70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocaman bi a harfi varya panelde onun yanındaki çengel gibi bi resim var butonuna gel eklentiler yazıyoya üzerine gelince. ona tıkla bi pencere açılacak ordan pcde olan fotoyu ekleyebiliyosun.

sagol canim basardim sonunda

kızlar,,,,kilo veren vermeyen herkese teeşkkür ediyorum walla...motivasyonum çok düşüktü...sizlerin sayesinde diet yapma olayını kafamda bitirdim... daha mutluyum oley
akşam mönümü yazıyorum

bir adet etli dolma
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım kase yoğurt

canım hoşgeldin aramıza eqer topiqimize düzenli olarak girip yazdıklarımızı okursan bu sana diyet konusunda yeterli olur burdaki motivasyonumuz çok yüksek menülerimize bakar örnek alırsın gerisi geliyor zaten kilo çizelgesinide arkadaşlar link verir ordan yaparsın tekrar hoşgeldin

son derece önemli bir konuya deqinmişsin canım insanın kendisi metobolizmasını tanıması çok önemli bir adım.. bence işin can alıcı noktası bu.. bunuda ancak yiyerek öqrenebiliyoruz... bize ne kilo verdiriyor yada aldırıyor... her bünye farklıdır... kişiye özel teşhis gerekiyor... bu görevde herkesin kendisine düşüyor.. 90 kiloyla buraya selam kızlar bugünden itibaren bende aranızdayım dediqim günün ertesi günü baskülde 89.6yı gördüm ve ogün gerçekten bütün kilolarımdan kurtulacaqıma inandım... ve bugün 50li kilolara yaklaşmanın heyecanını yaşıyorum..kendi kendime istersem başarabilirmişim bunu ispatladım ve bende kendimle bu anlamda qurur duyuyorum..

canım inan bunlar sadece bahane.. bende çok hareketi seven biri deqildim...90 kiloydum kendimi zor taşıyordum..spor falan resmen eziyetti.. ilk başlarda bikaç kilo ver vücut kendine bi gelsin ondan sonra daha rahat yapacaksın sporunu.. verecek çok fazla kilon varsa platese devam etme kas yaparsın o kilonun üstüne.. son 3-5 kilo kala platese ihtiyacımız oluyor oda sıkılaşmak için.. tatlı isteqin içinde tarçınlı süt içersen sorun kalmaz birde bizim unsuz şekersiz bir kurabiye tarifimiz var arada bir ondanda yapabilirsin.. en önemli faktör destektir canım.. oda burda fazlasıyla var.. burada sürekli kalırsan ilerde ne kadar doqru bir karar verdiqini anlarsın cnm.. başarılar..

canim hos gelmissinozletirdin kendini toplamda 25 gectin tebrikler canim

hoşbuldum canım inan bende sizleri özledim evet canım yaa 25i devirdim başarı hikayemi yazmaya çok az kaldı bu bana çok heyecan veriyor

bende atamıyorum daha yaaabekleyelim artık listeye girene kadar 6-7 kilo vrmiş oluruz heralde

senanaın dikkatine diye buraya bildirimini yap not alırım cnm..

sanada hayırlı cumlar kaptancııııım hoşgeldiiiiinkilo verdik çıtırız vallayaaa şimdi biz senin özeline bildirim yapcaz ama ne zmn o olgunluğa erişeceğiz:78:::84:

teşekkür ederim cnm hoşbuldum msj sayın yetersiz sanırım şimdilik buraya bildirim yap ama onu kaile almam için senanın dikkatine diye başlık atki mesaja dikkat ediyim yoksa okuyup geçiyorum..

ayyyyyyy ne güldümmmm kaş yaparken göz çıkarmak buna denir sanırım adama bak yaa ay çatlıcam gülmekten

canı kıymetli benimkinin.ağır işlere gelemez e bende hafif sayılmam 59 falan olim evde yürümicem taşıyacaksın dicem

yeşimcim şu 50li kiloları görmeyi bende çok istiyorum 60 inince hedefimi 57ye çekicem

arzuu kıss o önce kendini taşısınn kuuuuu seni taşıcam diye bide düşürürmüş seni üstünede kendi düşermiş ezilirsin bacuuuu

canım idrara çıkmadan kilo veremezsinki..ne güzel ödem yapmadan boşaltıma geçiyor vücudun..daha ne istiyon qııı

senacımm hoşgeldinnnnn pek ayrı kalmadık ama bizz hani bana öpücük kırkyılda bi artı oldummm öpücük isterimmmm

spor çok eğlenceliydi kızlarrrrrrrrrrr

senden ayrı kalmak ne mümkün aşkımm banda yesem senden kurtuluş yokk :84::84::84:

hoşgeldin cnm evet haklısın önce beyinde bitirmek gerekiyor kesinlikle kilo vermeye net bir karar vermemiz lazım sonrası gerçekten geliyor 1 yıldır burda olup hala yerinde sayan kimseyi görmedim daha
ya kizlar sayfay nasil resim yukleniliyor

canım hızlıresim.com yaz google a tıkla resmi ordan yüklüyorsun ..

hoşbulduk ..

canım öqünlerini tam gün olarak yazarsan daha iyi analiz ederiz..

hoşbuldum sudem..

Son düzenleme:
başlangıç:80
geçen hafta:68.6
bu hafta:68.1
giden/gelen:500
toplamda giden:12.1
hedef:65
benden bu kadarr bu haftaaaaaa.
senaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm hoşgeldin canım kaptanım.yetim kalmıştık sen yokken fıstıkım .kilo verip gelmişin kuuuuu

Son düzenleme:
kaptanım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
iyi akşamlar kızlar.biraz geç oldu ama arkadaşımla hastaneye gittik.
ordan gelincede yemek olayı ancak işimi bitirdim.
bildirimimi yapayımda unutmadan
başlangıç 78
geçen hafta 69
bu hafta 68.5
giden 500
toplam giden 9500 ( of ya gene adımı maviyle yazmayacak sena)
hedef 65
şimdi okumaya gidiyorum ne çok yazmışınız valla

hoşbuldum sehercimm kıss maşallah 60lı kilolarda gayet güzel ilerliyorsun 70li kilolardn daha hayırlı geldi sana 60lı rakamlar kırk bir kere maşallahh

hoşbuldum ablacımm bende seni merak ediyodum tam yazacaktım siteye gelmişsin ablacım az kalmış maviyle yazılmana bu hafta senden büyükbir atak bekliyorum canım ablam benimmm

Son düzenleme:
Sabah
Kaşar-domatesli sandviç-yarım yağlı süt
Ara
10 fındık
Öğlen
2dilim biftek yoğurt bir dilim ekmek
Ara
bir tost yarım salatalık
Akşam 5 yk fasulye 4 yk makarna ekmek yok.yoğurt
Ara
2 ceviz 1 elma
2 litre su

sağol kaptanım.ben doğumdan önce 67 ydim.arada 68 oluyodum.şimdi bu kiloya inince çokk keyifliyim ve keyifli kilo veriyorummm
amaaaaaaaaaaa şimdi naptım biliyomusunuz itiraf ediyorummmmm hiç bööle yapmamıştım diyete başladım başlayalı ama oldu olanlarrrr....pizza yedimmm elceizimle yaptım bi güzel hazır değil.yağına falan dikkat ettim ama sonuçta hamurr veeee 2 bardak kolaaaaaaaa pişman değilim yine olsa yine yaparım nefes alamıyorummmmmmm

tebrıkler 500 gram 500 gramdır.

az kalmış maviyeee
Akşam menün çok iyi olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…