iyi akşamlar benide alırmısınız aranıza 82 kilodayım veeeeee hedefim 55 nasıl düşeceksem artıkama bana motive lazım topikleri okurken 80-89 topiğini gördüm işte dedim bana uygun bir topik yapim almışımda almışım inşallah verebilirim bende gelimmi aranıza hı:))
anaaaaaaaaam burası 70-79 topiğiymiş yeni gördüm bak bundada vardır bir hayır :)))))))
anaaaaaa nasil hesapladin cnaim ya bende hesaplamak istiyom:26:
kizlar bugun tam 1 mayis hedefim bugun 67 olmakti oolamadim ama hedefimede yaklastim bugun 67.7 oldum bugun kendime yeni hedef seciyorum bu sefer hedefim 1 haziranda 63 olmak bakalim ne olacak....
of ya kizlar bugun 1 mayis kutlamalarina gitmek istiyordum simdi butun firansa parise akiyordur reglin etkisiyle evde kalmak istiyorum aaaaaa yaziyi yazarken aklima geldi bugun evlilik yildonumum tam bes yili geride birakmisim vay be....
Hooooooooooooşbulduuuuk! Erginsena mindivanı almaktan vazgeçtim, çok doğru söylemişin. Bu sabah tartıldım 71.8 çıktım. Geçen hafta 73 tüm, arkadaşlarım vardı sanırım 7 gün sürekli gezmekten vermişim.Çok kolay kilo veriyorum aslında, bi dikkat edebilsem. Amaaaaaa bu günden itibaren kararlıyım. Bu gün başlıyorum. Şans dileyin tatlılar...(Bu arada dün gece yatmadan önce canım nasıl bişeyler yemek istedi anlatamam, ama yapmadım ve mutluyum)
bende dünkü menümü yazayım
sabah haşlanmış yumurta salatalık 1 dilim kepek ekmek
arada yoğurtlu nesfit
öğlen yarım dil.kep.ekmek domates çorbası
akşam domates çorbası 1 dilim kepek ekmek
tabi fırsat buldukça yeşil çay ve diyet çay
tamam canım deniycem.adım tansu.ben pek dışarı çıkamıyorum.ekmekçide sadece kepek ekmek getiriyor.onu almak zorunda kalıyorum.akşamları bulgur pilavı yesem uygun olurmu.bir iki kaşık azyağlı.
geçmiş olsunBiz bugün dışardaydık canım..
Sonra dişim çürümüş azı dişimi çektirdim..
Bu kaybettiğim 2. dişim...
İmplant yapılacak bakalım.. Aman ne para ne para
Çok ağrım var anlatamam o kadar çok yani...
Uyku bile uyutmuyor inan..
Tramvaydan eve yürümek zorunda kaldım..
Tam 2 saat 45 dakikada eve geldim.
Kızım uyudu oğlum yoruldu.
Bende kızı beşiğe , beşiğin ucuna da oğlumu oturttum.
Küçük kızımı da kucağıma aldım..
Eve geldim... Dişim de de başımda da ağrıyla...
Dolmuşlar üç çocukla beni görünce almadı kızlar
bebek arabası yer kaplar dediler..
son dolmuş aldı sonra ineceğim durağı öğrenince olmaz dedi..
3 tl de para aldı 6 yaşına bile henüz girmemiş 3 çocuğum olmasına rağmen..
Nasıl bir ülkede yaşıyorum bilmiyorum..
Lafımı esirgemedim ama..
Sustu kaldı..
maşalllah nice 5 yıllara inşallah.zaman çabuk geçiyo inanmazsın bende bikaç sene önce 5 yıllık evliydimof ya kizlar bugun 1 mayis kutlamalarina gitmek istiyordum simdi butun firansa parise akiyordur reglin etkisiyle evde kalmak istiyorum aaaaaa yaziyi yazarken aklima geldi bugun evlilik yildonumum tam bes yili geride birakmisim vay be....
geçmiş olsun3 çocukla eve dönmeye çalışman büyük cesaret olmuş.okadar eziyete bi taksiye bineydinya boşuna sinirlendinde.kocişin nerdeydi seni tek başına bıraktı dünde tam bahar havası vardı tam çocuklara göre dün akşamda yürüyüşe çıktık nereleri yürümedikki rahar 10 km yürümüşüzdür.
QUOTE]
Canım taksiye binmedim..
Taksiye neden bineyim ki,?
Ben dolmuşa binmek istedim.
Bu benim tercihimdi..
Eziyet evet..
Ama bunu bana çektiren ülkede yaşıyorum..
İnsana zerre değer verilmeyen bir ülkede...
Adam para için beni almadı diyorum sen bana taksiye bin diyorsun be güzelim..
Burda vurgulamak istediğim başka bişey..
Eşim kurstaydı canım..
Ve gelmesine imkan yoktu..
varim kiz hadi yarisalim daha iyi olur.... ama ben fazla spor yapamiyom...ablam cok gecmis olsun :26:
alaca kiz varmisin benle yarisa hadi gerrcekten yani bende simdi karar verdim senin yatzdiklarini okuyunca bende bir haziran 63 olcam insallah yapbilirsem tabiii
kiz ne yapayi bes yildir evliyim ama bi huzur olmadimi insanin aklina gelmiyor benimki tam bir kazma boyle gunlerde hic jest yaptigini gormemisim hata biraz once bosanmaktan bahsetim kendisine....GÜNAYDIN KUZULAAAAAR, ÇOK GÜZEL BİRGÜN :)
Yeter ama haa benm artık toparlanmam lazım ay kazakların montların içine saklanamıyorum sonuçtaYeni çıtır adayları görüyorum hoşgelmişler
KAptanım sana da günaydıııııınn:82:
Kız nasıl yazarken aklına geliyor ben olsam 1 ay kala ortalığı inletmeye başlarım, 5 yıl sonuçtaKutlu olsn canım benim nice yıldönümler size
tesekur ederim canim ama boyle giderse uzun yillari biraz zor olacak.....tatlım hedefine ramak kalmış ulaşmış sayıyorum ben seniiiyi koy bakalım yeni hedef nasıl motive oluyorsan onu uygula tatlımm
Rabbim huzur mutluluk ve saqlık içinde ömrünüzün sonuna kadar birlikte olmanızı nasip etsin nice mutlu senelere tatlım
akşamki güzel gelmişş
çizelgen nerde bakimm seninnlisteye almam bak çizelge olmadan
geçmiş olsun3 çocukla eve dönmeye çalışman büyük cesaret olmuş.okadar eziyete bi taksiye bineydinya boşuna sinirlendinde.kocişin nerdeydi seni tek başına bıraktı dünde tam bahar havası vardı tam çocuklara göre dün akşamda yürüyüşe çıktık nereleri yürümedikki rahar 10 km yürümüşüzdür.
maşalllah nice 5 yıllara inşallah.zaman çabuk geçiyo inanmazsın bende bikaç sene önce 5 yıllık evliydim
saat 1 olmuş günaydın mı kaldıinsan bi günaydın derr
yok demek istediğim dolmuşla eziyet çektin vs ondan sonraki yolu bari taksiyle gitseydin.sen perişan oldun neyse seni sallamıyomCanım taksiye binmedim..
Taksiye neden bineyim ki,?
Ben dolmuşa binmek istedim.
Bu benim tercihimdi..
Eziyet evet..
Ama bunu bana çektiren ülkede yaşıyorum..
İnsana zerre değer verilmeyen bir ülkede...
Adam para için beni almadı diyorum sen bana taksiye bin diyorsun be güzelim..
Burda vurgulamak istediğim başka bişey..
Eşim kurstaydı canım..
Ve gelmesine imkan yoktu..
hakkını tüketmek derken nasıl yani :26:tesekur ederim fistik ama ben hakimi tuketiyom galiba...........
varim kiz hadi yarisalim daha iyi olur.... ama ben fazla spor yapamiyom...
kiz ne yapayi bes yildir evliyim ama bi huzur olmadimi insanin aklina gelmiyor benimki tam bir kazma boyle gunlerde hic jest yaptigini gormemisim hata biraz once bosanmaktan bahsetim kendisine....
tesekur ederim canim ama boyle giderse uzun yillari biraz zor olacak.....
tesekur ederim fistik ama ben hakimi tuketiyom galiba...........
yok demek istediğim dolmuşla eziyet çektin vs ondan sonraki yolu bari taksiyle gitseydin.sen perişan oldun neyse seni sallamıyomçocuklar sefil oldular hava nekadar güzelde olsa batıkent tarafı daha serin oluyo diyolar çocuklar hasta olmazlar inşallah yine.bidahakine gitme bana gel ben bakarım sana bebiklerinide yerim yerim yerim sana kalmaz
ha:
kiz ne yapayi bes yildir evliyim ama bi huzur olmadimi insanin aklina gelmiyor benimki tam bir kazma boyle gunlerde hic jest yaptigini gormemisim hata biraz once bosanmaktan bahsetim kendisine....
QUOTE]
Canım alacam neden boşanmaktan bahsettin ki?
Bazı erkekler için bu tarihler gerçekten önem arz etmiyor.
önemli olan evliliği ve mutluluğu
Seni her gün hatırlamaktan yana belki kocan?
Tek güne sığdırmak istemiyor besbelli kız sevgisini?
Boşanma kelimesi bile yıpratır evlilikleri..
Ben de 8 yıllık evliyim.
Henüz ikimizde bu kelimeyi ağzımıza almadık..
insanlık ölmüşya.iyi niyet diye bişi kalmamış.herzaman övündüğümüz türk misafirperverliği insanlığı sıcaklığımız sevgimiz vs bunlar yok olmak üzere.ulaşım sorunu eskişehirde hat safhada aslında.merkeze yakın muhitlerde farkedilmiyo ama uzakta kalan yerlerde çok fazla sorun var.özelliklede tranvay olduktan sonra millet çok eziyet çekmeye başladı.evi satın biran önce şöyle çarşıdan koskocaman bi ev alınCanım Rabbim büyük..
İnşallah bişey olmaz kuzularıma......
Ama söz bak sana ..
Bi daha sana geleceğim..
Numaranı facebooktan at bakiim bana...
Canım asıl sorun hadi ben binebilirdim taksiye..
Ya imkanı olmayanlar?
Onlar bu ülkede yaşayan sessiz bir kesim..,
Kabulleniyorlar..
Öyle davranılmayı kabul ediyorlar
Ama ben neler yapacağım biliyorum...:80:
Kimse bunu yapmamalı..
Sonra gelişmişlikten söz ediyorlar ya...
insanlık ölmüşya.iyi niyet diye bişi kalmamış.herzaman övündüğümüz türk misafirperverliği insanlığı sıcaklığımız sevgimiz vs bunlar yok olmak üzere.ulaşım sorunu eskişehirde hat safhada aslında.merkeze yakın muhitlerde farkedilmiyo ama uzakta kalan yerlerde çok fazla sorun var.özelliklede tranvay olduktan sonra millet çok eziyet çekmeye başladı.evi satın biran önce şöyle çarşıdan koskocaman bi ev alınbiz tek maaşla bunu başardık siz 2 kişi hayli hayli başarırısınız.nerdeyse hiç birikmiş paramız yokken gözümüzü kararttık hala puslu bakıyoz etrafa
günaydınlaaar, tünaydınlarrr gelecek yazın top models of turkeyleriiiii :)
dün benim ödül günümdü, ama planlar değişince ödül mödül kalmadııı :) ne açık büfeye gidebildiik ne de burgerkinge.. üzüldüm başta ama suan mutluyumm..
dün akşama kdr müstakbel kaynanamın evindeydim, erkek tarafı doluydu oralar, benimkinin anası, bacısı, halası, kuzenleri flnn tam yeni gelin gibi süzüldüm durdum tüm gün :)
benimkinin anası 1 aydır görmüyodu beni bayaa farketmişsin didiler, ayağa kaldırdılar beni
, oramı buramı incelediler :) cok komiktik dün alıcağnızz :)
hemen dünkü menümü yazıyım sizlere.. biraz dengesiz oldu, ne kdr dengelemeye çalışsamda :)
sabah
yarım ekmeğe yakın kasarlı sucuklu tost ( yagsız :) )
ayran
ara
şekerli türk kahvesi ( müstakbel kayınvalidem yapmış, içemem diyemedim napiim :) )
öğlen
yarım haslanmış patates
3 çatal salçalı makarna
yarım kk kaşar peyniri
çeyrek kk beyaz peynir
1 kibrit kutusu elmalı pudingli pasta
ara
3 kuru kayısı
akşam
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane light ücgen peynir
biliyorum, cok dengesiz, cok saçma bir menü oldu ama herkes börekler poğacalar bol kalorili pastalar yerken ben bir tek bunları aşırabildim buzdolabından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?