benim ilk onceleri guzel gidiyordu ama bozuldu, burda arkadaslar cok guzel motive ediyorlar, kendinded biraz azim varsa emeline ulasiyorsun...
kardeşçik hergün 3 set halinde 15 kere çeksen süper olur. yani 15 kez dizlerin kırık biçimde yarım mekik çekip. 20 sn falan dinlenip tekrar çekeceksin. yani bunu 3 kere yapacaksın. Setler arasında mutlaka dinlenmen lazım. Başarılar...
gözleirme inanamıyorumbnm öbür topikten ortim gelmiş hoşgeldin red kıss sen nerelerdesinn niye beni bıraktın ortisiz
canım şehir dışına çıktım sürekli e bi de çocuk var.. uğrayamadım.. ama hiç de kilo veremedim.. aynı yerde sayıyorum şekil 1 a yani..
inşallah bu topik uğurlu gelir de 60 ları görürüm
vallahi sırf ogünlerin hayaliyle yaşıyorum...sabah kalkıcam bostanımla uğraşıcam sonra terasta kahvaltı yapıcam tabikide kendi sebzelerimle ,sonra biraz sağı solu toparlayıp doğa yürüyüşlerine çıkıcam eve dönüp duş alıp dinlenicem,sonra yazsa evimin bahçesindeki havuzunda yüzücem(egzersiz niyetine usul usul),çıkıp yıkandıktan sonra akşam arkada yeşilliğin içinde barbekü keyfimi yapıcam,torunlarım oğullarım gelinlerim bana gelicekler......
olurmuki acaba,hayaller çok ama ortam yok naparsın guuuuuu
canım katılıyorum sana ama enişte bey burda olmadığından alacaya sıraladık herşeyi.enişte bey burda olsa ben diyeceğimi biliyorum ona daatatlım üzüldük tabikide...ama anlattıklarının az çok belirli şeylerini bazı sorunları bende yaşıyorum ve dediğin gibi bazen sinmek zorunda kalıyorsun...ama ben şunu hiçbir zaman anlamamışımdır vede çok sinir oluyorum duyunca...hani hemen derler ya aaaaaa acaba nerde hata yapıyorsun şekerim kocanı çokmu ihmal ettin canım,kendine bi çeki düzen versene canım...ama neden hep hata kadında aranıyor neden kimse hatayı ilk önce erkekte aramıyor,neden acaba adamda suçlumudur diye düşünmüyor...erkek aldatır etraftaki hemen kadının üstüne gider ayyyy canım neyi eksik yaptınki adamın gözü dışarı kaydı derler,adam evde sürekli tartışır yada eviyle ilgilenmez ayyyyy acaba adama çokmu söyleniyonda bıktırdın derler.....ama kimse kadının gözünden olaya bakmaz ,kadının içinde kopan fırtınayı,evini yuvasını kurtarma çabasını kimse görmez ve direk seni suçlarlar hep senden fedakarlık beklerler bence çok yanlış...bu yuva iki kişilik süreceksede biteceksede iki tarafta evlenirken olduğu gibi sorunlarda veya bitirirkende elini taşın altına koyacak ve kimse tek taraflı bişeyi kurtarmaya yada bitirmeye zorlanmayacak...
bu konuda çok doluyum çünkü bende çok zor zamanlar atlattım ve en çok fedakarlık eden taviz veren ve yuvayı kurtaran taraf olduğum halde hep eşim ve etraftakiler tarafından aileler tarafındanda suçlanan fedakarlığım yeterli görülmeyen hatalı görülen hep ben oldum ve buda benim psikolojimi çok bozdu 4 kez depresyon tedavisi gördüm ve daha 14 yıllık evliyim...evliliklerde istisnalar hariç hep kadınlar veriyor fedakarlık yapıyor ve eziliyor...ister çalışsın ister ev hanımı olsun...hakkında hayırlısı olsun hayatım vede evlilik yıldönümünde hayırlara vesile olsun inşallah...sen çok sağlam bir kadınsın vede annesin...seni takdir ediyorum kendin değerlisin ve özelsin bunu hiç unutma ve umutsuzluğa kapılma bitanem
gezz canımmm ne güzel sahil de var ohhhhh.canım hoşgeldin.benim de üsttarafım çok fena.omuzlar ve göğüskısmı.tek iyi yanı gömlek ve ceketleri çok güzel taşıyorum
canım çok geçmiş olsun tatlım.bu insanlık denen şey ölmüşşşş kızlar gerçekten ölmüş.herkes gözlerinde dolar işaretiyle geziyooo.
yazarken mi aklına geldiii dicem ama yazdıklarını okuyunca anladım.
süper bi başlangıçççç.
sen de öööleeee geziyonn kıııı.toton bi yergörmüyooo heee.hiç kıskanmadımmm
ailece gezmeyi sevince soluğu sahilde alıyoruz cnmmmben gezerek stres atıyorum sahil çok rahatlatıyorrr
slmm tatlım görünmüyon sanki epeydirselam kizlar, nasilsiniz, ben geldim siz kactiniz....
bende geldim ama
hoşgeldinn kuuuu tanıt bakalımkendinii.
Ay annem beni delircek yaa zaten diyetin başlarındayım zor duruyorum, kıymalı poğaça yapmış gelmiş sıcak sıcak yermisin fln diyo birde aaaaaaaaaaaaaaa
Ay annem beni delircek yaa zaten diyetin başlarındayım zor duruyorum, kıymalı poğaça yapmış gelmiş sıcak sıcak yermisin fln diyo birde aaaaaaaaaaaaaaa
canım katılıyorum sana ama enişte bey burda olmadığından alacaya sıraladık herşeyi.enişte bey burda olsa ben diyeceğimi biliyorum ona daa:113:
gezz canımmm ne güzel sahil de var ohhhhh.
slmm tatlım görünmüyon sanki epeydir
hoşgeldinn kuuuu tanıt bakalımkendinii.
82 kiloya kadar çıkıp rekorumu kırdım ama şimdi çok şükür 76 kiloyum metobolizmam çok ama çok yavaş daha çokkk vermem lazım aranızda bunu başaracağımı düşünüyorum sevgiler
heralde topikte benden başka derya yok diye biliyorum ve üstüme alınıp iyiyim sağol senacım senden naber demek istiyorum sayın seyirciler
inanki alışkanlık akşama çatlayana kadar yemezsek olmuyo.bunu değiştirmek lazım
Sabretmeme ve bekleme gerek kalmadı şekerim. Ama başarı hikayeni gene de merak ediyorum. Veeee başarılarının devamını diliyorum... Hoş zaten zirveye bişey kalmamış.
sağol canım vede hoşgeldin...senayı tanıdığına göre eskilerdenmisin kuşum,bayağı samimisiniz :26:
ehehhehehe! Ya yok daha dün akşam takılmaya başladım. Ama sena hanımcım çok sıcak kanlı olduğu için kaynaştık hemen, kaynaştık mı didiştik mi bilmiyorum ama sanırım ortaya karışık.Hoşbulduk şeker!
bende alayım bari dün nekadar tencere varsa ağağımın üzerine düştü.tırnak morardı. ayağımın üzerine basamıyorum
doğrusunda iş isteğine ulaştıktan sonra korumaya geçip onu idame ettirmekte...gerçi okadar alıştımki sağlıklı beslenme ve spora kaçamakta yada sporu atladığım gün huzursuz oluyorum ve ertesi gün hemen dengeliyorum...çok fena otokontrol gelişti ve bunun oluşmasında kızların çok büyük etkisi oldu...hepsine çok teşekkür ediyorum...onlardan çok şey öğrendim ve uyguladım...kaptanımızda çok bilgili ve güzel yorumlarıyla beni yönlendirdi uyardı kızdı ...allah hepsinden razı olsun,başarımın çoğunda onlarında emeği var
menümü paylaşıyımda sapıtmayımmm
sabah
2 dilim tam bugday ekmeği
salatalık
menemen
ara
bi ısırık çikolata
öğlen
simit
ara
3 kuru incir
1 avuç yaban mersini
akşam
mantar soteee
3 litre su bitki çayları devam nasıl kızlarrr:44: :44:
vallahi sırf ogünlerin hayaliyle yaşıyorum...sabah kalkıcam bostanımla uğraşıcam sonra terasta kahvaltı yapıcam tabikide kendi sebzelerimle ,sonra biraz sağı solu toparlayıp doğa yürüyüşlerine çıkıcam eve dönüp duş alıp dinlenicem,sonra yazsa evimin bahçesindeki havuzunda yüzücem(egzersiz niyetine usul usul),çıkıp yıkandıktan sonra akşam arkada yeşilliğin içinde barbekü keyfimi yapıcam,torunlarım oğullarım gelinlerim bana gelicekler......
olurmuki acaba,hayaller çok ama ortam yok naparsın guuuuuu
takılın bize hayatınızı yaşayınnnn
gözleirme inanamıyorumbnm öbür topikten ortim gelmiş hoşgeldin red kıss sen nerelerdesinn niye beni bıraktın ortisiz
canım şehir dışına çıktım sürekli e bi de çocuk var.. uğrayamadım.. ama hiç de kilo veremedim.. aynı yerde sayıyorum şekil 1 a yani..
inşallah bu topik uğurlu gelir de 60 ları görürüm
inşallah canım burdaki arkadaşlarımızın çoqu birbirimize kenetlenmemiz sonucu 6lı rakamlara indiler çok güzel bir dostluk var aramızda kardeş gibiyiz hepimiz sıksık gelirsen bizden kopmazsın ve 6lara nasıl indin analamazsın cnm tekrar hoşgeldin ortim
ayyyy üst üste çok yazdımm demiii.sudemmm senammm nasılsınız anacım.ben kaçar sizi seviyorummm
sev canım ben herkese yeterim :124::124::124:
2 saat ayrıldık oku oku bitmedii biraz az konuşun gıııııı
iyiyim bitanesi bende
pilavları haftada 1 en fazla 2 defa yiyoruz oda öqlen öqününde (tabi kilo vermek istiyorsan)
nasiiiiiiiiiiineden gerek kalmamışş köstebek kim çıksın ortayaa
deryam dün gece muzipliyim üstümdeydi o arada kumsalberil geldi iyi tarafıma denk geldi gülüp eqlendik biraz bilse benim bütün gün elimde sopayla topiqi kovaladıqımı hiç pas vermicekte gerçek senayı henüz tanımadıqı için çok sevdi benii ben sevmiyom onu bana cadı dedi
sen menülerini yazda göstercem ben sana kaynaşmayıı
ahh canım çok geçmiş olsunşimdi nasılsın iyimisin tatlım :26:
sanamı kızdım deryammben kumsalberile kızacaktım aslında sanırım bi yanlışlık oldu
simitmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibunu bu saatte nasıııı yazarsın nerden bulucam ben şimdi simitçiii
Rabbimizin mülkü sınırsız isterken en iyisini en güzelini isteyin buyuruyor.. mülk Allahın iste dua et ve tevekkülle kabul etmesini bekle cnm
yaşatmammbensiz hiçbişey yaşayamazsınız sizi rahat bırakmam kambersiz düqün olurmu hem yeşiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm sende gel kuuuuu
inşallah canım burdaki arkadaşlarımızın çoqu birbirimize kenetlenmemiz sonucu 6lı rakamlara indiler çok güzel bir dostluk var aramızda kardeş gibiyiz hepimiz sıksık gelirsen bizden kopmazsın ve 6lara nasıl indin analamazsın cnm tekrar hoşgeldin ortim
sev canım ben herkese yeterim :124::124::124:
kaptan aşerdiiiiiii kızlar simit bulunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?