Umarım deryacım... Senin de bişeyin kalmamış zaten.
bende alayım bari dün nekadar tencere varsa ağağımın üzerine düştü.tırnak morardı. ayağımın üzerine basamıyorum
bende alayım bari dün nekadar tencere varsa ağağımın üzerine düştü.tırnak morardı. ayağımın üzerine basamıyorum
geçmiş olsun kuşummmmmm
kızlar ben artık çikolata krizinde girdğimde ,%90 bitter çikolatayı yağsız sütle karıştırıp kendi çikolatamı yaptım, ondan atıyorum ağzıma bitane
Tabi ev ahalisi saldırıya geçti sakladımEskiden onlar benden saklardı
bizim orda bi laf vardır, karşında ossurana sen s.çıcaksın diye
feriştahı gelse veririm cevabımı walla cok da tın
bence gaaayet normal bebişimmm
walla bilmiyorum amma velakin kabul et, egzantirik oldu
aferin yürü kim tutar seni
gezenti fıstık,nerelerdesin bakim:80:hoşgeldin
napim ya havayı güzel buldumuu kaçıyorum evdennn hşb cnm sen napıon bakimm gene iş güç makine çamaşır ütü mü
aynen hatta şu anda çamaşır askısındaki beyazlar bana bakıyorlar,yağmur yağdığı için içeri asmak zorunda kaldımdabende aynı tas aynı hamam değişiklik yok canımcım
ayrıca menün gayet güzel olmuş
bende içeri aldım yağmur yagacak gibieşim saksıda çilek almış onları seviyom balkonda suladım bakalım çilekler büyücekkkk çok hoşuma gitti
kızlar akşam yemeğini 16.30 da yedim ya,şu an içim ezildiacaba bi kase müsli+süt yesem çokmu olur yoksa...fikir versenize:26::26:
kızlar akşam yemeğini 16.30 da yedim ya,şu an içim ezildiacaba bi kase müsli+süt yesem çokmu olur yoksa...fikir versenize:26::26:
aaaaa çok güzel,organik takılıcan hııııınekadarda büyüyorki:26:
bi kase çok olur yavrum 2 kaşık koy ye yada süt iç seviyon sen tarçınlı süt
bakalım haftada 3 gün sulucam çilekler var ufak ufak bu mevsim daha çilek verirmiş bekliyorummm valla bu ara balkona büyük saksılar alıp nane biber maydanoz falan ekmek istiyorum nerden geldiysee bu istek
oh yeni gelin salınmış ortalarda. ben çok sinir olurdum öyle kaldırıp sağıma soluma baksalar
birbirinizden ruhen ve bedenen çok ayrı kalmışsınız.evlilikte çocuk bazen yuvayı tamamlarken bazende bozabiliyor neyazıkki.çocuğuna verdiğin önemi hem se hemde eşin birbirinizede vermeniz lazım.yoksa evlilikler kolay yürümez.unutmaki karşında seninle sadece kağıt ve kalp üzerinde bi bağ kurmuş bi insanvar.sen nekdar değer verip özen gösterirsen oda sana aynını yapar.erkeklere önemsendiğini göstermezsen zamanla seni unuturlar.her şeyi yüzüne söyleyip dırdır edersende tamam bütün ipler kopar.boşuna yuvayı dişi kuş yapar demiyolar.sen durum ne olursa olsun kızmış dahi olsan bunu sakin bi şekilde eşinle paylaşmalısın.onu önemsediğini ve önemsek istediğini ona belli etmelisin.yoksa sende mutlu olmazsın evladında yuvanda herşey senin elinde bence geç olmadan eski günlerini tekrar yakalamaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?