70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin cnm hafta sonu biraz kaçıyor haklısın..oazartesiden itibaren toparlanma sürecine giriyoruz cuma günü bildirimimiz var..inş. hedeflediqin kiloya en kısa zamanda uaşursun.. bol iradeler..

günaydın cnm

Bitti kaptanım :119:
Çok ter içinde kaldım ya, ankara yanmaya başladı

doktora gittinmi bakiim sen üç meleğin annesi ??

bende öqlen civarı yürüyüşe çıkıcam cnm hava burda serin..

sanada günaydınlar olsuuun cici
geçmiş olsun cok, annemin de dişleri yapılıyo onun da ağrıyo hep

Nasılsın bakayım gelin adayı

Bitti kaptanım :119:
Çok ter içinde kaldım ya, ankara yanmaya başladı

doktora gittinmi bakiim sen üç meleğin annesi ??

Canım cumartesi gittim
Bu gün 2. gün ölüyorum ama
Ağrı gözüme dek vuryor inan
Dişimi çektiler
Apse kapmasından korkuyorum sadece
Baktım bembeyaz olmuş..

günaydın herkeseeee
ben de haftaya regl olmuş bı şekidle başladım, kociş iki günlüğüne şehir dışında kim çekcek şimdi benim nazlarımı, triplerimiii
herkese güzel haftalaaaaaaaaaaaar

bende öqlen civarı yürüyüşe çıkıcam cnm hava burda serin..

Çık kptanım bencede , ben yürüyüşten sonra aynaya bakana kadr kendimi 90-60-90 hissediyorum daha bakmadım boy aynasına , çok keyifliyim o yüzden :129:

Canım cumartesi gittim
Bu gün 2. gün ölüyorum ama
Ağrı gözüme dek vuryor inan
Dişimi çektiler
Apse kapmasından korkuyorum sadece
Baktım bembeyaz olmuş..

Canım benim yaa çok geçmiş olsunn
Minnaklara da hissettirmemeye çalışıyorsundur sen şimdi..amaaaaan

:
Canım benim yaa çok geçmiş olsunn
Minnaklara da hissettirmemeye çalışıyorsundur sen şimdi..amaaaaan

Sağol kuzum aynen öyle valla
hissettirmiyorum hiç...
Ama nasıl bir ağrı bu tarifi yok...

ablacım bizimki evcilik oyunu sadece :26:
walla ben iiyim biraz artıda başladım ama tekrar düzenime bomba gibi girmiş bulunuyorum

günaydın günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... dışarıda inanılmaz bir sıcaklık ve pırıl pırıl bi güneş var... şimdi evde yatıp pineklemek isterdim yaaaa

hoşgeldin canım.. burda da bikaç taze anne varız.. benim de 12 aylık bi oğluşum var bende doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorumm

biz iyiyiz ablacım da sen iyi değilsin herhal.. çok geçmiş olsun..

walla ben iiyim biraz artıda başladım ama tekrar düzenime bomba gibi girmiş bulunuyorum

haftasonu bende abarrttım
bişey yiyemiyorum diye ne kadar aburcubur varsa mideme attım...
bende artıdayım...

aman hep evcilik oyunu gıbı baslıyo zaten sonra ne zaman gercege dogru yol almaya baslamıs sen bıle sasırıyosun
bak butun kk ınanıyo sızın evlenecegınıze, bunca kadın yanılıyo olamaz

canım sağol.. Hava güzelmiş dışarı çık yürüyüş yap...
keşke imkanım olsa benim de...
çalışıyor musun yoksa sen?
işyerinde misin

gununuz aydin olsun citirlar
bugun bende artida olanlardanim ama dun yedigim boreklerden sonra normaldir
gecenlerde dayimin gelini bana yesilik toplamis temizlemis bana getirmisti borek yapmam icin ben o otlarin boregini bayilirim sacta katma deriz biz baya yapmistim ama kalanlari erkeklerle ise yoladim evde kalmasini istemedim bugunu riske edemezdim bugun biti giti olsun pazartesiye temiz bir sayfayla baslamak istedim

canım yaa senden duydum ya bende eşime diyorum bu yaz ıst a gıttıgımızde hisarda kahvaltı yaptır bana diye adam dıyo orda oyle yer yok cevresınde var dıyo tamam oradır o zaman dedım

canım gecmıs olsun

en iyi taktik ben de günden felan kalanları apartmana ya da gelenlere dağıtırım.. yoksa biliyorum ki gel git hepsini indircem mideme..

Günaydın güzeller. Bu saatte yazıyorum diye yeni kalktım sanmayın sakın. Evi süpürdüm sildim hızlı hızlı. Birazdan da o çam aromalı mis kokulu deterjanımla yerleri sileceğim. Arkadaşım gelcek de şehir dışından. Ama hala bişey yemedim. Altın çileklerimden başka tabi...

Bu gün üçüncü günüm ve dün geceyi de bişey yememeyi başararak geçirdim yuppiiiiiiii! Ve ilk günkü kadar zor olmadıı, yaşasınnnn! Bugün ve diğer günkü umudum ise arkadaşımla gezip tozarken diyetimi bozmamak. Çok çetrefilli bir sınav beni bekliyor. Çarşamba da Barselona ya gidiyoruz eşimle, orda ne yiyeceğim nasıl yapacağım hiç bi fikrim yok!:26:

Senin de günün aydın olsun fıstık, börekleri postalamakla akıllılık etmişs,n. Zararın neresinden dönsen kardır...( Bu arada böreği öyle güzel anlatmışın ki, canım istedi ama önüme gelse bile yemem) Motivasyon ve irade abidesi mi oldum ne? Umarım öyle olmuşumdur... ehehehe!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…