tabi bunlar benim varsayımlarımhem de ne dzuensız beslenme ve abur cubur, neyse anmayalım şimdi onlarıinş gerıde kaldı o gunler cabucak alısır ınş vucudum, ofıste utandım artık valla, 10 dk da bır fışır fışır tuvalete gıtmeye
aaay benım içim temizdir yaaaneyse bıarz daha temızlensın bariii, tertemiz olayımmm cok tesekkur ederım, bılgılendırmelerın içinnnn
tabi bunlar benim varsayımlarımbu sebeplerden olabileceğini düşünmekteyim.hafta sonuda kendini gözlemlersin baktın pazartesi hala devam ediyor doktora gidersin
alışma süreci demekki.içinde kalsa daha iimibuyuk ıhtımal devam edicek, cunku bu hafta neredeyse hep boyle gectı :44: su içmeye içmeye vucudum suyumu unutmuş napmıs, direk geri gönderio, şaşılcak bi durum :26:
oyle gunde 3-4 lıtre su içiyorum dıyenlere sasıyorum zaten, ben tuvalette cıkamazdım herhalde
alışma süreci demekki.içinde kalsa daha iimidaha ii çıkması.bu arada suyu oturarak içiyosun dimi.oturarak içki sindirim yaparken zararlı herşeyi toplasın atsın
canım bilidirmini özelel nasıl yaparsan listeye o şekilde geçersin
tekrar yollamana gerek yok cnm bu seferlik çizelgenden bakarım
gittim kızlar
dinimizdede su içerken oturuyo vaziyette ve 3 yudumda içilmesi buyuruluyor.lıkırlıkır içme durumu vucuda yarar sağlamıyo yavaş ve yudum yudum oturarak içersen suyun faydalı vitamin ve minerallerini vucudumuz sindiriyor bu sıradada bize zararlı olan şeylerdende boşaltım yoluyla atıyorevet oturarak içiyorum ama boyle bır yararı oldugunu bılmıyordum, sayende oğrenmış oldum saolasınn valla
senacımm hoşgeldinnnnn pek ayrı kalmadık ama bizzhani bana öpücük kırkyılda bi artı oldummm öpücük isterimmmm
spor çok eğlenceliydi kızlarrrrrrrrrrr
kızlar nette bi haber buldum bi bakının çok gaza geldim valla
ZAYIFLADI İLK İŞ KOCASINI TERK ETTİ 2010 / 1 - Hürriyet
msj panelinde bi yerlerdendi ama gel gelelim nerden nasıldı hatırlayamıyorum deneme yap bakalım bulursun eninde sonunda bende deneye deneye buldumduya kizlar sayfay nasil resim yukleniliyor
elimdekinin bi üst modeli olduğuna inanmıyorum
onun altında kesin başka iş vardır canım...
bu memnuniyetsiz bence önceden gelen bişey...
yoksa anam bizim de sonumuz böyle miiii
caım yaaa çok üzüldüm daha büyük ne acısı olabilirki allah sabır versinarkadaşlar moralim çok bozuk sinir oldum yaaaaaaaaaaaa bi arkadaşımın doğumuna 1-2 hafta kalmıştı bugün sabah son kontrole gittiğinde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmişler. hemen sezeryanla bebği almışlar. tabi bebek ölü doğdu. arkadaşım çok kötü o başka bir şehirde yanına gidemiyorum. çok kötü çokkkkkkkkkk 9 ay karnında taşı ölüsünü eline versinler offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
troid ilçlarında bazı sebzeleri yemiyosun biliyosun demievet canım dikkat ediyorum ama sporum yok arada bi yapıyorum
ben çok uzun zamandır bu şekilde besleniyorum o yüzden az gidiyo diye düşünüyorum
nerdeyse 1 senedir falan 6 öğün azar azar yiyorum
kısa zamandır burdayım sadece
etkisi olur mu bilmem de şekerim yüksek çıkıyo biraz
troid sorunum da var ilaç içiyorum sanırım bunların hepsi bi araya gelince gram gram gidiyo
hoşgeldinselam canım arkadaşlarımmmmherkese hayırlı cumalar diliyorum hepinizi çok özledim ama hergün girip okudum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
kız onların hepsi 100 ün üstündeymiş biz onların yanında kürdan sayılırızkızlar nette bi haber buldum bi bakının çok gaza geldim valla
ZAYIFLADI İLK İŞ KOCASINI TERK ETTİ 2010 / 1 - Hürriyet
msj panelinde bi yerlerdendi ama gel gelelim nerden nasıldı hatırlayamıyorum deneme yap bakalım bulursun eninde sonunda bende deneye deneye buldumdu
kocaman bi a harfi varya panelde onun yanındaki çengel gibi bi resim var butonuna gel eklentiler yazıyoya üzerine gelince. ona tıkla bi pencere açılacak ordan pcde olan fotoyu ekleyebiliyosun.denedim ama url istiyor onu nasil yukleyecem
hoşbuldum ayşecimaçıklamamı yaptım cnm bildirim yaptıkları andan itibaren 2 hafta sonra listeye alıcam belki ders olur birilerinee bu arada lütfen herkesin kilo çizelgesi olsun kim kaç kilo görmemiz gerekiyor yeni gelenlerde lütfen en kısa zamanda mümkünse bugün çizelgelerini yapsınlar :
elimdekinin bi üst modeli olduğuna inanmıyorumdurup dururken neden model düşüreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?