70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Umarım deryacım... Senin de bişeyin kalmamış zaten.

doğrusunda iş isteğine ulaştıktan sonra korumaya geçip onu idame ettirmekte...gerçi okadar alıştımki sağlıklı beslenme ve spora kaçamakta yada sporu atladığım gün huzursuz oluyorum ve ertesi gün hemen dengeliyorum...çok fena otokontrol gelişti ve bunun oluşmasında kızların çok büyük etkisi oldu...hepsine çok teşekkür ediyorum...onlardan çok şey öğrendim ve uyguladım...kaptanımızda çok bilgili ve güzel yorumlarıyla beni yönlendirdi uyardı kızdı ...allah hepsinden razı olsun,başarımın çoğunda onlarında emeği var

kızlar ben artık çikolata krizinde girdğimde ,%90 bitter çikolatayı yağsız sütle karıştırıp kendi çikolatamı yaptım, ondan atıyorum ağzıma bitane
Tabi ev ahalisi saldırıya geçti sakladım Eskiden onlar benden saklardı

menümü paylaşıyımda sapıtmayımmm

sabah
2 dilim tam bugday ekmeği
salatalık
menemen

ara
bi ısırık çikolata

öğlen
simit

ara
3 kuru incir
1 avuç yaban mersini

akşam
mantar soteee

3 litre su bitki çayları devam nasıl kızlarrr:44: :44: :44:

çok güzel tatlım seni tebrik ediyorum azminden dolayı bravooooo

napim ya havayı güzel buldumuu kaçıyorum evdennn hşb cnm sen napıon bakimm gene iş güç makine çamaşır ütü mü

aynen hatta şu anda çamaşır askısındaki beyazlar bana bakıyorlar,yağmur yağdığı için içeri asmak zorunda kaldımdabende aynı tas aynı hamam değişiklik yok canımcım
ayrıca menün gayet güzel olmuş

Son düzenleme:
ya görümce dedinizde aklıma geldi.

ERKEK BARDAĞA BENZER
KAYNANA ÇAYDANLIĞIN ALTI
GELİN ÇAYDANLIĞIN ÜSTÜ
ERKEĞİ BİR GELİN DOLDURUR BİR KAYNANA DOLDURUR
KAYNANA FOKURDADIKÇA GELİN DEMLENİR
GÖRÜMCEDE KAŞIĞA BENZER
ARADA ORTALIĞI KARIŞTIRIR GİDER

bende içeri aldım yağmur yagacak gibi eşim saksıda çilek almış onları seviyom balkonda suladım bakalım çilekler büyücekkkk çok hoşuma gitti

kızlar akşam yemeğini 16.30 da yedim ya,şu an içim ezildiacaba bi kase müsli+süt yesem çokmu olur yoksa...fikir versenize:26::26:

bende içeri aldım yağmur yagacak gibi eşim saksıda çilek almış onları seviyom balkonda suladım bakalım çilekler büyücekkkk çok hoşuma gitti

aaaaa çok güzel,organik takılıcan hııııınekadarda büyüyorki:26:

ayyyşş bütün gün gezdim tipim kaydı
elbise alamadım her şey dünya para
1 gün için kıyıp alamadım bişey
boşa gezindim durdum
şimdi de gözüm kapanıyo
ayakkarımı uzatıp tv izlerken kestireyim biraz

kızlar akşam yemeğini 16.30 da yedim ya,şu an içim ezildiacaba bi kase müsli+süt yesem çokmu olur yoksa...fikir versenize:26::26:

bi kase çok olur yavrum 2 kaşık koy ye yada süt iç seviyon sen tarçınlı süt

aaaaa çok güzel,organik takılıcan hııııınekadarda büyüyorki:26:

bakalım haftada 3 gün sulucam çilekler var ufak ufak bu mevsim daha çilek verirmiş bekliyorummm valla bu ara balkona büyük saksılar alıp nane biber maydanoz falan ekmek istiyorum nerden geldiysee bu istek

onu yapmayı bende çok istiyorumda...yüküm az ya yardım edende yok hep vazgeçiyorum ama bak gene heveslendirdin yapsammıki bide onu omuzlarım
ben en iyisi tarçınlı süt içeyim regl yakın ya kazıntılar had safhada

Son düzenleme:

aynı kayınbabam gibi konuştun

Şimdi sen var bi koşu markete gitmek ( hemde sana spor olur), biraz elma kap gel..kütür kütür ye birtane üstüne de su iç geçer deryam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…