70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar caninizi siktiysam kusura bakmayin ben cikacam oglusum yatmisken biraz mutfakla ilgilenecem...

kızlar merhabalar...nasılsınız bakem hımmmm
hemen menümü vereyim
sabah+öğle(pazar brunchı oldu):
4 dilim kızarmış üstü beyaz peynirli ekmek,4-5 dal yeşil soğan,2 çatal menemen,1 dlm. tavuklu jambon,5 zeytin,bol şekersiz çay(siyah)
ara:
yarım avuç badem,fındık,ceviz,3 altın çilek (taze)
akşam:
müsli+süt(1 kase)
gün boyu 2 lt. su,yeşil çay,form çayı
SPOR:
120 tane pilates topunda mekik

canım hoşgeldin.benim de üsttarafım çok fena.omuzlar ve göğüskısmı.tek iyi yanı gömlek ve ceketleri çok güzel taşıyorum
canım çok geçmiş olsun tatlım.bu insanlık denen şey ölmüşşşş kızlar gerçekten ölmüş.herkes gözlerinde dolar işaretiyle geziyooo.
of ya kizlar bugun 1 mayis kutlamalarina gitmek istiyordum simdi butun firansa parise akiyordur reglin etkisiyle evde kalmak istiyorum aaaaaa yaziyi yazarken aklima geldi bugun evlilik yildonumum tam bes yili geride birakmisim vay be....
yazarken mi aklına geldiii dicem ama yazdıklarını okuyunca anladım.
süper bi başlangıçççç.
kızlarrr burda hava gene iyi sahile kaçar bennnnnnnnn iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrr
sen de öööleeee geziyonn kıııı.toton bi yergörmüyooo heee.hiç kıskanmadımmm

kizlar caninizi siktiysam kusura bakmayin ben cikacam oglusum yatmisken biraz mutfakla ilgilenecem...

tatlım üzüldük tabikide...ama anlattıklarının az çok belirli şeylerini bazı sorunları bende yaşıyorum ve dediğin gibi bazen sinmek zorunda kalıyorsun...ama ben şunu hiçbir zaman anlamamışımdır vede çok sinir oluyorum duyunca...hani hemen derler ya aaaaaa acaba nerde hata yapıyorsun şekerim kocanı çokmu ihmal ettin canım,kendine bi çeki düzen versene canım...ama neden hep hata kadında aranıyor neden kimse hatayı ilk önce erkekte aramıyor,neden acaba adamda suçlumudur diye düşünmüyor...erkek aldatır etraftaki hemen kadının üstüne gider ayyyy canım neyi eksik yaptınki adamın gözü dışarı kaydı derler,adam evde sürekli tartışır yada eviyle ilgilenmez ayyyyy acaba adama çokmu söyleniyonda bıktırdın derler.....ama kimse kadının gözünden olaya bakmaz ,kadının içinde kopan fırtınayı,evini yuvasını kurtarma çabasını kimse görmez ve direk seni suçlarlar hep senden fedakarlık beklerler bence çok yanlış...bu yuva iki kişilik süreceksede biteceksede iki tarafta evlenirken olduğu gibi sorunlarda veya bitirirkende elini taşın altına koyacak ve kimse tek taraflı bişeyi kurtarmaya yada bitirmeye zorlanmayacak...
bu konuda çok doluyum çünkü bende çok zor zamanlar atlattım ve en çok fedakarlık eden taviz veren ve yuvayı kurtaran taraf olduğum halde hep eşim ve etraftakiler tarafından aileler tarafındanda suçlanan fedakarlığım yeterli görülmeyen hatalı görülen hep ben oldum ve buda benim psikolojimi çok bozdu 4 kez depresyon tedavisi gördüm ve daha 14 yıllık evliyim...evliliklerde istisnalar hariç hep kadınlar veriyor fedakarlık yapıyor ve eziliyor...ister çalışsın ister ev hanımı olsun...hakkında hayırlısı olsun hayatım vede evlilik yıldönümünde hayırlara vesile olsun inşallah...sen çok sağlam bir kadınsın vede annesin...seni takdir ediyorum kendin değerlisin ve özelsin bunu hiç unutma ve umutsuzluğa kapılma bitanem

kaptancığım msj sayım yetmiyor ama haftaya listede olmak istiyorummmmmm ..

kızlar geçmişe bakmaya çalıştım ama göremedim..safran çayı kullanan varmı aranızda.yada duydunuzmu ki:26::26::26:eğer bu konu konuşulduysa tekrar tekrar özür dlerim:78::78:

anlayış durumu ikinizin açısından da aynı be güzelim.kocişininde içini açsan kimbilir o neler der.belki onun dayanağı var ailesi eş dostu ama içinde fırtınalar kopsada hiçbir yakın bunu durduramaz.ilgi arsızı kadın gibi görünsede aslında erkekler kadınardan daha çok ilgilenilmek önemsenmek isterler.eğer kadın bunlardan yoksun bırakırsa kocişini zamanla ipler kopar anlayışsızlık tahammülsüzlük başlar.bi önceki mesajımda dediğim gibi sizi bağlayan şey kalbniz ve bi kağıt parçasındaki imza.imzayı siler atarsın ama kalplerden duygular kolay kolay silinmez.bazen üzerinde çizikler oluşur belki derin yaralar.ama yaralıda olsa o yerin sahibinden başkası iileştiremez onu.herdaim savunduğum şey insan mutlu olmak istemezse onu bir başkası mutlu edemez.mutluluğu önce içinde aramalı insan yaşadığın durumun ağırlığı altında eilmişsin bu evliliğinede yansımız ama düzeltmek yeniden başlamak elinde hayatta çabaladığı hiçbir konuda insan sonuçsuz kalmaz.sabır etmesini bilmeli sadece.

Son düzenleme:
kızlar geçmişe bakmaya çalıştım ama göremedim..safran çayı kullanan varmı aranızda.yada duydunuzmu ki:26::26::26:eğer bu konu konuşulduysa tekrar tekrar özür dlerim:78::78:
hiç duymadım ben hiç bir bitki çayı içmeden kilo verdim.içseydim 2 katımı vercektim boğazını tutmadıktan sonra hiçbir çayın etkisi yok bebeğim.bence bi çoğu ilaçlar gibi bağımllık yapabilecek etkiye sahip.bu yüzden bende hayatının devamda olmayacak şeyleri diyetindede bulundurma.zararlı olan şeylerş hayatından çıkart.porsiyonlarınıda yarıya indirdinmi birazda hareket bol sıvı tükettinmiydi

bugün herkesin eliklavyeye bulaştı kimse doğru düzgün alıntı yapamıyo

Son düzenleme:

Kızlar topiği çorba yapıp kaçmışsınız

Bende menümü yazayım bare :82:

Sabah : 1 dlm kepek ekmeği
beyaz ppeynir-maydanoz-çok az sucuk :26:

ara: 3 adet çilek

Öğlen: Yoğurt çorbası- yeşil salata- haşlanmış tavuk

ara:yok

Akşam:Yeşil elma

kızlar menümün akşam yemeği kısmında değişiklik yaptım
saat 16.30 da 1 kase ezogelin çorbası ve 2 dilim tb ekmeği yedim(bol pul bibrli),2 bardak ayran içtimkötümü etmişim yaaaa
şu anda 1 kayısılı form çay ve limonlu yeşil çay içtim

vallahi ben beğendim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…