70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlarrrr

hoşgeldin cnm yazdıklarında çok haklısın.. bende yıllarca 30 kiloyu taşıyıp durmuşum..şimdi kuş gibiyim heryere uçarak gidiyorum sanıyorum..burdan ayrılma hergün gel menüleirni paylaş yazdıkalrımız oku inan çok daha rahat kilo verdiqini göreceksin.. bol iradeler cnm

geçmiş olsun sudem..

AHA
Dükkanı ben açtııım, günaydın günaydııın güüünaydııın

günaydın ben de geldim

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrr:92: :92: :92: güzel bi hafta geçirelim inşşşşşşşşşş

günaydınn kızlarrrr

günaydınnn

ben bu sabah artılar cennetinde uyandımmm

demek ki yersen alınırmış, yimezsen verilirmiş ceren hanım...

ben niye alıyom, ben niye vermiyom demeden önce dönüp de niler niler yidik bi onlara bakmak lazımmış

AHA
Dükkanı ben açtııım, günaydın günaydııın güüünaydııın

günaydın ben de geldim

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrr:92: :92: :92: güzel bi hafta geçirelim inşşşşşşşşşş

günaydın kızlar

günaydınnn kısçelerrrrr

hafta sonundan sonra artıda çıkmak çok normal cnm hem o kilo deqil ödem..2-3 güne kalmaz vücut atar endişelenme..

nolcek canım bişi omaz gör bak yarın yine eksilerde olursun .sen bir ayda 6 kilo vermiş bi çıtırsın artık öyle 100 200 gr vız gelir tırıs gider şekerim

hafta sonundan sonra artıda çıkmak çok normal cnm hem o kilo deqil ödem..2-3 güne kalmaz vücut atar endişelenme..

ayyy agzından bal damlıyoooo örtmenim yaaaa ödemdir o dimiii vücut atar dimiiiii :18::18:

nolcek canım bişi omaz gör bak yarın yine eksilerde olursun .sen bir ayda 6 kilo vermiş bi çıtırsın artık öyle 100 200 gr vız gelir tırıs gider şekerim

işte sizi bu yüzden seviyoruuuum, tam umutsuzluğa, negatifliğe kapıldığım anda hoop biri muhakkak kolumdan çekip o tümseği atlattırıyo bana, cocuklara yaparlar ya düşmesin diye onun gibii

günaydınnn kısçelerrrrr

aralarda kuru incir ve kuru kayısı ye ve 3litre su iç bişeyciqin kalmaz evet canım ödem o bukadar çabuk kilo alınmaz..

Günaydın hatunlar nasılsınız bakalım cts evdeydım topıkte aksama kadar kımse yoktu dün annemdeydim aksama kadar eve gelınce bı baktım nerdeys e30 sayfa hem yorgundum hemd ecok uykum vardı bıkac sayfaya goz attım kacırmısım sohbetı

kız yedin mi istediklerini haftasonu

günaydın kızlar. ben de katılabilir miyim aranıza? doğum sonrası kilo verenler topiğindeyim ama burada da çok güzel motivasyon ve paylaşımlar var
dün valla kaçırdım biraz ipin ucunu,tatlı vs biçok şey yedim ama bugün başlıyorum tekrar..
bilgilerim şöyle:
isim.......diyt.baş.kilo.....hedefkilo.........boy......... .şu an kilo
Pinktomato..78...............60.............1,63....... .. ......77,5

aralarda kuru incir ve kuru kayısı ye ve 3litre su iç bişeyciqin kalmaz evet canım ödem o bukadar çabuk kilo alınmaz..

cumartesi mısır çarşısını talan ettim zaten ablacım, kuru kayısıylan kuru üzümüm war yanımda, bugünkü ara ögünlerim olcak bu nimetler

Yeşil çaya saldır :122:

haydeeeeeee hoooopppppp

cnm walla planladıklarımı yiyemedim ama cok daha güzel şeyler yedim, hani o mideye löp diye oturan doygunluk hissi vardır ya onu yaşadım bildiğin

Günaydın kızlar....Nasılsınız bakayım?
Oğlan okulda kız emdi uyuyor diğeri çivi gim (çizgi film) izliyor...
Herkesler iyidir umarım..
Diş ağrım öldürdü bitirdi beni...
Onun harici süperim...

sanada günaydınlar olsuuun cici
geçmiş olsun cok, annemin de dişleri yapılıyo onun da ağrıyo hep

bittimi yürüyüş tatlışş

Bitti kaptanım :119:
Çok ter içinde kaldım ya, ankara yanmaya başladı

doktora gittinmi bakiim sen üç meleğin annesi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…