70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazen bana da oluyor ama üşenmeyip yapıyorum mecburen
eşimle çıktığım için üşenmiyorum.kendim tek başına karar verip çıkana kadar akşam oluyor sabah oluyor gün geçiyor hafta ay geçiyo hafta sonları akşamları 1-2 saat dolanıyoruz haftalık spor oluyor işte

maaşallah 80liler 90lılar inmiş 6lılara ben ve bikaçkişi ee geç kaldık zamnında gelmedik topiğe 7lilerdeyiz
topiğin ismine yakışırrr şekildeyok incez ve 6lılar topiği olcezzzz

kızım gözümün önünden geçiyo da yemiyorum ki
yeni gelen herkese diyorum senin için tekrar edim.düzenli olarak en az 1 ay diyet yapmalı ve bunu yine en az 1 ay daha devam ettiririsen kilo vermiş olursun.ilk 1 ay sonunda gözle görülen yada tartıda rakamsal değişim istenilen şekilde olmaz ama sonraki haftalarda inanılmaz şekilde her hafta 1 kilo kaybın oluyor.çünkü o düzene alışıyor.demekki sen hala tam anlamıyla düzen oturtamadın.

gram gidiyo diye üüzlmek yokkk gram gram bi bakcan toplamında kilo gitmişşşş:92: :92: :92: :92:

tecrübe konuşuyor kızlar yabana atmayalım

avatar değiştirme olayında napim hem aklıma geliyosun.ama bak sempatiğinki daha havalı oldu dimi.kırmızı kar sempatik oyundan çıktın cezalısın

yeşimcim hani bir avatarın vardı bıçaklıyordu ona çok gülmüştüm

iyi iyi .Ben okuldan evee geliyorum bazen kaptırıp akşama kadar ders çalşışıyorum o zamanda her yerım ağrıyor ama zar zor 45 dk yuruyuorum bazen de leslıe yapıyorum.Umarum karsılgını alcaz

bilmiyorum ki valla
6 öğün azar azar yemeye çalışıyorum
akşamları hafif yiyorum
biraz daha böyle devm edeyim olmadı doktor kontrolünde diyet yaparım

yeşimcim hani bir avatarın vardı bıçaklıyordu ona çok gülmüştüm
yarın öbürgün bakim tekrar koyarım.

iyi iyi .Ben okuldan evee geliyorum bazen kaptırıp akşama kadar ders çalşışıyorum o zamanda her yerım ağrıyor ama zar zor 45 dk yuruyuorum bazen de leslıe yapıyorum.Umarum karsılgını alcaz
hiç spor mupor yapamıyorum.her akşam uyurken yarın kalkıp şunu bunu yapacam diyorum ve tekrar akşam oluyo yatıyorum yaz geliyor bu yüzden haftanın 3-4 akşamı kocişle dolanmaya çıkarız spor o olur.

bilmiyorum ki valla
akşamları hafif yiyorum
aa bak aklıma geldi şimdi.bikaç önce diyete başladığımda araştırıkene nette hülya avşarın yaptığı diyet hakkında bilgiler veriyodu.orda diyoduki hülya avşar spor yaptığı için kas oranı fazla normal diyet yapanlar gibi domates salatalık yiyerek kilo veremez hatta aksine kilo alır yazıyodu.bence sende bi araştır bak belkde seninde kilo vermeni bu tarz bi beslenme şekli etkiliyodur.

bilmiyorum ki valla
akşamları hafif yiyorum

canım menülerini düzenli olarak takip etmiyorum ama çok az kilo verdiqinin farkındayım menülerini sıkı bir takibe alayım senanın dikkatine diye yazarsan dikkat ederim ne yersen mutlaka yaz suyundan çayına kadar aqzıma attıqın küçücük birşeye kadar hepsini yaz bakalım sorun neymiş..

bi kaç kişi beğendiği elbiseyi sormuş nasıl diye bende sorayım
kuzenim düğünü var fikir verin bana haydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…