70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo gitmis herkez ben de kacayim, pek keyfim yok uzanayim dinleneyeim biraz iyi geceler, kizlar yarin gorusuruz....

çok teşkürler cevap için.bugün deyeyim dedim yorulunca bırakırım bi başladım 50 tane çektim gnde 50 yeterli herhalde.
Değerlendirmenize sunuyorm
Sabah
Kaşar-Domatesli Sandviç(ekmek 65 gr)
Ara
Kuru üzüm
Öğlen
3 kaşık kereviz salatası(kereviz-yourt-ceviz)
2 dilim ekmek
Ara
1 tost ayran
Akşam
5 ufak köfte
1 kucuk haslanmıs patates
1 dilim ekmek
Sporarkta 3 saat (koşturma voleybol ip atlama bisiklet vs)
leslie abla ile 2 mil
callanın ısınma ve karın hareketleri
50 mekik
Birde kızlar bugünlerde hiç doymuyorum gecen hafta falan hep doyuyordum ama bu hafta böyle doymuyorum

canım benim evim şu anda öyle valla 2 gündür bahçe çapalıyorum kollarım tutmuyor.ama domateslerim kızarmasına az kaldı.çileklerim oldu çocuklar yediler.her tür yeşillik var.barbekü yok ama mangalımız var. müstakil evi yıllardır çok isterdim hep hayalimdi.ama çamur toprak toz sürekli elimde süpürge paspasla dolanıyorum.tabi birde bilimum böcek.

Ay annem beni delircek yaa zaten diyetin başlarındayım zor duruyorum, kıymalı poğaça yapmış gelmiş sıcak sıcak yermisin fln diyo birde aaaaaaaaaaaaaaa

canım katılıyorum sana ama enişte bey burda olmadığından alacaya sıraladık herşeyi.enişte bey burda olsa ben diyeceğimi biliyorum ona daa:113:

mmenüm
sabah:

1.5 dilim ekmek
azcık patates kızartma+sucuk
domates salatalık maydanoz
peynir
zeytin
çayy

Ara:
1 elma

öğle+akşam3.5 gibi)annemlerdeydikkk:26:
yarım+çeyrek pide
çay

ara:
1 elma+çilek

şimdi:
1 bardak süt (emziriyorum ve bu ara bebiş çok emiyooo yine yara olacak göğsüm)

bu gün biraz kaçtı ama bu günlük bööle olsun.

iki alıntı yapıp mesaj yazamadım.pcde ısınma problemim tekrardan başladı.msj panosundaki smileyler pcyi yoroyor ve ısınmasına sebep oluyor.
senacım selam sabah işleriyle hiç aram yoktur.siteye paldır küldür girip yine aynı şekilde çıkıyorum çoğu zaman. ben geldim gidiyorum kısmıyla hiç ilgilenmiyorum yüksekten dalış yapıyorum

2 saat ayrıldık oku oku bitmedii biraz az konuşun gıııııı

heralde topikte benden başka derya yok diye biliyorum ve üstüme alınıp iyiyim sağol senacım senden naber demek istiyorum sayın seyirciler

iyiyim bitanesi bende

inanki alışkanlık akşama çatlayana kadar yemezsek olmuyo.bunu değiştirmek lazım

pilavları haftada 1 en fazla 2 defa yiyoruz oda öqlen öqününde (tabi kilo vermek istiyorsan)

Sabretmeme ve bekleme gerek kalmadı şekerim. Ama başarı hikayeni gene de merak ediyorum. Veeee başarılarının devamını diliyorum... Hoş zaten zirveye bişey kalmamış.

nasiiiiiiiiiii neden gerek kalmamışş köstebek kim çıksın ortayaa

sağol canım vede hoşgeldin...senayı tanıdığına göre eskilerdenmisin kuşum,bayağı samimisiniz :26:

deryam dün gece muzipliyim üstümdeydi o arada kumsalberil geldi iyi tarafıma denk geldi gülüp eqlendik biraz bilse benim bütün gün elimde sopayla topiqi kovaladıqımı hiç pas vermicekte gerçek senayı henüz tanımadıqı için çok sevdi benii ben sevmiyom onu bana cadı dedi

sen menülerini yazda göstercem ben sana kaynaşmayıı

bende alayım bari dün nekadar tencere varsa ağağımın üzerine düştü.tırnak morardı. ayağımın üzerine basamıyorum

ahh canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin tatlım :26:

sanamı kızdım deryamm ben kumsalberile kızacaktım aslında sanırım bi yanlışlık oldu

simitmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunu bu saatte nasıııı yazarsın nerden bulucam ben şimdi simitçiii

Rabbimizin mülkü sınırsız isterken en iyisini en güzelini isteyin buyuruyor.. mülk Allahın iste dua et ve tevekkülle kabul etmesini bekle cnm

takılın bize hayatınızı yaşayınnnn

yaşatmamm bensiz hiçbişey yaşayamazsınız sizi rahat bırakmam kambersiz düqün olurmu hem yeşiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm sende gel kuuuuu

aha gece gece canım çektimi ne saçlarımı boyadım bakalım buseferki sonuç ne olcak dipleri çıkmasaydı şimdiki halini çok sevmiştim halbuki şimdi bekle günlerceki boya aksın bu rengi alsın tekrar

ay diyetlerden diyet beğenemiorum
isveç mi patates mi ne yapsam da ne yaspsam
ay bi ara ayran detoksu moda olmuştu yapan var mı yahu yapılası bişi mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…