kızım al enişteyi kabine çeksin seniiii
mağazadan atmasınlar bizi sonra
avatarın çok tatlı olmuş1 saati aşkın akşam yürüyüşü yapan yorgun ve uykusuz ben burdayım :97:
bu arada senacım kusura bakma yaaaa...hoşgeldin vede çok özledik...lütfen bi daha bizi bırakıp biyerlere gitme...sanada tatlı rüyalar
iyi geceler tatlım
ben bu saatte uyuyamam hiç yaa
ama sabah erkenden ayaktayım
tabi buraya gelmem zaman alabilir
:)))))))))))) hehhhe aynen canımmm iyiyim tatlımm sen nasılsınnn bakalımmmavatarın çok tatlı olmuş
aslım ezgim napıyonuz bakıyım eski dostlar bakın yenıden bı aradayızzzzzzzzzzzzzz
kürkçü dükkanı hahaha
yok beeee ne atcaklar ben alıyodum valla bikini filan denerkennn ne yapcam başka
bu akşam yemek yemıyecem müsli yiycem dedım klendımı müsliden alamıyom bu seferde:)))))))))))) hehhhe aynen canımmm iyiyim tatlımm sen nasılsınnn bakalımmm
fıstık bugün çok dalgınım ,demin facede sana geri döncektim demi guuuu...görüyon demi yaşlılık nezornaaptın bu hafta geçmişi bi türlü okuyamadım bakıyorum ama aynı anda 50 tane iş yapıyorum dağıldım bir anda
ben ben ben bu hafta + 1100 le açılış yaptımmmmhadi oğluşun doğum günü diyee affettim şaka cnm hafta sonu tabi yorgunluklar biriktiiiii
olsun be canım sen onları bu hafta sıfırlarsın ...spora gidicektin başladınmı nasıl geçti...resim yükledim nasılım canuuuummmmm
inş gider cnm başladım spora gayet güzeldi zevkliydiii.faceden de baktımmm gayat hoş duruyosunnn yorum yaptığım resimde gayet fizik düzgünnn kimya enişteye kalmış o teşhis etsin
selam canım arkadaşlarımmmmherkese hayırlı cumalar diliyorum hepinizi çok özledim ama hergün girip okudum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
yeni gelen herkese diyorum senin için tekrar edim.düzenli olarak en az 1 ay diyet yapmalı ve bunu yine en az 1 ay daha devam ettiririsen kilo vermiş olursun.ilk 1 ay sonunda gözle görülen yada tartıda rakamsal değişim istenilen şekilde olmaz ama sonraki haftalarda inanılmaz şekilde her hafta 1 kilo kaybın oluyor.çünkü o düzene alışıyor.demekki sen hala tam anlamıyla düzen oturtamadın.
bi kaç kişi beğendiği elbiseyi sormuş nasıl diye bende sorayım
kuzenim düğünü var fikir verin bana haydi
Mezuniyet balosu var bu yıl
hepinize iyi geceler kızlar
ayyy tamam kaptanım özür dilerim.bi daha yazacak kaamak da olmaz inşşşşş..kuu 50 ye mi nimek istiyosun çok az değil miii???canım afiyet olsun ama biz yeni bir karar aldık kaçamaklarımızda yediklerimizi buraya yazmıcaz sonra arkadaşlarında canı çekiyor ve onlarda yapıyorlar bende bugün kaçamakların zürvesine çıktım açık büfe ne bulduysam yedim ama yarın yeni birgün ve yeni bir başlangıç 50li rakamları biran önce görmek istiyorum sonrada Rabbim nasip ederse başarı hikayemi yazıcam cnm
kızlar bugün küçük oğlumun doğum günüydü 7 yaşı bitti
okulda yaş günü yaptık yoğun bir gündü
menümü vereyim
sabah
2 dlm.kızarmış çavdar ekm. üzerine beyaz peynir,az sucuklu yumurta ve çay
ara
3 sunta,yarım avuç ceviz,fındık,badem,kuru üzüm
öğle
1 tavuk but haşl. (sebzeli),bol yeşil salata
ara
çok minik doğumgünü pastası
akşam
müsli+süt
SPOR
40 dk.7.0 da yürüyüş,20 dk. makinenin kemeri,20 dk. ayakta eliptik bisiklet,pilates topunda 100 mekik
çamaşır bir posta astım ve anca gelebildim turşum çıktı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?