70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elerine saglik kaptan ama benim orda on kilo fazla gosteriyor kesin ben bildirim yaparken hata yaptim 6'li rakamlara daha alisamadim ondanmi acaba

canım bildirimini kontrol ettim listedeki gibi bildirim yapmışsın

aslıcım dün bende kermese gittim ve sınırsızca yedim bununla bitse iyidir yarında hep beraber gidicez kermese onuda geç pazartesiden itibaren başka bir kermes için yardıma gidicem mantı yapılacakmış su böreqi ver baklava ayın 19una kadar yardıma çaqırıyorlar 1 le 6 arası yardım edicem hergün gidermiyim bilmiyorum orada yemekte veriyorlar ne verecekler bilmiyorum bide mantıların ve böreklerin bi kısmını pişirip bize yedirirlerse sena 50lerin yerine 70leri görür

selam kızlar bende aranıza katılabilir miyiiim? yer var mıııı? çizelgenizi gördüm heycanlandım. fdm yi de görüm takımdan arkadaşımdır. bende geleyim dedim.

hoşgeldin canım iyi yapmışsın güzel sıcak ve şen şakrak bir topiqimiz var inşallah o güzel çizelgelerdeki rakamları sanada göremk nasip olur cnm

hangi topiqte olmak istiyorsan orda ol belenay önemli olan kilo vermek orda yada burda olmak deqil...

kızlar... ben bu akşam yemeğinde domatesli makarnayla 6 tane nugget yedim ... iyi mi yapmışım :82:

nugget ?

canım istediqin renqe tıkla iki parantezin arasına yaz yazını ozaman olur

tickerinde farklımı görünüyor kilon...başlangıç ve şu anki,yoksa benmi göremiyorum allahım kör oldum:82::82:
tickerimi bende göremiyorum bi zaman yapmıştım öle kaldı ben göremiyomki çarpı var ticker yerine değişmiyorda silim baride sende bende körlükten kurtulalım::))))))

makarna ve nuggetları tamamen yağsız tavada pişirdim...sıfır yağğ... kendime ödül werdim bu akşam yarın kaldığım yerden dewam ediciiim

selam kızlar bende aranıza katılabilir miyiiim? yer var mıııı? çizelgenizi gördüm heycanlandım. fdm yi de görüm takımdan arkadaşımdır. bende geleyim dedim.

hoşgeldiniiiizzzzzz tam yerindesiniz kızlar hadi bakalımmmm.kaptanımız sena.hergün paylaşımda bulunuyoruz.cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.

oldumuki deniyom bakiim:26:oldumukineolmuş yuppi

oleyyyyyyyyyyyyy

hoşgeldiniiiizzzzzz tam yerindesiniz kızlar hadi bakalımmmm.kaptanımız sena.hergün paylaşımda bulunuyoruz.cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.

oleyyyyyyyyyyyyy

tey tey tey teeeeeeeeeeyyyyyyoluyormuşta ben bilmiyomuşum,saftirik ben...görende bişey sanır

oleyyyyyyyyyyyyy

teşekkür ederim burayı sevdim inşallah güzel paylaşımlarla kilolardan kurtuluruz gündüz pek giremesemde akşamları yazarım gün içi yediklerimi tabi sizinkileride okurumki moral olsun dimi ya ayyy çok heyecan yaptım şimdi başlamak bitirmenin yarısıdır derler olcak bu iş inşallah

bak şimdiden motive oldun biz böyleyiz işteee.canım kendini tanıtsana kaç yaşındasın evlimisin çocuk iş kilo boy......pek meraklıyımdır bennnn

herkese selam menmü paylaşıp kacacağım
menümü paylaşayım.
kepek ekmeğine tost, kk peynir, iki zeytin, yarım dilim ekemeğe bal(dayanamadım.) 1 fincan çay
ara (bugün yok)
öğlen 2 kase sebze çorbası

ara 2 fincan yeşil çay yarım dilim kek..

akşam eşimkahvaltı tarzı istedi)
1 fincan çay domates salatalık peynir, yeşil soğan, fırında yapılmış patatesli sigara böreği 1 tane
2,5 litre su içtim.
50 mekik sabah yatmadan öncede 50 mekik çekeceğim. yaklaşık 1 saate yakın kızlarla parkta koşturduk(spor sayılırsa)
öptüm hepinizi

bak şimdiden motive oldun biz böyleyiz işteee.canım kendini tanıtsana kaç yaşındasın evlimisin çocuk iş kilo boy......pek meraklıyımdır bennnn
öyleyse merakını hemen gidereyim:)36 yaşındayım ,evliyim, malesef ve şimdilik çocuğum yok olmasını diliyoruz inşallah ,çalışıyorum,82 kiloyum, boyum1.56 azcık yarım dünya gibi oldum:))şimdi bu dünyayı çeyreğin çeyreğine düşürmeye çalışıyorum işte böle:))))

belenaycım hoşgeldin o zaman.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş.hadi bakalım yarından itibaren başlıyoruzz....

herkese iyi geceler tatlı rüyalaryarın görüşmek üzere byyyyyyyy

aynı yaştayız canım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…