşimm
taşıma konusundamı. senin kociş güçlü kuvvetli polis adam.benimki mazlum kendi halinde bi öğretmen tebeşir sallıyo tebeşirle ben birmiyim hepi topu benden 10- 15 kilo fazla adam

amaaan erkek değilmi şekerim al birini vur ötekinene var taşısa sanki hıhbenimkide güya beni motive edecek diyoki zayıflamadan gemi gibiydin karıcığım harika gidiyosun diyo lafa bak..şurda iki kilo zayıflamışım..yani hala gemi gibimiyim bende küstüm:84:

canı kıymetli benimkinin.ağır işlere gelemez e bende hafif sayılmam 59 falan olim evde yürümicem taşıyacaksın dicem

ayyy Allah korusun canım..sağ sağlığa sol varlığakulak çınlaması için geçerli ama bunun içinde kullandım..hayra yor canım

aay valla geçmiyo bu, deli olcam netten baktım niye olur diye, vitamınsızlıkten yorgunluktan filan diye yazıyo:44: ee tabi ilk defa yemeden kıstım, vucut alıskın değil ya kendı çapında sinyal veriyo sanırım neyse onemli bişi olmasında, akşam olsun eve gidelim de bıraz kocişe nazlanayımmm

ben de sasırıyorum, 3 yudum su içip 15 dakıka sonra nası tuvalete gıdebılıyorum, hiç biyere ugramadan dırek asagımı ınıyo bu su
hadı onu da gectım, 3 yudum suyla hıc bıtmeyecek gıbı tuvalete gıdıyorum, o kadar su ıcmedım ki ben nerden gelıyo bunun kaynagı bu hafta hıc alıskın olmadıgı bı hafta gecırdı vucutta ne yapcagını sasırdı tabii

Son düzenleme:
taşıma konusundamı. senin kociş güçlü kuvvetli polis adam.benimki mazlum kendi halinde bi öğretmen tebeşir sallıyo tebeşirle ben birmiyim hepi topu benden 10- 15 kilo fazla adam

evet taşıma konusunda canım.sadece evlendıgımız gün istemiştim taşımıştı 63 kılo felandım.ılk ve son oldudur ben ona bı denettıreyım bugun ıtıbarıyle kendısı 105 kılo ve 1.75 boyunda taşır mı sizce

ağrın sızın yoksa ödem atıyosundur bebeğim boşver iidir bu durum ödemden kurtulduktan sonrası düzenli beslenmeyle yavaş yavaş halledilir endişe etme

bi zahmet taşısın.işi dolayısıylada güçlü kuvvetlidir. benimki hayatında alışveriş poşedinden başka ağırlık taşımamışki

ağrın sızın yoksa ödem atıyosundur bebeğim boşver iidir bu durum ödemden kurtulduktan sonrası düzenli beslenmeyle yavaş yavaş halledilir endişe etme

cok şükür agrım sızım yok, vay be bende de ne ödem varmış, at at bitmedi
belki de ben kilolu bile değilim sadece ödemim varr, belki de tuvalete gıdıp geldıkce kürdan gıbı bı bayan olcam

Son düzenleme:
cok şükür agrım sızım yok, vay be bende dene ödem varmışat at bitmedi
belki de ben kilolu bile değilim sadece ödemim varr
düzensiz besleniyodunsa abur cubur vs yararsız şeylere yükleniyosan muhakkak vardır ödem.bide işte su içme alışkanlığında yoksa bu bi alışma sürecidir.bi süre sonra normala döner.havalarda aserin üşütmüşündür anlamadan hepsinin etkisiyle wc ile olan büyük aşkın başlamıştır.sonuçta ağrı sızı hissi yoksa bu durum gayet iyi sağlık açısından için temizleniyor

hem de ne dzuensız beslenme ve abur cubur, neyse anmayalım şimdi onları inş gerıde kaldı o gunler cabucak alısır ınş vucudum, ofıste utandım artık valla, 10 dk da bır fışır fışır tuvalete gıtmeye
aaay benım içim temizdir yaaa neyse bıarz daha temızlensın bariii, tertemiz olayımmm cok tesekkur ederım, bılgılendırmelerın içinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…