70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah razı olsun arkadaşım,ve allah herkesin çocuğunu esirgesin inşallah

canım doğum gününüz kutlu olsun.allah nice nice yaşlar nasip etsin kuzuna...

allah razı olsun arkadaşım,ve allah herkesin çocuğunu esirgesin inşallah
amin canım...çokmutlu bi aıle olun inş hep...

aynen canım

lahana falan yenmiyo diye biliyorum
brüksel lahanası ve türlerini yememek gerekiyomuş
başka ne var bilmedim

başarı başarıdır kız boşver
o kadar kilo vermek kolay mı
bende bu kadarını biliyorum çiğ değilde yemeği yenilebiliyo heralde
oğluşunun doğum günü kutlu olsun çok mutlu olun inşallah

Son düzenleme:

canım biryerlerde yanlış yapmış olmalısın yada sağlığında bir problem var normalde en az yarım kilo vermiş olman gerekir

Günaydın kızlar çizelge yapmaya çalıştım ama beceremedim.ne güzel elbiseler beğenmişsiniz.bende oğlumun sünnetinde giyebilirim.ama uzun olanları.

bi kaç kişi beğendiği elbiseyi sormuş nasıl diye bende sorayım
kuzenim düğünü var fikir verin bana haydi

bende 3 ncüyü begendim cok zarıf bı elbise

Kılavuzcum oğluna nice saglıklı mutlu yaşlar diliyorum.Bizde haftaya oğlumun 1.yaş gününü kutluycaz inşallah

günaydın canlarımmm

kaptannnn hoşgeldinnn özledik seni yaaaa

hoşbulduk tatlımm bende özledim wallaa

özür dilemene gerke yok hayatım yeni aldık bu kararı boyuma göre hesapladıqımda 57 olmam gerekiyormuş akşam eşim sırf kemik kalmışsın dedi popom tamamen sıfırlandı göbüş azcık var basenlerde sorun yaşuyorum onuda inş. sporla halledicem

Günaydın kızlar çizelge yapmaya çalıştım ama beceremedim.ne güzel elbiseler beğenmişsiniz.bende oğlumun sünnetinde giyebilirim.ama uzun olanları.

günaydın cnm çizelgenin neresinde takıldın yardımcı olalım cnm

offffffffff ya gene misafir gelecekmiş.vallahi diyete başlayalı misafir ağırlamak bir işkence yesem olmuyor yemesem olmuyor
söyle bakalım kaptan şimdi su böreği yapıcam nasıl yemeden durucam?
az ye diyeceksinde başlayınca bir durabilsem.kaçamakya tüm tepsiyi yemek istiyorum.
en iyisi kızlar sizde gelin de paylaşınca bana az kalır.

ablacım neden su böreqi yapıyosunki hafif bir salata ve yulaflı kurabiye yap bence diyet yemekleri topiqinde bir arkadaş pırasadan yapılan içinde un omayan bir börek tarifi vermişti öyle bişey yapsan olmazmı ablam :26:

tünaydınn kızlarrrrrrrrr burda hava bozdu of yaaaa güzel haftasonlarıııııııı

ooo bnmki gelmiş naber fıstıqım ancak listeyi numaralandırabildim daha şimdi eklemeye başlıcam ..

günaydın hanımlaaaarr

sabah dayanamayıp yine tartıldım ben
200 grm daha vermişim
dün kaçamak yapmamıştım
bugün eşimle evde olduğum için kaçamak günüm yüppüüüüüü

Son düzenleme:

listenin sonundaaa ben olcammmm numaram yıldızlı olsunnn

Ya kopyaladım yapıştırdım ama ticcer faktoriden başkası kabul edilmez diyo.onunda nasıl yapıldığını anlatmamış.diyerlerini resimli anlatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…