kaçta gidiyosun canım işe?
ben sabah uyanamıyorum malesef,saat 8e kadar yataktayımmirmirmirmir
canım evden 8 de çıkıyoruz,altıda gidince spora 7,15 gibi eve geliyorum duş al hazırlan ancak vakit yetiyor.kış gelene kadar çıkıyordum yağmurlar başlayınca saatler geri alınınca sabah karanlık ve soğuk çıkamadım ama artık bahar yüzünü gösterdi fırsatı kaçırmamak lazım termal şortumuda giyerim daha çok ter atarım hihoyyyt
kızlar ben 2 günüdr pek giremiyorum işyerşnde bilgisayarım yok (daha nelerim nelerim yok ya neyse...
).neyse ben her sabah 8de tartılıyorum 2 gündür aynıyım ilk 3 gün 1.5 kilo gitmişti bugün 5. günüm..ben marankinin 7 günlük temizlenme kürünü yapıyorum..gerçi tam anlamıyla yapamadım çok ufak da olsa eksik var şu lavmayı dün sabah ve bu akşam yapmadım üçkagıtçı eczacı anneme 3,5 liralık seyi 7,5 liraya satmışi bugün halledecek annem inşallah..5 gündür her sabah 5-7 arası lavman var sonra tekrar yatıp 8 de meyve bitki suyu içiyorum (kırmıı pancar+beyaz lahana+havuç+yesil elma+1 tatlı kaşıgı halis zeytinyagı) öglen haşalnmış sebze yada salata ve 1 yeşil elma..akşamda sebze yapmışsa annem onu yada salata yiyorum.bildiginiz gibi hayvansaal herhangi bişey yasak ama gün boyu sıkılmış meyve sebze suyu,ceviz,fındık,kuru üzüm,siyah kayısı kurusu yenebiliyo ve tabi gün boyu içilebilecek tek çay bitki çayı yada yeşil çay(9-19 arası akşam 7den sonra yok)..gün boyu ayrıca çok su içmeye çalışıyorum giden su olmasın sadece diye (2,5-3 lt).biraz fotosentez yaşıyacam p.tesiye kadar:)) c.tesiden itibaren yavaş yavaş normal yemege geçebiliyorsun ve ben p.tesiden itibaren şu karbonhidrat iyetini yapmayı düşünüyorum.daha tam karar veremedim ama iş yerinde olduguma göre en iyisi o istedigimi yiyemiyorum bari neyin ne oldugunu bilrek yerim yada yemem..böle işte..ögle yemegi de yaklaşıyo heycanlandım ..salata yiycem..
herkese merhaba
beni merak eden sevgili arkadaşlarıma başka kuşum ilgine teşekkür ederim son günlerde işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazmaya vakit bulamadım evet bir süre ayrı kalmaya ama buna ayrılık deil ara demeye karar verdik moral olarak iyiyim nişanlımla görüşmeye devam ediyoruz o bu arada iş için istanbula gidecek ve son kararımızı bunun ardından vereceğiz bu arada herkes aile fertleri bizi ayrı biliyor bir nevi nişanlımla yasak aşk yaşıyoruz hastalığıma gelince sağ yumurtalıkta 4 cm kist çıktı takibe alındı nihayi sonuç 1 ay sonraki usg ortaya çıkacak bunun dışında iyiyim ve desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ederim buralardayım öpüldünüz
kızlar ben 2 günüdr pek giremiyorum işyerşnde bilgisayarım yok (daha nelerim nelerim yok ya neyse...
).neyse ben her sabah 8de tartılıyorum 2 gündür aynıyım ilk 3 gün 1.5 kilo gitmişti bugün 5. günüm..ben marankinin 7 günlük temizlenme kürünü yapıyorum..gerçi tam anlamıyla yapamadım çok ufak da olsa eksik var şu lavmayı dün sabah ve bu akşam yapmadım üçkagıtçı eczacı anneme 3,5 liralık seyi 7,5 liraya satmışi bugün halledecek annem inşallah..5 gündür her sabah 5-7 arası lavman var sonra tekrar yatıp 8 de meyve bitki suyu içiyorum (kırmıı pancar+beyaz lahana+havuç+yesil elma+1 tatlı kaşıgı halis zeytinyagı) öglen haşalnmış sebze yada salata ve 1 yeşil elma..akşamda sebze yapmışsa annem onu yada salata yiyorum.bildiginiz gibi hayvansaal herhangi bişey yasak ama gün boyu sıkılmış meyve sebze suyu,ceviz,fındık,kuru üzüm,siyah kayısı kurusu yenebiliyo ve tabi gün boyu içilebilecek tek çay bitki çayı yada yeşil çay(9-19 arası akşam 7den sonra yok)..gün boyu ayrıca çok su içmeye çalışıyorum giden su olmasın sadece diye (2,5-3 lt).biraz fotosentez yaşıyacam p.tesiye kadar:)) c.tesiden itibaren yavaş yavaş normal yemege geçebiliyorsun ve ben p.tesiden itibaren şu karbonhidrat iyetini yapmayı düşünüyorum.daha tam karar veremedim ama iş yerinde olduguma göre en iyisi o istedigimi yiyemiyorum bari neyin ne oldugunu bilrek yerim yada yemem..böle işte..ögle yemegi de yaklaşıyo heycanlandım ..salata yiycem..
slm kızlar maaşallah iyi gidiyorsunuz hepiniz,iradeniz sağlam.ben bugun biraz dagıttım yine,sabah sucuklu yumurta kacamagı yaptım,öğlen de bayagı bır yedım,yogurt corba,pısara,3 dlm pizza ,salata,kola.
çok yedim ve pişmanım arkadaslar,ama önüme gelince dayanamıyorum işte.akşam da bir arkadasa davetliyim,birsürü sey yapmıstır mutlaka,yememem lazım kesinlikle,destegınızı bekliyorum,motive edin beni noluuurrbenneyaptımki
selam kızlar..
ben de bu sabahtan itibaren elma sirkesine başladım sabah içtim gelmeden.. öğlene kadar da yarım litre su içtim 3 kere wc ye gittim ya çok zor oluyor wc üst katta bu da bir egzersiz oluyor ayrıca:))
akşam normal yemek yedim fazla oldu yani..
sabah iki simit yedim..
öğlen fırında tavuk yanında bikaç patates ve 2 dilim ekmek+yoğurt yedim.. ekmek dışında hiçbişey kısamıyorum neden bilmem( öğlen yuruduk yarım saat..
bu hafta başı 73 gelmiştim sabah72,6 geldim pazartesiye kadar yeniden 72 ye dönmeyi planlıyorum nasıl olacaksa:))
sağol elsecıgım ya moral verdinnaniknanik
işallah allah herkesin gönlüne göre versin boşver loxandra bazen böyle süreçlere giriyoruz diyette
allah hayırlara çıkarsın canım iyi düşün iyi olsun :)grbumuzun güzel hatunları günaydın bende yenı kalktım arkadaslar ayy bı ruya gördüm kızlar ablamı baya bi zayıflamış olarak gördüm sonra bizim pencerenin camında 1 kedi ve 2,3 tanede yarusu vardı ve 2 yayru içeri giriyor ve annesi bir kedıyı agzıyla tutarak cıkarıyor daha sonra baska bi evde oluyorum tum kaynanamgıllerle ve degısık bi ev ama hep beraber oturuyoruz hep ayrılmak istiyorum evi ayırmak istiyorum kaynanamgilden camların önünde küçük bi bahçe var diyorumki burası bizim olsun diyorum eşime ve oda öyle sey olmaz hepımızın bende bılıyorum ama dıyorum keşke öle şansımız olsa dıyorum sonra bi misafir geliyor evimize eşimgilin akrabasından bi bayan ve kaynanam yemek hazırlayalım dıyor bıraz ilgilenıp odama gecıyorum ben bakmıcam sen bak yemege dıyorum kaynanama sonra kaynım gelıyor tam hatırlamıyorum orasını daha sonra eve 2 tane erkek gelıyor ve bırısı benı seviyor rüyamda ben kovuyorum onları camdan cıkıyorlar evden ve görümcem görüyor bunlarıo oglanı alıp benım yanıma gelıyor bununla gıdeceksın dıyor hayır sandıgınız gıbı bırsey yok ben onu sevmıyorum gıtmem evımden dıyorum ve kocamı görüyorum süs esyası yapmıs okadar güzel bi şey yapmıs bı bebek oyuncagına benzıyor işte rüyam bunlardan ibaret kızlar eger ruyamı yorumlayacak bırı varsa lütfen anlatsın bana belkı bılırsınız dıye yazdım ehh sizide artık gercek bırer arkadaslarım olarak görüyorum hepinizi öpüyorumŞeniz kızlar sızleri cok seviyorum
maşallahın var canım ben 7de uyanıyorum 8de arabaya binmiş olmam alzım koşa koşa hazırlanıyorum yürüyüş nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeetebrik ederim canım darısı hepimizin başına bende sadece akşam bisiklet çevirmekle gitmiyor basen ve bacaklar sabah 6 da uyanıp yürüyüş yapacam sonrada parkta aletlerle çalışırım biraz gelir duşumu alır işe giderim sabah sporu metabolizmayı çalıştırıyormuş.kaydirigubbakcemile5
hakkınızda hayırlısı olur canım inşallahherkese merhaba
beni merak eden sevgili arkadaşlarıma başka kuşum ilgine teşekkür ederim son günlerde işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazmaya vakit bulamadım evet bir süre ayrı kalmaya ama buna ayrılık deil ara demeye karar verdik moral olarak iyiyim nişanlımla görüşmeye devam ediyoruz o bu arada iş için istanbula gidecek ve son kararımızı bunun ardından vereceğiz bu arada herkes aile fertleri bizi ayrı biliyor bir nevi nişanlımla yasak aşk yaşıyoruz hastalığıma gelince sağ yumurtalıkta 4 cm kist çıktı takibe alındı nihayi sonuç 1 ay sonraki usg ortaya çıkacak bunun dışında iyiyim ve desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ederim buralardayım öpüldünüz
oooo canım maşallahın var götürmüşün maşallah neyse yarın kasarsın kendini ki hemen yağa dönmesin olabildiğine az yiyip hareketi arttırmanı tavsiye ederim şu andan itibaren yarında tabee :)slm kızlar maaşallah iyi gidiyorsunuz hepiniz,iradeniz sağlam.ben bugun biraz dagıttım yine,sabah sucuklu yumurta kacamagı yaptım,öğlen de bayagı bır yedım,yogurt corba,pısara,3 dlm pizza ,salata,kola.
çok yedim ve pişmanım arkadaslar,ama önüme gelince dayanamıyorum işte.akşam da bir arkadasa davetliyim,birsürü sey yapmıstır mutlaka,yememem lazım kesinlikle,destegınızı bekliyorum,motive edin beni noluuurrbenneyaptımki
işallah canım verirsin merak etme dün bende aştım kendimi yarım ekmek sandviç yedim akşam öğlene bir pizza yedim akşam kendime ziyafet çektim normalde hafta içi yapmam ama son bikaç haftadır haftada 3-4 kez bikaç kadeh alıyorum bakalım sigarayada başladım bu arada tabi
bende kocişe dedim az önce sabahları kalkıp yürüyüş yapalım diye
OLDU dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?