onu yapmayı bende çok istiyorumda...yüküm az ya yardım edende yok hep vazgeçiyorum ama bak gene heveslendirdin yapsammıki bide onu omuzlarım
Şimdi sen var bi koşu markete gitmek ( hemde sana spor olur), biraz elma kap gel..kütür kütür ye birtane üstüne de su iç geçer deryam:26:
keşkede burda market 2 tane var vede kapanmıştır,keyifçi burdaki esnaf tatlımcım...buranın bu huyunu sevmiyorum çok küçük yerin zorluğu nüfus 8000 canım ve tam sınırdayız bakınca camdan yunanistan köyü vede sınır kapısı görünüyor
belki ufak bi saksı koy cnm stres atarsınn bu hafta pazarda fideleri gördüm bayıldım bakalımm bende yaparmıyımmm
o zaman ...nasılsın iyimisin ahahah
Benim aklıma bişi gelmedi anacım evdeki mamülleri sen biliyorsun
Birde yanlış insanı eklemediysem seni faceten ekledim galiba kuzu
yapıcam kız ...buranın pazarı çarşamba kuruluyor hadi bakalım dolaşıp bende fide alıcam ve yapıcam canım ...zaten emekli hayalimde tek katlı bahçeli ev vede mutfak terasının orda bana yeticek kadar sebze ekmek vardı şimdiden alışayım değilmi
canim icimi okumusun da yazmisin gercektende neden hep kadinda fedakarlik beklenir ve ustelik dedigin gibi kadinin en buyuk fedakarligi vermesine ragmen kimse menun olmaz ...desteginden dolayicok merci canimtatlım üzüldük tabikide...ama anlattıklarının az çok belirli şeylerini bazı sorunları bende yaşıyorum ve dediğin gibi bazen sinmek zorunda kalıyorsun...ama ben şunu hiçbir zaman anlamamışımdır vede çok sinir oluyorum duyunca...hani hemen derler ya aaaaaa acaba nerde hata yapıyorsun şekerim kocanı çokmu ihmal ettin canım,kendine bi çeki düzen versene canım...ama neden hep hata kadında aranıyor neden kimse hatayı ilk önce erkekte aramıyor,neden acaba adamda suçlumudur diye düşünmüyor...erkek aldatır etraftaki hemen kadının üstüne gider ayyyy canım neyi eksik yaptınki adamın gözü dışarı kaydı derler,adam evde sürekli tartışır yada eviyle ilgilenmez ayyyyy acaba adama çokmu söyleniyonda bıktırdın derler.....ama kimse kadının gözünden olaya bakmaz ,kadının içinde kopan fırtınayı,evini yuvasını kurtarma çabasını kimse görmez ve direk seni suçlarlar hep senden fedakarlık beklerler bence çok yanlış...bu yuva iki kişilik süreceksede biteceksede iki tarafta evlenirken olduğu gibi sorunlarda veya bitirirkende elini taşın altına koyacak ve kimse tek taraflı bişeyi kurtarmaya yada bitirmeye zorlanmayacak...
bu konuda çok doluyum çünkü bende çok zor zamanlar atlattım ve en çok fedakarlık eden taviz veren ve yuvayı kurtaran taraf olduğum halde hep eşim ve etraftakiler tarafından aileler tarafındanda suçlanan fedakarlığım yeterli görülmeyen hatalı görülen hep ben oldum ve buda benim psikolojimi çok bozdu 4 kez depresyon tedavisi gördüm ve daha 14 yıllık evliyim...evliliklerde istisnalar hariç hep kadınlar veriyor fedakarlık yapıyor ve eziliyor...ister çalışsın ister ev hanımı olsun...hakkında hayırlısı olsun hayatım vede evlilik yıldönümünde hayırlara vesile olsun inşallah...sen çok sağlam bir kadınsın vede annesin...seni takdir ediyorum kendin değerlisin ve özelsin bunu hiç unutma ve umutsuzluğa kapılma bitanem
hafta sonu 1 de olsa 2 de olsa günaydın geçerlidir cnm hadi günaydını geçç selam nerde o zamanhe selamm nerdeeeeeeee
lafı yerine oturtmak budur iştee
umarim bende herseyin ustesinden gelirim iyi bir hayati haketigimi dusunuyorum.....kizlar desteginizden dolayi cok cok sagolun aslindasizlerin yazdiklarini okuyunca burda birazda yalniz kaldigimi anladim vermis oldugunuz ogutlere ne kadarda ihtiyacim varmis inanki suan agliyarak yaziyorum tabiki benimde hatalarim olmustur ama insanin hatalarinin surdurmesinin altinda da yalniz kalmislik ta olabiliyor bana bu anlamda destek verecek bir yakinimin olmamasi hani yol gosterici yani dahada zorlastiriyor hayati ama esimin beni anlamamasi hepsinden zor oluyor...
hayatım öncelikle şunu söyliyim erkekler çocuk gibidir sen uzaklaşırsan oda uzaklaşır..oqluna gösterdiqin ilginin aynısını eşinede göstermelisin.. herşeyden önce oqlunla yatıyorsun diye eşinle yatakları ayırman son derece yanlışbu yanlıştan hemen vazgeç lütfen..böyle şeyleri hafife alıp yuvası yıkılan çok kişi var.. eşimin amcasının hanımı bana gelip anlatırdı.. ben arka odada yatıyprum eşim ön odada yatıyor derdi neden derdim eşi tv izliyormuş uyuyup kalıyomuş aylardır bu böyle diye anlatırdı üzülmesin diye bişey demezdim.. bir erkeqin bir kadına her türlü ihtiyacı vardır aksi halde ters giden bişeyler vardır..banada derdi tartıştıqınız zaman bırak ayrı yatsın vs...sonra eşi bir anda ondan ayrıldı..kadın şok oldu..tabi bizlerde..sözde hiçbir sorunları yoktu..sen şimdi ilk iş olarak oqlunun yataqını ayırıyorsun eşinin deqil alttan al.. senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım ailem engellemeseydi belkide ayrılırdım...ama şimdi son bikaç senedir maşallah ikimiznde aklı başına geldi..3.5. kişiler yok artık aramızda..biz bizeyiz..bunlar hemen hemen her erkekte görülebilen vakalar.. zamanla düzeliyorlar ve bunları yapmaktan YORULUYORLAR.. sabret akıllı ol eşine sahip çık..kimseden kimseye fayda yok canım.. annen baban bile bi zamandan sonra el gibi oluyor..nacizane tavsiyem gurur meselesi yapmadan eşinle biran önce aranı düzelt ve geçmişi unut..önüne bak lütfen..
cuma günü senanın dikkatine diye buraya yazarsan bildirimini listeye geçiririm cnm
ya görümce dedinizde aklıma geldi.
ERKEK BARDAĞA BENZER
KAYNANA ÇAYDANLIĞIN ALTI
GELİN ÇAYDANLIĞIN ÜSTÜ
ERKEĞİ BİR GELİN DOLDURUR BİR KAYNANA DOLDURUR
KAYNANA FOKURDADIKÇA GELİN DEMLENİR
GÖRÜMCEDE KAŞIĞA BENZER
ARADA ORTALIĞI KARIŞTIRIR GİDER
kiz bende ne kaynana var nede gorumce aslinda varlar ama burda degiler ama onlarin yerini tutanlar var amcasi kuzenleri.. gerci benim kaynanam kayin babam beni cok seviyorlar cunku onlar yazin glumla gitigimde oglumla nasil bir mucadele
verdigimi gorduler onlarda benim icin uzuluyorlar..ama burdakiler cok uckagitci insanlar gerci sansli oldugum bir yon var esim onlara cekmemis cok durustur uckagidi hic bilmez bu yoonunden memnunum....
ohh ne keyif olur vallaaa:79: :79: :79: :79:
canim icimi okumusun da yazmisin gercektende neden hep kadinda fedakarlik beklenir ve ustelik dedigin gibi kadinin en buyuk fedakarligi vermesine ragmen kimse menun olmaz ...desteginden dolayicok merci canim
hafta sonu 1 de olsa 2 de olsa günaydın geçerlidir cnm hadi günaydını geçç selam nerde o zamanhe selamm nerdeeeeeeee
lafı yerine oturtmak budur iştee
umarim bende herseyin ustesinden gelirim iyi bir hayati haketigimi dusunuyorum.....
kiz bende ne kaynana var nede gorumce aslinda varlar ama burda degiler ama onlarin yerini tutanlar var amcasi kuzenleri.. gerci benim kaynanam kayin babam beni cok seviyorlar cunku onlar yazin glumla gitigimde oglumla nasil bir mucadele
verdigimi gorduler onlarda benim icin uzuluyorlar..ama burdakiler cok uckagitci insanlar gerci sansli oldugum bir yon var esim onlara cekmemis cok durustur uckagidi hic bilmez bu yoonunden memnunum....
dedim ya canım az çok ucundan kıyısından sorunlarımız ve yaşadıklarımız aynı o yüzden içini anlayabiliyorum canım nezaman istersen dertleşiriz sıkma kendini...UNUTMA SEN ÖZELSİN VEDE GÜÇLÜSÜN
vallahi sırf ogünlerin hayaliyle yaşıyorum...sabah kalkıcam bostanımla uğraşıcam sonra terasta kahvaltı yapıcam tabikide kendi sebzelerimle ,sonra biraz sağı solu toparlayıp doğa yürüyüşlerine çıkıcam eve dönüp duş alıp dinlenicem,sonra yazsa evimin bahçesindeki havuzunda yüzücem(egzersiz niyetine usul usul),çıkıp yıkandıktan sonra akşam arkada yeşilliğin içinde barbekü keyfimi yapıcam,torunlarım oğullarım gelinlerim bana gelicekler......
olurmuki acaba,hayaller çok ama ortam yok naparsın guuuuuu
vallahi sırf ogünlerin hayaliyle yaşıyorum...sabah kalkıcam bostanımla uğraşıcam sonra terasta kahvaltı yapıcam tabikide kendi sebzelerimle ,sonra biraz sağı solu toparlayıp doğa yürüyüşlerine çıkıcam eve dönüp duş alıp dinlenicem,sonra yazsa evimin bahçesindeki havuzunda yüzücem(egzersiz niyetine usul usul),çıkıp yıkandıktan sonra akşam arkada yeşilliğin içinde barbekü keyfimi yapıcam,torunlarım oğullarım gelinlerim bana gelicekler......
olurmuki acaba,hayaller çok ama ortam yok naparsın guuuuuu
oh anamm keyfe bakkkk bende gelcem bendeeehayaller bile mutluluk keyif verir insana
bebisim seni okuyunca sanki ruh ikizimi okuyorum yoksa hayalerimimi caldin kiz...
gel kız komşu olalım varya kimse tutamaz biziozamanda çıtır olcez diye yırtarız kendimizi demi
yoooo sadece yaşadıklarımız ve beklentilerimiz aynı sanırım ...bak muazzezde geliyor komşu oluyoruz sende gelsene canım gül gibi geçinir gideriz,senle bende kociş şart değil anacım olmasalarda olur gel kız sende
gelirim kiz ne laca 5 yil oncesinde kocismi vardi sanki hayatimda burcum yengec canimyoooo sadece yaşadıklarımız ve beklentilerimiz aynı sanırım ...bak muazzezde geliyor komşu oluyoruz sende gelsene canım gül gibi geçinir gideriz,senle bende kociş şart değil anacım olmasalarda olur gel kız sendeburcun ne kız benimki terazi
takılın bize hayatınızı yaşayınnnn
gelirim kiz ne laca 5 yil oncesinde kocismi vardi sanki hayatimda burcum yengec canim
altin kizlar misali oluruz...
onun için böyle güzel anlaşıyoruz şimdi çaktım köfteyiiiiii(dedimde canım çekti bak ufffffff,krizim geçmedi dahada)ohh burçlarımızda aynıı sizleee yengeç yükselen terazi benimde
gelirim kiz ne laca 5 yil oncesinde kocismi vardi sanki hayatimda burcum yengec canim
altin kizlar misali oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?