70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun arkadaşım,
çok zor durumlar bunlar insanın nutku tutuluyor donup kalıyorsun...genede allah şifa versin canım
sağolun arkadaşlar gerçekteen çok zor ilk bebeğiydi. herşeyi hazırdı, odası,oyuncakları,kıyafetleri offffffffff
başın sağolsun tatlım...allah anne babasına sabır versin,çok zor...dört gözle ve heyecanla beklerken böyle şeyler çok yıkıcı oluyor allah sabır versin

bende dayanamadım baktım sabah ve bende 200 gr. uçurmuşum kuşum olleyyyyki haftaya regl olucam şimdiden belli ama genede vermeye başladım bu hafta tekrar ...bir ara yerimde saydım gıcıktı

ben bugün yediklerime dikkat etmedim ama yarın aynen devam
gitsin kilolar

kizlar benimde istah patlamalarinin sebebi anlasildi bugun regl oldum iyi bu hafta daha rahat olurum regl olmadan bir hafta once ben istah patlamasi yasarim regl oldugum gun sorun ortadan kalkar...

hepinize iyi geceler kızlar
aman aman doğum günü çocuğu ve doğum günü annesi maşallah çok güzelsinz.allah uzun sağlıklı uzun ömürler versin sana ve evlatlarına bu mutluluğunuz hep devam etsin

tam beni anlatmışsın...60 gün boyunca 2 kg verdim
istisnalar kaideyi bozmaz ama bence bu sistem herkeste benzer etkiler gösterir.2 ay düzenli diyet yapan ve sağlık sorunu olmayan her insan gözle görülür şekilde kilo kaybı yaşar.

maşş. benım kemık kalmam için en az 10 -15 kılo vermem lazım

herkese iyi haftasonları

off maket market senanın müslisinden aadım onu bulaömayaınca başka muslıleden 2 tane aldım

neyse bunlar bıtınce artık o muslıden alıp başlıycam...

bugunki menum
kavalti
1/2kk beyez peynir
yarim yumurta
5 zeytin
yarim domates
1 yesil sogan
1 sekersiz cay

ara
1az sekerli nescafe
1 yesil elma
oglen
4yk pilav

ara 1form cay

aksam
musli+sut
yatana kadar 3 litre su 1 frm cay

senacım ellerine sağlık canım liste çok güzel olmuş bide adımı en üste görünce pek bi mutlu oldum gaza geldim
ama keşke listeyi evden çıkmadan görseydim yaaaa bugün kermese gittimde söylemesi ayıp eh biraz kaçtı ama olsun yarın kaldığım yerden devammmmm

selam kızlar bende aranıza katılabilir miyiiim? yer var mıııı? çizelgenizi gördüm heycanlandım. fdm yi de görüm takımdan arkadaşımdır. bende geleyim dedim.

iyi akşamlar benide alırmısınız aranıza 82 kilodayım veeeeee hedefim 55 nasıl düşeceksem artıkama bana motive lazım topikleri okurken 80-89 topiğini gördüm işte dedim bana uygun bir topik yapim almışımda almışım inşallah verebilirim bende gelimmi aranıza hı:))

anaaaaaaaaam burası 70-79 topiğiymiş yeni gördüm bak bundada vardır bir hayır :)))))))

Son düzenleme:
selam kızlar bende aranıza katılabilir miyiiim? yer var mıııı? çizelgenizi gördüm heycanlandım. fdm yi de görüm takımdan arkadaşımdır. bende geleyim dedim.

hoşgeldin tatlım
en doğru yere geldiğine emin olabilirsin...zaten arkaşında burdaymış daha kolay adapte olursun

gızlar gızlar gelemmi,
yanağızdan öpemmi,
tabikide gelebilirsin ama biz 70-79 topiğiyiz karıştırma kuşum...biz farklıyız dinamiğiz canlıyız...da bugün haftasonu diye biraz sessiziz :26::26:

kızlar... ben bu akşam yemeğinde domatesli makarnayla 6 tane nugget yedim ... iyi mi yapmışım :82:

nuggetlar büyük ihtimal kızartmışsındır
makarnayıda keşke öğle yeseydin daha hoş olurdu ama yemişsin
bugünü kaçamak günü ilan etmiş ol ve bitmiş say yarın sıfırlama programı uygula pazartesi tam gaz devam aşkitom okeymi

gızlar gızlar gelemmi,
yanağızdan öpemmi,
tabikide gelebilirsin ama biz 70-79 topiğiyiz karıştırma kuşum...biz farklıyız dinamiğiz canlıyız...da bugün haftasonu diye biraz sessiziz :26::26:
yenicene fark ettim bak bundada vardır bi hayır ne yani şimcik 3 kilocuk fark için gelmimmi buraya been(gelim gelim belkim azim yaparım bir haftada veririm bu üç kilocuğu

artı motivasyon işte ne güzel allah söyletti belkide haftaya cuma bildirimde 79 yada 78 olcen demekki

yenicene fark ettim bak bundada vardır bi hayır ne yani şimcik 3 kilocuk fark için gelmimmi buraya been(gelim gelim belkim azim yaparım bir haftada veririm bu üç kilocuğu

tickerinde farklımı görünüyor kilon...başlangıç ve şu anki,yoksa benmi göremiyorum allahım kör oldum:82::82:

kızlar bişey sorcam,nezamandır merak ediyorum kendimce denedim yapamadım:26::26:
bu yazılarınızın rengini ve karakterini nasıl değiştiriyorsunuz ve kaydediyorsunuzki tüm yazılarınız renkli oluyor :26::26:bi el atında bende yapayım canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…