daha çok fırın mesaj yazmak zorundasın
bende atamıyorum daha yaaabekleyelim artık listeye girene kadar 6-7 kilo vrmiş oluruz heralde
kızlar bişicik soracaktım size :26:
ben normalde hiç su içmeyen bi insanım, tüm gün bi bardak içmediğim olurancak şimdi ona da dıkkat ediyorum, elimde suyumla dolaşıyorum ancak ben üç yudum su içiyorum, 15 dk sonra hemencik tuvalete koşuorum hıc bıtmeyecekmış gıbı geliyo bazen
bu normal mi, niye boyle oluyo anlamadımmmm :44:
lazım lazımda bukadar değilsorma yaaa o totişler nolcek bilmiyorum...çok lazımmış gibi önce bel inceliyo
ciddi soryorum kıııız kaç msj olunca özele atabiliriz
6-7 kilo su an hayal gıbı bana
ay sbhtan berı sürekli sağ gözüm aynen su sekılatıp duruyo ; fıldır fıldır kk takıp edıcem derken sağlam gözlerden mi oluyorum neee
vucut su içmeye alışık değil o yüzden belki ama uzun sürüyosa vucutta ödem var olabilirç.bendede adet dönemi bu durum oluyo resmen wcde yatıyom.bi süre sıvı gıdalar almaya devam et ödemi attıktan sonra normala dönersinarkadsalar yukarıda ki sorum arada kaynadı gıttıbi fikri olan var mı :92:
sorma yaaa o totişler nolcek bilmiyorum...çok lazımmış gibi önce bel inceliyo
arkadsalar yukarıda ki sorum arada kaynadı gıttıbi fikri olan var mı :92:
ciddi soryorum kıııız kaç msj olunca özele atabiliriz
evet 100 msj dan sonra atabiliyosun neyse az kaldı bugün hallederiz bu işi100 olunca atabılıyoruz dıye bılıyorum ben
taşıma konusundamı.benımde belım ıncelmıyo yaa 82 cıktı bugun
bende dıyorum eşime aynı senınkıyle aynı cvbı alıyorum yeşimm
lazım lazımda bukadar değilbi yerden sonra oda incelecek biliyorum ama yinede 1 metreden aşağı ineceğine hiç sanmıyorum.sanki hiç kilo vermemişim gibi duruyor 50 lili kilolara insemde öyle zayıf yada zarif görünmicem.dün gece kanepede uzanıyorum kocişe dedim taşı beni içeri götür ben seni nasıl götürim diyo :84::84: kuş kadar hatunum halbuki
canı kıymetli benimkinin.amaaan erkek değilmi şekerim al birini vur ötekinene var taşısa sanki hıh benimkide güya beni motive edecek diyoki zayıflamadan gemi gibiydin karıcığım harika gidiyosun diyo lafa bak..şurda iki kilo zayıflamışım..yani hala gemi gibimiyim bende küstüm:84:
ayyy Allah korusun canım..sağ sağlığa sol varlığakulak çınlaması için geçerli ama bunun içinde kullandım..hayra yor canım
vucut su içmeye alışık değil o yüzden belki ama uzun sürüyosa vucutta ödem var olabilirç.bendede adet dönemi bu durum oluyo resmen wcde yatıyom.bi süre sıvı gıdalar almaya devam et ödemi attıktan sonra normala dönersin
taşıma konusundamı.senin kociş güçlü kuvvetli polis adam.benimki mazlum kendi halinde bi öğretmen tebeşir sallıyo tebeşirle ben birmiyim hepi topu benden 10- 15 kilo fazla adam
ağrın sızın yoksa ödem atıyosundur bebeğim boşver iidir bu durumben de sasırıyorum, 3 yudum su içip 15 dakıka sonra nası tuvalete gıdebılıyorum, hiç biyere ugramadan dırek asagımı ınıyo bu su
hadı onu da gectım, 3 yudum suyla hıc bıtmeyecek gıbı tuvalete gıdıyorum, o kadar su ıcmedım ki ben enrden gelıyo bunun kaynagıbu hafta hıc alıskın olmadıgı bı hafta gecırdı vucutta ne yapcagını sasırdı tabii
bi zahmet taşısın.işi dolayısıylada güçlü kuvvetlidir. benimki hayatında alışveriş poşedinden başka ağırlık taşımamışkievet taşıma konusunda canım.sadece evlendıgımız gün istemiştim taşımıştı 63 kılo felandım.ılk ve son oldudur ben ona bı denettıreyım bugun ıtıbarıyle kendısı 105 kılo ve 1.75 boyunda taşır mı sizce
ağrın sızın yoksa ödem atıyosundur bebeğim boşver iidir bu durumödemden kurtulduktan sonrası düzenli beslenmeyle yavaş yavaş halledilir endişe etme
düzensiz besleniyodunsa abur cubur vs yararsız şeylere yükleniyosan muhakkak vardır ödem.bide işte su içme alışkanlığında yoksa bu bi alışma sürecidir.bi süre sonra normala döner.havalarda aserin üşütmüşündür anlamadan hepsinin etkisiyle wc ile olan büyük aşkın başlamıştır.sonuçta ağrı sızı hissi yoksa bu durum gayet iyi sağlık açısından için temizleniyorcok şükür agrım sızım yok, vay be bende dene ödem varmışat at bitmedi
belki de ben kilolu bile değilim sadece ödemim varr
düzensiz besleniyodunsa abur cubur vs yararsız şeylere yükleniyosan muhakkak vardır ödem.bide işte su içme alışkanlığında yoksa bu bi alışma sürecidir.bi süre sonra normala döner.havalarda aserin üşütmüşündür anlamadan hepsinin etkisiyle wc ile olan büyük aşkın başlamıştır.sonuçta ağrı sızı hissi yoksa bu durum gayet iyi sağlık açısından için temizleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?