70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim güzelim

paylaşım için sağol güzelim :1hug:

birlikten kuvvet doğar meryem cim,önce kilo vermeyi kafana koy gerisi gelecek,hepberaber üstesinden geleceğiz kiloların :lepi:

kızlar sanırım artık alışıyorum akşam yememeye hihoyyyt

dün öğlen müşterimle yemek yediğim için evden getirdiğim bamyam kalmıştı,işten çıkarken saat 6 gibi ondan 4 kaşık falan yiyebildim,sonrada spora gittim,her zamanki gibi 30 dakika yüzdüm sonrasındada bişey yemedim,ama sabah nasıl bir açıkla uyandım anlatamam kaydirigubbakcemile3

sabah ta 2 dilim tuzsuz kepekli ekmek ,biraz biber,3 zeytin ve 30 ar gr lık beyaz peynir ve kaşar peyniri yedim,öğlen için yağsız şehriye çorbam var onu içmeyi planladım aralardada 1 er elma akşamda dünden kalan bamyamı yer öyle spora giderim.
Bu tempoyla 2 hafta içinde 1 kilo veremezsem kesin metebolizmamda sorun olduğunu düşüneceğim,endokrinoloji doktoruma tekrar gitmeyi düşünüyorum.neyse şimdilik bu olumsuzlukları aklıma getirmemeliyim,amacım doğrultusunda yoluma devam edeyim.

öpüyorum kızlar hepinizi...

günaydınn .sirkeli suyumu içtim, hafif bi kahvaltı yaptım peynir yarım dilim ekmek ve iki bardak tatlandırıcılı çayla beraber.bugün azıcık farketttim tartıda 71 im. reglim de yarın bitecek bu hafta kupayı ben alacağım inşallah.

günaydın tatlım,

kolay gelsin canım

saol canım allah kolaylık versin bugün erkenden biter umarım :)

maşallahın var canım bu tempoya veremezsen zaten şaşırtıcı olur dün bende yarım saat yürüdüm keşke imkanım olsada yüzmeye gidebilsem bana yakın yer yok malesef bu arada bende metobolizmamda sorun olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten çok yemiyordum şimdi iyice azalttım bir süredir kilo veremiyorum aradada olsa yürüyüşümü yapıyorum ama yok ( napcam ben yaaklava:

delikafadulden
günaydın herkese
günaydın elsecim nasılsın ?

bende regl olucam sanırım neden şişkinim diye düşünüyordum :) bu haftada kilo aynı kalcak benim belkide artıcak bu yüzden ya artık 68 olmak istiyorummm ben

günaydınlar
bu sabah iki dilim ekmek peynir 2 bardak az şekerli çay
öğlen 1 porsiyon taze bakla yemeği
akşama ıspanak kavurma aralarda yine elma yerim
herkese diyetli iyi bir gün dilerim

günaydın kızlar dün kaçamaklarım oldu cevizli mamul yedim bir dilim kek yedim klava: aslında tatlı şeylerle pek aram yoktur :bbo: ama kan şekerim çok düşük aç karnına 35 çıkıyor normalde 90 olması gerekir açlık şekerinin öğleden sonra bunları yiyince akşam bol yeşillik ve küçük bir tabak patlıcan yemeği yedim bisikletimi çevirdim sabahta etimek peynir ve domates yedim aç karnına greyfurt içtim şimdi sıcak suyumu içtim üstüne çay şiştim valla

selam kizlar sirkeli suyumu ictim gittim 40 dakika yürüyüsümü yaptim kizi okula götürmek iyi oluyor:)
kavhalti olrak tost ekmegi yüyüklükte ve incelikte iki tane kepak ekmegi yedim arasina yaprak peynir koydum az yagli.yaninda da yesil cayim karisik bitkili. bu kadar.

grbumuzun güzel hatunları günaydın bende yenı kalktım arkadaslar ayy bı ruya gördüm kızlar ablamı baya bi zayıflamış olarak gördüm sonra bizim pencerenin camında 1 kedi ve 2,3 tanede yarusu vardı ve 2 yayru içeri giriyor ve annesi bir kedıyı agzıyla tutarak cıkarıyor daha sonra baska bi evde oluyorum tum kaynanamgıllerle ve degısık bi ev ama hep beraber oturuyoruz hep ayrılmak istiyorum evi ayırmak istiyorum kaynanamgilden camların önünde küçük bi bahçe var diyorumki burası bizim olsun diyorum eşime ve oda öyle sey olmaz hepımızın bende bılıyorum ama dıyorum keşke öle şansımız olsa dıyorum sonra bi misafir geliyor evimize eşimgilin akrabasından bi bayan ve kaynanam yemek hazırlayalım dıyor bıraz ilgilenıp odama gecıyorum ben bakmıcam sen bak yemege dıyorum kaynanama sonra kaynım gelıyor tam hatırlamıyorum orasını daha sonra eve 2 tane erkek gelıyor ve bırısı benı seviyor rüyamda ben kovuyorum onları camdan cıkıyorlar evden ve görümcem görüyor bunlarıo oglanı alıp benım yanıma gelıyor bununla gıdeceksın dıyor hayır sandıgınız gıbı bırsey yok ben onu sevmıyorum gıtmem evımden dıyorum ve kocamı görüyorum süs esyası yapmıs okadar güzel bi şey yapmıs bı bebek oyuncagına benzıyor işte rüyam bunlardan ibaret kızlar eger ruyamı yorumlayacak bırı varsa lütfen anlatsın bana belkı bılırsınız dıye yazdım ehh sizide artık gercek bırer arkadaslarım olarak görüyorum hepinizi öpüyorumŞeniz kızlar sızleri cok seviyorum

kızlar günaydın.ben de bu gün 70.8 çıktım gözlerime inanamadım.şimdi spora gidiyorum kendinize iyi bakın.

günaydın kızlar herke süper gidiyor.darısı başıma.
bugün 2. günüm. dün akşam eşime yenilmedim ve yemedim sadece 2 bardak taze portakal suyu içtim.

işin ilginç kısmı kilo çizelgemdei kilom 1 ay önceki yeni tartılmadım aldım kesin en kısa zamanda tartılıp düzelteceğim ki veriğim kiloyu bileyim

şu basen eritme diyeti gerçekten uygulayan varmı?varsa deneyimlerini alsak.
ben müsli corn flakes tarzı şeylei yiyemem hiç bi garip kokar bana ama bunu denemek isterim yiyebilirmiyim bilmemekle birlikte.

kızlar günaydın.ben de bu gün 70.8 çıktım gözlerime inanamadım.şimdi spora gidiyorum kendinize iyi bakın.

tebrik ederim canım darısı hepimizin başına bende sadece akşam bisiklet çevirmekle gitmiyor basen ve bacaklar sabah 6 da uyanıp yürüyüş yapacam sonrada parkta aletlerle çalışırım biraz gelir duşumu alır işe giderim sabah sporu metabolizmayı çalıştırıyormuş.kaydirigubbakcemile5

günaydın herkese:)
bakıyorum hepiniz gerçekten azaltıyorsunuz günlük aldığınız kalori miktarını, bu kadar ağır diyetler sorun olmaz mı vücudunuz için?

ben sirkeli suyumu içtim o yüzden kahvaltıyı da azıcık yaptım, 1 dilim kepek ekmeği 5 zeytin 1 kibrit kutusu peynir, domates salatalık, tıka basa da doymuş hissediyorum kendimi, sirkeli suyumu çok seviyorumhihoyyyt

kaçta gidiyosun canım işe?
ben sabah uyanamıyorum malesef,saat 8e kadar yataktayımmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…