sağol kaptanım.ben doğumdan önce 67 ydim.arada 68 oluyodum.şimdi bu kiloya inince çokk keyifliyim ve keyifli kilo veriyorummm
amaaaaaaaaaaa şimdi naptım biliyomusunuz itiraf ediyorummmmm hiç bööle yapmamıştım diyete başladım başlayalı ama oldu olanlarrrr....pizza yedimmmelceizimle yaptım bi güzel hazır değil.yağına falan dikkat ettim ama sonuçta hamurr veeee 2 bardak kolaaaaaaaa pişman değilim yine olsa yine yaparım nefes alamıyorummmmmmm
kızlar merhaba,kaptanımız çizelgeyi nerde oluşturuyor ben çizelge göremedim hiç,2 haftadır bildirim yapıyorum benide eklermisin senacım
başlangıç kilo:76.4
geçen hafta:75.1
bugün:74.4
giden:700 gram
toplam giden:2 kilo
hedef:65
1 saati aşkın akşam yürüyüşü yapan yorgun ve uykusuz ben burdayım :97:
kaptanım özel olmazsa bir soru sormak istiyorum,süper kilo vermişsin azmine hayranım ama nasıl karar verdin onu çok merak ediyorum yani bigün uyandın ve artık kilo vermeliyim mi dedin nasıl bir azim ki bu 25 kilo dile kolay
birgün buraya rastladım ve hayatım deqişti bekle canım başarı hikayemi yazıcam yakında o zmaan ayrıntıları öqrenirsin
herşeyvataniçim
canım özele ilk bildirimin bu hafta listenin altında ismini göreceksin haftayada listedesin
troid ilçlarında bazı sebzeleri yemiyosun biliyosun demi
kız onların hepsi 100 ün üstündeymiş biz onların yanında kürdan sayılırız
öyle tabi yürüyüş hayatın her döneminde en sağlıklı aktivite.ama acayip uykum var hem yürüdüm hem esnedimoh ohh karşılığını tartıda - olarak görücez canım ınş.
1 saati aşkın akşam yürüyüşü yapan yorgun ve uykusuz ben burdayım :97:
öyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum o yüzden malesef bu hafta ilkdemresu
canım sen geçen hafta özele bildirim yapmışmıydın ...
öyle tabi yürüyüş hayatın her döneminde en sağlıklı aktivite.ama acayip uykum var hem yürüdüm hem esnedim
sen daha gözünün önünden geçir o zararlı yemekleri.sonra gel burda ahlan vahlan.bu akşam avatarımı senin için değiştirdim.senadan sonra avatarıma ilham veren 2. kişisinyaa herkes nasıl güzel 1 2 kilo vermiş
ben niye gram gram veriyorum yaa moralim bozuluyo
yaa herkes nasıl güzel 1 2 kilo vermiş
ben niye gram gram veriyorum yaa moralim bozuluyo
sen daha gözünün önünden geçir o zararlı yemekleri.sonra gel burda ahlan vahlan.bu akşam avatarımı senin için değiştirdim.senadan sonra avatarıma ilham veren 2. kişisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?