selam kızlar bende aranıza katılabilir miyiiim? yer var mıııı? çizelgenizi gördüm heycanlandım. fdm yi de görüm takımdan arkadaşımdır. bende geleyim dedim.
hoşgeldiniz kızlariyi akşamlar benide alırmısınız aranıza 82 kilodayım veeeeee hedefim 55 nasıl düşeceksem artıkama bana motive lazım topikleri okurken 80-89 topiğini gördüm işte dedim bana uygun bir topik yapim almışımda almışım inşallah verebilirim bende gelimmi aranıza hı:
anaaaaaaaaam burası 70-79 topiğiymiş yeni gördüm bak bundada vardır bir hayır :)))))))
Ellerine sağlık canım...
Hoşgeldin
Biz bugün dışardaydık canım..
Sonra dişim çürümüş azı dişimi çektirdim..
Bu kaybettiğim 2. dişim...
İmplant yapılacak bakalım.. Aman ne para ne para
Çok ağrım var anlatamam o kadar çok yani...
Uyku bile uyutmuyor inan..
Tramvaydan eve yürümek zorunda kaldım..
Tam 2 saat 45 dakikada eve geldim.
Kızım uyudu oğlum yoruldu.
Bende kızı beşiğe , beşiğin ucuna da oğlumu oturttum.
Küçük kızımı da kucağıma aldım..
Eve geldim... Dişim de de başımda da ağrıyla...
Dolmuşlar üç çocukla beni görünce almadı kızlar
bebek arabası yer kaplar dediler..
son dolmuş aldı sonra ineceğim durağı öğrenince olmaz dedi..
3 tl de para aldı 6 yaşına bile henüz girmemiş 3 çocuğum olmasına rağmen..
Nasıl bir ülkede yaşıyorum bilmiyorum..
Lafımı esirgemedim ama..
Sustu kaldı..
yeni katılan kızlar hoşgeldiniz şekerler...
mindivan formu bu nedir canım?
bi çeşit müsli mi?
kizlar bugun tam 1 mayis hedefim bugun 67 olmakti oolamadim ama hedefimede yaklastim bugun 67.7 oldum bugun kendime yeni hedef seciyorum bu sefer hedefim 1 haziranda 63 olmak bakalim ne olacak....
evet canım yaklaşmışsın onuda verirsin bende 1 haziranda 65 olmak bakalım inş. oluruz bu yazı böyle geçirmek istemiyorum memlekete gittigimde zayıflamış olarak gitmek istiyorum
of ya kizlar bugun 1 mayis kutlamalarina gitmek istiyordum simdi butun firansa parise akiyordur reglin etkisiyle evde kalmak istiyorum aaaaaa yaziyi yazarken aklima geldi bugun evlilik yildonumum tam bes yili geride birakmisim vay be....
Sana esinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yasam dilerim canım daha nice birlikte senlerinizi kutlarsınız inş.
günaydınn kızlar herkese güzel bir pazar diliyorummayy kimsecikler yok nerde bu millet nerde bu topikkkk
canım öncelikle çok geçmiş olsunşoförün yaptıklarına dicek laf bulamıyorum çok sinirlendim yokmu bu insanların çocuqu olan bacıları kardeşlerii..bir erkeqe hiç yakışmıyor bir bayana bunları yapmak...anlayışsızlık diz boyu küçücük çocuk içinde aldıqı paraylamı zengin olacakmış böyle haksız elde ettikleri kazançlar nasıl boqazlarından geçiyor anlamıyorum
canim cok gecmis olsun senin icin zor birgun olmus otubus konusuna gelince avrupayi bu konuda gercekten taktir ediyom burda yolcu cok yoksa dor cocuk arabasina kadarda bindiriyorlar normalde en fazla 2-3 tur ama bazen esneklik yapliyor ayrica burda ucret olayi yok biletin varsa makineye vuruyon yoksa sofor hic karismaz ister alirsin ister almasin ama yolda kontrulcuye den k gelirsen biletini almamisan 70eruo ceza yi yersin sofurun yolcu secme gibi bir haki yok.....
canim kesinlikle en buyk destekcim kk oldu yani sizler uykulu uykulu yazinca en onemli noktayi unutmusum...
hoşgeldiniz kızlar
son kararınızmı burda giş var çıkış yok
canım yaa geçmiş olsun
ne zorduur diş ağrısı allah şifa versin
kız bu arada 1 kilo yerine 1200 gitmiş yanılmıyosam tebrikler
of ya kizlar bugun 1 mayis kutlamalarina gitmek istiyordum simdi butun firansa parise akiyordur reglin etkisiyle evde kalmak istiyorum aaaaaa yaziyi yazarken aklima geldi bugun evlilik yildonumum tam bes yili geride birakmisim vay be....
Burda!!!
Ben geldim kaptan
Bi de çok geç yattım hala uyuyor ev halkı..
Bu diş ağrısı beni öldürdü bitirdi.
Desteğin için sağol canım..Gerçekten bende kötü oldum.
dedim ki hem yazıyorsun başının üstüne" anlayışlı ol" diye..
Hem bu kadar laf ediyorsun...
Birinin hayır duasını alabilirdin..
Ama tebrik ederim seni dedim
Ne kadar iyi tanıyorsun kendini..
..
bayağı tartıştık da neyse...:2:
Avrupaya hayranım canım..
İnsan hakları konusunda gösterdikleri özene...
İnsana değer verişlerine...
Hala bacaklarım ağrıyor biliyor musun
evet bebekim...
61.7 kg oldum..
En korktuğum rakam..
Tam 1 yıl bu rakamdaydım...
tebrik ederim kuzummmm
nice 5 yıllara
Ellerine sağlık canım...
Hoşgeldin
Biz bugün dışardaydık canım..
Sonra dişim çürümüş azı dişimi çektirdim..
Bu kaybettiğim 2. dişim...
İmplant yapılacak bakalım.. Aman ne para ne para
Çok ağrım var anlatamam o kadar çok yani...
Uyku bile uyutmuyor inan..
Tramvaydan eve yürümek zorunda kaldım..
Tam 2 saat 45 dakikada eve geldim.
Kızım uyudu oğlum yoruldu.
Bende kızı beşiğe , beşiğin ucuna da oğlumu oturttum.
Küçük kızımı da kucağıma aldım..
Eve geldim... Dişim de de başımda da ağrıyla...
Dolmuşlar üç çocukla beni görünce almadı kızlar
bebek arabası yer kaplar dediler..
son dolmuş aldı sonra ineceğim durağı öğrenince olmaz dedi..
3 tl de para aldı 6 yaşına bile henüz girmemiş 3 çocuğum olmasına rağmen..
Nasıl bir ülkede yaşıyorum bilmiyorum..
Lafımı esirgemedim ama..
Sustu kaldı..
yeni katılan kızlar hoşgeldiniz şekerler...
mindivan formu bu nedir canım?
bi çeşit müsli mi?
kizlar bugun tam 1 mayis hedefim bugun 67 olmakti oolamadim ama hedefimede yaklastim bugun 67.7 oldum bugun kendime yeni hedef seciyorum bu sefer hedefim 1 haziranda 63 olmak bakalim ne olacak....
Hooooooooooooşbulduuuuk! Erginsena mindivanı almaktan vazgeçtim, çok doğru söylemişin. Bu sabah tartıldım 71.8 çıktım. Geçen hafta 73 tüm, arkadaşlarım vardı sanırım 7 gün sürekli gezmekten vermişim.günaydınnnn kızlarrrryeni gelen çıtırlarr hoşgeldiniz topiğimizeeeee
gün içinde görüşmek üzereeeeeeeeeeee:92: :92: :92: :92:
Zayıf kadınların 12 sırrı!
Fazla kilolarınızdan kurtulmak uğruna sürekli aç mı yaşıyorsunuz? Aslında eziyet çekmeden ideal kilonuza kavuşabilirsiniz. Formda bir vücuda sahip olmak ve verdiğiniz kiloları uzun yıllar geri almamak için zayıf kadınların 12 sırrını öğrenmeniz yeterli! Beslenme ve diyet uzmanı Burcu İnce, zayıf kadınların sırlarını anlattı!
Elinizden arkadaşlarınızın önerdikleri diyet listelerini düşürmüyor, üstelik buna rağmen tartıda gördüğünüz sayıdan hiç memnun kalmıyor veya verdiğiniz kiloları kısa sürede fazlasıyla geri mi alanlardan mısınız? Siz gün boyunca yarı aç dolaşırken, bazı kadınların ise hiç diyet yapmadıkları halde uzun yıllar formlarını korumaya devam etmesinin bir sırrı olmalı diye mi düşünüyorsunuz? Haklısınız! Onlar, zayıf kalmalarını sağlayacak sırlara sahipler. Beslenme ve diyet uzmanı Burcu İnce’den, zayıf kadınların 12 sırrını öğrendik.
1. Az ancak sık besleniyorlar
Metabolizmalarının iyi çalışması ve şeker dengesinin kurulması için aç kalmamaya ve az beslenmeye özen gösteriyorlar. Bunun için günde 3 ana öğün 3 ara öğün besleniyor, böylece hem aç kalmadan, hem de metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak, kilo kontrolünü sağlayabiliyorlar.
2. Düşük kalori ve düşük yağ içeren beslenme programını takip ediyorlar
Yağlı besinlerden uzak durmaya ve çok kalorili besinlerle karınlarını doyurmamaya dikkat ediyorlar. Çünkü biliyorlar ki bu tür besinler içerdikleri yüksek kalorinin yanı sıra yağ ve karbonhidrat miktarının fazlalığından dolayı çabuk acıkmalarına ve açlık krizleri geçirmelerine neden oluyor.
3. Düşük glisemik indeksli besinler tercih ediyorlar
Patates, pirinç pilavı, beyaz ekmek, çay şekeri ve bal gibi kan şekerini hızlı yükselten ve ani iştah artışına neden olan yüksek glisemik indeksli besinlerden kaçınıyorlar. Bunun yerine kan şekerini hızlı yükseltmeyen ve tok tutan tam buğday, tam çavdar ekmeği, bulgur pilavı ve meyve gibi düşük glisemik indeksli besinleri tercih ediyorlar.
Beslenme
4. Besinlerin pişirme şekline dikkat ediyorlar
Kızartmaları ayda 1 veya 2 kez ile sınırlandırıyor, bunun yerine haşlama veya fırında pişirme şekillerini tercih ediyorlar. Patates kızartmasını çok sevseler de, baharatlandırarak fırında elma patates şeklinde hazırlıyorlar.
5. Yemekten önce çorba veya salata tüketiyorlar
Yemekten önce yenen çorba veya salata açlık hissini azaltarak, ana yemeğin daha az yenmesini sağlıyor. Onlar da bu kurala mümkün olduğunca uymaya çalışıyorlar. Tabii ki yenilen çorbanın içeriği de önem taşıdığını biliyor, düşük kalorili olanlarını yiyorlar.
6. Atıştırmak için düşük kalorili besinler yiyorlar
Hem açlık şikayetlerinin sonlanması hem de doygunluk sağlanabilmesi yemek aralarında acıktıklarında kalori değeri çok düşük olan sebzeler salata tüketiyorlar.
7. Dışarıda yemek yerken dikkatli oluyorlar
Davetlerde veya iş yemeklerinde; ızgara balık, tavuk, köfte veya yağsız et gibi seçenekleri, salata gibi düşük kalorili besinlerle birleştirerek hafif menüleri tercih ediyorlar.
8. Bol bol su içiyorlar
Vücudu bir kap gibi düşünürsek, bunun yüzde 60-70’ini su oluşturuyor. Su içmeye önem verilmediği takdirde ise vücuttaki yağ miktarı artabiliyor. Onlar da bunu önlemek için günde 10-12 bardak su içmeyi asla ihmal etmiyorlar.
Spor
9. Dengeli besleniyorlar
Her besin grubunu eşit olarak tüketiyorlar. Günlük öğünlerinin; et, balık, tavuk veya kurubaklagil gibi protein grubundan, süt ve süt ürünlerinden, tahıl grubundan ve sebze-meyveden oluşması gerektiğini çok iyi biliyorlar.
10. İçeceklerin kalorilerini göz ardı etmiyorlar
İçeceklerin kalori yönünden besinler kadar tehlikeli olduğunu biliyorlar. Bu nedenle içeceklerin üzerinde yazan kalorileri dikkate alıyor ve alkolden mümkün olduğunca uzak duruyorlar. Asitli ve enerjisi olmayan içecekleri de besinlerin sindirilme hızına etkisi olacağı için çok sık tercih etmiyorlar. Çünkü bunlar besinlerin emilimini hızlandırdığı için çabuk acıkmaya yol açıyor.
11. Düzenli spor yapıyorlar
Düzenli olarak spor yapmak kilo vermenin yanı sıra sıkılaşmaya ve formda kalmaya yardımcı oluyor. Zayıf kadınlar da ne kadar yoğun olurlarsa olsunlar, haftanın birkaç günü spor yapmayı asla ihmal etmiyorlar.
12. Haftada bir tartılıyorlar
Fazla kilolardan kurtulduktan sonra vücut ağırlığının düzenli takip edilmesi gerekiyor. Onlar da haftada veya 15 günde bir, aynı saatlerde tartılarak kilolarının kontrolünü sağlayabiliyorlar.
Mehmet Öz'den Kilo Vermek İçin 10 Altın Kural[Sağlık Olsun]
Dr. Mehmet Öz, kendi adını verdiği Dr. Oz Show’da kilo vermek için 10 altın kuralı sıraladı:
1.STREÇ PANTOLON GİYMEYİN: Giyiminiz kilo almak için bir erken uyarı sistemidir. Kotlarınıza girmek zorlaştığı zaman, tetikte olmak gerektiğini biliyorsunuz. Streç kıyafetler giyerek bilmeden kilo almanızı kolaylaştırırsınız ve böylece vücudunuzun nasıl değiştiğinden habersiz kalırsınız.
2.KÖTÜ KIYAFETLERİNİZİ DOLABINIZDA TUTMAYIN: Sağlıksız kilodayken giydiğiniz kıyafetleri dolabınızda tuttuğunuzda bu size kilo verememe durumunuzda kafanızda yedek bir plan oluşturur. Bunun yerine, büyük beden pantolonlarınızdan kurtulma yolunda ilerleyin.
3.DÖRT AYAKLI HAYVANLARIN ETİNİ HAFTADA BİR KERE YİYİN: Dört ayaklı hayvanların eti, tavuk gibi iki ayaklı veya balık gibi ayaksız hayvanlara göre daha fazla doymuş yağ içerir. Ayrıca haftada bir kereden daha fazla, çok miktarda kırmızı et tüketen kadınların kalp krizinden ölme riski %50 daha fazla olduğu gibi kanser oranı da daha yüksektir.
4.ATIŞTIRMALIKLARDAN VAZGEÇİN: Buzdolabını açmadan önce öğününüzü belirleyin, ihtiyacınız olan kadarını alın ve kapatın. Gün boyunca buzdolabının kapağını açmak sizi tahrik edici seçimlere ve fazla yemeye iter.
5.AKŞAM 19.30’DAN SONRA YEMEYİN: Gece geç saatlerde yemek yediğiniz zaman ne kadar ölçüde yediğinizin farkına varamazsınız. Özellikle televizyonun karşısında yeme olasılığınız yüksektir ve yüksek kalorili atıştırmalıkları seçmeniz daha olasıdır.
6.YEMEĞİN SANTİMETRESİNİ ÖLÇÜN: Tabağınıza koyduğunuz yemek 2.54 cm’den yüksek olmasın veya tabakla beraber 5.08 cm olsun. Daha büyük porsiyonlar daha çok kalori demektir.
7.HER BİR LOKMANIZI EN AZ 20 KERE ÇİĞNEYİN: Çiğnemek, uygun zamanda tokluk hissi yaratması için vücudunuzu harekete geçirerek yemek yediğinizi fark etmenizi sağlar. Yeteri kadar çiğnemediğiniz zaman bu işlemi geçersiniz ve gerçekten doyana kadar daha çok yersiniz.
8.KOMŞUNUN TABAĞINA GÖZ DİKMEYİN: Gününüzü başkalarının sandviç veya atıştırmalıklarından otlanarak geçirirseniz, kolayca 1000 kalori almış olursunuz.
9.CEBİNİZDE BOZUKLUK TAŞIMAYIN: Bozuk parayı yiyecek satış makinesinden daha fazla hiçbir şey sevemez. Yanınızda hazır bozukluk bulundurduğunuzda tahrik edici, bol kalorili bir öğlen kaçamağına dur diyemezsiniz.
10.AYAKTAYKEN YEMEYİN: Oturarak yemek sizi yemek yediğinizin farkına vardırır. Yavaş yiyin böylece vücudunuz çok geç olmadan doyduğunuz zaman size haber verecektir.
Sağlığınız İçin Bize katılın...
kızlarr nabersiiizz? ben yeni katıldıydım akşam. ama tanıtmadıydım kendimi. boyum 164.kilom 78.8.....23 yaşındayım. 1 yıl olmadı daha evleneli ve ben 10 kiloya yakın aldım evlendiğimden beri.birazını verdim takımımla birlikte.ama bu topiklerde kişi sınırı yok galiba baya kalabalık.çok güzel. inşallah berabeer kiloları atarııızz..geri de gelmez. bugün 2 parça olmak üzere toplam 90 dk yürüdüm. şimdide mate çayıyla yeşil çayı birlikte demleyip içiyorum. mateyi tek içemiyorum kokusunu sevemedim.
günaydddııııınnnn...güneşil bir Ankara sabahından günaydıın..
9 da kalktım 1 bardak ılık su içtim. 2 kuru kayısı yedim. biraz öncede kahvaltımı yaptım.
2011-05-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Patates Kızartması, Küçük 0.5 ADET 103
[3] Domates 1 ADET 14
[4] damak tadı kahvaltılık sos 0.1 100 gr 17.5
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Taze Yeşil Biber 10 gr 1.25
[7] dereotu 10 gr 22
Toplam : 302.75 kal.
kayısıyı eklemeyi unutmuşuum..onuda tanesi 18 kalori. yani sabhtan beri 338 kalori almışım.:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?