kocaman bi a harfi varya panelde onun yanındaki çengel gibi bi resim var butonuna gel eklentiler yazıyoya üzerine gelince. ona tıkla bi pencere açılacak ordan pcde olan fotoyu ekleyebiliyosun.
öyleyimdir azcık[/COLOR]
çatlaksın kız sende:))))
Eki Görüntüle 187235 kizlar umarim basarmisimdir bu elbiseye bayildim kardesime soyliyeyim hemen birtane bulsunda evlendirek bende bu elbiseyi giyeyim tabi bulursam
bişi değilsagol canim basardim sonunda
Eki Görüntüle 187235 kizlar umarim basarmisimdir bu elbiseye bayildim kardesime soyliyeyim hemen birtane bulsunda evlendirek bende bu elbiseyi giyeyim tabi bulursam
Anaaaaaaaa
Kız sen misin bu yoksa.........
Çok hoş elbise bebeğim...
Al valla yakışır sana...
selamlar kızlar çok acil diyete başlamam gerekiyo..
bi a.v.m'de çalışıyorum ve yemek saatlerimle çalışma saatlerim çok dengesiz bana önerebileceğiniz bi diyet varmı?
birde kilo çizelgesini nasıl hazırlayabilirim?
oh sefan olsun.son 1 ay için bi simit fırınını zengin etmiş bulunmaktayım bi süre sanırım önünden bile geçesim yok kendinle gururduyorumki.okadar çok kaçamak yapmama rağmen formumu kaybetmemeyi başardım.demek oluyoki 3 ay boyunca düzenli diyetim gerçekten başarılı oldu sende artık 1 seneyi tamamlamak üzere olduğun diyet serüveninde neyi nasıl dengeleyeceğin ne yapacağın konusunda kendini tanıdığın bildiğin için nekadar kaçamak yaparsan yap toparlamasını başarıyorsun dilerim bu durum diğer arkadaşlarada örnek olur.önce kendilerini tanırlar ve diyetlerinde başarılı olurlar
:2: bana da yardım edin kpss'ye hazırlanan bir öğretmen adayıyım yaşadığım yerde yürüme istediğimi arttıracak bir yer değil. evde pilates yapmaya çalışıyorum ama tatlıya dayanamıyorum haftada 1 kere mutlaka kaçıyor kaçınca da işin ucu kaçıyor. ders çalışmam lazım o yüzden çok hareketli olamıyorum yemek yapmayı ve yemeyi seviyorum. değişik yemekler deniyorum sonucunda 2 ileri 1 duraklama aynı mehter takımı gibi eee napıcam ben şimdi haftada bir kilo verebiliyorum ama almamam da lazım :26: yaz geliyor :26:
canim hos gelmissinozletirdin kendini toplamda 25 gectin tebrikler canim
bende atamıyorum daha yaaabekleyelim artık listeye girene kadar 6-7 kilo vrmiş oluruz heralde
sanada hayırlı cumlar kaptancııııım hoşgeldiiiiinkilo verdik çıtırız valla yaaa şimdi biz senin özeline bildirim yapcaz ama ne zmn o olgunluğa erişeceğiz:78:::84:
amaaan erkek değilmi şekerim al birini vur ötekinene var taşısa sanki hıh benimkide güya beni motive edecek diyoki zayıflamadan gemi gibiydin karıcığım harika gidiyosun diyo lafa bak..şurda iki kilo zayıflamışım..yani hala gemi gibimiyim bende küstüm:84:
canı kıymetli benimkinin.ağır işlere gelemez e bende hafif sayılmam 59 falan olim evde yürümicem taşıyacaksın dicem
evet taşıma konusunda canım.sadece evlendıgımız gün istemiştim taşımıştı 63 kılo felandım.ılk ve son oldudur ben ona bı denettıreyım bugun ıtıbarıyle kendısı 105 kılo ve 1.75 boyunda taşır mı sizce
buyuk ıhtımal devam edicek, cunku bu hafta neredeyse hep boyle gectı :44: su içmeye içmeye vucudum suyumu unutmuş napmıs, direk geri gönderio, şaşılcak bi durum :26:
oyle gunde 3-4 lıtre su içiyorum dıyenlere sasıyorum zaten, ben tuvalette cıkamazdım herhalde
senacımm hoşgeldinnnnn pek ayrı kalmadık ama bizzhani bana öpücük kırkyılda bi artı oldummm öpücük isterimmmm
spor çok eğlenceliydi kızlarrrrrrrrrrr
Benide aranıza alırmısınız :) Ben Şimdi 75 kiloyum ve 9 aylık evliyim 9 ayda tam 10 kilo aldımm(((( zayıflamak istiyorum. İş kesinlikle beyinde bitiyor ama bazen kendimi kontrol edemiyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sewinirim. Desteğe ihtiyacım var (((((
ya kizlar sayfay nasil resim yukleniliyor
caım yaaa çok üzüldüm daha büyük ne acısı olabilirki allah sabır versin
troid ilçlarında bazı sebzeleri yemiyosun biliyosun demi
hoşgeldinhayırlı cumalar herkese
kız onların hepsi 100 ün üstündeymiş biz onların yanında kürdan sayılırız
kızlar,,,,kilo veren vermeyen herkese teeşkkür ediyorum walla...motivasyonum çok düşüktü...sizlerin sayesinde diet yapma olayını kafamda bitirdim... daha mutluyum oley
akşam mönümü yazıyorum
bir adet etli dolma
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım kase yoğurt
sena bacı hoşgeldin
düştün mapus damlarına öğüt veren bol oldu
toplasan o öğütleri budan köye yol olurdu senaaaaaaaaaaaa
bu şarkıyı sna armağan ediyorum
Namus Belası - Cem Karaca dinle izle Cem Karaca klipleri dinle izle
başlangıç:80
geçen hafta:68.6
bu hafta:68.1
giden/gelen:500
toplamda giden:12.1
hedef:65
benden bu kadarr bu haftaaaaaa.
senaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm hoşgeldin canım kaptanım.yetim kalmıştık sen yokken fıstıkım .kilo verip gelmişin kuuuuu
kaptanım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
iyi akşamlar kızlar.biraz geç oldu ama arkadaşımla hastaneye gittik.
ordan gelincede yemek olayı ancak işimi bitirdim.
bildirimimi yapayımda unutmadan
başlangıç 78
geçen hafta 69
bu hafta 68.5
giden 500
toplam giden 9500 ( of ya gene adımı maviyle yazmayacak sena)
hedef 65
şimdi okumaya gidiyorum ne çok yazmışınız valla
ya kızlar bn bu kilo çizelgesini nasıl yapıcam ? :S
senacım bildirim mesajım geldimi gönderdim ama gitmedi sanki anlamadım
ya kızlar bn bu kilo çizelgesini nasıl yapıcam ? :S
hoşbuldum sehercimmkıss maşallah 60lı kilolarda gayet güzel ilerliyorsun 70li kilolardn daha hayırlı geldi sana 60lı rakamlar kırk bir kere maşallahh
hoşbuldum ablacımmbende seni merak ediyodum tam yazacaktım siteye gelmişsin ablacım az kalmış maviyle yazılmana bu hafta senden büyükbir atak bekliyorum canım ablam benimmm
başlangıç:80
geçen hafta:68.6
bu hafta:68.1
giden/gelen:500
toplamda giden:12.1
hedef:65
benden bu kadarr bu haftaaaaaa.
senaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm hoşgeldin canım kaptanım.yetim kalmıştık sen yokken fıstıkım .kilo verip gelmişin kuuuuu
kaptanım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
iyi akşamlar kızlar.biraz geç oldu ama arkadaşımla hastaneye gittik.
ordan gelincede yemek olayı ancak işimi bitirdim.
bildirimimi yapayımda unutmadan
başlangıç 78
geçen hafta 69
bu hafta 68.5
giden 500
toplam giden 9500 ( of ya gene adımı maviyle yazmayacak sena)
hedef 65
şimdi okumaya gidiyorum ne çok yazmışınız valla
Akşam menün çok iyi olmuş canımkızlar,,,,kilo veren vermeyen herkese teeşkkür ediyorum walla...motivasyonum çok düşüktü...sizlerin sayesinde diet yapma olayını kafamda bitirdim... daha mutluyum oley
akşam mönümü yazıyorum
bir adet etli dolma
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?