Hoşgeldin tatlıım
BARKINM günaydın
Kızlar ben yürüyüşe gidiyorum
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrr:92: :92: :92: güzel bi hafta geçirelim inşşşşşşşşşş
boyum 1.60 kilom 79..son beş ay içinde kullandığım ilaç yüzünden durduramadığım iştahım nedeniyle 10 kg aldım.ve iki ay içinde kurtulmaya kararlıyım bu on kilodan ve bi on kilodan daha.yazın dev karpuzu tarttırıyom on kilo geliyo ve onu marketten eve getirene kadar canım çıkıyo.ee böle iki karpuzu durmadan taşıyıp duruyoum hatta kalbime ve tüm organlarıma taşıtıyom onları eskiterekyıpratarak..motivasyon çok önemli..arkadaşlar desteklerinizi bekliyoum..gardrobu açmıyoum artık çünkü hiç bişi olmuyo üstümeberbat hissediyoum kendimi..
gece 12 olmadan yazıyım barı.
hastayım sesim kısık,sabah 9.30 dan berı dışarlardayım.
bi selam verıyım didim....
sesım açılsın dıye
ballı sirkeli ılık su içtim
5 lımonu ve 2 portakalı sıkıp suyunu içtim
karabıber ve bal yedim...
sanırım yarın rapor almak zorunda kalıcam eşim bile sesimi duymakta zorlanıyooooooooooo....
AHA
Dükkanı ben açtııım, günaydın günaydııın güüünaydııın
günaydın ben de geldim
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrr:92: :92: :92: güzel bi hafta geçirelim inşşşşşşşşşş
AHA
Dükkanı ben açtııım, günaydın günaydııın güüünaydııın
günaydın ben de geldim
günaydınn kızlarrrr
hoşgeldin cnmyazdıklarında çok haklısın.. bende yıllarca 30 kiloyu taşıyıp durmuşum..şimdi kuş gibiyim heryere uçarak gidiyorum sanıyorum..burdan ayrılma hergün gel menüleirni paylaş yazdıkalrımız oku inan çok daha rahat kilo verdiqini göreceksin.. bol iradeler cnm
geçmiş olsun sudem..
günaydınn kızlarrrr
günaydın kızlar
günaydınnn
ben bu sabah artılar cennetinde uyandımmm
demek ki yersen alınırmış, yimezsen verilirmiş ceren hanım...
ben niye alıyom, ben niye vermiyom demeden önce dönüp de niler niler yidik bi onlara bakmak lazımmış
günaydınnn
ben niye alıyom, ben niye vermiyom demeden önce dönüp de niler niler yidik bi onlara bakmak lazımmış
hafta sonundan sonra artıda çıkmak çok normal cnm hem o kilo deqil ödem..2-3 güne kalmaz vücut atar endişelenme..
nolcek canım bişi omaz gör bak yarın yine eksilerde olursun .sen bir ayda 6 kilo vermiş bi çıtırsın artık öyle 100 200 gr vız gelir tırıs gider şekerim
günaydınnn kısçelerrrrr
ayyy agzından bal damlıyoooo örtmenim yaaaaödemdir o dimiii vücut atar dimiiiii :18::18:
işte sizi bu yüzden seviyoruuuum, tam umutsuzluğa, negatifliğe kapıldığım anda hoop biri muhakkak kolumdan çekip o tümseği atlattırıyo bana, cocuklara yaparlar ya düşmesin diye onun gibii
günaydınnn
günaydınnn
aralarda kuru incir ve kuru kayısı ye ve 3litre su iç bişeyciqin kalmaz evet canım ödem o bukadar çabuk kilo alınmaz..
Yeşil çaya saldır :122:
Günaydın hatunlar nasılsınız bakalımcts evdeydım topıkte aksama kadar kımse yoktu dün annemdeydim aksama kadar eve gelınce bı baktım nerdeys e30 sayfa hem yorgundum hemd ecok uykum vardı bıkac sayfaya goz attım kacırmısım sohbetı
kız yedin mi istediklerini haftasonu
Günaydın kızlar....Nasılsınız bakayım?
Oğlan okulda kız emdi uyuyor diğeri çivi gim(çizgi film) izliyor...
Herkesler iyidir umarım..
Diş ağrım öldürdü bitirdi beni...
Onun harici süperim...
bittimi yürüyüş tatlışş
Günaydın kızlar....Nasılsınız bakayım?
Oğlan okulda kız emdi uyuyor diğeri çivi gim(çizgi film) izliyor...
Herkesler iyidir umarım..
Diş ağrım öldürdü bitirdi beni...
Onun harici süperim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?