70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzerinde görmek lazım ama bende 3 .yü beğendim

mağazada giyindiğimde fotoya izin verseler çekerim de sanırım öyle bişi yaptırmazlar
benim belim kalın onu kapatacak bişi olması lazım
bunun belinde kemeri falan var ya hafif o yüzden güzel olur diye tahmin ediyorum

cnm bence yaşına uygun olan ikincisi üçüncü sanki orta yaş elbisesi gibi geldiii sen giy giy resim çekin biz beğenelimmmm

Mezuniyet balosu var bu yıl
tam geç kız işi çok cici

şişede nasıl durduğu önemli işte beli çok sarıp popo kısmı potlarsada hoş durmaz üzerinde görmedikçe yorum yapmak zor bu tarz kıyafetler için . fiyatının çok tuzlu olduğunu bas bas bağırıyo zaten

kızlar bugün küçük oğlumun doğum günüydü 7 yaşı bitti
okulda yaş günü yaptık yoğun bir gündü
menümü vereyim
sabah
2 dlm.kızarmış çavdar ekm. üzerine beyaz peynir,az sucuklu yumurta ve çay
ara
3 sunta,yarım avuç ceviz,fındık,badem,kuru üzüm
öğle
1 tavuk but haşl. (sebzeli),bol yeşil salata
ara
çok minik doğumgünü pastası
akşam
müsli+süt
SPOR
40 dk.7.0 da yürüyüş,20 dk. makinenin kemeri,20 dk. ayakta eliptik bisiklet,pilates topunda 100 mekik
çamaşır bir posta astım ve anca gelebildim turşum çıktı bu arada

süper begendim

dogum gunu kutlu olsun

Son düzenleme:

oyy oyyy muzurrr oğlunun doğum günüüü mutlu yıllar cnmmmm

Allah oğluna uzun sağlıklı mutlu bi ömür versin inşallah canım

kızlarr sabah kalktıqımdan beri yataqım beni çok özlemiş illaa gel yat diyoo :44: gidiyom ben uykum varrrrr :84::84: hadee sizdee yatın bakimm akşam yatmak bilmiyonuz sabahta kalkmak 8 buçukta herkes burda ona göree özele bildirim yapmayı unutanlar benden günah gitti sabah listeyi inş. yapıp asıcam vatana millete hayırlı uqurlu olsun iyigeceler fıstıklarım tatlış rüyalarr

bu arada senacım kusura bakma yaaaa...hoşgeldin vede çok özledik...lütfen bi daha bizi bırakıp biyerlere gitme...sanada tatlı rüyalar

iyi geceler tatlım
ben bu saatte uyuyamam hiç yaa
ama sabah erkenden ayaktayım
tabi buraya gelmem zaman alabilir

deryacım Rabbim hayırlı saqlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin oqluluna yürekten kutluyorum tatlım

senacımm bu mesajı sana yazdım ama sanırım arada kaldı özeline geldimi canım

aslıcım ekledim cnm özlede gelmiş mesajın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…