canım hoşgeldin.benim de üsttarafım çok fena.omuzlar ve göğüskısmı.tek iyi yanı gömlek ve ceketleri çok güzel taşıyorumÇok kilolu değilim evlendikten sonra 10 kilo almama rağmen kilolu sayılmam. Ama hep zayıftım o yüzden bu halimi çok yadırgıyorum. Boyum 1.78 kilom 73. Ama iri görünüyorum. Omuzlarım ve üst kısmım daha iri belki de o yüzden. Kilo bana hiç yakışmıyor. Dediklerini yapmaya karar verdim, mesela şu an karnım acıktı canım bişeyler yemek istiyor ama yapmayacağım.
canım çok geçmiş olsun tatlım.bu insanlık denen şey ölmüşşşş kızlar gerçekten ölmüş.herkes gözlerinde dolar işaretiyle geziyooo.
Ellerine sağlık canım...
Hoşgeldin
Biz bugün dışardaydık canım..
Sonra dişim çürümüş azı dişimi çektirdim..
Bu kaybettiğim 2. dişim...
İmplant yapılacak bakalım.. Aman ne para ne para
Çok ağrım var anlatamam o kadar çok yani...
Uyku bile uyutmuyor inan..
Tramvaydan eve yürümek zorunda kaldım..
Tam 2 saat 45 dakikada eve geldim.
Kızım uyudu oğlum yoruldu.
Bende kızı beşiğe , beşiğin ucuna da oğlumu oturttum.
Küçük kızımı da kucağıma aldım..
Eve geldim... Dişim de de başımda da ağrıyla...
Dolmuşlar üç çocukla beni görünce almadı kızlar
bebek arabası yer kaplar dediler..
son dolmuş aldı sonra ineceğim durağı öğrenince olmaz dedi..
3 tl de para aldı 6 yaşına bile henüz girmemiş 3 çocuğum olmasına rağmen..
Nasıl bir ülkede yaşıyorum bilmiyorum..
Lafımı esirgemedim ama..
Sustu kaldı..
yeni katılan kızlar hoşgeldiniz şekerler...
mindivan formu bu nedir canım?
bi çeşit müsli mi?
yazarken mi aklına geldiii dicem ama yazdıklarını okuyunca anladım.of ya kizlar bugun 1 mayis kutlamalarina gitmek istiyordum simdi butun firansa parise akiyordur reglin etkisiyle evde kalmak istiyorum aaaaaa yaziyi yazarken aklima geldi bugun evlilik yildonumum tam bes yili geride birakmisim vay be....
süper bi başlangıçççç.Hooooooooooooşbulduuuuk! Erginsena mindivanı almaktan vazgeçtim, çok doğru söylemişin. Bu sabah tartıldım 71.8 çıktım. Geçen hafta 73 tüm, arkadaşlarım vardı sanırım 7 gün sürekli gezmekten vermişim.Çok kolay kilo veriyorum aslında, bi dikkat edebilsem. Amaaaaaa bu günden itibaren kararlıyım. Bu gün başlıyorum. Şans dileyin tatlılar...(Bu arada dün gece yatmadan önce canım nasıl bişeyler yemek istedi anlatamam, ama yapmadım ve mutluyum)
sen de öööleeee geziyonn kıııı.toton bi yergörmüyooo heee.hiç kıskanmadımmmkızlarrr burda hava gene iyi sahile kaçar bennnnnnnnn iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrr
asagiya yaziyorum
canim zaten diger gunlerimi adam gibi gecirseydim ozel gunu dile bile getirmezdim benim sorunum biz esimle ilk ikiyil cok mutluyduk ama ne olduysa su 3 yil kedi kopek gibiyiz ayri gibi birseyiz biraz cocuk bahane ama cocuk benle yatigi icin o ayri odada.... biryildir ayriyiz.... su uc yildir benim dusuncelerime fikirlerime hic onem vermedi herzaman icin onun akrabalari on pilanda oldu ben hep arka planda kaldim ben biryere gitmekten bahsedeyim hic takmaz bile ama ozelikle bir kuzeni var bende onun esini sevmiym onlar arar hadin suraya gidelim derler bana doner hazirlan seni gezmeye gotureyim der ama benim zoruma gider tabiki bunu snu kavgayla sonlanir bu ve bunu gibi cok sey oglumun rahatsizligi hep beni durdurdu ona tekbasima yetememekten korktum onun dahada incinmesinden korktum haylada korkuyorum zaten sinirsel saglik sorunlari var daha kotu olmasindan korkuyorum ben esimle cok ayri dunyalarin insaniyiz mesala bir insan esini ortamlarda bozmak icin ugrasirmi ama benimki hep beni ortamlarda asaglar ben bunlarin hic birine boyun egecek biri degilim ama bazen hayat insani sindiriyor
Gülüm senin oğlan çok küçük değil ama artık...
Onu artık ayrı yatır canım... Hastalığını dert etme de eşine de..
sakın ol... Bbebekler için telsizler varya istersen ondan al..
En küçük seste uyanırsın...
Cıt sesine bile uyanıyorsun...
Kendine bir değişiklik yap.. Saçını başını makyaj şeklini...
Zayıflamak olsun şıklarında....
Zayıfa insana herşey bi başka yakışıyor sonuçta...
Çok ta iyi gidiyorsun canını sıkma..
Unutma her moral bozukluğu seni etkileyecek...
Ve zamanı geldiğinde özgüvenin yettiğinde
hazırlan sende... eşin reddemesin seni o biçim yani..
hatta mümkünse önce eşinin kuzenini ara..
hazırlanın şuraya gideceğiz de..
senin istediğin bi yer olsun
eşini de emri vaki yap..
Unutma senin kendine özgüvenin geldikçe
asıl onu sen bozacaksın...
Sabret sadece o gün belki de
yarından da daha yakındır...
Seni seviyorum alacam...
Lütfen canını sıkma tamam mı?
Bugünün de tadını çıkar...
Kendin için yap bunu...
Kimse için değil...
Canım ev fiyatları uçtu uçtu yere konamadı henüz....
Rabbim imkan versin
inşallah umudum hala şuramda
inanıyorum
4 oda 1 salon
yayla gibi evim...
sıcacık
offffffffffffff of
kizlar desteginizden dolayi cok cok sagolun aslindasizlerin yazdiklarini okuyunca burda birazda yalniz kaldigimi anladim vermis oldugunuz ogutlere ne kadarda ihtiyacim varmis inanki suan agliyarak yaziyorum tabiki benimde hatalarim olmustur ama insanin hatalarinin surdurmesinin altinda da yalniz kalmislik ta olabiliyor bana bu anlamda destek verecek bir yakinimin olmamasi hani yol gosterici yani dahada zorlastiriyor hayati ama esimin beni anlamamasi hepsinden zor oluyor...
canım çok üzüldüm.ayşebahara katılıyorum.biraz kendinize zaman ayırın sanırım çocuğunuzun rahatsızlığı da sizi biraz uzaklaştırmış.bi terapiste gidin.başbaşa zaman geçirmeye çalışın.ama tatlım bu erkeklerde bi kazmalık var yani bunu unutma ve ona göre davran canım.ben de bebişimin gece hasta olduğu zaman ayrı yatmıştık ve hiç istemediğim şeyler yaşandı.ben bebişimle uğraşırken neyseee yaaa bak yine canım sıkıldı.diyeceğim aranızdaki sorunları halledin ama çok ince davranmasını bekleme tatlım kendini üzersin.
insalah canim herseyin ustesinden gelecem...
sana çoooookkkk özendim yaaaa.bebişim yokken ben de ööleydim.hey gidi günler heyyy...kızlar sohbetinize doyum olmaz, ama ben kaçar.. haftalık yabancı dizilerim war, pazar günü temizlikten sonra ki keyfim olur bu diziler, uzanıcam smdi battaniyemin altına, izlicem hepiciğini... bi 4 saat fln iptal durumdayım şu an
akşam menümü yazmaya gelirim, bugün cozuttum sanki biraz ama evde olunca insanın yiyesi geliyomuş walla
sevgilerrrrrr
kizlar caninizi siktiysam kusura bakmayin ben cikacam oglusum yatmisken biraz mutfakla ilgilenecem...
olur mu tatlım.sen iyi ol yeterki bitanemm.
kizlar caninizi siktiysam kusura bakmayin ben cikacam oglusum yatmisken biraz mutfakla ilgilenecem...
canım hoşgeldin aramızaeqer topiqimize düzenli olarak girip yazdıklarımızı okursan bu sana diyet konusunda yeterli olur burdaki motivasyonumuz çok yüksek menülerimize bakar örnek alırsın gerisi geliyor zaten kilo çizelgesinide arkadaşlar link verir ordan yaparsın tekrar hoşgeldin
son derece önemli bir konuya deqinmişsin canıminsanın kendisi metobolizmasını tanıması çok önemli bir adım.. bence işin can alıcı noktası bu.. bunuda ancak yiyerek öqrenebiliyoruz... bize ne kilo verdiriyor yada aldırıyor... her bünye farklıdır... kişiye özel teşhis gerekiyor... bu görevde herkesin kendisine düşüyor.. 90 kiloyla buraya selam kızlar bugünden itibaren bende aranızdayım dediqim günün ertesi günü baskülde 89.6yı gördüm ve ogün gerçekten bütün kilolarımdan kurtulacaqıma inandım... ve bugün 50li kilolara yaklaşmanın heyecanını yaşıyorum..kendi kendime istersem başarabilirmişim bunu ispatladım ve bende kendimle bu anlamda qurur duyuyorum..
canım inan bunlar sadece bahane.. bende çok hareketi seven biri deqildim...90 kiloydum kendimi zor taşıyordum..spor falan resmen eziyetti.. ilk başlarda bikaç kilo ver vücut kendine bi gelsin ondan sonra daha rahat yapacaksın sporunu.. verecek çok fazla kilon varsa platese devam etme kas yaparsın o kilonun üstüne.. son 3-5 kilo kala platese ihtiyacımız oluyor oda sıkılaşmak için.. tatlı isteqin içinde tarçınlı süt içersen sorun kalmaz birde bizim unsuz şekersiz bir kurabiye tarifimiz var arada bir ondanda yapabilirsin.. en önemli faktör destektir canım.. oda burda fazlasıyla var.. burada sürekli kalırsan ilerde ne kadar doqru bir karar verdiqini anlarsın cnm.. başarılar..
hoşbuldum canım inan bende sizleri özledimevet canım yaa 25i devirdim başarı hikayemi yazmaya çok az kaldı bu bana çok heyecan veriyor
senanaın dikkatine diye buraya bildirimini yap not alırım cnm..
teşekkür ederim cnm hoşbuldummsj sayın yetersiz sanırım şimdilik buraya bildirim yap ama onu kaile almam için senanın dikkatine diye başlık atki mesaja dikkat ediyim yoksa okuyup geçiyorum..
ayyyyyyy ne güldümmmm kaş yaparken göz çıkarmak buna denir sanırım adama bak yaa ay çatlıcam gülmekten
yeşimcim şu 50li kiloları görmeyi bende çok istiyorum 60 inince hedefimi 57ye çekicem
arzuukıss o önce kendini taşısınn kuuuuu seni taşıcam diye bide düşürürmüş seni üstünede kendi düşermiş ezilirsin bacuuuu
canım idrara çıkmadan kilo veremezsinki..ne güzel ödem yapmadan boşaltıma geçiyor vücudun..daha ne istiyon qııı
senden ayrı kalmak ne mümkün aşkımmbanda yesem senden kurtuluş yokk :84::84::84:
hoşgeldin cnmevet haklısın önce beyinde bitirmek gerekiyor kesinlikle kilo vermeye net bir karar vermemiz lazım sonrası gerçekten geliyor 1 yıldır burda olup hala yerinde sayan kimseyi görmedim daha
canım hızlıresim.com yaz google a tıkla resmi ordan yüklüyorsun ..
hoşbulduk ..
anlayış durumu ikinizin açısından da aynı be güzelim.kocişininde içini açsan kimbilir o neler der.belki onun dayanağı var ailesi eş dostu ama içinde fırtınalar kopsada hiçbir yakın bunu durduramaz.ilgi arsızı kadın gibi görünsede aslında erkekler kadınardan daha çok ilgilenilmek önemsenmek isterler.eğer kadın bunlardan yoksun bırakırsa kocişini zamanla ipler kopar anlayışsızlık tahammülsüzlük başlar.bi önceki mesajımda dediğim gibi sizi bağlayan şey kalbniz ve bi kağıt parçasındaki imza.imzayı siler atarsın ama kalplerden duygular kolay kolay silinmez.bazen üzerinde çizikler oluşur belki derin yaralar.ama yaralıda olsa o yerin sahibinden başkası iileştiremez onu.herdaim savunduğum şey insan mutlu olmak istemezse onu bir başkası mutlu edemez.mutluluğu önce içinde aramalı insankizlar desteginizden dolayi cok cok sagolun aslindasizlerin yazdiklarini okuyunca burda birazda yalniz kaldigimi anladim vermis oldugunuz ogutlere ne kadarda ihtiyacim varmis inanki suan agliyarak yaziyorum tabiki benimde hatalarim olmustur ama insanin hatalarinin surdurmesinin altinda da yalniz kalmislik ta olabiliyor bana bu anlamda destek verecek bir yakinimin olmamasi hani yol gosterici yani dahada zorlastiriyor hayati ama esimin beni anlamamasi hepsinden zor oluyor...
canım hoşgeldin.benim de üsttarafım çok fena.omuzlar ve göğüskısmı.tek iyi yanı gömlek ve ceketleri çok güzel taşıyorum
canım çok geçmiş olsun tatlım.bu insanlık denen şey ölmüşşşş kızlar gerçekten ölmüş.herkes gözlerinde dolar işaretiyle geziyooo.
yazarken mi aklına geldiii dicem ama yazdıklarını okuyunca anladım.
süper bi başlangıçççç.
sen de öööleeee geziyonn kıııı.toton bi yergörmüyooo heee.hiç kıskanmadımmm
ailece gezmeyi sevince soluğu sahilde alıyoruz cnmmmben gezerek stres atıyorum sahil çok rahatlatıyorrr
hiç duymadımkızlar geçmişe bakmaya çalıştım ama göremedim..safran çayı kullanan varmı aranızda.yada duydunuzmu ki:26::26::26:eğer bu konu konuşulduysa tekrar tekrar özür dlerim:78::78:
bugün herkesin eliklavyeye bulaştı kimse doğru düzgün alıntı yapamıyo
bende hiç sorun olmadıdeminden beri uğraşıyorum alıntı için anlamadım gitti ne oluyor len topiğeeee
canım hoşgeldin.benim de üsttarafım çok fena.omuzlar ve göğüskısmı.tek iyi yanı gömlek ve ceketleri çok güzel taşıyorum
yazarken mi aklına geldiii dicem ama yazdıklarını okuyunca anladım.
süper bi başlangıçççç.
sen de öööleeee geziyonn kıııı.toton bi yergörmüyooo heee.hiç kıskanmadımmm
ailece gezmeyi sevince soluğu sahilde alıyoruz cnmmmben gezerek stres atıyorum sahil çok rahatlatıyorrr
ben kocaelinde oturuyorum.burdada sahiller çok ama. kokudan yaklaşılmıyo.
bende hiç sorun olmadıbende herşey normal
ben kocaelinde oturuyorum.burdada sahiller çok ama. kokudan yaklaşılmıyo.
yalova çok güzel cnm sahilimiz mis gibi beklerim yakınız gezmeyeee
kızlar menümün akşam yemeği kısmında değişiklik yaptım
saat 16.30 da 1 kase ezogelin çorbası ve 2 dilim tb ekmeği yedim(bol pul bibrli),2 bardak ayran içtimkötümü etmişim yaaaa
şu anda 1 kayısılı form çay ve limonlu yeşil çay içtim
vallahi ben beğendim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?