70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay inşallah o günleri görürüm ya
hoşbulduk canım ya bi yerden başlıcam da nerden başlasam karar veremiyorum yarın bi atak yapıcam.. şok mok bişi yapmam lazım aylardır almasam da veremedim de..
neyse ben düşüne düşüne uyuyayım herkese iyi geceler yarın görüşürüz..

Kız senoş bu topiğin hanım agası sensin galiba? Köstebek yüce google dan başkası değil merak etme. Bugün yediklerimi hemen sıralıyorum;

sabah 1 dilim kepek ekmeği ve peynir
15.00 da tavuk ve saata
17.00 da aktivya yoğurt
19.00 da salata
22.00 da 1 portakal
işte ara ara da ceviz yedim, toplan 2 ceviz olmuştur.

Şu an canım bişeyler yemek istiyor ama yıkılmayacağımmmmmmmmmm!

ay diyetlerden diyet beğenemiorum
isveç mi patates mi ne yapsam da ne yaspsam
ay bi ara ayran detoksu moda olmuştu yapan var mı yahu yapılası bişi mi??

yok ortim bu topikte bu diyetleri yapan hele bi yapsınlar bak napıyorum ben onları sena diyeti yapıcaksın cnm saqlıklı doqal beslenme=sena diyeti...

1,5 litrelik su şişem de başucumda. Günde 3 lt su içicem. Su içemeyen güzeller; sizde bu taktiği uygulayın. Koyun başınızın ucuna su şişesini. Gördükçe aklınıza gelip içiyorsunuz...

yok ortim öyle şok diyetler saqlıklı beslenerek inan daha keyfili ve güzel.. normal beslenmek varken herşeyi yemek varken tutupta neden 2 gün hep ayran içesinkii...sabah yumurtanı peynirini vs.. ye aranı yap öqlen yemeklerini ye akşamı hafif kapat suyunu iç olay budur ...sanada iyigeceler tatlım

bu topikte hanımaqa falan yok cnmcım..sadece müzipliqim üstümde ve bu halim her zman olmaz kıymetini bil google nerden bilecek bnm diyete ne zaman başladıqımı

hadi herkes yataqaa ben yatıyom sizde yatın akşam yatmak bilmiyosunuz sabahta kalkmak hadi bakemm kilitlicem topiqi

kızçelerrr ben kaçar şaka buraya kadar hepinizi öpüyorum yarın görüşmek ümidiyle iyigeceler tatlışş tatlışş riyalarrrr :79:

ayyy beni dövün , yerden yerlere vurun, benii azarlayıııın

5 haftadır ilk defa cozutttum böyle, bugünkü menümü yazııım da görün bu pisbogaz neler neler yedi bugün beşiktaşa gittik arkadaşlarla, bi anda kebapçıda buldum kendimi yidim gitti

sabah
3 dilim kepek ekmeği !!!!
1 dilim jambon
1 yumurta
1 kk pınar beyaz light
1 tk tahin pekmez
1 domates

ara
1 tane etiformun pirinçpatlağı

öğlen
1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna
3 tane nugget ( ızgara )

aksam
1 porsiyon tawuk şiş
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
bool salata
acılı ezme
turşu
1 büyük ayran
1/4 de yağlııı lavaş yedim, tavuk şişin altına koyarlar yağlanır felan ya ondan

beni dövün

sağol canım yanlız değilmişim.çok rahatladım.ne güzel bir menü.benim gibi pilav yemiş

ama ben bugün pilav yemedim.yarım kepek ekmek yedim.akşam yemeğini erken yedim ama saat 5 de yedim.

sabah haşlanmış yumurta salatalık domates.bir dilimden az kepek ekmek.
arada elma
öğlen nesfit
akşam yayla çorbası bir fırında pişmiş tavuk but yarım kepek ekmek.
öyle öyle azaltıcam ekmeği kendime kızıyorum

boyum 1.60 kilom 79..son beş ay içinde kullandığım ilaç yüzünden durduramadığım iştahım nedeniyle 10 kg aldım.ve iki ay içinde kurtulmaya kararlıyım bu on kilodan ve bi on kilodan daha.yazın dev karpuzu tarttırıyom on kilo geliyo ve onu marketten eve getirene kadar canım çıkıyo.ee böle iki karpuzu durmadan taşıyıp duruyoum hatta kalbime ve tüm organlarıma taşıtıyom onları eskiterekyıpratarak..motivasyon çok önemli..arkadaşlar desteklerinizi bekliyoum..gardrobu açmıyoum artık çünkü hiç bişi olmuyo üstüme berbat hissediyoum kendimi..

gece 12 olmadan yazıyım barı.

hastayım sesim kısık,sabah 9.30 dan berı dışarlardayım.

bi selam verıyım didim....

sesım açılsın dıye

ballı sirkeli ılık su içtim

5 lımonu ve 2 portakalı sıkıp suyunu içtim

karabıber ve bal yedim...

sanırım yarın rapor almak zorunda kalıcam eşim bile sesimi duymakta zorlanıyooooooooooo....

haftasonu olmasın yaa
eşimle birlikte çok zaman geçirince ipin ucu kaçıyo
geç yatıp geç kalkıyorum öğünüm geçiyo saçma sapan yiyorum
300 gr verip 500 grm geri alıyorum her pazartesi
cuma ya kadar bekle ki kilolar gitsin
sonra da niye ben 300 gram veriyorum diyorum

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…