ayyy tamam kaptanım özür dilerim.bi daha yazacak kaamak da olmaz inşşşşş..kuu 50 ye mi nimek istiyosun çok az değil miii???
canım oğluşuna nice mutlu sağlıklı başarı dolu yıllar...herşey gönlüne göre olur çookk güzel bihayat sürer inşşş sen de torunlarını seversin artıkınnnn
kızlar bugün küçük oğlumun doğum günüydü 7 yaşı bitti
okulda yaş günü yaptık yoğun bir gündü
menümü vereyim
sabah
2 dlm.kızarmış çavdar ekm. üzerine beyaz peynir,az sucuklu yumurta ve çay
ara
3 sunta,yarım avuç ceviz,fındık,badem,kuru üzüm
öğle
1 tavuk but haşl. (sebzeli),bol yeşil salata
ara
çok minik doğumgünü pastası
akşam
müsli+süt
SPOR
40 dk.7.0 da yürüyüş,20 dk. makinenin kemeri,20 dk. ayakta eliptik bisiklet,pilates topunda 100 mekik
çamaşır bir posta astım ve anca gelebildim turşum çıktı bu arada
amin canım...çokmutlu bi aıle olun inş hep...allah razı olsun arkadaşım,ve allah herkesin çocuğunu esirgesin inşallah
aynen canımayyy tamam kaptanım özür dilerim.bi daha yazacak kaamak da olmaz inşşşşş..kuu 50 ye mi nimek istiyosun çok az değil miii???
canım oğluşuna nice mutlu sağlıklı başarı dolu yıllar...herşey gönlüne göre olur çookk güzel bihayat sürer inşşş sen de torunlarını seversin artıkınnnn
3 numara... başka rengi var mı?
tam beni anlatmışsın...60 gün boyunca 2 kg verdim
3 numara... başka rengi var mı?
tam şeker kız candy
canım oğluşunun doğumgünü kutlu olsun....
bende bu kadarını biliyorum çiğ değilde yemeği yenilebiliyo heraldelahana falan yenmiyo diye biliyorum
brüksel lahanası ve türlerini yememek gerekiyomuş
başka ne var bilmedim
başarı başarıdır kız boşver
o kadar kilo vermek kolay mı
oğluşunun doğum günü kutlu olsun çok mutlu olun inşallahkızlar bugün küçük oğlumun doğum günüydü 7 yaşı bitti
okulda yaş günü yaptık yoğun bir gündü
menümü vereyim
sabah
2 dlm.kızarmış çavdar ekm. üzerine beyaz peynir,az sucuklu yumurta ve çay
ara
3 sunta,yarım avuç ceviz,fındık,badem,kuru üzüm
öğle
1 tavuk but haşl. (sebzeli),bol yeşil salata
ara
çok minik doğumgünü pastası
akşam
müsli+süt
SPOR
40 dk.7.0 da yürüyüş,20 dk. makinenin kemeri,20 dk. ayakta eliptik bisiklet,pilates topunda 100 mekik
çamaşır bir posta astım ve anca gelebildim turşum çıktı bu arada
kızlar1 haftadır köpek gibi diet yaptım....kabak yemeğiyle aşk yaşadım resmen bütün yeme içme zevklerimden feragat ettim sabah tartıldım ve yine 70 kilo çıktım 1 haftada bir gram bile incelmemişim bana diyet listesi yollayın nolur
bi kaç kişi beğendiği elbiseyi sormuş nasıl diye bende sorayım
kuzenim düğünü var fikir verin bana haydi
kaptannnn hoşgeldinnn özledik seni yaaaa
ayyy tamam kaptanım özür dilerim.bi daha yazacak kaamak da olmaz inşşşşş..kuu 50 ye mi nimek istiyosun çok az değil miii???
Günaydın kızlar çizelge yapmaya çalıştım ama beceremedim.ne güzel elbiseler beğenmişsiniz.bende oğlumun sünnetinde giyebilirim.ama uzun olanları.
emine ablammm canımmm ablammm kocamannnnnn günaydınlarrrr
canım senacım sanada günaydın
aynı anda aynı şeyleri yazmışız.nasılsın bakalım?
dedim kaptandan önce davranayım ama yapamadım.
offffffffff ya gene misafir gelecekmiş.vallahi diyete başlayalı misafir ağırlamak bir işkence yesem olmuyor yemesem olmuyor
söyle bakalım kaptan şimdi su böreği yapıcam nasıl yemeden durucam?
az ye diyeceksinde başlayınca bir durabilsem.kaçamakya tüm tepsiyi yemek istiyorum.
en iyisi kızlar sizde gelin de paylaşınca bana az kalır.
tünaydınn kızlarrrrrrrrr burda hava bozdu of yaaaa güzel haftasonlarıııııııı
ablacım neden su böreqi yapıyosunki hafif bir salata ve yulaflı kurabiye yap bence diyet yemekleri topiqinde bir arkadaş pırasadan yapılan içinde un omayan bir börek tarifi vermişti öyle bişey yapsan olmazmı ablam :26:
ooo bnmki gelmişnaber fıstıqım ancak listeyi numaralandırabildim daha şimdi eklemeye başlıcam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?