70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bende aranıza katılabilir miyiiim? yer var mıııı? çizelgenizi gördüm heycanlandım. fdm yi de görüm takımdan arkadaşımdır. bende geleyim dedim.

hoşgeldiniz kızlar
son kararınızmı burda giş var çıkış yok

canım yaa geçmiş olsun
ne zorduur diş ağrısı allah şifa versin
kız bu arada 1 kilo yerine 1200 gitmiş yanılmıyosam tebrikler

Son düzenleme:
anaaam kimsecikleryok gidiim bari zaten bi yakalayamıyorum sizi
bu arada az ilerlemiş sayfalar
:92::92::92::92:herkes meşguldü galiba sanırsam

kizlar bugun tam 1 mayis hedefim bugun 67 olmakti oolamadim ama hedefimede yaklastim bugun 67.7 oldum bugun kendime yeni hedef seciyorum bu sefer hedefim 1 haziranda 63 olmak bakalim ne olacak....

kizlar bugun tam 1 mayis hedefim bugun 67 olmakti oolamadim ama hedefimede yaklastim bugun 67.7 oldum bugun kendime yeni hedef seciyorum bu sefer hedefim 1 haziranda 63 olmak bakalim ne olacak....

evet canım yaklaşmışsın onuda verirsin bende 1 haziranda 65 olmak bakalım inş. oluruz bu yazı böyle geçirmek istemiyorum memlekete gittigimde zayıflamış olarak gitmek istiyorum

günaydınnnn kızlarrrr yeni gelen çıtırlarr hoşgeldiniz topiğimizeeeee
gün içinde görüşmek üzereeeeeeeeeeee:92: :92: :92: :92:

evet canım yaklaşmışsın onuda verirsin bende 1 haziranda 65 olmak bakalım inş. oluruz bu yazı böyle geçirmek istemiyorum memlekete gittigimde zayıflamış olarak gitmek istiyorum

insalah hep beraber vericegiz vericegizde vericegiz yolayacagiz yaglari...

of ya kizlar bugun 1 mayis kutlamalarina gitmek istiyordum simdi butun firansa parise akiyordur reglin etkisiyle evde kalmak istiyorum aaaaaa yaziyi yazarken aklima geldi bugun evlilik yildonumum tam bes yili geride birakmisim vay be....

of ya kizlar bugun 1 mayis kutlamalarina gitmek istiyordum simdi butun firansa parise akiyordur reglin etkisiyle evde kalmak istiyorum aaaaaa yaziyi yazarken aklima geldi bugun evlilik yildonumum tam bes yili geride birakmisim vay be....

Sana esinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yasam dilerim canım daha nice birlikte senlerinizi kutlarsınız inş.

Burda!!!
Ben geldim kaptan
Bi de çok geç yattım hala uyuyor ev halkı..
Bu diş ağrısı beni öldürdü bitirdi.

Desteğin için sağol canım..Gerçekten bende kötü oldum.
dedim ki hem yazıyorsun başının üstüne" anlayışlı ol" diye..
Hem bu kadar laf ediyorsun...
Birinin hayır duasını alabilirdin..
Ama tebrik ederim seni dedim
Ne kadar iyi tanıyorsun kendini..
..
bayağı tartıştık da neyse...:2:

Avrupaya hayranım canım..
İnsan hakları konusunda gösterdikleri özene...
İnsana değer verişlerine...
Hala bacaklarım ağrıyor biliyor musun

evet bebekim...
61.7 kg oldum..
En korktuğum rakam..
Tam 1 yıl bu rakamdaydım...

tebrik ederim kuzummmm
nice 5 yıllara

tesekurler canim...

ablam cok gecmis olsun :26:

alaca kiz varmisin benle yarisa hadi gerrcekten yani bende simdi karar verdim senin yatzdiklarini okuyunca bende bir haziran 63 olcam insallah yapbilirsem tabiii

günaydınnnn kızlarrrr yeni gelen çıtırlarr hoşgeldiniz topiğimizeeeee
gün içinde görüşmek üzereeeeeeeeeeee:92: :92: :92: :92:
Hooooooooooooşbulduuuuk! Erginsena mindivanı almaktan vazgeçtim, çok doğru söylemişin. Bu sabah tartıldım 71.8 çıktım. Geçen hafta 73 tüm, arkadaşlarım vardı sanırım 7 gün sürekli gezmekten vermişim. Çok kolay kilo veriyorum aslında, bi dikkat edebilsem. Amaaaaaa bu günden itibaren kararlıyım. Bu gün başlıyorum. Şans dileyin tatlılar...(Bu arada dün gece yatmadan önce canım nasıl bişeyler yemek istedi anlatamam, ama yapmadım ve mutluyum)

günaydddııııınnnn...güneşil bir Ankara sabahından günaydıın..

9 da kalktım 1 bardak ılık su içtim. 2 kuru kayısı yedim. biraz öncede kahvaltımı yaptım.

2011-05-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Patates Kızartması, Küçük 0.5 ADET 103
[3] Domates 1 ADET 14
[4] damak tadı kahvaltılık sos 0.1 100 gr 17.5
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Taze Yeşil Biber 10 gr 1.25
[7] dereotu 10 gr 22
Toplam : 302.75 kal.

kayısıyı eklemeyi unutmuşuum..onuda tanesi 18 kalori. yani sabhtan beri 338 kalori almışım.:44::44:

GÜNAYDIN KUZULAAAAAR, ÇOK GÜZEL BİRGÜN :)
Yeter ama haa benm artık toparlanmam lazım ay kazakların montların içine saklanamıyorum sonuçta Yeni çıtır adayları görüyorum hoşgelmişler

KAptanım sana da günaydıııııınn :82:

Kız nasıl yazarken aklına geliyor ben olsam 1 ay kala ortalığı inletmeye başlarım, 5 yıl sonuçta Kutlu olsn canım benim nice yıldönümler size

bu güzel bilgiler için teşekkürler

çok doğru bilgiler.ne kilo alıyosak hep atıştırmalardan alıyoruz

hoş geldin canım.bende 25 yaşındayım.2,5 senedir evliyim.bekarken ne yesem yiyeyim 58 üzerine çıkmazdım.ama evlenince kilo alınıyor ister istemez.birde kilo almayınca evlilik yaramamış,kilo alınca ay çok kilo almış diyolar.ne güzel yürüyüş yapabiliyosan en güzel spor bence.

anaaaaaa nasil hesapladin cnaim ya bende hesaplamak istiyom:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…