70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabi bunlar benim varsayımlarım bu sebeplerden olabileceğini düşünmekteyim.hafta sonuda kendini gözlemlersin baktın pazartesi hala devam ediyor doktora gidersin

tabi bunlar benim varsayımlarım bu sebeplerden olabileceğini düşünmekteyim.hafta sonuda kendini gözlemlersin baktın pazartesi hala devam ediyor doktora gidersin

buyuk ıhtımal devam edicek, cunku bu hafta neredeyse hep boyle gectı :44: su içmeye içmeye vucudum suyumu unutmuş napmıs, direk geri gönderio, şaşılcak bi durum :26:
oyle gunde 3-4 lıtre su içiyorum dıyenlere sasıyorum zaten, ben tuvalette cıkamazdım herhalde

alışma süreci demekki.içinde kalsa daha iimi daha ii çıkması.bu arada suyu oturarak içiyosun dimi.oturarak içki sindirim yaparken zararlı herşeyi toplasın atsın

alışma süreci demekki.içinde kalsa daha iimi daha ii çıkması.bu arada suyu oturarak içiyosun dimi.oturarak içki sindirim yaparken zararlı herşeyi toplasın atsın

evet oturarak içiyorum ama boyle bır yararı oldugunu bılmıyordum, sayende oğrenmış oldum saolasınn valla

canım bilidirmini özelel nasıl yaparsan listeye o şekilde geçersin

tekrar yollamana gerek yok cnm bu seferlik çizelgenden bakarım

gittim kızlar

senaa özele gönderiyim dedim ama sanırım beceremedim bidaha yazıyorum canım 77 ile başladım 75 im diyorum çizelgemide öyle yaptım

evet oturarak içiyorum ama boyle bır yararı oldugunu bılmıyordum, sayende oğrenmış oldum saolasınn valla
dinimizdede su içerken oturuyo vaziyette ve 3 yudumda içilmesi buyuruluyor.lıkırlıkır içme durumu vucuda yarar sağlamıyo yavaş ve yudum yudum oturarak içersen suyun faydalı vitamin ve minerallerini vucudumuz sindiriyor bu sıradada bize zararlı olan şeylerdende boşaltım yoluyla atıyor

senacımm hoşgeldinnnnn pek ayrı kalmadık ama bizz hani bana öpücük kırkyılda bi artı oldummm öpücük isterimmmm

spor çok eğlenceliydi kızlarrrrrrrrrrr

senacımm hoşgeldinnnnn pek ayrı kalmadık ama bizz hani bana öpücük kırkyılda bi artı oldummm öpücük isterimmmm

spor çok eğlenceliydi kızlarrrrrrrrrrr

ben de ilk spora yazılırken gözümde büyümüştü nası yapcam bi de iş çıkışları filan diye ama şimdi eğlenceli geliyo, gidemeyince rahatsiz hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
Benide aranıza alırmısınız :) Ben Şimdi 75 kiloyum ve 9 aylık evliyim 9 ayda tam 10 kilo aldımm (((( zayıflamak istiyorum. İş kesinlikle beyinde bitiyor ama bazen kendimi kontrol edemiyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sewinirim. Desteğe ihtiyacım var (((((

onun altında kesin başka iş vardır canım...
bu memnuniyetsiz bence önceden gelen bişey...

yoksa anam bizim de sonumuz böyle miiii
elimdekinin bi üst modeli olduğuna inanmıyorum durup dururken neden model düşüreyim

Son düzenleme:
caım yaaa çok üzüldüm daha büyük ne acısı olabilirki allah sabır versin
troid ilçlarında bazı sebzeleri yemiyosun biliyosun demi
selam canım arkadaşlarımmmm herkese hayırlı cumalar diliyorum hepinizi çok özledim ama hergün girip okudum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
hoşgeldin hayırlı cumalar herkese
kızlar nette bi haber buldum bi bakının çok gaza geldim valla

ZAYIFLADI İLK İŞ KOCASINI TERK ETTİ 2010 / 1 - Hürriyet
kız onların hepsi 100 ün üstündeymiş biz onların yanında kürdan sayılırız

denedim ama url istiyor onu nasil yukleyecem
kocaman bi a harfi varya panelde onun yanındaki çengel gibi bi resim var butonuna gel eklentiler yazıyoya üzerine gelince. ona tıkla bi pencere açılacak ordan pcde olan fotoyu ekleyebiliyosun.

Son düzenleme:
[/COLOR]

Canım yaklaşık 4-5 aydır burdayım.. O zamandan beri çizelgem hep oldu.
Kızım 9 aylık ve yaşına az kaldı. Buraya girdiğimde biraz da onun gelişimine bakmak istedim.
İki gündür bu şekilde çizelgem.
Zaten 1 yaşından sonra çizelge falan yapamam.
Bildirimlerimi yaptım. Sadece belli bir süre çizelgemi bu şekilde değiştirdim.
Yoksa burdayım ve sürekli her hafta 1 kilo veren kim dersen?
Adımı söylerler kaptan..

elimdekinin bi üst modeli olduğuna inanmıyorum durup dururken neden model düşüreyim

çatlaksın kız sende:))))

Son düzenleme:
kizlar umarim basarmisimdir bu elbiseye bayildim kardesime soyliyeyim hemen birtane bulsunda evlendirek bende bu elbiseyi giyeyim tabi bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…