günaydınnn
ben bu sabah artılar cennetinde uyandımmm
demek ki yersen alınırmış, yimezsen verilirmiş ceren hanım...
ben niye alıyom, ben niye vermiyom demeden önce dönüp de niler niler yidik bi onlara bakmak lazımmış
hafta sonundan sonra artıda çıkmak çok normal cnm hem o kilo deqil ödem..2-3 güne kalmaz vücut atar endişelenme..
Günaydın kızlar....Nasılsınız bakayım?
Oğlan okulda kız emdi uyuyor diğeri çivi gim(çizgi film) izliyor...
Herkesler iyidir umarım..
Diş ağrım öldürdü bitirdi beni...
Onun harici süperim...
haftasonu bende abarrttım
bişey yiyemiyorum diye ne kadar aburcubur varsa mideme attım...
bende artıdayım...
Kolllarım 4 cm inceldi benm platesle kaptan mucize gibi valla plates
Kolllarım 4 cm inceldi benm platesle kaptan mucize gibi valla plates
Günaydın güzeller. Bu saatte yazıyorum diye yeni kalktım sanmayın sakın. Evi süpürdüm sildim hızlı hızlı. Birazdan da o çam aromalı mis kokulu deterjanımla yerleri sileceğim. Arkadaşım gelcek de şehir dışından. Ama hala bişey yemedim. Altın çileklerimden başka tabi...
Bu gün üçüncü günüm ve dün geceyi de bişey yememeyi başararak geçirdim yuppiiiiiiii! Ve ilk günkü kadar zor olmadıı, yaşasınnnn!Bugün ve diğer günkü umudum ise arkadaşımla gezip tozarken diyetimi bozmamak. Çok çetrefilli bir sınav beni bekliyor. Çarşamba da Barselona ya gidiyoruz eşimle, orda ne yiyeceğim nasıl yapacağım hiç bi fikrim yok!:26:
Senin de günün aydın olsun fıstık, börekleri postalamakla akıllılık etmişs,n. Zararın neresinden dönsen kardır...( Bu arada böreği öyle güzel anlatmışın ki, canım istedi ama önüme gelse bile yemem) Motivasyon ve irade abidesi mi oldum ne?Umarım öyle olmuşumdur... ehehehe!
günaydın kızlar. ben de katılabilir miyim aranıza?doğum sonrası kilo verenler topiğindeyim ama burada da çok güzel motivasyon ve paylaşımlar var
dün valla kaçırdım biraz ipin ucunu,tatlı vs biçok şey yedim ama bugün başlıyorum tekrar..
bilgilerim şöyle:
isim.......diyt.baş.kilo.....hedefkilo.........boy......... .şu an kilo
Pinktomato..78...............60.............1,63....... .. ......77,5
yok ortim bu topikte bu diyetleri yapanhele bi yapsınlar bak napıyorum ben onları sena diyeti yapıcaksın cnm saqlıklı doqal beslenme=sena diyeti...
yok ortim öyle şok diyetlersaqlıklı beslenerek inan daha keyfili ve güzel.. normal beslenmek varken herşeyi yemek varken tutupta neden 2 gün hep ayran içesinkii...sabah yumurtanı peynirini vs.. ye aranı yap öqlen yemeklerini ye akşamı hafif kapat suyunu iç olay budur ...sanada iyigeceler tatlım
Günaydın kızlar....Nasılsınız bakayım?
Onun harici süperim...
ya kızlar dün eşim ve oğlumla gezmeye çıkmıştık öğle yemeği yerine yarım paket patates cipsi ve 3 bardak gazozu götürdüm.. çok pişmanım.. reglimin de etkisi ile +1200 deyim.. inşallah toparlanabilirim..yoksa diyete başladığımdan beri 2. kez kilo almış olucamm
Ben bi kere gittim platese ve neredeyse ölüyodum. Dandik dundik giibi görünen hareketler meğersem neymiş öyle? Evde topum ve plates cd si vardı, topum 1 yıl bir kenarda aksesuvar olarak durduktan sonra ona son nefesini de verdirterek dolabın derinliklerine doğru postaladım...:86:
ooo süpermiş
bende öğleden sonra spor salonuna gitcem
biraz yürüyüp sonrasında da yüzcem
Kızlar sevgileR.. Güzel ve bol diyetli günler sizin olsun. Ben gidiyorum, dönmek üzere gidiyorum.. Öpüyoruuuuum!
ya kızlar dün eşim ve oğlumla gezmeye çıkmıştık öğle yemeği yerine yarım paket patates cipsi ve 3 bardak gazozu götürdüm.. çok pişmanım.. reglimin de etkisi ile +1200 deyim.. inşallah toparlanabilirim..yoksa diyete başladığımdan beri 2. kez kilo almış olucamm
ya ben ilk haftalarda ağladığımı biliirmama acıdan ağrıdan değil...bi baktım hiçbir hareketi yapamıyorum tam olarak, daha bu yaşta vücut ölmüş dedim ya...ama şimdi daha iyiyim ...Bence bu her kadının hayat tarsı olmalı..haftada 2 saat en az :82:
Kız nerde yüzüyorsuuuuunşeyyy bendeeeee istiyoooooommm
Sakın kaçamk yapma haaa..yoksa fena olur döndüğünde
Kuzu toparlarsın herhalde yaa...sıkma sakın canını aynen devam...Geçmiş ders çıkarmak için var
Kızlar su içemiyorum bendeee
gunaydin fistigim bir iki gune biseycigin kalmaz....
çalışıyorummm, sabah 7den beri ayaktayım..
canım yaa senden duydum ya bende eşime diyorum bu yaz ıst a gıttıgımızde hisarda kahvaltı yaptır bana diyeadam dıyo orda oyle yer yok cevresınde var dıyo tamam oradır o zaman dedım
canım gecmıs olsun
bu haftasonları kimseye iyi gelmiyor yaa
bende artıdayım
bilirkişiden rahatlatıcı haberler
iyi bari 2 gün dikkat edelim 3.güne eksideyiz inşallah
ben onun çivi gimini yerim şabalak
bebe yapasım geldi
dişin içinde hemen bi doktora git canım ihmal etme
ağrısı çok fena olur
hiç çekmedim ama eşimin ağrılarından biliyorum
herkes öyle canım sanırım
ben bi cuma günü kaçamak yapmadığım için 200 grm vermiştim onu da c.tesi telafi ederek artıyas geçtim
hemen hemen aynıyız seninle.. ben de doğum kilolarıyla boğuşuyorum
ben de yazayım bari
başlangıç kilom 91
şimdiki kilo 78.2
boy 174
hedef 60
=D tamam canım..
ama bi dur 3 gün midemi küçültmem lazım..
zinhar çuvala döndü
yoksa sen de biliyosun kalori sayımıyla iyi gidiyorum.
bu topikte hanımaqa falan yok cnmcım..sadece müzipliqim üstümde ve bu halim her zman olmaz kıymetini bilgoogle nerden bilecek bnm diyete ne zaman başladıqımı
benim 80 ler topiğini bırakma nedenlerimden biri de bu muhabbetti..
gereksiz yere millet çemkiriyo birbirine iyi burada soft tavrınla herkesi idare ediyorsun şekerim tebrik ederim seni tutumunun başarısından ötürü..
ben de dün dişçideydim..
ihmal etmeyin o acı feci bişey..
gemiş olsun..
ve günaydııın.....
güne oğluşumun yaramazlıkları bir fincan kahve ve 300 mekikle başladım
aman sabahar olmasınnn
bu haftasonları kimseye iyi gelmiyor yaa
bende artıdayım
bilirkişiden rahatlatıcı haberler
iyi bari 2 gün dikkat edelim 3.güne eksideyiz inşallah
ben onun çivi gimini yerim şabalak
bebe yapasım geldi
dişin içinde hemen bi doktora git canım ihmal etme
ağrısı çok fena olur
hiç çekmedim ama eşimin ağrılarından biliyorum
herkes öyle canım sanırım
ben bi cuma günü kaçamak yapmadığım için 200 grm vermiştim onu da c.tesi telafi ederek artıyas geçtim
canım yaa senden duydum ya bende eşime diyorum bu yaz ıst a gıttıgımızde hisarda kahvaltı yaptır bana diyeadam dıyo orda oyle yer yok cevresınde var dıyo tamam oradır o zaman dedım
canım gecmıs olsun
aman hep evcilik oyunu gıbı baslıyo zaten sonra ne zaman gercege dogru yol almaya baslamıs sen bıle sasırıyosun
bak butun kk ınanıyo sızın evlenecegınıze, bunca kadın yanılıyo olamaz
haftasonu bende abarrttım
bişey yiyemiyorum diye ne kadar aburcubur varsa mideme attım...
bende artıdayım...
kızlar hepinize hayırlı günler diliorum... yeni haftaya 68.500 olarak başladım...kahvaltı hazırlamaya üşendim... 6 tane diyet tahıllı bisküwi ile şekersiz kahve içtim..öğlen köfte ve salata yiycemgece uykusuz kaldım bugün böööle mızıklaya mızıklaya geççek benim...elimi kolumu kaldırasım yok pazartesüüü sendromundayım sanrıım yemek yemeye halim yok o derece...vitaminimi içmedim ondan olsa gerek...
saol canımgeçmiş olsun canım
saol kaptanımgünaydınn kızlarrrr
hoşgeldin cnmyazdıklarında çok haklısın.. bende yıllarca 30 kiloyu taşıyıp durmuşum..şimdi kuş gibiyim heryere uçarak gidiyorum sanıyorum..burdan ayrılma hergün gel menüleirni paylaş yazdıkalrımız oku inan çok daha rahat kilo verdiqini göreceksin.. bol iradeler cnm
geçmiş olsun sudem..
günaydınn kızlarrrr
sana da geçmiş olsunGünaydın kızlar....Nasılsınız bakayım?
Onun harici süperim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?