70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin canım. 2 gün sıkı bir diyetle yetişirsin.

bende dünkü menümü yazayım
sabah haşlanmış yumurta salatalık 1 dilim kepek ekmek
arada yoğurtlu nesfit
öğlen yarım dil.kep.ekmek domates çorbası
akşam domates çorbası 1 dilim kepek ekmek
tabi fırsat buldukça yeşil çay ve diyet çay

kizlar bugun tam 1 mayis hedefim bugun 67 olmakti oolamadim ama hedefimede yaklastim bugun 67.7 oldum bugun kendime yeni hedef seciyorum bu sefer hedefim 1 haziranda 63 olmak bakalim ne olacak....

tatlım hedefine ramak kalmış ulaşmış sayıyorum ben senii iyi koy bakalım yeni hedef nasıl motive oluyorsan onu uygula tatlımm

of ya kizlar bugun 1 mayis kutlamalarina gitmek istiyordum simdi butun firansa parise akiyordur reglin etkisiyle evde kalmak istiyorum aaaaaa yaziyi yazarken aklima geldi bugun evlilik yildonumum tam bes yili geride birakmisim vay be....

Rabbim huzur mutluluk ve saqlık içinde ömrünüzün sonuna kadar birlikte olmanızı nasip etsin nice mutlu senelere tatlım

akşamki güzel gelmişş

çizelgen nerde bakimm seninn listeye almam bak çizelge olmadan

tatlım ismin neydi :26: öncelikle şunu söyliyim kepek ekmeqi kullanmıyoruz çünkü kansızlık yapıyor tam buqday çok tahıllı yada çavdar ekmeqi kullanabilirsin birde ekmek olayını öqlene ve akşama bırakma canım 2 dilim sabah yeterli oluyor ilk günler zorlansanda sonraları ekmeqi aramıyorsun

Son düzenleme:
tamam canım deniycem.adım tansu.ben pek dışarı çıkamıyorum.ekmekçide sadece kepek ekmek getiriyor.onu almak zorunda kalıyorum.akşamları bulgur pilavı yesem uygun olurmu.bir iki kaşık azyağlı.

tamam canım deniycem.adım tansu.ben pek dışarı çıkamıyorum.ekmekçide sadece kepek ekmek getiriyor.onu almak zorunda kalıyorum.akşamları bulgur pilavı yesem uygun olurmu.bir iki kaşık azyağlı.

canım çok özür dilerim ama merak ettim neden bulgur pilavını öqlen deqilde akşam yemek istiyrosun..

geçmiş olsun 3 çocukla eve dönmeye çalışman büyük cesaret olmuş.okadar eziyete bi taksiye bineydinya boşuna sinirlendinde.kocişin nerdeydi seni tek başına bıraktı dünde tam bahar havası vardı tam çocuklara göre dün akşamda yürüyüşe çıktık nereleri yürümedikki rahar 10 km yürümüşüzdür.

of ya kizlar bugun 1 mayis kutlamalarina gitmek istiyordum simdi butun firansa parise akiyordur reglin etkisiyle evde kalmak istiyorum aaaaaa yaziyi yazarken aklima geldi bugun evlilik yildonumum tam bes yili geride birakmisim vay be....
maşalllah nice 5 yıllara inşallah.zaman çabuk geçiyo inanmazsın bende bikaç sene önce 5 yıllık evliydim

ablam cok gecmis olsun :26:

alaca kiz varmisin benle yarisa hadi gerrcekten yani bende simdi karar verdim senin yatzdiklarini okuyunca bende bir haziran 63 olcam insallah yapbilirsem tabiii
varim kiz hadi yarisalim daha iyi olur.... ama ben fazla spor yapamiyom...
kiz ne yapayi bes yildir evliyim ama bi huzur olmadimi insanin aklina gelmiyor benimki tam bir kazma boyle gunlerde hic jest yaptigini gormemisim hata biraz once bosanmaktan bahsetim kendisine....
tesekur ederim canim ama boyle giderse uzun yillari biraz zor olacak.....

tesekur ederim fistik ama ben hakimi tuketiyom galiba...........

insan bi günaydın derr
saat 1 olmuş günaydın mı kaldı hem ben böyle pattadanak giriş yapmayı seviyom.böö diye

yok demek istediğim dolmuşla eziyet çektin vs ondan sonraki yolu bari taksiyle gitseydin.sen perişan oldun neyse seni sallamıyom çocuklar sefil oldular hava nekadar güzelde olsa batıkent tarafı daha serin oluyo diyolar çocuklar hasta olmazlar inşallah yine.bidahakine gitme bana gel ben bakarım sana bebiklerinide yerim yerim yerim sana kalmaz

tesekur ederim fistik ama ben hakimi tuketiyom galiba...........
hakkını tüketmek derken nasıl yani :26:

canim bende yapamiyorum olsun önemli olan hedef kilomuza gelmek bence böyle dahada gaza geliriz biz hadi bakalim

Canım Rabbim büyük..
İnşallah bişey olmaz kuzularıma......
Ama söz bak sana ..
Bi daha sana geleceğim..
Numaranı facebooktan at bakiim bana...
Canım asıl sorun hadi ben binebilirdim taksiye..
Ya imkanı olmayanlar?
Onlar bu ülkede yaşayan sessiz bir kesim..,
Kabulleniyorlar..
Öyle davranılmayı kabul ediyorlar
Ama ben neler yapacağım biliyorum...:80:
Kimse bunu yapmamalı..
Sonra gelişmişlikten söz ediyorlar ya...

insanlık ölmüşya.iyi niyet diye bişi kalmamış.herzaman övündüğümüz türk misafirperverliği insanlığı sıcaklığımız sevgimiz vs bunlar yok olmak üzere.ulaşım sorunu eskişehirde hat safhada aslında.merkeze yakın muhitlerde farkedilmiyo ama uzakta kalan yerlerde çok fazla sorun var.özelliklede tranvay olduktan sonra millet çok eziyet çekmeye başladı.evi satın biran önce şöyle çarşıdan koskocaman bi ev alın biz tek maaşla bunu başardık siz 2 kişi hayli hayli başarırısınız.nerdeyse hiç birikmiş paramız yokken gözümüzü kararttık hala puslu bakıyoz etrafa

günaydınlaaar, tünaydınlarrr gelecek yazın top models of turkeyleriiiii :)

dün benim ödül günümdü, ama planlar değişince ödül mödül kalmadııı :) ne açık büfeye gidebildiik ne de burgerkinge.. üzüldüm başta ama suan mutluyumm..

dün akşama kdr müstakbel kaynanamın evindeydim, erkek tarafı doluydu oralar, benimkinin anası, bacısı, halası, kuzenleri flnn tam yeni gelin gibi süzüldüm durdum tüm gün :)

benimkinin anası 1 aydır görmüyodu beni bayaa farketmişsin didiler, ayağa kaldırdılar beni
, oramı buramı incelediler :) cok komiktik dün alıcağnızz :)

hemen dünkü menümü yazıyım sizlere.. biraz dengesiz oldu, ne kdr dengelemeye çalışsamda :)

sabah
yarım ekmeğe yakın kasarlı sucuklu tost ( yagsız :) )
ayran

ara
şekerli türk kahvesi ( müstakbel kayınvalidem yapmış, içemem diyemedim napiim :) )
öğlen
yarım haslanmış patates
3 çatal salçalı makarna
yarım kk kaşar peyniri
çeyrek kk beyaz peynir
1 kibrit kutusu elmalı pudingli pasta

ara
3 kuru kayısı

akşam
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane light ücgen peynir

biliyorum, cok dengesiz, cok saçma bir menü oldu ama herkes börekler poğacalar bol kalorili pastalar yerken ben bir tek bunları aşırabildim buzdolabından

dua et canım...bir ev alayım..
yayla gibi olsun...
çarşıda kalabalık be güzelim...
gecesi yok gündüzü yok
canım bi de bazılarına el getirir yel getirir
o da yetmez sel getirir
bana da getirsin eller yeller seller

fıstığım bayıldım ya
güldürdün beni..
aferin kız sana valla seviyorum o ayrı içime sokacağım yakında haberin olsun..
bayılıyorum azmine....

süzülmene de bayıldım kız
menün de boşver..
kayınvalidenin yanında diyet yapıyorum diyemezsin ya..
bende birileri varken normal üssü besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…