bu kadar ortak ozelikten sonra kim tutar bizi...ohh burçlarımızda aynıı sizleee yengeç yükselen terazi benimde
onun için böyle güzel anlaşıyoruz şimdi çaktım köfteyiiiiii(dedimde canım çekti bak ufffffff,krizim geçmedi dahada)
oluruz kız,onlar çok iyi anlaşıyorlardı öyle görünmeselerdide...
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar topiğin yeni tombiş üyesi olarak ben geldiiiiiiiiiim ilk gün biraz sıkıntılı geçti desem yalan olmaz ama alışacağım bunada katır gibi değil çıtırgibi olmak istiyorum:))
sabah kalktım bir bardak ılık suyun içine bir kaşık elma sirkesi bir çay kaşığı bal koydum onu içtim ardından iki bardak su içecektim amma sadece bir bardağı içim aldı sonra 1 saat yürüdüm kahvaltıda :
bir tatlı kaşığı bal
iki dilim ekmek
biraz peynir
iki tane zeytin yedim
öğle bişey yiyemedim iştahım yoktu birde temizlik yaptım deli gibi yorulunca canım istemedi ki bu benim için bir mucizedir:)
akşam saat 5:
iki kaşık menemen
bir tabak makarna
cacık
saat 6da yürüyüşe çıktım bir saatte yürüdüm bugün biraz abarttımmı ne ama olsun hafta sonu ya zaten hafta içi çalışıyorum fazla yürüyemem anca sabahları
hee bide bunları yazmadan az önce 4 adet kaju yedim onu yemesem iyiyidi ya neyse normalde yediklerimle karşılaştırınca bi kereden bişey olmas dimi aahhhhhhhhh işte böle
açuuuuuuuummmmmmdireneceğim güçlüyüm 1 mayısa uygun oldu yaaaa
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar topiğin yeni tombiş üyesi olarak ben geldiiiiiiiiiim ilk gün biraz sıkıntılı geçti desem yalan olmaz ama alışacağım bunada katır gibi değil çıtırgibi olmak istiyorum:))
sabah kalktım bir bardak ılık suyun içine bir kaşık elma sirkesi bir çay kaşığı bal koydum onu içtim ardından iki bardak su içecektim amma sadece bir bardağı içim aldı sonra 1 saat yürüdüm kahvaltıda :
bir tatlı kaşığı bal
iki dilim ekmek
biraz peynir
iki tane zeytin yedim
öğle bişey yiyemedim iştahım yoktu birde temizlik yaptım deli gibi yorulunca canım istemedi ki bu benim için bir mucizedir:)
akşam saat 5:
iki kaşık menemen
bir tabak makarna
cacık
saat 6da yürüyüşe çıktım bir saatte yürüdüm bugün biraz abarttımmı ne ama olsun hafta sonu ya zaten hafta içi çalışıyorum fazla yürüyemem anca sabahları
hee bide bunları yazmadan az önce 4 adet kaju yedim onu yemesem iyiyidi ya neyse normalde yediklerimle karşılaştırınca bi kereden bişey olmas dimi aahhhhhhhhh işte böle
bugun yedigim borekleri soylesem topik sopaya tutar beni hafta sonu ben sitrese girince evde borekte varsa canina okurum boregin gider gelir yerim
çalışırken daha kolay olur inşalah bizim patron ve elemanlarda yemeği daha doğrusu abur cuburu ğpek sever ısrarıda tabi inşallah elimin tersiyle itebilirim ikramları ama yok yok karar verdim olcek bu iş olcektemizlik günü olunca böyle 2 öğüne düşüyoruz hepimiz ama istisna sadece ...gerçekten çok az ve dengesiz olmuş ama yarından itibaren dikkat edersin bende öyleyim hafta içi işte olunca daha düzenli ve dakik besleniyorum sporumda öyle
hoşbuldum canım çıtır adayı kulağa hoş geliyor ğhııımmm bu gazla bayağı motive oldum bilemhos gelmisin citir adayi canim yemek koonusunda bugun yedigim borekleri soylesem topik sopaya tutar beni hafta sonu kacamagi olsun gitsin... ben sitrese girince evde borekte varsa canina okurum boregin gider gelir yerim
selam kizlar, nasilsiniz, ben geldim siz kactiniz....
iyidir ya işte takılıyorum buralarda kilo vermeye çalışıyorum. Evet yeniyim, dün katıldım aranıza. Ve gerçekten motivasyonum sayenizde çok iyi gidiyor. Birazdan 1 tane portakal yiyip kapatıcam dükkanı. en son 19.00 da salata yemiştim. Senin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?