70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mindivan formu duyan var mı? Ben bi arkadaşımdan duydum çok yiyince biraz fazla kullanıyorsun ve seni 4 5 saat içinde tuvalete çıkarıyor. İshal olarak tabi. Yani yediklerin yağa dönüşmeden icabına bakmış oluyorsun. Normalde ise hergün belli bir ölçüsü var, o ölçüyle içiyorsun. Zayıflamaya yardımcıymış ama ben daha sadece çok yediğimde kullandım o da iki kez. Almayı düşünüyorum...

Bu arada kesin kilo vermisimdir. Kendimi iyi hissediyorum. Görenler iyice zayıfladın diyor. Akşamları ya çok hafif yiyorum ya da musli tüketiyorum. Yürüyüşler çok aksiyo ama mekik çekmeye devam

1 haftada 4 kilo verdiren diyete başlıcam yarın karar verdim. Bakalım nasıl olacak. Aşırı zor görünmüyor. Çok konuştum demi yaaaaa! Tamam sustum. Sevgiler...

Bu tür seylerin zararlı olduğunu düşünüyorum. Mutlaka bir yan etkisi vardır. Mesela bağırsak tembelliği yapabilir ya da bagirsagimizdaki faydalı vitamin üreten bakterileri öldürüyor olabilir. Ne gerek var ki.

Ayçin cim doğru söylüyo olma ihtimalinin çooook yüksek olduğunu düşünüyorum aslında ama şu kiloları verme isteğim herşeyden daha ağır basıyor...:84:

Ayçin cim doğru söylüyo olma ihtimalinin çooook yüksek olduğunu düşünüyorum aslında ama şu kiloları verme isteğim herşeyden daha ağır basıyor...:84:

Kaç kilosun durumun ne bilmiyorum ama inan ki zor değil. Biraz dikkatli beslen aksam erken ye ve yürüyüş yap. İnan zor değil. Ben dogum kilomu bu sayede verdim. Daha da vereceğim inşallah. Doğru beslenme yasam seklimiz olmalı yoksa hep kas veririz sonra onları yağ olarak geri alırız

Çok kilolu değilim evlendikten sonra 10 kilo almama rağmen kilolu sayılmam. Ama hep zayıftım o yüzden bu halimi çok yadırgıyorum. Boyum 1.78 kilom 73. Ama iri görünüyorum. Omuzlarım ve üst kısmım daha iri belki de o yüzden. Kilo bana hiç yakışmıyor. Dediklerini yapmaya karar verdim, mesela şu an karnım acıktı canım bişeyler yemek istiyor ama yapmayacağım.

Şimdi gördüm mesajı. Boyuna göre kilon iyi gibi aslında. İri gibi geliyorsan sikilasmak için pilatesin iyi olduğunu biliyorum ama ben hiç yapamıyorum. O ayri. Geceleri atisrirma yapmamak çok ise yarıyor. Canın bişeyler isterse su yeşil çay falan iç. Hiç olmadı light süt iç tarcinli miss gibi. Hatta içerken sutlac yediğini hayal et. Yememek inan daha mutlu ediyo Bi süre sonra

Son düzenleme:
merhaba kızlar.. doğumdan sonra 91 kilodan 78 e kadar düştüm ama son 3 aydır kilo vermek için bişey yapamıyorum. şevkim kırıldı resmen..
isveç diyeti yapmayı düşünüyorum şok diyet biliyorum ama motivasyona ihtiyacım var iyi gelir diye düşünüyorum

kızlarrrr hava sonradan bi açtııı oğluşla güzelce keyif yaptık .bu saatte eve geldimmm

senaaaa kızzzzz listede beni unutmuşsun sonradan eklemişşşşş beni fıstığını nasıl unutursunn şaka bi yana eline sağlıkk cnm

yarın görüşürüz kuzularrrrrrrrrrrr

maşşallah 14 kiloyu nasıl verdiniz

bende kendime inanamiyorum basta bu kadar verecegimi dusunmemistim ama insan bir vermeye basladimi arkasi geliyor her giden kilo insani daha bir motive ediyor..
canim ben eskiden cok duzensiz beslenirdim ne yediklerimin hati hesabi vardi nede saati beliydi ama hayatimda sekeri ekmegi cikardim sadece sabahlari tam bugday ekmegi yiyorum yemeklerime dikat ediyorum herseyi yiyorum ama dikat ederek aksamlari erken yemeye calisiyorum bunun gibi seyler iste ayrica dort ay olddu baslayali....

Zayıf kadınların 12 sırrı!

Fazla kilolarınızdan kurtulmak uğruna sürekli aç mı yaşıyorsunuz? Aslında eziyet çekmeden ideal kilonuza kavuşabilirsiniz. Formda bir vücuda sahip olmak ve verdiğiniz kiloları uzun yıllar geri almamak için zayıf kadınların 12 sırrını öğrenmeniz yeterli! Beslenme ve diyet uzmanı Burcu İnce, zayıf kadınların sırlarını anlattı!

Elinizden arkadaşlarınızın önerdikleri diyet listelerini düşürmüyor, üstelik buna rağmen tartıda gördüğünüz sayıdan hiç memnun kalmıyor veya verdiğiniz kiloları kısa sürede fazlasıyla geri mi alanlardan mısınız? Siz gün boyunca yarı aç dolaşırken, bazı kadınların ise hiç diyet yapmadıkları halde uzun yıllar formlarını korumaya devam etmesinin bir sırrı olmalı diye mi düşünüyorsunuz? Haklısınız! Onlar, zayıf kalmalarını sağlayacak sırlara sahipler. Beslenme ve diyet uzmanı Burcu İnce’den, zayıf kadınların 12 sırrını öğrendik.

1. Az ancak sık besleniyorlar
Metabolizmalarının iyi çalışması ve şeker dengesinin kurulması için aç kalmamaya ve az beslenmeye özen gösteriyorlar. Bunun için günde 3 ana öğün 3 ara öğün besleniyor, böylece hem aç kalmadan, hem de metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak, kilo kontrolünü sağlayabiliyorlar.

2. Düşük kalori ve düşük yağ içeren beslenme programını takip ediyorlar
Yağlı besinlerden uzak durmaya ve çok kalorili besinlerle karınlarını doyurmamaya dikkat ediyorlar. Çünkü biliyorlar ki bu tür besinler içerdikleri yüksek kalorinin yanı sıra yağ ve karbonhidrat miktarının fazlalığından dolayı çabuk acıkmalarına ve açlık krizleri geçirmelerine neden oluyor.

3. Düşük glisemik indeksli besinler tercih ediyorlar
Patates, pirinç pilavı, beyaz ekmek, çay şekeri ve bal gibi kan şekerini hızlı yükselten ve ani iştah artışına neden olan yüksek glisemik indeksli besinlerden kaçınıyorlar. Bunun yerine kan şekerini hızlı yükseltmeyen ve tok tutan tam buğday, tam çavdar ekmeği, bulgur pilavı ve meyve gibi düşük glisemik indeksli besinleri tercih ediyorlar.
Beslenme
4. Besinlerin pişirme şekline dikkat ediyorlar
Kızartmaları ayda 1 veya 2 kez ile sınırlandırıyor, bunun yerine haşlama veya fırında pişirme şekillerini tercih ediyorlar. Patates kızartmasını çok sevseler de, baharatlandırarak fırında elma patates şeklinde hazırlıyorlar.

5. Yemekten önce çorba veya salata tüketiyorlar
Yemekten önce yenen çorba veya salata açlık hissini azaltarak, ana yemeğin daha az yenmesini sağlıyor. Onlar da bu kurala mümkün olduğunca uymaya çalışıyorlar. Tabii ki yenilen çorbanın içeriği de önem taşıdığını biliyor, düşük kalorili olanlarını yiyorlar.

6. Atıştırmak için düşük kalorili besinler yiyorlar
Hem açlık şikayetlerinin sonlanması hem de doygunluk sağlanabilmesi yemek aralarında acıktıklarında kalori değeri çok düşük olan sebzeler salata tüketiyorlar.

7. Dışarıda yemek yerken dikkatli oluyorlar
Davetlerde veya iş yemeklerinde; ızgara balık, tavuk, köfte veya yağsız et gibi seçenekleri, salata gibi düşük kalorili besinlerle birleştirerek hafif menüleri tercih ediyorlar.

8. Bol bol su içiyorlar
Vücudu bir kap gibi düşünürsek, bunun yüzde 60-70’ini su oluşturuyor. Su içmeye önem verilmediği takdirde ise vücuttaki yağ miktarı artabiliyor. Onlar da bunu önlemek için günde 10-12 bardak su içmeyi asla ihmal etmiyorlar.
Spor
9. Dengeli besleniyorlar
Her besin grubunu eşit olarak tüketiyorlar. Günlük öğünlerinin; et, balık, tavuk veya kurubaklagil gibi protein grubundan, süt ve süt ürünlerinden, tahıl grubundan ve sebze-meyveden oluşması gerektiğini çok iyi biliyorlar.

10. İçeceklerin kalorilerini göz ardı etmiyorlar
İçeceklerin kalori yönünden besinler kadar tehlikeli olduğunu biliyorlar. Bu nedenle içeceklerin üzerinde yazan kalorileri dikkate alıyor ve alkolden mümkün olduğunca uzak duruyorlar. Asitli ve enerjisi olmayan içecekleri de besinlerin sindirilme hızına etkisi olacağı için çok sık tercih etmiyorlar. Çünkü bunlar besinlerin emilimini hızlandırdığı için çabuk acıkmaya yol açıyor.

11. Düzenli spor yapıyorlar
Düzenli olarak spor yapmak kilo vermenin yanı sıra sıkılaşmaya ve formda kalmaya yardımcı oluyor. Zayıf kadınlar da ne kadar yoğun olurlarsa olsunlar, haftanın birkaç günü spor yapmayı asla ihmal etmiyorlar.

12. Haftada bir tartılıyorlar
Fazla kilolardan kurtulduktan sonra vücut ağırlığının düzenli takip edilmesi gerekiyor. Onlar da haftada veya 15 günde bir, aynı saatlerde tartılarak kilolarının kontrolünü sağlayabiliyorlar.

Ellerine sağlık canım...

Hoşgeldin

gızlar gızlar gelemmi,
yanağızdan öpemmi,
tabikide gelebilirsin ama biz 70-79 topiğiyiz karıştırma kuşum...biz farklıyız dinamiğiz canlıyız...da bugün haftasonu diye biraz sessiziz :26::26:

Biz bugün dışardaydık canım..
Sonra dişim çürümüş azı dişimi çektirdim..
Bu kaybettiğim 2. dişim...
İmplant yapılacak bakalım.. Aman ne para ne para
Çok ağrım var anlatamam o kadar çok yani...
Uyku bile uyutmuyor inan..
Tramvaydan eve yürümek zorunda kaldım..
Tam 2 saat 45 dakikada eve geldim.
Kızım uyudu oğlum yoruldu.
Bende kızı beşiğe , beşiğin ucuna da oğlumu oturttum.
Küçük kızımı da kucağıma aldım..
Eve geldim... Dişim de de başımda da ağrıyla...
Dolmuşlar üç çocukla beni görünce almadı kızlar
bebek arabası yer kaplar dediler..
son dolmuş aldı sonra ineceğim durağı öğrenince olmaz dedi..
3 tl de para aldı 6 yaşına bile henüz girmemiş 3 çocuğum olmasına rağmen..
Nasıl bir ülkede yaşıyorum bilmiyorum..
Lafımı esirgemedim ama..
Sustu kaldı..

yeni katılan kızlar hoşgeldiniz şekerler...

mindivan formu bu nedir canım?
bi çeşit müsli mi?

günaydınn kızlar herkese güzel bir pazar diliyorumm ayy kimsecikler yok nerde bu millet nerde bu topikkkk

Kaptanım ben bu hafta evden cİkip anneme gidip tartilamadim malum bebis var. O yüzden bildirim yapamadım ama haftaya yaparım. Beni unutmayın

özele bildirim yapan kimseyi unutmam canım

son derece yanlış ve sakıncalı hadi ayda yılda bir çok zorda kaldıqında kullan dicem ama ben onu bile yapmam ki hergün kullanmak bile bile saqlıqından olmaktır..ne hale gelir baqırsakların tembelleşir hatta sık kullanırsan hiç çalışmaz...ne kadar çok yersen ye zaten vücut 1-2 gün içinde fazlalıkları dışarı atıyor..vücudumuzdaki her orqanımızın bir görevi var dışardan müdahaleyle onların sistemini bozarız bırakta görevlerini yapsınlar.. daha saqlıklı yöntemler var böyle durumlarda bitki çayları kuru incir kuru kayısı müsli vbq...kilo vermek uqruna kesinlikle yanlış şeyler yapmayalım

Bu arada kesin kilo vermisimdir. Kendimi iyi hissediyorum. Görenler iyice zayıfladın diyor. Akşamları ya çok hafif yiyorum ya da musli tüketiyorum. Yürüyüşler çok aksiyo ama mekik çekmeye devam

canım çizelgen nerdeee

1 haftada 4 kilo verdiren diyete başlıcam yarın karar verdim. Bakalım nasıl olacak. Aşırı zor görünmüyor. Çok konuştum demi yaaaaa! Tamam sustum. Sevgiler...

anlaşıldı :82: sen bunu istiyonn saqlıklı kilo verilecek okadarrr

gözleirme inanamıyorum bnm öbür topikten ortim gelmiş hoşgeldin red kıss sen nerelerdesinn niye beni bıraktın ortisiz

ama bizim desteqimizi yazmayı unutmuşsun

canım öncelikle çok geçmiş olsun şoförün yaptıklarına dicek laf bulamıyorum çok sinirlendim yokmu bu insanların çocuqu olan bacıları kardeşlerii..bir erkeqe hiç yakışmıyor bir bayana bunları yapmak...anlayışsızlık diz boyu küçücük çocuk içinde aldıqı paraylamı zengin olacakmış böyle haksız elde ettikleri kazançlar nasıl boqazlarından geçiyor anlamıyorum

canim cok gecmis olsun senin icin zor birgun olmus otubus konusuna gelince avrupayi bu konuda gercekten taktir ediyom burda yolcu cok yoksa dor cocuk arabasina kadarda bindiriyorlar normalde en fazla 2-3 tur ama bazen esneklik yapliyor ayrica burda ucret olayi yok biletin varsa makineye vuruyon yoksa sofor hic karismaz ister alirsin ister almasin ama yolda kontrulcuye den k gelirsen biletini almamisan 70eruo ceza yi yersin sofurun yolcu secme gibi bir haki yok.....

canim kesinlikle en buyk destekcim kk oldu yani sizler uykulu uykulu yazinca en onemli noktayi unutmusum...

gunaydin kizlar
butun isci ve emekcilerin 1 mayis direnis bayrami kutlu olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…