70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

asagiya yaziyorum

şehir için aynen dediğin gibi.ben mesela sabah 1 mayıs etkinlerini bizim evde düzenlediler sandım.selda bağcan türkülerini salonda falan söyledi sanki o derece gürültü vardı.alışık olmayan kaldıramaz bunu.benim evimin etrafı acayip gürültülü.çok güzel kocaman bi balkonum var ama yazın oto yıkamasından gelen su süpürge sesiyle cıvıl cıvıl günler geçirmekteyim .ben alıştım ama ilk gelene çok gürültülü geliyor.bahçeli evleri seviyorum bende mesela şeker fabrikasının arkasında bi site var dupleks evler falan var tam çocuklu aileler için bide şelale parkın otarafta sğper bahçeli tam çocuklu kalabalık ailelere göre evler var ama onlar san açok ters batıkent tarafında ev bulmak çok kolay aslında bu taraflara görede oldukça ucuz.enazından aynı paraya daha büyük ev alma imkanı var.inşallah kesenize uygun çocuklarına rahat yaşam alanı sunabilecek bi ev bulursunuz borçsuz sıkıntısız bi şekilde alırsınız

oh yeni gelin salınmış ortalarda. ben çok sinir olurdum öyle kaldırıp sağıma soluma baksalar

birbirinizden ruhen ve bedenen çok ayrı kalmışsınız.evlilikte çocuk bazen yuvayı tamamlarken bazende bozabiliyor neyazıkki.çocuğuna verdiğin önemi hem se hemde eşin birbirinizede vermeniz lazım.yoksa evlilikler kolay yürümez.unutmaki karşında seninle sadece kağıt ve kalp üzerinde bi bağ kurmuş bi insanvar.sen nekdar değer verip özen gösterirsen oda sana aynını yapar.erkeklere önemsendiğini göstermezsen zamanla seni unuturlar.her şeyi yüzüne söyleyip dırdır edersende tamam bütün ipler kopar.boşuna yuvayı dişi kuş yapar demiyolar.sen durum ne olursa olsun kızmış dahi olsan bunu sakin bi şekilde eşinle paylaşmalısın.onu önemsediğini ve önemsek istediğini ona belli etmelisin. yoksa sende mutlu olmazsın evladında yuvanda herşey senin elinde bence geç olmadan eski günlerini tekrar yakalamaya çalış.

kizlar daha yeni bugunki kahvaltimi ve ara ögünmü hesapladim ve tam olarak

389 kalori olmus sizce fazlami ve hedef kiloma ulasabilmem icin gunde 1.160 kalori almam lazimmis:26:

allahh hep güldürsün yüzünü inşalllahhhhhh
istediğini yapabilirsin bana
diyet yaptıgmı biliyolar da hani cok aşırı titiz davranamadım, elimden geleni yapmaya çalıştım
benim müstakbel görümce var bitane, böle fesat bakışlı içten pazarlıklı bişi yeni evlendi o da 1 sene oldu, evlendiğinden beri 12 kilo almış, 79 kiloydu ben rejime başlamadan hep böyle beni alan aldı sen yan haline, abim kiloyu sewmez yok işte kacırcaksın elinden fln diye hep ugrasıodu benle, simdi birden 6 kilo zayıflamış görünce beni çatır çatır çatladı
dün işte hayırdır ne bu azim böyle hiç yemiyomusun fln diyince, bende didim seni alan almış abini kaçırmamak için azmettim bukdr diye, kaldı aha aynu bunun gibi :

389 kalori olmus sizce fazlami ve hedef kiloma ulasabilmem icin gunde 1.160 kalori almam lazimmis:26:
fazla değil normal.ortalama her öğün 300-400 kalori olmalı.

Gülüm senin oğlan çok küçük değil ama artık...
Onu artık ayrı yatır canım... Hastalığını dert etme de eşine de..
sakın ol... Bbebekler için telsizler varya istersen ondan al..
En küçük seste uyanırsın...
Cıt sesine bile uyanıyorsun...

Kendine bir değişiklik yap.. Saçını başını makyaj şeklini...
Zayıflamak olsun şıklarında....
Zayıfa insana herşey bi başka yakışıyor sonuçta...
Çok ta iyi gidiyorsun canını sıkma..
Unutma her moral bozukluğu seni etkileyecek...

Ve zamanı geldiğinde özgüvenin yettiğinde
hazırlan sende... eşin reddemesin seni o biçim yani..
hatta mümkünse önce eşinin kuzenini ara..
hazırlanın şuraya gideceğiz de..
senin istediğin bi yer olsun
eşini de emri vaki yap..

Unutma senin kendine özgüvenin geldikçe
asıl onu sen bozacaksın...
Sabret sadece o gün belki de
yarından da daha yakındır...

Seni seviyorum alacam...
Lütfen canını sıkma tamam mı?
Bugünün de tadını çıkar...
Kendin için yap bunu...
Kimse için değil...

Canım ev fiyatları uçtu uçtu yere konamadı henüz....
Rabbim imkan versin
inşallah umudum hala şuramda
inanıyorum
4 oda 1 salon
yayla gibi evim...
sıcacık
offffffffffffff of

Son düzenleme:

kiz sen cok fenasin seni seni ama iyi yapmissin kötü görümcelere hucummmm benim görümcemde beni pek sevmez ama hicte caktirmaz

oh yeni gelin salınmış ortalarda. ben çok sinir olurdum öyle kaldırıp sağıma soluma baksalar

yuvanda herşey senin elinde bence geç olmadan eski günlerini tekrar yakalamaya çalış.

walla varya benim hoşuma bile gitti yeşilim
aa ne kdr incellmişsin, azcık göbüş kalmış, maşallah maşallah nidaları arasında incelendim

Canım ev fiyatları uçtu uçtu yere konamadı henüz....
Rabbim imkan versin
inşallah umudum hala şuramda
inanıyorum
4 oda 1 salon
yayla gibi evim...
sıcacık
offffffffffffff of
evet bu ara öyle diyolar çok yüksek diye.kredi imkanı olduğundan ev sahipleride düşürmüyo fiyatı.alacak olan zaten alıyor.yeni evler kapış kapış zaten.bizim evimiz yeni değil ama çarşının göbeği eşim illa burdan istedi.düşün esparkın orası bile ona uzak geldi alem bi kocam var evimizin tek kötü yanı alttaki 2 katın iş yeri olması ve 4 kat asansörsüz olması.e tabi bunlar olmayaydı ev yeni olaydı vs.burdaki bi evi nekadarda eski olsa 100 den aşağı alamazdık.işiniz rast gider inşallah sizinde.zaten kendi evinizdesiniz bu yüzden sıkıntı yok.acele etmeden gönlünüze göre muhakkak bulursunuz.zaten gece kondu gibi mübarak bi ev yıkılıyo bi temel atılıyo ayı gelmeden kiracılar oturuyo evlerde acayip yeni ev yapılıyor

kizlar desteginizden dolayi cok cok sagolun aslindasizlerin yazdiklarini okuyunca burda birazda yalniz kaldigimi anladim vermis oldugunuz ogutlere ne kadarda ihtiyacim varmis inanki suan agliyarak yaziyorum tabiki benimde hatalarim olmustur ama insanin hatalarinin surdurmesinin altinda da yalniz kalmislik ta olabiliyor bana bu anlamda destek verecek bir yakinimin olmamasi hani yol gosterici yani dahada zorlastiriyor hayati ama esimin beni anlamamasi hepsinden zor oluyor...

kiz sen cok fenasin seni seni ama iyi yapmissin kötü görümcelere hucummmm benim görümcemde beni pek sevmez ama hicte caktirmaz

bizim orda bi laf vardır, karşında ossurana sen s.çıcaksın diye
feriştahı gelse veririm cevabımı walla cok da tın

bence gaaayet normal bebişimmm

walla varya benim hoşuma bile gitti yeşilim
aa ne kdr incellmişsin, azcık göbüş kalmış, maşallah maşallah nidaları arasında incelendim
ben oldum olası süzülmekten hoşlanmam ön planda olmaktan hoşlanmam.ben farketmeden bakıp süzsünler göstere göstere incelemesinler

kızlar sohbetinize doyum olmaz, ama ben kaçar.. haftalık yabancı dizilerim war, pazar günü temizlikten sonra ki keyfim olur bu diziler, uzanıcam smdi battaniyemin altına, izlicem hepiciğini... bi 4 saat fln iptal durumdayım şu an

akşam menümü yazmaya gelirim, bugün cozuttum sanki biraz ama evde olunca insanın yiyesi geliyomuş walla

sevgilerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…