oooo afiyet olsun canım arada olur tabi çok kasınca diyet yapılmıyor zaten yani ben yapamıyorumsigaraya başlamana üzüldüm bence bir an önce bırak ne güzel bırakmıştın biz sağlığımız için öncelikle kilo vermiyormuyuz sen hem alkol hem sigara olmuyor böyle klava: klava:
ah canım ya adam sabah sabah kalkıp yürürmü hiç biz beraber yürüyelim :)kaydirigubbakcemile
çok tesekkur edrım nuraycım o arkadasınında azına saglık ellerıne saglık eee sanada sonsuz tesekkur ederım canım benımsevilcaim ailenizde yasli veya hasta biri varsa onun cok zamani kalmamis..............esinin ailesi tarafindan bir iyilik goreceksin ve esini gormusun cok sevindirici bir haber alicaksin bir Ingiliz arkadasim yanimda ruyani yorumladi onuda sabah kahvesine alistirdim bana fal baktirmaya gelmis karsiliginda ruya yorumladi hayirlara ciksin arkadasim
canım benım sana bısey anlatayımda daha sucuklu yumurta yermısınız orası tartısılır gecenlerde kardesıme bı meyıl gelmıs ve okudum karar verdım bılmedıgım güvenmedıgım markalardan asla sucuk salam sosıs ve katıklı yapılan yıyeceklerden asla yemıcem cunku malıyetı ucuza gelsın dıye domuz etı ve yagı kullanıyorlarmıs hemde cokkk unlu marketlermıs isim veremıyorum tabıkı benımkıde bır duyum ama tedbır aldım bende işte öyle bıkez daha düsünün sucuk vb yerken afıyet olsun tatlımcokacimcoookslm kızlar maaşallah iyi gidiyorsunuz hepiniz,iradeniz sağlam.ben bugun biraz dagıttım yine,sabah sucuklu yumurta kacamagı yaptım,öğlen de bayagı bır yedım,yogurt corba,pısara,3 dlm pizza ,salata,kola.
çok yedim ve pişmanım arkadaslar,ama önüme gelince dayanamıyorum işte.akşam da bir arkadasa davetliyim,birsürü sey yapmıstır mutlaka,yememem lazım kesinlikle,destegınızı bekliyorum,motive edin beni noluuurrbenneyaptımki
sevilcan hos geldin hayirlara vesile olsun canim rüyan.
tabi canım haklısın ama bir süreç yaşıyorum belkide 30 yaş sendromu bilemiyorum hayatımla ilgili sağlıklı bir karar veremiyorum işallah en kısa sürede yoluna girmesini bekliyorum bakalım sonuç ne olacak ama önemli olan sanırım benim kararım olacak herkese ve herşeye rağmen:içelim:
ya bi de sabah işe giden benim o öğleden sonra gidiyor
seninle de uzak oturuyoruz ki be tatlım
else teşekkür ederim önerin için zaten vazgecemediğim şeylerdir et,patates ekmek pilav makarna:)) benm diyet yapmam çok zor ama ya..
sayenizde su içmeye ve sirkeli su içmeye başladım .. bu hafta iki kişi de zayıflamışsın deyınce çok iyi oldu.. ama nedense çok acıkmaya başladım gecen haftalarda iyiydim.hastayken ilaç kullandım onun etkisi şimdi olurmu ki?
mina ev yapımı sucuk harika olur yaww..afiyet olsun oğluşuna..
sevilcan senin ruyanı ben de kendimce yordum ama tecrübeli değilim:)kızkardeşinin bir sıkıntısı olacak..eşin sana bir süpriz yapacak,bişeye çok pişman olacaksın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?