70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabi canım haklısın ama bir süreç yaşıyorum belkide 30 yaş sendromu bilemiyorum hayatımla ilgili sağlıklı bir karar veremiyorum işallah en kısa sürede yoluna girmesini bekliyorum bakalım sonuç ne olacak ama önemli olan sanırım benim kararım olacak herkese ve herşeye rağmen:içelim:

çok tesekkur edrım nuraycım o arkadasınında azına saglık ellerıne saglık eee sanada sonsuz tesekkur ederım canım benım
canım benım sana bısey anlatayımda daha sucuklu yumurta yermısınız orası tartısılır gecenlerde kardesıme bı meyıl gelmıs ve okudum karar verdım bılmedıgım güvenmedıgım markalardan asla sucuk salam sosıs ve katıklı yapılan yıyeceklerden asla yemıcem cunku malıyetı ucuza gelsın dıye domuz etı ve yagı kullanıyorlarmıs hemde cokkk unlu marketlermıs isim veremıyorum tabıkı benımkıde bır duyum ama tedbır aldım bende işte öyle bıkez daha düsünün sucuk vb yerken afıyet olsun tatlımcokacimcoook
sevilcan hos geldin hayirlara vesile olsun canim rüyan.

cok tesekkur ederım canımgüzel dileklerınız için iyiki sizler varsınız magrentacım sanada cok tesekkur edrım ayy kızlar sızler benım gercek dostlarımsınız hepinizi cok seviyorum kocaman öpüyorumŞenizsırnaşık şey

bzen böyle bir kısırdöngüye girer insan sıkma canını elbet herşey yoluna girecek
önemli olan ne olursa olsun senin kararındır :)

sevilcan sucuk sosis vs içinde herşey var bir ara haberler çok gösteriyordu bunarı dikkatli yemek lazım çiğ tüketmemek lazım ve mümkünse bildiğimiz markalardan tüketmeliyiz eti kemiği vs herşeyini koyuyolarmış diye duydum o haberden sonra baya bir azalttım bende gerçi ne yesek sağlıklı bilemiyorum :)

bende eve almıyorum artık sosis salam sucuk tarzı şeyleri oğlum çok seviyor sonunda bizde evde yapmaya karar verdik annemle beraber yapıyoruz mis gibi dana kıyma baharatımızı koyuyoruz aktardan kuru bağırsak alıp dolduruyoruz 2 günde balkonda kurutuyoruz mis gibi ben yemiyorum ama ne yapalımdelikafadulden

magrenta izmir çok güzel bir şehir mersine çok benzer aslında palmiyeler sahil kesimimiz iklimde aynı sayılır ben her yaz bir günlüğüne gelmiş oluyorum ayvalığa giderken mecburen uçakla önce izmire sonra otobüsle ayvalığa geçiyoruz çok şanslısın ayvalığa 3 saat uzaktasın yerinde olmayı çok isterdim her hafta sonu kaçardı oraya hihoyyyt

evet kızlar şimdi 2000 adım atıp geldım sporu bitirınce yarım elma yesıl olanını sizlerede tavsıye ederım spor öncesi yesıl cay sporun arkasına yesıl elma bu yesıller ne faydalıymıs öncesi ve sonrası yıne yesıl kızlar ben dıyetıme harfıyen uyuyorum lütfen hu hafta seytana uymayalım ve hepımız sampıyon olalım lütfennnn:hooray:

else teşekkür ederim önerin için zaten vazgecemediğim şeylerdir et,patates ekmek pilav makarna:)) benm diyet yapmam çok zor ama ya..

sayenizde su içmeye ve sirkeli su içmeye başladım .. bu hafta iki kişi de zayıflamışsın deyınce çok iyi oldu.. ama nedense çok acıkmaya başladım gecen haftalarda iyiydim.hastayken ilaç kullandım onun etkisi şimdi olurmu ki?

mina ev yapımı sucuk harika olur yaww..afiyet olsun oğluşuna..

sevilcan senin ruyanı ben de kendimce yordum ama tecrübeli değilim:)kızkardeşinin bir sıkıntısı olacak..eşin sana bir süpriz yapacak,bişeye çok pişman olacaksın:))

canım cok tesekkur edrım hepıne ayrı ayrı bınlerce kez tesekkurler canım arkadaslarım benımŞeniz

Kızlar çok fazla giremiyorum,o yüzden geçmişi okuyamadım.Benim boym 1.70.Kendimi 68 kilo sanıyodum çünkü evdeki hassas tartı öyle diyodu ama hassaslığını yitirmiş yeni bir tartı aldım ve 75.1 i görünce afalladım.1 haftadır rejim yapıyorum ama acelem yok aç kalırcasına değil sağlıklı beslenerek yavaş yavaş kilo verecem ve 15 kilo verecem inşallah.şimdiden 1 kilo verdim zaten.Bu arada doğum yaptım geçen sene ordan kalan kilolarım da var.

h.g carpediem
senin terazi seni kandırıyomuş yani:))
inşallah vericez hep beraber yavaş yavaş yaza kadar

boyum 1,65
rejime başlayalı oldu bayaa
ilk 2 hafta 3 kilo verdim sonra aldım,sonra durdum falan derken şimdi 68im
ama artık daha sıkçam kendimi yaza az kaldı

carpediem hoşşgeldin
else canım sizin memlekete yaz gelmedimi daha ankaraya bile gelmişti dün öğlene kadar bide ülkenin en batısındasınız bak söylemedi demeyin sizin kiloların bizimkinden önce gitmesi lazım ona göre ya ortada olmak daha kolay bi kere haziranın ortalarına kadar vaktimiz var bizim

sorma whitehall şurda 1 aya kalmaz paltolar atılır sonra çıkar göbüşler ortaya(

whitehall hoşbulduk,valla haklısın.Bu vücutla ince kıyafetlerin içinde berbat gözükürüm.Sen çok güzel kilo vermişsin.Nasıl başardın biraz bahseder misin?
else aynı gibiyiz.kilomuz boyumuzdan biraz fazla.Bi eşitlesek moralimiz düzelecek

anacım 1-2 kilo versen idare edersin valla 7 kiloda 44 bedenden 40 bedene düştüm herkes gibi bende şoktayım annem 70 kiloyla o bedene nası giriyosun diyo cevap veremiyorum çünkü bende bilmiyorum ama çok mutluyum aynaya baktıkça içim açılıyo ve iştahım kesiliyo bian önce zayıflayım diye

canım ben özel bişey yapmadım sadece akşamları eve geç gittiğim için geç saatte yemek yiyordum onu kestim ayrıca günde 6 fincan kahve içiyodum onu 2 fincana düşürdüm bide şu akşam kaçamağım olmasa iyice incelirim ha bide unutmadan problemli bi kaynanam var onun da etkisini unutmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…