70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınız hanımlar bugün çoğumuz gezmede sanırım yada temizlikle meşkul bende yapıcaktım güyaa yolluğu bi silkeledim sırtım bir tutuldu kımıldayamıyorum bugün zehir olduu yaaa nasıl geçicek
diyetime devam ediyorum sanırım pek kaçamak yapmadım bugün iyiyim yani
ama birazdan bi 3ü birarada içesim var onunla günü kapayım barii

kızlaaaaaar hadi canlanın ...
şurda iki sohbet etcez diye kaç saattir onlinenız kimse muhabbete gelmiyor,yeter ama heeeeeeeee

kaçamak yapmadan kurtarırsın inşallah bende yapmadım bugün kaçamak temizlik içinde eşim yardım etti halıları kaldıramıyorum tek başıma

geçmiş olsun tatlım
evde cabral draje yada muscoril kapsül bide dolgit krem varsa birini iç ve kremi sür,yoksada en kısa zamanda al evde bulunsun ...bu tür tutulma ezik ve burkulmalara birebir ikili kombinasyondur canım

kızlaaaaaar hadi canlanın ...
şurda iki sohbet etcez diye kaç saattir onlinenız kimse muhabbete gelmiyor,yeter ama heeeeeeeee

Kuzuuuuuuuuu
ben geleceğim şimdi....
bebeğe çorba içirip geliyorummmmmmmmm

hakket yav benim çizelgem yokkkkkk! Ama ben bu çizelge muhabbetini bilmiyodum. Şimdi çok eksik hissettim kendimi. Herkesin varmış cici cici. :84: Hemen bi çizelgem olmalııııııııııııı! Kızlar siz nerden aldınız? Bu arada diyetimin ilk günü. Sabah 1 dilim kepekli ekmek ve 1 kibrit kutusu peynir yedim. 3 te de biraz tavuk ve salata. Şimdi çilekli aktivya yoğurt yedim bi tane. Saat 6 oluyor ama daha acıkmadım. 6 buçuk gibi belki salata yiyip kapatırım bugün dükkanı. Sevgiler tatlılar...

süper menü tam destek :13: :114:

hafta sonu 1 de olsa 2 de olsa günaydın geçerlidir cnm hadi günaydını geçç selam nerde o zaman he selamm nerdeeeeeeee

lafı yerine oturtmak budur iştee

Son düzenleme:
eZft benim de hedef 60. Benden de sana full destek. :) Yaa zaten 6 dan sonra yemesek her halikarda kilo veririz.:82: E tabi gün içinde de dikkat etsek cabası olur. aaaaa bu arada ben bugün altın çilek aldım. Bakalım bi etkisi olacak mı? Bi de akşam krizim gelip gözlerim seyirmeye başlayınca yeşil çay içeceğim.

bende bu gruba katılıp çizelge hazırladığımdan beri tatlı yemiyorum erken kalkıyorum ders çalışıyorum (kpss) kahvaltıda 7 gbi bitiyor öğlen yemeği bol yoğurt bol salata az yemek akşamda 4- 5 arası bitiriyorum yatmadan pilates topumla oynuyorum tabi bu oynamak değil eşim kedinin yumakla oynadığı gibi dese de pilates çok rahatlatıyor. ben form çaylarını seviyorum ıhlamur içiyorum bol limonlu

erginsena cadısı da burdaymış meğer bak seeeeeeeeen! Beni listeye almama tehdidine boyun eğerek bir liste oluşturma niyetine girdim ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yok mu bu tombik garibana yardım edecek bi melek?

Oooo süpersin. Ben de kpss ye hazırlanıyorum. Yani daha tam hazırlanmış değilim, ancak çalışma planı yapıp varımı yoğumu derse vereceğim. Umarım yani... Bölümün ne şeker? Bu arada diyetin süpermiş...

uyuyan güzel nasılsınn

hmm demek cadıyım sende yardım alıcak bir melek aradıqına göre bu ben deqilim

İyyim tatlı şey, hakkaten de biraz önce uykudan kalktım 1 saat uyumuşum. Sen nasılsın? Bu arada çizalgeni gördüm ve tam manasıyla bir şok yaşadım. Helal olsun sana diyorum başka dencek bişey yok. Adına çok sevindim. Ne kadar süre içinde verdin bu kilocukları?

sağ ol tatlım çok uzun zamandır uygulamıyorum ama eşim çok yardım ediyor sağ olsun o da 103 kilocuk da bölümün Türkçe öğretmenliği aslında yeni çalışmaya başladım birinci dönem ücretli çalıştım. ikinci dönem bıraktım ama çalışamadım bir türlü adapte olamadım nedense senin bölüm ne tatlım?

Benim eşim de 125 kilocuk! ehehehhee! Ne güzel eşin yardımcı oluyor. Bizi görsen tam tersiyiz, yeme konusunda birbirimizi tahrik etmekte üstümüze yok. Ama bugün anlaşma yaptık, artık bu çatlaklıklarımıza son verdik bugünden itibaren. Beraber zayıflayacağız umarım.

Amma çok ortak noktamız varmış, ben de çalışamadım hiç. Tembellikten ve misafirlerden. Hadi bu konuda da motive edelim birbirimizi. Program yapalım ve uyalım birlikte ne dersin? Benim bölümüm rehberlik ve psikolojilk danışmanlık. Ama en az 75 almam lazım.

süüülemem sen bana cadı dedin

Hani bilirsin tatlı cadılar da vardır ya hani, sen onlardansın. O tatlı cadıların da aslında birer melek olduklarını duymuştum.:86:

yıkama yaqlama başladıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…