mindivan formu duyan var mı? Ben bi arkadaşımdan duydum çok yiyince biraz fazla kullanıyorsun ve seni 4 5 saat içinde tuvalete çıkarıyor. İshal olarak tabi. Yani yediklerin yağa dönüşmeden icabına bakmış oluyorsun. Normalde ise hergün belli bir ölçüsü var, o ölçüyle içiyorsun. Zayıflamaya yardımcıymış ama ben daha sadece çok yediğimde kullandım o da iki kez. Almayı düşünüyorum...
Ayçin cim doğru söylüyo olma ihtimalinin çooook yüksek olduğunu düşünüyorum aslında ama şu kiloları verme isteğim herşeyden daha ağır basıyor...:84:
canim elerine saglik....listeyi hazirlamissin..
Çok kilolu değilim evlendikten sonra 10 kilo almama rağmen kilolu sayılmam. Ama hep zayıftım o yüzden bu halimi çok yadırgıyorum. Boyum 1.78 kilom 73. Ama iri görünüyorum. Omuzlarım ve üst kısmım daha iri belki de o yüzden. Kilo bana hiç yakışmıyor. Dediklerini yapmaya karar verdim, mesela şu an karnım acıktı canım bişeyler yemek istiyor ama yapmayacağım.
maşşallah 14 kiloyu nasıl verdiniz
Birincimiz asl35 arkadaşımızı yürekten tebrik eder başarısının devamını dilerim0 | isim | bşlngç | gçn hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | asl35 | 77 | 77 | 75 | 2000 | 2000 | 68 |
2 | aysebahar | 90 | 62.9 | 61.7 | 1.200 | 28.300 | 58 |
3 | lequim | 75 | 69.5 | 68.4 | 1.100 | 6.600 | 62 |
4 | fdm | 77 | 68.7 | 67.7 | 1000 | 9.300 | 64 |
5 | serpi | 82.5 | 68.6 | 67.8 | 800 | 14.700 | 60 |
6 | alaca | 82.5 | 78.7 | 77.9 | 800 | 14.600 | 60 |
7 | triendy21 | 79.8 | 72.3 | 71.5 | 800 | 8.300 | 65 |
8 | shryvz | 80 | 68.6 | 68.1 | 500 | 12.100 | 65 |
9 | erginsena | 90 | 65.1 | 64.6 | 500 | 25.400 | 60 |
10 | mektupp | 78 | 69 | 68.5 | 500 | 9.500 | 65 |
11 | yaren38 | 78.2 | 72.4 | 72 | 400 | 6.200 | 60 |
12 | SemPatiK | 79.6 | 77.6 | 77.3 | 300 | 2.300 | 70 |
13 | seanymph | 74.2 | 67.3 | 67.1 | 200 | 7.100 | 58 |
14 | durusuuuu | 79.3 | 71.4 | 71.2 | 200 | 8.100 | 65 |
15 | KILAVUZ | 86 | 68.3 | 68.1 | 200 | 17.900 | 60 |
16 | wavy | 75 | 69.4 | 69.4 | 0 | 5.600 | 65 |
17 | papatya_77 | 79 | 73 | 73 | 0 | 6000 | 65 |
18 | bulut81 | 75 | 72.2 | 72.2 | 0 | 2.800 | 60 |
19 | sudem34 | 77.6 | 72.5 | 73.2 | artı700 | 4.400 | 68 |
20 | barkinim | 71.3 | 62 | 63.1 | artı1100 | 8.200 | 60 |
21 | Pj_Muguet | 80.8 | 78.8 | 80.5 | artı1700 | 300 | 55 |
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta güzel sonuçlar bekliyorum
wavy papatya_77 ve bulut81 arkadaşlarımız yerinde saydıkları için 100 mekik ödül veriyorum
sudem34 barkinim ve Pj_Muguet arkadaşlarımız artıda çıktıkları için 150 mekik hediyee
Herşeyvataniçin ve demresu arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır
önümüzdeki hafta daha güzel bir listede görüşmek ümidiylee
kaptan SENAA
iyi akşamlar benide alırmısınız aranıza 82 kilodayım veeeeee hedefim 55 nasıl düşeceksem artıkama bana motive lazım topikleri okurken 80-89 topiğini gördüm işte dedim bana uygun bir topik yapim almışımda almışım inşallah verebilirim bende gelimmi aranıza hı:))
anaaaaaaaaam burası 70-79 topiğiymiş yeni gördüm bak bundada vardır bir hayır :)))))))
gızlar gızlar gelemmi,
yanağızdan öpemmi,
tabikide gelebilirsin ama biz 70-79 topiğiyiz karıştırma kuşum...biz farklıyız dinamiğiz canlıyız...da bugün haftasonu diye biraz sessiziz :26::26:
kızlarr nabersiiizz? ben yeni katıldıydım akşam. ama tanıtmadıydım kendimi. boyum 164.kilom 78.8.....23 yaşındayım. 1 yıl olmadı daha evleneli ve ben 10 kiloya yakın aldım evlendiğimden beri.birazını verdim takımımla birlikte.ama bu topiklerde kişi sınırı yok galiba baya kalabalık.çok güzel. inşallah berabeer kiloları atarııızz..geri de gelmez. bugün 2 parça olmak üzere toplam 90 dk yürüdüm. şimdide mate çayıyla yeşil çayı birlikte demleyip içiyorum. mateyi tek içemiyorum kokusunu sevemedim.
Ben de 1,5 yıldır evliyim ve senin gibi on kilo aldım. Sanki kural ya evlenince kilo almak. Ama verme vaktim geldi de geçti bile. 1.78 boyum, kilom da 73. Sana göre daha zayıfım ama bana kilo hiç yakışmadığı için senden daha kilolu göründüğümden eminim. İrademin de çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Mesela bugün karar verdim; sabah 1 dilim kepek ekmeği yedim ve akşamda güya salata yicektim sadece ama ben 4 gibi dayanamayıp burger kingten sipariş verdim ve camış gibi hepsini silip süpürdüm. Diyet programlarına bakıyorum ama bitürlü karar veremiyorum. Daha doğrusu kendime güvenemiyorum. Belki bu sayfada gaza gelirim, motivasyonum güçlenir...
mindivan formu duyan var mı? Ben bi arkadaşımdan duydum çok yiyince biraz fazla kullanıyorsun ve seni 4 5 saat içinde tuvalete çıkarıyor. İshal olarak tabi. Yani yediklerin yağa dönüşmeden icabına bakmış oluyorsun. Normalde ise hergün belli bir ölçüsü var, o ölçüyle içiyorsun. Zayıflamaya yardımcıymış ama ben daha sadece çok yediğimde kullandım o da iki kez. Almayı düşünüyorum...
Kaptanım ben bu hafta evden cİkip anneme gidip tartilamadim malum bebis var. O yüzden bildirim yapamadım ama haftaya yaparım. Beni unutmayın
Bu arada kesin kilo vermisimdir. Kendimi iyi hissediyorum. Görenler iyice zayıfladın diyor. Akşamları ya çok hafif yiyorum ya da musli tüketiyorum. Yürüyüşler çok aksiyo ama mekik çekmeye devam
1 haftada 4 kilo verdiren diyete başlıcam yarın karar verdim. Bakalım nasıl olacak. Aşırı zor görünmüyor. Çok konuştum demi yaaaaa! Tamam sustum. Sevgiler...
merhaba kızlar.. doğumdan sonra 91 kilodan 78 e kadar düştüm ama son 3 aydır kilo vermek için bişey yapamıyorum. şevkim kırıldı resmen..
isveç diyeti yapmayı düşünüyorum şok diyet biliyorum ama motivasyona ihtiyacım var iyi gelir diye düşünüyorum
bende kendime inanamiyorum basta bu kadar verecegimi dusunmemistim ama insan bir vermeye basladimi arkasi geliyor her giden kilo insani daha bir motive ediyor..
canim ben eskiden cok duzensiz beslenirdim ne yediklerimin hati hesabi vardi nede saati beliydi ama hayatimda sekeri ekmegi cikardim sadece sabahlari tam bugday ekmegi yiyorum yemeklerime dikat ediyorum herseyi yiyorum ama dikat ederek aksamlari erken yemeye calisiyorum bunun gibi seyler iste ayrica dort ay olddu baslayali....
Ellerine sağlık canım...
Hoşgeldin
Biz bugün dışardaydık canım..
Sonra dişim çürümüş azı dişimi çektirdim..
Bu kaybettiğim 2. dişim...
İmplant yapılacak bakalım.. Aman ne para ne para
Çok ağrım var anlatamam o kadar çok yani...
Uyku bile uyutmuyor inan..
Tramvaydan eve yürümek zorunda kaldım..
Tam 2 saat 45 dakikada eve geldim.
Kızım uyudu oğlum yoruldu.
Bende kızı beşiğe , beşiğin ucuna da oğlumu oturttum.
Küçük kızımı da kucağıma aldım..
Eve geldim... Dişim de de başımda da ağrıyla...
Dolmuşlar üç çocukla beni görünce almadı kızlar
bebek arabası yer kaplar dediler..
son dolmuş aldı sonra ineceğim durağı öğrenince olmaz dedi..
3 tl de para aldı 6 yaşına bile henüz girmemiş 3 çocuğum olmasına rağmen..
Nasıl bir ülkede yaşıyorum bilmiyorum..
Lafımı esirgemedim ama..
Sustu kaldı..
yeni katılan kızlar hoşgeldiniz şekerler...
mindivan formu bu nedir canım?
bi çeşit müsli mi?
canim cok gecmis olsun senin icin zor birgun olmus otubus konusuna gelince avrupayi bu konuda gercekten taktir ediyom burda yolcu cok yoksa dor cocuk arabasina kadarda bindiriyorlar normalde en fazla 2-3 tur ama bazen esneklik yapliyor ayrica burda ucret olayi yok biletin varsa makineye vuruyon yoksa sofor hic karismaz ister alirsin ister almasin ama yolda kontrulcuye den k gelirsen biletini almamisan 70eruo ceza yi yersin sofurun yolcu secme gibi bir haki yok.....
Ellerine sağlık canım...
Hoşgeldin
Biz bugün dışardaydık canım..
Sonra dişim çürümüş azı dişimi çektirdim..
Bu kaybettiğim 2. dişim...
İmplant yapılacak bakalım.. Aman ne para ne para
Çok ağrım var anlatamam o kadar çok yani...
Uyku bile uyutmuyor inan..
Tramvaydan eve yürümek zorunda kaldım..
Tam 2 saat 45 dakikada eve geldim.
Kızım uyudu oğlum yoruldu.
Bende kızı beşiğe , beşiğin ucuna da oğlumu oturttum.
Küçük kızımı da kucağıma aldım..
Eve geldim... Dişim de de başımda da ağrıyla...
Dolmuşlar üç çocukla beni görünce almadı kızlar
bebek arabası yer kaplar dediler..
son dolmuş aldı sonra ineceğim durağı öğrenince olmaz dedi..
3 tl de para aldı 6 yaşına bile henüz girmemiş 3 çocuğum olmasına rağmen..
Nasıl bir ülkede yaşıyorum bilmiyorum..
Lafımı esirgemedim ama..
Sustu kaldı..
yeni katılan kızlar hoşgeldiniz şekerler...
mindivan formu bu nedir canım?
bi çeşit müsli mi?
günaydınn kızlar herkese güzel bir pazar diliyorummayy kimsecikler yok nerde bu millet nerde bu topikkkk
özele bildirim yapan kimseyi unutmam canım
son derece yanlış ve sakıncalı hadi ayda yılda bir çok zorda kaldıqında kullan dicem ama ben onu bile yapmam ki hergün kullanmak bile bile saqlıqından olmaktır..ne hale gelir baqırsakların tembelleşir hatta sık kullanırsan hiç çalışmaz...ne kadar çok yersen ye zaten vücut 1-2 gün içinde fazlalıkları dışarı atıyor..vücudumuzdaki her orqanımızın bir görevi var dışardan müdahaleyle onların sistemini bozarız bırakta görevlerini yapsınlar.. daha saqlıklı yöntemler var böyle durumlarda bitki çayları kuru incir kuru kayısı müsli vbq...kilo vermek uqruna kesinlikle yanlış şeyler yapmayalım
canım çizelgen nerdeee
anlaşıldı :82: sen bunu istiyonnsaqlıklı kilo verilecek okadarrr
gözleirme inanamıyorumbnm öbür topikten ortim gelmiş hoşgeldin red kıss sen nerelerdesinn niye beni bıraktın ortisiz
ama bizim desteqimizi yazmayı unutmuşsun
canım öncelikle çok geçmiş olsunşoförün yaptıklarına dicek laf bulamıyorum çok sinirlendim yokmu bu insanların çocuqu olan bacıları kardeşlerii..bir erkeqe hiç yakışmıyor bir bayana bunları yapmak...anlayışsızlık diz boyu küçücük çocuk içinde aldıqı paraylamı zengin olacakmış böyle haksız elde ettikleri kazançlar nasıl boqazlarından geçiyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?