Benim eşim de 125 kilocuk! ehehehhee! Ne güzel eşin yardımcı oluyor. Bizi görsen tam tersiyiz, yeme konusunda birbirimizi tahrik etmekte üstümüze yok. Ama bugün anlaşma yaptık, artık bu çatlaklıklarımıza son verdik bugünden itibaren. Beraber zayıflayacağız umarım.
Amma çok ortak noktamız varmış, ben de çalışamadım hiç. Tembellikten ve misafirlerden. Hadi bu konuda da motive edelim birbirimizi. Program yapalım ve uyalım birlikte ne dersin? Benim bölümüm rehberlik ve psikolojilk danışmanlık. Ama en az 75 almam lazım.
süüülemem sen bana cadı dedin
yıkama yaqlama başladıı
alırsın tatlım kendine güven bölümün süper bir kere benim en az 86 almam lazım o da :97: zor. şimdi eğitimdeki konuları çalışırken bölümün ile alakalı çok şey var gelişimi de ben bebek doğurmuşum da büyütüyormuşum gibi düşünüyorum canlandırıyorum örnekler kuruyorum. 80 alıyorum ama 86 almadan çok zor :97:
geçmiş olsun tatlım
evde cabral draje yada muscoril kapsül bide dolgit krem varsa birini iç ve kremi sür,yoksada en kısa zamanda al evde bulunsun ...bu tür tutulma ezik ve burkulmalara birebir ikili kombinasyondur canım[/QUOTE
canım çok teş. ederim yaa 2side var ama benim hiç aklıma gelmiyodu kullanmak hemen kullanıyım tekrar sağol canım benim
Aman! Ben de başka yerden öğrenirim hıh! Ayrıca yıkama yağlama yapmamıştım ama galiba sen gerçekten cadı olduğunu bildiğin için öyle zannettin!
kıss deryoşşnabersin kuzuuu
kiz ne yapayi bes yildir evliyim ama bi huzur olmadimi insanin aklina gelmiyor benimki tam bir kazma boyle gunlerde hic jest yaptigini gormemisim hata biraz once bosanmaktan bahsetim kendisine....
QUOTE]
Canım alacam neden boşanmaktan bahsettin ki?
Bazı erkekler için bu tarihler gerçekten önem arz etmiyor.
önemli olan evliliği ve mutluluğu
Seni her gün hatırlamaktan yana belki kocan?
Tek güne sığdırmak istemiyor besbelli kız sevgisini?
Boşanma kelimesi bile yıpratır evlilikleri..
Ben de 8 yıllık evliyim.
Henüz ikimizde bu kelimeyi ağzımıza almadık..[/e
sana katılıyorum canım.bende pek boşa para harcamasını sevmem.mesela gül.bunu alacağına saksı çiçeği daha mantıklı.anneler günü hediyesi olarakta çocuklara araba koltuğu alıcaz.ne güzel hediye demi ama
canım çok özür dilerim ama merak ettim neden bulgur pilavını öqlen deqilde akşam yemek istiyrosun..
sabret öqrenmek için başarı hikayemi yazmamı beklesabreden derviş muradına ermiş
heralde topikte benden başka derya yok diye biliyorum ve üstüme alınıp iyiyim sağol senacım senden naber demek istiyorum sayın seyirciler
Deryaaaaa derya, seni de tebrik etmeden ve örnek almadan duramayacağım... Sevgiler...
inanki alışkanlık akşama çatlayana kadar yemezsek olmuyo.bunu değiştirmek lazım
sağol canım vede hoşgeldin...senayı tanıdığına göre eskilerdenmisin kuşum,bayağı samimisiniz :26:
ehehhehehe! Ya yok daha dün akşam takılmaya başladım. Ama sena hanımcım çok sıcak kanlı olduğu için kaynaştık hemen, kaynaştık mı didiştik mi bilmiyorum ama sanırım ortaya karışık.Hoşbulduk şeker!
asagiya yaziyorum
canim zaten diger gunlerimi adam gibi gecirseydim ozel gunu dile bile getirmezdim benim sorunum biz esimle ilk ikiyil cok mutluyduk ama ne olduysa su 3 yil kedi kopek gibiyiz ayri gibi birseyiz biraz cocuk bahane ama cocuk benle yatigi icin o ayri odada.... biryildir ayriyiz.... su uc yildir benim dusuncelerime fikirlerime hic onem vermedi herzaman icin onun akrabalari on pilanda oldu ben hep arka planda kaldim ben biryere gitmekten bahsedeyim hic takmaz bile ama ozelikle bir kuzeni var bende onun esini sevmiym onlar arar hadin suraya gidelim derler bana doner hazirlan seni gezmeye gotureyim der ama benim zoruma gider tabiki bunu snu kavgayla sonlanir bu ve bunu gibi cok sey oglumun rahatsizligi hep beni durdurdu ona tekbasima yetememekten korktum onun dahada incinmesinden korktum haylada korkuyorum zaten sinirsel saglik sorunlari var daha kotu olmasindan korkuyorum ben esimle cok ayri dunyalarin insaniyiz mesala bir insan esini ortamlarda bozmak icin ugrasirmi ama benimki hep beni ortamlarda asaglar ben bunlarin hic birine boyun egecek biri degilim ama bazen hayat insani sindiriyor
ya canım üzülme her darlığın bir varlığı her gecenin bir gündüzü vardır.benim ilk bebeğim öldü.sonra RABBİM 2 tane birden verdi.eş evlat hepsi boş seni senden daha iyi bilen RABBİNE sığın.VEDUD ismi şerifini çekebilirsin.aradaki muhabbeti artırır.ben duanın gücüne inanıyorum.RABBİM çocuğunada şifa versin
inanki alışkanlık akşama çatlayana kadar yemezsek olmuyo.bunu değiştirmek lazım
geçmiş olsun tatlım
evde cabral draje yada muscoril kapsül bide dolgit krem varsa birini iç ve kremi sür,yoksada en kısa zamanda al evde bulunsun ...bu tür tutulma ezik ve burkulmalara birebir ikili kombinasyondur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?