70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alırsın tatlım kendine güven bölümün süper bir kere benim en az 86 almam lazım o da :97: zor. şimdi eğitimdeki konuları çalışırken bölümün ile alakalı çok şey var gelişimi de ben bebek doğurmuşum da büyütüyormuşum gibi düşünüyorum canlandırıyorum örnekler kuruyorum. 80 alıyorum ama 86 almadan çok zor :97:

Teşekkür ederim. Senin bölümün de çok güzel ama gerçekten yüksek puanla alıyormuş. Ahhh işte şu saçma sapan sistem yüzünden... Ama 80 alan 86 yı da alır. Yeter ki çalışalım...

sağol canım vede hoşgeldin...senayı tanıdığına göre eskilerdenmisin kuşum,bayağı samimisiniz :26:

ehehhehehe! Ya yok daha dün akşam takılmaya başladım. Ama sena hanımcım çok sıcak kanlı olduğu için kaynaştık hemen, kaynaştık mı didiştik mi bilmiyorum ama sanırım ortaya karışık. Hoşbulduk şeker!

anladım canım tekrardan hoşgeldin azmin bol olsun,zaten çok bişeyin yok verecek...çok zorlanmazsın sanırım:79:

geçmiş olsun tatlım
evde cabral draje yada muscoril kapsül bide dolgit krem varsa birini iç ve kremi sür,yoksada en kısa zamanda al evde bulunsun ...bu tür tutulma ezik ve burkulmalara birebir ikili kombinasyondur canım

bende alayım bari dün nekadar tencere varsa ağağımın üzerine düştü.tırnak morardı. ayağımın üzerine basamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…