oleeyyy ya birinci olmuşumdelikafadulden haftaya gene birinci olucam kaydirigubbakcemile3 şaka biyana bu hafta regliyim oyuzden veremem herhalde ...zuzum canım ilk haftam değil yanılmıyorsam 4.haftamve de ilkhafta 2 değil 3 kg vermiştimkaydirigubbakcemile3 darısı hepinizin başına sağlıklı kg vermeler diliyorum hepinize ayrıca u akdar vabuk kg vermemin sebebi doğum yapalı 8 ay oldu doymamış yağ oranım fazla olduğu için çabuk eritebiliyormuşum hemşire arkdaşım söyledi birde metebolizmam normal çalışıyor Yılmak Yok Yola Devam ...:enbuyukkk:
arkadaşlar int dolaşırken bulduğum bir yazı ben beğendim belki sizlerin de ilgisini çeker
Dikkat! Kalçanızı eritebilirsiniz
Uygulayacağınız bu yöntemlerle basen ve kalça fazlalarınızdan kurtulacaksınız. Altı hafta içinde değişikliği kalça bölgenizdeki değişikliği fark edeceksiniz.
Sihirli yiyecekler
Hazırlayacağınız müslinin tadı oldukça leziz. İçeriğinde badem ve kurutulmuş meyvalar ve tahıllar kadar pek çok vücudunuza faydalı gıdalar bulunuyor. Ancak hepsi bir araya getirildiğinde kalça bölgenizdeki yağları hızla eritip, sizi forma sokuyor. Hazırlanışına gelince: 2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı.
Hazırlanışı
Malzemeleri karıştırıp, blender'dan geçirin. Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz.
Her günkü program
Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz
Saat 11.00: Bir elma
Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz
Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm
Ana öğün: Meyveyle birlikte temel gıdalar
Yatmadan önce: Bir portakal
Meyveler: Elma, kayısı, iki kurutulmuş erik, bir mango
Ana öğünler
Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve
Salı: İki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek.
Çarşamba: Bir çay fincanı büyüklüğünde yer tutan spagetti. Bir meyve.
Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü. Haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve.
Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve.
Cumartesi: Bir parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.
Kilonuzu korumak için yapmanız gerekenler
- Sık ama az yiyin.
- Aynı saatlerde yemek yiyin.
- Kahvaltısız çıkmayın.
- Tok karnına uyumayın.
- Okurken veya izlerken atıştırmayın.
- Yemekten önce su için.
- Çay, kahve gibi içecekleri az şekerli veya şekersiz için.
- Günde en az 15 dakika spor yapın.
- Mümkün olduğunca yürüyün.
- Yemek yerken küçük tabaklar kullanın.
- Kızartmalardan uzak durun.
- Stresten uzak durun.
- Az alkol kullanın.
slm bende aranıza katılmak isterim çünkü vermem gereken baya bi kilo var 2haftadır sabah yürüyüşüne başladım 1kg şimdilik vermişim karar verdim yaza kadar kilolardan kurtulacagım yarın aksatmaksızın rejimede başlıycam bakalım nasıl olacak herkese iyi akşamlar
günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar bugün pek buraya girmeye vaktim olmucakistanbuldan müdür gelicek toplantı var bütüngün hakkımızda hayırlısı
sabah tosumu yedim şimdi çayımı içiyorum görüşürüzz
günaydın tatlım,
kolay gelsin canım
kızlar sanırım artık alışıyorum akşam yememeye hihoyyyt
dün öğlen müşterimle yemek yediğim için evden getirdiğim bamyam kalmıştı,işten çıkarken saat 6 gibi ondan 4 kaşık falan yiyebildim,sonrada spora gittim,her zamanki gibi 30 dakika yüzdüm sonrasındada bişey yemedim,ama sabah nasıl bir açıkla uyandım anlatamam kaydirigubbakcemile3
sabah ta 2 dilim tuzsuz kepekli ekmek ,biraz biber,3 zeytin ve 30 ar gr lık beyaz peynir ve kaşar peyniri yedim,öğlen için yağsız şehriye çorbam var onu içmeyi planladım aralardada 1 er elma akşamda dünden kalan bamyamı yer öyle spora giderim.
Bu tempoyla 2 hafta içinde 1 kilo veremezsem kesin metebolizmamda sorun olduğunu düşüneceğim,endokrinoloji doktoruma tekrar gitmeyi düşünüyorum.neyse şimdilik bu olumsuzlukları aklıma getirmemeliyim,amacım doğrultusunda yoluma devam edeyim.
öpüyorum kızlar hepinizi...
günaydın elsecim nasılsın ?günaydın herkese
günaydınn .sirkeli suyumu içtim, hafif bi kahvaltı yaptım peynir yarım dilim ekmek ve iki bardak tatlandırıcılı çayla beraber.bugün azıcık farketttim tartıda 71 im. reglim de yarın bitecek bu hafta kupayı ben alacağım inşallah.
kızlar günaydın.ben de bu gün 70.8 çıktım gözlerime inanamadım.şimdi spora gidiyorum kendinize iyi bakın.
tebrik ederim canım darısı hepimizin başına bende sadece akşam bisiklet çevirmekle gitmiyor basen ve bacaklar sabah 6 da uyanıp yürüyüş yapacam sonrada parkta aletlerle çalışırım biraz gelir duşumu alır işe giderim sabah sporu metabolizmayı çalıştırıyormuş.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?