70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım afiyet olsun ama biz yeni bir karar aldık kaçamaklarımızda yediklerimizi buraya yazmıcaz sonra arkadaşlarında canı çekiyor ve onlarda yapıyorlar bende bugün kaçamakların zürvesine çıktım açık büfe ne bulduysam yedim ama yarın yeni birgün ve yeni bir başlangıç 50li rakamları biran önce görmek istiyorum sonrada Rabbim nasip ederse başarı hikayemi yazıcam cnm

kızlar merhaba,kaptanımız çizelgeyi nerde oluşturuyor ben çizelge göremedim hiç,2 haftadır bildirim yapıyorum benide eklermisin senacım
başlangıç kilo:76.4
geçen hafta:75.1
bugün:74.4
giden:700 gram
toplam giden:2 kilo
hedef:65

Son düzenleme:

özele bildirim yaparmısın cnm..

kaptanım özel olmazsa bir soru sormak istiyorum,süper kilo vermişsin azmine hayranım ama nasıl karar verdin onu çok merak ediyorum yani bigün uyandın ve artık kilo vermeliyim mi dedin nasıl bir azim ki bu 25 kilo dile kolay

1 saati aşkın akşam yürüyüşü yapan yorgun ve uykusuz ben burdayım :97:

kilo bildirimi yapıyorum kızlar
başlangıç-86
geçen hafta-68.3
bu hafta-68.1
bu hafta giden-200 gr.
hedef-60
toplam giden-17.9 kg.

birgün buraya rastladım ve hayatım deqişti bekle canım başarı hikayemi yazıcam yakında o zmaan ayrıntıları öqrenirsin

herşeyvataniçim
canım özele ilk bildirimin bu hafta listenin altında ismini göreceksin haftayada listedesin

troid ilçlarında bazı sebzeleri yemiyosun biliyosun demi

kız onların hepsi 100 ün üstündeymiş biz onların yanında kürdan sayılırız

lahana falan yenmiyo diye biliyorum
brüksel lahanası ve türlerini yememek gerekiyomuş
başka ne var bilmediğim

başarı başarıdır kız boşver
o kadar kilo vermek kolay mı

:
1 saati aşkın akşam yürüyüşü yapan yorgun ve uykusuz ben burdayım :97:

aynennn 30dakikayürüdüm bantta,30dakika ayakta bsklet,sonra hocayla azstep,minderde göbek,bacak derkennn duşa ldım kendime gelemiyorum haladerste çalışmam lazım ama kitebı elime aldığım an uyuycammmbende bildirim yapayım bari.:44:..çok gergi,nim ya elimde olmadan
başlangıç:76
geçenhafta:76
buhafta:77(ama regl öncesi ya genlde 2kilo fazla çıkardım şimdi anca 77:))))
giden:0
hedef:65 olsun bariii,..
çizelgemide enkısa zamında yapıcam...valla kaptancım gümbür gümbür tam gaz geldinnnn
süper motive süpper enerjik hemide..

yaa herkes nasıl güzel 1 2 kilo vermiş
ben niye gram gram veriyorum yaa moralim bozuluyo
sen daha gözünün önünden geçir o zararlı yemekleri.sonra gel burda ahlan vahlan.bu akşam avatarımı senin için değiştirdim.senadan sonra avatarıma ilham veren 2. kişisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…