elerine saglik kaptan ama benim orda on kilo fazla gosteriyor kesin ben bildirim yaparken hata yaptim 6'li rakamlara daha alisamadim ondanmi acaba
senacım ellerine sağlık canım liste çok güzel olmuş bide adımı en üste görünce pek bi mutlu oldum gaza geldim
ama keşke listeyi evden çıkmadan görseydim yaaaa bugün kermese gittimde söylemesi ayıpeh biraz kaçtı ama olsun yarın kaldığım yerden devammmmm
selam kızlar bende aranıza katılabilir miyiiim? yer var mıııı? çizelgenizi gördüm heycanlandım. fdm yi de görüm takımdan arkadaşımdır. bende geleyim dedim.
iyi akşamlar benide alırmısınız aranıza 82 kilodayım veeeeee hedefim 55 nasıl düşeceksem artıkama bana motive lazım topikleri okurken 80-89 topiğini gördüm işte dedim bana uygun bir topik yapim almışımda almışım inşallah verebilirim bende gelimmi aranıza hı:))
anaaaaaaaaam burası 70-79 topiğiymiş yeni gördüm bak bundada vardır bir hayır :)))))))
kızlar...ben bu akşam yemeğinde domatesli makarnayla 6 tane nugget yedim ... iyi mi yapmışım :82:
kızlar bişey sorcam,nezamandır merak ediyorum kendimce denedim yapamadım:26::26:
bu yazılarınızın rengini ve karakterini nasıl değiştiriyorsunuz ve kaydediyorsunuzki tüm yazılarınız renkli oluyor :26::26:bi el atında bende yapayım canlarım
tickerimi bende göremiyorum bi zaman yapmıştım öle kaldı ben göremiyomki çarpı var ticker yerine değişmiyorda silim baride sende bende körlükten kurtulalım::))))))tickerinde farklımı görünüyor kilon...başlangıç ve şu anki,yoksa benmi göremiyorum allahım kör oldum:82::82:
tickerimi bende göremiyorum bi zaman yapmıştım öle kaldı ben göremiyomki çarpı var ticker yerine değişmiyorda silim baride sende bende körlükten kurtulalım::))))))
canım istediqin renqe tıkla iki parantezin arasına yaz yazını ozaman olur
nuggetlar büyük ihtimal kızartmışsındır
makarnayıda keşke öğle yeseydin daha hoş olurdu ama yemişsin
bugünü kaçamak günü ilan etmiş ol ve bitmiş say yarın sıfırlama programı uygula pazartesi tam gaz devamaşkitom okeymi
canım bildirimini kontrol ettim listedeki gibi bildirim yapmışsın
hangi topiqte olmak istiyorsan orda ol belenay önemli olan kilo vermek orda yada burda olmak deqil...
sağol canım elim tuşlarım beni buraya getirdi burdan başlayıp yola devam etmek isterim :))
selam kızlar bende aranıza katılabilir miyiiim? yer var mıııı? çizelgenizi gördüm heycanlandım. fdm yi de görüm takımdan arkadaşımdır. bende geleyim dedim.
hoşgeldiniiiizzzzzz tam yerindesiniz kızlar hadi bakalımmmm.kaptanımız sena.hergün paylaşımda bulunuyoruz.cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.iyi akşamlar benide alırmısınız aranıza 82 kilodayım veeeeee hedefim 55 nasıl düşeceksem artıkama bana motive lazım topikleri okurken 80-89 topiğini gördüm işte dedim bana uygun bir topik yapim almışımda almışım inşallah verebilirim bende gelimmi aranıza hı:))
anaaaaaaaaam burası 70-79 topiğiymiş yeni gördüm bak bundada vardır bir hayır :)))))))
oldumuki deniyom bakiim:26:oldumukineolmuş yuppi
hoşgeldiniiiizzzzzz tam yerindesiniz kızlar hadi bakalımmmm.kaptanımız sena.hergün paylaşımda bulunuyoruz.cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.
oleyyyyyyyyyyyyy
hoşgeldiniiiizzzzzz tam yerindesiniz kızlar hadi bakalımmmm.kaptanımız sena.hergün paylaşımda bulunuyoruz.cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.
oleyyyyyyyyyyyyy
teşekkür ederim burayı sevdim inşallah güzel paylaşımlarla kilolardan kurtuluruz gündüz pek giremesemde akşamları yazarım gün içi yediklerimi tabi sizinkileride okurumki moral olsun dimi ya ayyy çok heyecan yaptım şimdi başlamak bitirmenin yarısıdır derler olcak bu iş inşallah
canım bildirimini kontrol ettim listedeki gibi bildirim yapmışsın
hangi topiqte olmak istiyorsan orda ol belenay önemli olan kilo vermek orda yada burda olmak deqil...
sağol canım elim tuşlarım beni buraya getirdi burdan başlayıp yola devam etmek isterim :))
kararın burda kalmaktan yanaysa hoşgeldin aramıza
öyleyse merakını hemen gidereyim:)36 yaşındayım ,evliyim, malesef ve şimdilik çocuğum yok olmasını diliyoruz inşallah ,çalışıyorum,82 kiloyum, boyum1.56 azcık yarım dünya gibi oldum:))şimdi bu dünyayı çeyreğin çeyreğine düşürmeye çalışıyorum işte böle:))))bak şimdiden motive oldun biz böyleyiz işteee.canım kendini tanıtsana kaç yaşındasın evlimisin çocuk iş kilo boy......pek meraklıyımdır bennnn
öyleyse merakını hemen gidereyim:)36 yaşındayım ,evliyim, malesef ve şimdilik çocuğum yok olmasını diliyoruz inşallah ,çalışıyorum,82 kiloyum, boyum1.56 azcık yarım dünya gibi oldum:))şimdi bu dünyayı çeyreğin çeyreğine düşürmeye çalışıyorum işte böle:))))
sağol canım hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman :))belenaycım hoşgeldin o zaman.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş.hadi bakalım yarından itibaren başlıyoruzz....
öyleyse merakını hemen gidereyim:)36 yaşındayım ,evliyim, malesef ve şimdilik çocuğum yok olmasını diliyoruz inşallah ,çalışıyorum,82 kiloyum, boyum1.56 azcık yarım dünya gibi oldum:))şimdi bu dünyayı çeyreğin çeyreğine düşürmeye çalışıyorum işte böle:))))
herkese iyi geceler tatlı rüyalaryarın görüşmek üzere byyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?