nasılsınız hanımlar bugün çoğumuz gezmede sanırım yada temizlikle meşkul bende yapıcaktım güyaa yolluğu bi silkeledim sırtım bir tutuldu kımıldayamıyorum bugün zehir olduu yaaa nasıl geçicek
diyetime devam ediyorum sanırım pek kaçamak yapmadım bugün iyiyim yani
ama birazdan bi 3ü birarada içesim var onunla günü kapayım barii
nasılsınız hanımlar bugün çoğumuz gezmede sanırım yada temizlikle meşkul bende yapıcaktım güyaa yolluğu bi silkeledim sırtım bir tutuldu kımıldayamıyorum bugün zehir olduu yaaa nasıl geçicek
diyetime devam ediyorum sanırım pek kaçamak yapmadım bugün iyiyim yani
ama birazdan bi 3ü birarada içesim var onunla günü kapayım barii
kızlaaaaaar hadi canlanın ...
şurda iki sohbet etcez diye kaç saattir onlinenız kimse muhabbete gelmiyor,yeter ama heeeeeeeee
hakket yav benim çizelgem yokkkkkk!Ama ben bu çizelge muhabbetini bilmiyodum. Şimdi çok eksik hissettim kendimi. Herkesin varmış cici cici. :84: Hemen bi çizelgem olmalııııııııııııı! Kızlar siz nerden aldınız? Bu arada diyetimin ilk günü. Sabah 1 dilim kepekli ekmek ve 1 kibrit kutusu peynir yedim. 3 te de biraz tavuk ve salata. Şimdi çilekli aktivya yoğurt yedim bi tane. Saat 6 oluyor ama daha acıkmadım. 6 buçuk gibi belki salata yiyip kapatırım bugün dükkanı. Sevgiler tatlılar...
saat 1 olmuş günaydın mı kaldıhem ben böyle pattadanak giriş yapmayı seviyom.böö diye
yok demek istediğim dolmuşla eziyet çektin vs ondan sonraki yolu bari taksiyle gitseydin.sen perişan oldun neyse seni sallamıyomçocuklar sefil oldular hava nekadar güzelde olsa batıkent tarafı daha serin oluyo diyolar çocuklar hasta olmazlar inşallah yine.bidahakine gitme bana gel ben bakarım sana bebiklerinide yerim yerim yerim sana kalmaz
hakkını tüketmek derken nasıl yani :26:
allahh hep güldürsün yüzünü inşalllahhhhhh
istediğini yapabilirsin bana
diyet yaptıgmı biliyolar da hani cok aşırı titiz davranamadım, elimden geleni yapmaya çalıştım
benim müstakbel görümce var bitane, böle fesat bakışlı içten pazarlıklı bişiyeni evlendi o da 1 sene oldu, evlendiğinden beri 12 kilo almış, 79 kiloydu ben rejime başlamadan hep böyle beni alan aldı sen yan haline, abim kiloyu sewmez yok işte kacırcaksın elinden fln diye hep ugrasıodu benle, simdi birden 6 kilo zayıflamış görünce beni çatır çatır çatladı
dün işte hayırdır ne bu azim böyle hiç yemiyomusun fln diyince, bende didim seni alan almış abini kaçırmamak için azmettim bukdr diye, kaldı aha aynu bunun gibi :
kizlar desteginizden dolayi cok cok sagolun aslindasizlerin yazdiklarini okuyunca burda birazda yalniz kaldigimi anladim vermis oldugunuz ogutlere ne kadarda ihtiyacim varmis inanki suan agliyarak yaziyorum tabiki benimde hatalarim olmustur ama insanin hatalarinin surdurmesinin altinda da yalniz kalmislik ta olabiliyor bana bu anlamda destek verecek bir yakinimin olmamasi hani yol gosterici yani dahada zorlastiriyor hayati ama esimin beni anlamamasi hepsinden zor oluyor...
hayatım öncelikle şunu söyliyim erkekler çocuk gibidir sen uzaklaşırsan oda uzaklaşır..oqluna gösterdiqin ilginin aynısını eşinede göstermelisin.. herşeyden önce oqlunla yatıyorsun diye eşinle yatakları ayırman son derece yanlışbu yanlıştan hemen vazgeç lütfen..böyle şeyleri hafife alıp yuvası yıkılan çok kişi var.. eşimin amcasının hanımı bana gelip anlatırdı.. ben arka odada yatıyprum eşim ön odada yatıyor derdi neden derdim eşi tv izliyormuş uyuyup kalıyomuş aylardır bu böyle diye anlatırdı üzülmesin diye bişey demezdim.. bir erkeqin bir kadına her türlü ihtiyacı vardır aksi halde ters giden bişeyler vardır..banada derdi tartıştıqınız zaman bırak ayrı yatsın vs...sonra eşi bir anda ondan ayrıldı..kadın şok oldu..tabi bizlerde..sözde hiçbir sorunları yoktu..sen şimdi ilk iş olarak oqlunun yataqını ayırıyorsun eşinin deqil alttan al.. senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım ailem engellemeseydi belkide ayrılırdım...ama şimdi son bikaç senedir maşallah ikimiznde aklı başına geldi..3.5. kişiler yok artık aramızda..biz bizeyiz..bunlar hemen hemen her erkekte görülebilen vakalar.. zamanla düzeliyorlar ve bunları yapmaktan YORULUYORLAR.. sabret akıllı ol eşine sahip çık..kimseden kimseye fayda yok canım.. annen baban bile bi zamandan sonra el gibi oluyor..nacizane tavsiyem gurur meselesi yapmadan eşinle biran önce aranı düzelt ve geçmişi unut..önüne bak lütfen..
kaptancığım msj sayım yetmiyor ama haftaya listede olmak istiyorummmmmm ..
cuma günü senanın dikkatine diye buraya yazarsan bildirimini listeye geçiririm cnm
bende bu gruba katılıp çizelge hazırladığımdan beri tatlı yemiyorum erken kalkıyorum ders çalışıyorum (kpss) kahvaltıda 7 gbi bitiyor öğlen yemeği bol yoğurt bol salata az yemek akşamda 4- 5 arası bitiriyorum yatmadan pilates topumla oynuyorum tabi bu oynamak değil eşim kedinin yumakla oynadığı gibi dese de pilates çok rahatlatıyor. ben form çaylarını seviyorum ıhlamur içiyorum bol limonlu
eZft benim de hedef 60. Benden de sana full destek. :) Yaa zaten 6 dan sonra yemesek her halikarda kilo veririz.:82: E tabi gün içinde de dikkat etsek cabası olur. aaaaa bu arada ben bugün altın çilek aldım. Bakalım bi etkisi olacak mı? Bi de akşam krizim gelip gözlerim seyirmeye başlayınca yeşil çay içeceğim.
erginsena cadısı da burdaymış meğer bak seeeeeeeeen!Beni listeye almama tehdidine boyun eğerek bir liste oluşturma niyetine girdim ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yok mu bu tombik garibana yardım edecek bi melek?
Oooo süpersin. Ben de kpss ye hazırlanıyorum. Yani daha tam hazırlanmış değilim, ancak çalışma planı yapıp varımı yoğumu derse vereceğim. Umarım yani... Bölümün ne şeker? Bu arada diyetin süpermiş...
hmm demek cadıyımsende yardım alıcak bir melek aradıqına göre bu ben deqilim
sağ ol tatlım çok uzun zamandır uygulamıyorum ama eşim çok yardım ediyor sağ olsun o da 103 kilocuk dabölümün Türkçe öğretmenliği aslında yeni çalışmaya başladım birinci dönem ücretli çalıştım. ikinci dönem bıraktım ama çalışamadım bir türlü adapte olamadım nedense senin bölüm ne tatlım?
İyyim tatlı şey, hakkaten de biraz önce uykudan kalktım 1 saat uyumuşum. Sen nasılsın? Bu arada çizalgeni gördüm ve tam manasıyla bir şok yaşadım.Helal olsun sana diyorum başka dencek bişey yok. Adına çok sevindim. Ne kadar süre içinde verdin bu kilocukları?
Hani bilirsin tatlı cadılar da vardır ya hani, sen onlardansın. O tatlı cadıların da aslında birer melek olduklarını duymuştum.:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?