70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçta gidiyosun canım işe?
ben sabah uyanamıyorum malesef,saat 8e kadar yataktayımmirmirmirmir

canım evden 8 de çıkıyoruz,altıda gidince spora 7,15 gibi eve geliyorum duş al hazırlan ancak vakit yetiyor.kış gelene kadar çıkıyordum yağmurlar başlayınca saatler geri alınınca sabah karanlık ve soğuk çıkamadım ama artık bahar yüzünü gösterdi fırsatı kaçırmamak lazım termal şortumuda giyerim daha çok ter atarım hihoyyyt

haklısın canımda sabah uyku tatlı geliyor işte:)
eşimi de ikna etsem olur aslında
o da 90 kilo tombikim

kızlar ben 2 günüdr pek giremiyorum işyerşnde bilgisayarım yok (daha nelerim nelerim yok ya neyse...
).neyse ben her sabah 8de tartılıyorum 2 gündür aynıyım ilk 3 gün 1.5 kilo gitmişti bugün 5. günüm..ben marankinin 7 günlük temizlenme kürünü yapıyorum..gerçi tam anlamıyla yapamadım çok ufak da olsa eksik var şu lavmayı dün sabah ve bu akşam yapmadım üçkagıtçı eczacı anneme 3,5 liralık seyi 7,5 liraya satmışi bugün halledecek annem inşallah..5 gündür her sabah 5-7 arası lavman var sonra tekrar yatıp 8 de meyve bitki suyu içiyorum (kırmıı pancar+beyaz lahana+havuç+yesil elma+1 tatlı kaşıgı halis zeytinyagı) öglen haşalnmış sebze yada salata ve 1 yeşil elma..akşamda sebze yapmışsa annem onu yada salata yiyorum.bildiginiz gibi hayvansaal herhangi bişey yasak ama gün boyu sıkılmış meyve sebze suyu,ceviz,fındık,kuru üzüm,siyah kayısı kurusu yenebiliyo ve tabi gün boyu içilebilecek tek çay bitki çayı yada yeşil çay(9-19 arası akşam 7den sonra yok)..gün boyu ayrıca çok su içmeye çalışıyorum giden su olmasın sadece diye (2,5-3 lt).biraz fotosentez yaşıyacam p.tesiye kadar:)) c.tesiden itibaren yavaş yavaş normal yemege geçebiliyorsun ve ben p.tesiden itibaren şu karbonhidrat iyetini yapmayı düşünüyorum.daha tam karar veremedim ama iş yerinde olduguma göre en iyisi o istedigimi yiyemiyorum bari neyin ne oldugunu bilrek yerim yada yemem..böle işte..ögle yemegi de yaklaşıyo heycanlandım ..salata yiycem..

sevilcaim ailenizde yasli veya hasta biri varsa onun cok zamani kalmamis..............esinin ailesi tarafindan bir iyilik goreceksin ve esini gormusun cok sevindirici bir haber alicaksin bir Ingiliz arkadasim yanimda ruyani yorumladi onuda sabah kahvesine alistirdim bana fal baktirmaya gelmis karsiliginda ruya yorumladi hayirlara ciksin arkadasim

sabah 1bardak normal su ictim az once 1fincan cay 1dilim sadece bugday kepek karisimi kendi yaptigim ekmekten (yedim marketten kepek yulaf kepekli un aliyorum birazda ceviz ekliyorum super oluyor)yarim domates 3dilim salatalik minik peynir 4zeytin birde her sabah ki gibi kizimdan artan yumurtanin yarisini komsum geldi kahve bile icmedim ...........................yarin cinli bir arkadasim var bana ulkesinde kadinlarin ictigi 40hastaliga deva bir bitki karisimi getirecek (cilde,saca,anne sutune,vucuttaki odeme,iltahaba,kadin hastaliklarina,incelmeye,gribe,astima kadar 40 sey icin mis)sen ic surekli getiririm dedi babaannesi 103yasinda hala dincmis bunu bu bitki karisimina ve yagsiz yogurda borcluymus yarin o caya basliycam hayirlisiyla alerjik astimim var bahar ayi beni resmen kemiriyor deli oluyorum

selam kızlar ben okuldan şimdi geldim,annem yine karışık sebze haşlamış biraz yoğurtla onlardan yedim...birazdan annemin kontrolü için hastaneye gidicez,dönüşte yürüyüş yapmayı düşünüyorum
dün doğum günümdü ya,eşim pasta almış,akşam yemeği yememiştim pastadan ince bi dilim yedim...yemez olaydım tadını aldım ya sabahı zor ettim...kendimi çok zor tuttum...sabah kalkınca ilk iş bi dilim daha yemeyi düşündüm(sabah yersem daha kolay eritirim hesabı) ama çok şükür gene tuttum kendimi yemedim...
bakalım bugün nasıl geçecek?
minna canım maşallah yaa ben mümkün değil o saatte kalkıp spor yapamam...ben sabahları gözümü zor açıyorum,evden nasıl çıkıyorum bi bilsen...bravo sana vallahi...

herkese merhaba
beni merak eden sevgili arkadaşlarıma başka kuşum ilgine teşekkür ederim son günlerde işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazmaya vakit bulamadım evet bir süre ayrı kalmaya ama buna ayrılık deil ara demeye karar verdik moral olarak iyiyim nişanlımla görüşmeye devam ediyoruz o bu arada iş için istanbula gidecek ve son kararımızı bunun ardından vereceğiz bu arada herkes aile fertleri bizi ayrı biliyor bir nevi nişanlımla yasak aşk yaşıyoruz hastalığıma gelince sağ yumurtalıkta 4 cm kist çıktı takibe alındı nihayi sonuç 1 ay sonraki usg ortaya çıkacak bunun dışında iyiyim ve desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ederim buralardayım öpüldünüz

slm kızlar maaşallah iyi gidiyorsunuz hepiniz,iradeniz sağlam.ben bugun biraz dagıttım yine,sabah sucuklu yumurta kacamagı yaptım,öğlen de bayagı bır yedım,yogurt corba,pısara,3 dlm pizza ,salata,kola.
çok yedim ve pişmanım arkadaslar,ama önüme gelince dayanamıyorum işte.akşam da bir arkadasa davetliyim,birsürü sey yapmıstır mutlaka,yememem lazım kesinlikle,destegınızı bekliyorum,motive edin beni noluuurrbenneyaptımki

ayyyy nesıl yapıyorsun lavmanı ? aklıma geldikçe kötü oluyorum. Bana zor geliyor yani faydasını gördün mü peki. Ben sabah kahvaltılarımı sıkı tutuyorum işe gelince biberi+yeşil çay içtim öğle yemeğinde işi çok dışarı çıkamadım kepeğe kaşarlı tostla geçiştirdim ama arada 5-7 tane kuru üzüm ve 10 tane fındık yedim , tosttan sonra bir beberiye daha içiyorum akşamada malesef dışarıya çıkıcam zennediyorum yine tostla filan geçiştiricem gün içinde enaz 1-1,5 litre su içmeye çalışıyorum :1no2:

selam kızlar..

ben de bu sabahtan itibaren elma sirkesine başladım sabah içtim gelmeden.. öğlene kadar da yarım litre su içtim 3 kere wc ye gittim ya çok zor oluyor wc üst katta bu da bir egzersiz oluyor ayrıca:))

akşam normal yemek yedim fazla oldu yani..

sabah iki simit yedim..

öğlen fırında tavuk yanında bikaç patates ve 2 dilim ekmek+yoğurt yedim.. ekmek dışında hiçbişey kısamıyorum neden bilmem( öğlen yuruduk yarım saat..

bu hafta başı 73 gelmiştim sabah72,6 geldim pazartesiye kadar yeniden 72 ye dönmeyi planlıyorum nasıl olacaksa:))

geçmiş olsun canım.nişanlınla aran da inşallah istediğin gibi olur
Allah her konuda hayırlısını versin inşallah

bende okudum onu merak edip
ayy nasıl yapıyosun lavmanı,kabus gibi bişeykafamçokkarıştı

afiyet olsun tatlım maşallahkaydirigubbakcemile3
bizimde bugün yemeğimiz çıkmadı öğlen poğaça yemek zorunda kaldım
arada havuç yemiştim bir tane
sabahta simit ve şekersiz çay
evden çıkmadan sirkeli suyumu da içmiştim
akşama mücver yapıcam ama tavada kızartmıcam fırınlıcam bakalım

patates yediysen ekmek yemesen daha iyi olurdu
ikisinde de karbonhidrat var zaten yeterince
gerçi benim öğle yemeğim de sağlıklı sayılmaz ama mecburiyetten

işallah allah herkesin gönlüne göre versin boşver loxandra bazen böyle süreçlere giriyoruz diyette

işallah allah herkesin gönlüne göre versin boşver loxandra bazen böyle süreçlere giriyoruz diyette

mesela dün ben tatlı krizinin son noktasına gelmiştim bir kase supangleyi bir çırpıda miğdeye indirmişim cokacimcoook
ama işte hep bu kilolar dayanamamaktan gelmiyor mu?
şurda ne kaldı yazlıkları giymeye
evlendiğimde 63 kiloydum evlilik yıldönümümüzde yine 63 kilo olmak istiyorum inşallah

işallah canım verirsin merak etme dün bende aştım kendimi yarım ekmek sandviç yedim akşam öğlene bir pizza yedim akşam kendime ziyafet çektim normalde hafta içi yapmam ama son bikaç haftadır haftada 3-4 kez bikaç kadeh alıyorum bakalım sigarayada başladım bu arada tabi

allah hayırlara çıkarsın canım iyi düşün iyi olsun :)
maşallahın var canım ben 7de uyanıyorum 8de arabaya binmiş olmam alzım koşa koşa hazırlanıyorum yürüyüş nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee
akşamları bile zorla yürüyorum yaa
hakkınızda hayırlısı olur canım inşallah
çok geçmiş olsun dikkat et kendine biz burdayız herzaman üzme canını :1no2:kaydirigubbakcemile5
oooo canım maşallahın var götürmüşün maşallah neyse yarın kasarsın kendini ki hemen yağa dönmesin olabildiğine az yiyip hareketi arttırmanı tavsiye ederim şu andan itibaren yarında tabee :)

oooo afiyet olsun canım arada olur tabi çok kasınca diyet yapılmıyor zaten yani ben yapamıyorum sigaraya başlamana üzüldüm bence bir an önce bırak ne güzel bırakmıştın biz sağlığımız için öncelikle kilo vermiyormuyuz sen hem alkol hem sigara olmuyor böyleklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…