70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şimdi sen var bi koşu markete gitmek ( hemde sana spor olur), biraz elma kap gel..kütür kütür ye birtane üstüne de su iç geçer deryam :26:

keşkede burda market 2 tane var vede kapanmıştır,keyifçi burdaki esnaf tatlımcım...buranın bu huyunu sevmiyorum çok küçük yerin zorluğu nüfus 8000 canım ve tam sınırdayız bakınca camdan yunanistan köyü vede sınır kapısı görünüyor

o zaman ...nasılsın iyimisin ahahah
Benim aklıma bişi gelmedi anacım evdeki mamülleri sen biliyorsun
Birde yanlış insanı eklemediysem seni faceten ekledim galiba kuzu

belki ufak bi saksı koy cnm stres atarsınn bu hafta pazarda fideleri gördüm bayıldım bakalımm bende yaparmıyımmm

yapıcam kız ...buranın pazarı çarşamba kuruluyor hadi bakalım dolaşıp bende fide alıcam ve yapıcam canım ...zaten emekli hayalimde tek katlı bahçeli ev vede mutfak terasının orda bana yeticek kadar sebze ekmek vardı şimdiden alışayım değilmi

o zaman ...nasılsın iyimisin ahahah
Benim aklıma bişi gelmedi anacım evdeki mamülleri sen biliyorsun
Birde yanlış insanı eklemediysem seni faceten ekledim galiba kuzu

hemen bakıp cevap yazıyorum bi saniye canım
çok güzel kızsın vesselam mügecim,doğru kişiyi eklemişsin bitanecim onayladım kuşum

Son düzenleme:

ohh ne keyif olur vallaaa:79: :79: :79: :79:

canim icimi okumusun da yazmisin gercektende neden hep kadinda fedakarlik beklenir ve ustelik dedigin gibi kadinin en buyuk fedakarligi vermesine ragmen kimse menun olmaz ...desteginden dolayicok merci canim

ohh ne keyif olur vallaaa:79: :79: :79: :79:

vallahi sırf ogünlerin hayaliyle yaşıyorum...sabah kalkıcam bostanımla uğraşıcam sonra terasta kahvaltı yapıcam tabikide kendi sebzelerimle ,sonra biraz sağı solu toparlayıp doğa yürüyüşlerine çıkıcam eve dönüp duş alıp dinlenicem,sonra yazsa evimin bahçesindeki havuzunda yüzücem(egzersiz niyetine usul usul),çıkıp yıkandıktan sonra akşam arkada yeşilliğin içinde barbekü keyfimi yapıcam,torunlarım oğullarım gelinlerim bana gelicekler......
olurmuki acaba,hayaller çok ama ortam yok naparsın guuuuuu

bebisim seni okuyunca sanki ruh ikizimi okuyorum yoksa hayalerimimi caldin kiz...

oh anamm keyfe bakkkk bende gelcem bendeee hayaller bile mutluluk keyif verir insana

Son düzenleme:
bebisim seni okuyunca sanki ruh ikizimi okuyorum yoksa hayalerimimi caldin kiz...

yoooo sadece yaşadıklarımız ve beklentilerimiz aynı sanırım ...bak muazzezde geliyor komşu oluyoruz sende gelsene canım gül gibi geçinir gideriz,senle bende kociş şart değil anacım olmasalarda olur gel kız sendeburcun ne kız benimki terazi

Son düzenleme:
yaşasın gülücem azıcık
survivor başladı adalar birleşicekmiş parti varmış

gelirim kiz ne laca 5 yil oncesinde kocismi vardi sanki hayatimda burcum yengec canim
takılın bize hayatınızı yaşayınnnn

altin kizlar misali oluruz...

ohh burçlarımızda aynıı sizleee yengeç yükselen terazi benimde
onun için böyle güzel anlaşıyoruz şimdi çaktım köfteyiiiiii(dedimde canım çekti bak ufffffff,krizim geçmedi dahada)
gelirim kiz ne laca 5 yil oncesinde kocismi vardi sanki hayatimda burcum yengec canim

altin kizlar misali oluruz...

oluruz kız,onlar çok iyi anlaşıyorlardı öyle görünmeselerdide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…