70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 saati aşkın akşam yürüyüşü yapan yorgun ve uykusuz ben burdayım :97:

aslım ezgim napıyonuz bakıyım eski dostlar bakın yenıden bı aradayızzzzzzzzzzzzzz

kürkçü dükkanı hahaha

Son düzenleme:
bu arada senacım kusura bakma yaaaa...hoşgeldin vede çok özledik...lütfen bi daha bizi bırakıp biyerlere gitme...sanada tatlı rüyalar

hoşbuldum cnm özele yazmışsın yaa oda yeter bitanem

iyi geceler tatlım
ben bu saatte uyuyamam hiç yaa
ama sabah erkenden ayaktayım
tabi buraya gelmem zaman alabilir

dükkanı kapatıcam kıss hadee bakem dışarııı gözlerim kapanıyo gittim kızlarr

yok beeee ne atcaklar ben alıyodum valla bikini filan denerkennn ne yapcam başka

fıstık bugün çok dalgınım ,demin facede sana geri döncektim demi guuuu...görüyon demi yaşlılık nezornaaptın bu hafta geçmişi bi türlü okuyamadım bakıyorum ama aynı anda 50 tane iş yapıyorum dağıldım bir anda

bende kaçtım kızlar
benim ki film izliyo bitmek üzere
çok nette takıldın der şimdi

öptm hepinizi

:)))))))))))) hehhhe aynen canımmm iyiyim tatlımm sen nasılsınnn bakalımmm
bu akşam yemek yemıyecem müsli yiycem dedım klendımı müsliden alamıyom bu seferde

sanırım benım karnım değil gözüm aç

ben ben ben bu hafta + 1100 le açılış yaptımmmm hadi oğluşun doğum günü diyee affettim şaka cnm hafta sonu tabi yorgunluklar biriktiiiii

hepinize iyi geceler kızlar

Eklentiler

• $100_2625.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
ben ben ben bu hafta + 1100 le açılış yaptımmmm hadi oğluşun doğum günü diyee affettim şaka cnm hafta sonu tabi yorgunluklar biriktiiiii

olsun be canım sen onları bu hafta sıfırlarsın ...spora gidicektin başladınmı nasıl geçti...resim yükledim nasılım canuuuummmmm

olsun be canım sen onları bu hafta sıfırlarsın ...spora gidicektin başladınmı nasıl geçti...resim yükledim nasılım canuuuummmmm

inş gider cnm başladım spora gayet güzeldi zevkliydiii.faceden de baktımmm gayat hoş duruyosunnn yorum yaptığım resimde gayet fizik düzgünnn kimya enişteye kalmış o teşhis etsin

inş gider cnm başladım spora gayet güzeldi zevkliydiii.faceden de baktımmm gayat hoş duruyosunnn yorum yaptığım resimde gayet fizik düzgünnn kimya enişteye kalmış o teşhis etsin

kimya mimya bilmem bu akşam yattığım gibi mortingen şekerim dur bakayım faceye ne yorum yapmışsın :26::26:

kızlarrrrr hadi iyigecelerrrrr yarın benim için sağlıklı beslenme yenden başlıyorr güzel hafta sonları diliyorummmm esenliklerle kalınnnn

kızlar ben bugüne iyi başladım.ama akşam utanıyorum ama fıstık yedim.eşimle beraber yedik.ne kadar yedim hiç hatırlamıyorum.bu arada baskülü aldım iyi oldu.düz hesap 67da kiloyum
sabah bir dilim kepek ekmek domates salatalık haşlanmış yumurta
arada bir muz
öğlen nesfit
akşam kabak kavurma ve pirinç pilavı yedim
arada sayısını bile unuttuğum kadar fıstık yedim
fırsat buldukça yeşil çay vediyet çay içtim

tam beni anlatmışsın...60 gün boyunca 2 kg verdim

bi kaç kişi beğendiği elbiseyi sormuş nasıl diye bende sorayım
kuzenim düğünü var fikir verin bana haydi

3 numara... başka rengi var mı?

Mezuniyet balosu var bu yıl

tam şeker kız candy

hepinize iyi geceler kızlar

canım oğluşunun doğumgünü kutlu olsun....

amanın seherım gelmış kız msn ye gelsene açık duruyo ne geldıgın var ne gıtıgın balım ben senı çok özledım

ayyy tamam kaptanım özür dilerim.bi daha yazacak kaamak da olmaz inşşşşş..kuu 50 ye mi nimek istiyosun çok az değil miii???

canım oğluşuna nice mutlu sağlıklı başarı dolu yıllar...herşey gönlüne göre olur çookk güzel bihayat sürer inşşş sen de torunlarını seversin artıkınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…