eşimle çıktığım için üşenmiyorum.kendim tek başına karar verip çıkana kadar akşam oluyor sabah oluyor gün geçiyor hafta ay geçiyobazen bana da oluyor ama üşenmeyip yapıyorum mecburen
sen daha gözünün önünden geçir o zararlı yemekleri.sonra gel burda ahlan vahlan.bu akşam avatarımı senin için değiştirdim.senadan sonra avatarıma ilham veren 2. kişisin
üzülüyo gram vermiş diye benim gibi artıda olsaydın yaaa
üzülüyo gram vermiş diye benim gibi artıda olsaydın yaaa
canim sen saten zayifsin ya korumaya bak istersen artik isine karismis gibi olmiyayim da facede gördüm fotlarini masallahin var yani fistik
maaşallah 80liler 90lılar inmiş 6lılara ben ve bikaçkişi ee geç kaldık zamnında gelmedik topiğe 7lilerdeyiz
topiğin ismine yakışırrr şekildeyok incez ve 6lılar topiği olcezzzz
yeni gelen herkese diyorum senin için tekrar edim.düzenli olarak en az 1 ay diyet yapmalı ve bunu yine en az 1 ay daha devam ettiririsen kilo vermiş olursun.ilk 1 ay sonunda gözle görülen yada tartıda rakamsal değişim istenilen şekilde olmaz ama sonraki haftalarda inanılmaz şekilde her hafta 1 kilo kaybın oluyor.çünkü o düzene alışıyor.demekki sen hala tam anlamıyla düzen oturtamadın.kızım gözümün önünden geçiyo da yemiyorum ki
tatlım sen dikkat etmediğin için artıdasın
düzenli yediğinde hep 1 2 kilo veriyosun
bana takılmadan duramıyon dimii
kilo bildirimi yapıyorum kızlar
başlangıç-86
geçen hafta-68.3
bu hafta-68.1
bu hafta giden-200 gr.
hedef-60
toplam giden-17.9 kg.
gram gidiyo diye üüzlmek yokkk gram gram bi bakcan toplamında kilo gitmişşşş:92: :92: :92: :92:
avatar değiştirme olayında napim hem aklıma geliyosun.ama bak sempatiğinki daha havalı oldu dimi.kırmızı kar sempatik oyundan çıktın cezalısın
iyi iyi .Ben okuldan evee geliyorum bazen kaptırıp akşama kadar ders çalşışıyorum o zamanda her yerım ağrıyor ama zar zor 45 dk yuruyuorum bazen de leslıe yapıyorum.Umarum karsılgını alcazeşimle çıktığım için üşenmiyorum.kendim tek başına karar verip çıkana kadar akşam oluyor sabah oluyor gün geçiyor hafta ay geçiyohafta sonları akşamları 1-2 saat dolanıyoruz haftalık spor oluyor işte
yeni gelen herkese diyorum senin için tekrar edim.düzenli olarak en az 1 ay diyet yapmalı ve bunu yine en az 1 ay daha devam ettiririsen kilo vermiş olursun.ilk 1 ay sonunda gözle görülen yada tartıda rakamsal değişim istenilen şekilde olmaz ama sonraki haftalarda inanılmaz şekilde her hafta 1 kilo kaybın oluyor.çünkü o düzene alışıyor.demekki sen hala tam anlamıyla düzen oturtamadın.
tecrübe konuşuyor kızlar yabana atmayalım
yeşimcim hani bir avatarın vardı bıçaklıyordu ona çok gülmüştüm
yarın öbürgün bakim tekrar koyarım.yeşimcim hani bir avatarın vardı bıçaklıyordu ona çok gülmüştüm
hiç spor mupor yapamıyorum.her akşam uyurken yarın kalkıp şunu bunu yapacam diyorum ve tekrar akşam oluyo yatıyorumiyi iyi .Ben okuldan evee geliyorum bazen kaptırıp akşama kadar ders çalşışıyorum o zamanda her yerım ağrıyor ama zar zor 45 dk yuruyuorum bazen de leslıe yapıyorum.Umarum karsılgını alcaz
aa bak aklıma geldi şimdi.bikaç önce diyete başladığımda araştırıkene nette hülya avşarın yaptığı diyet hakkında bilgiler veriyodu.orda diyoduki hülya avşar spor yaptığı için kas oranı fazla normal diyet yapanlar gibi domates salatalık yiyerek kilo veremez hatta aksine kilo alır yazıyodu.bence sende bi araştır bak belkde seninde kilo vermeni bu tarz bi beslenme şekli etkiliyodur.bilmiyorum ki valla
6 öğün azar azar yemeye çalışıyorum
akşamları hafif yiyorum
biraz daha böyle devm edeyim olmadı doktor kontrolünde diyet yaparım
bilmiyorum ki valla
6 öğün azar azar yemeye çalışıyorum
akşamları hafif yiyorum
biraz daha böyle devm edeyim olmadı doktor kontrolünde diyet yaparım
bi kaç kişi beğendiği elbiseyi sormuş nasıl diye bende sorayım
kuzenim düğünü var fikir verin bana haydi
üzerinde görmek lazım ama bende 3 .yü beğendimbi kaç kişi beğendiği elbiseyi sormuş nasıl diye bende sorayım
kuzenim düğünü var fikir verin bana haydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?