70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu haftasonları kimseye iyi gelmiyor yaa
bende artıdayım

hafta sonundan sonra artıda çıkmak çok normal cnm hem o kilo deqil ödem..2-3 güne kalmaz vücut atar endişelenme..

bilirkişiden rahatlatıcı haberler
iyi bari 2 gün dikkat edelim 3.güne eksideyiz inşallah

ben onun çivi gimini yerim şabalak
bebe yapasım geldi

dişin içinde hemen bi doktora git canım ihmal etme
ağrısı çok fena olur
hiç çekmedim ama eşimin ağrılarından biliyorum
haftasonu bende abarrttım
bişey yiyemiyorum diye ne kadar aburcubur varsa mideme attım...
bende artıdayım...

herkes öyle canım sanırım
ben bi cuma günü kaçamak yapmadığım için 200 grm vermiştim onu da c.tesi telafi ederek artıyas geçtim

Kolllarım 4 cm inceldi benm platesle kaptan mucize gibi valla plates

Ben bi kere gittim platese ve neredeyse ölüyodum. Dandik dundik giibi görünen hareketler meğersem neymiş öyle? Evde topum ve plates cd si vardı, topum 1 yıl bir kenarda aksesuvar olarak durduktan sonra ona son nefesini de verdirterek dolabın derinliklerine doğru postaladım...:86:

ya kızlar dün eşim ve oğlumla gezmeye çıkmıştık öğle yemeği yerine yarım paket patates cipsi ve 3 bardak gazozu götürdüm.. çok pişmanım.. reglimin de etkisi ile +1200 deyim.. inşallah toparlanabilirim..yoksa diyete başladığımdan beri 2. kez kilo almış olucamm

guzelim ben besyildir memleketen ayriyim burda ispanak falan borek yapardim ama sevmezdim ama bu otlar dogada kendiliginden yetisiyor memlekete baharda surulmemis tarlalarda yetisirdi koyumuze gelen memurlar bile alisirdi her sabah isterlerdi burdada bu otlar daha cok ama temiz yeri bulup toplamak mesele arkidism sag olsu kendis ve benim icin toplamis bes yildir bu yil yiye biliyorum hemde bu ay ikinci kez yok diyemezdim yani....

hemen hemen aynıyız seninle.. ben de doğum kilolarıyla boğuşuyorum

ben de yazayım bari
başlangıç kilom 91
şimdiki kilo 78.2
boy 174
hedef 60

yok ortim bu topikte bu diyetleri yapan hele bi yapsınlar bak napıyorum ben onları sena diyeti yapıcaksın cnm saqlıklı doqal beslenme=sena diyeti...

=D tamam canım..
ama bi dur 3 gün midemi küçültmem lazım..
zinhar çuvala döndü
yoksa sen de biliyosun kalori sayımıyla iyi gidiyorum.

bu topikte hanımaqa falan yok cnmcım..sadece müzipliqim üstümde ve bu halim her zman olmaz kıymetini bil google nerden bilecek bnm diyete ne zaman başladıqımı

benim 80 ler topiğini bırakma nedenlerimden biri de bu muhabbetti..
gereksiz yere millet çemkiriyo birbirine iyi burada soft tavrınla herkesi idare ediyorsun şekerim tebrik ederim seni tutumunun başarısından ötürü..

ben de dün dişçideydim..
ihmal etmeyin o acı feci bişey..
gemiş olsun..

ve günaydııın.....
güne oğluşumun yaramazlıkları bir fincan kahve ve 300 mekikle başladım
aman sabahar olmasınnn

yemeseydin daha iyiydi tabi ama olmuş artık
şimdi düzenli beslenip kiloları göndermeye bak

canım o cipsler çok tuzlu olduğu için vücutta su tutar
o yüzden sen bol bol su iç
kalıcı kilo olmadığından gider hemen merak etme

ya ben ilk haftalarda ağladığımı biliirm ama acıdan ağrıdan değil...bi baktım hiçbir hareketi yapamıyorum tam olarak, daha bu yaşta vücut ölmüş dedim ya...ama şimdi daha iyiyim ...Bence bu her kadının hayat tarsı olmalı..haftada 2 saat en az :82:

ooo süpermiş
bende öğleden sonra spor salonuna gitcem
biraz yürüyüp sonrasında da yüzcem

Kız nerde yüzüyorsuuuuun şeyyy bendeeeee istiyoooooommm

Kızlar sevgileR.. Güzel ve bol diyetli günler sizin olsun. Ben gidiyorum, dönmek üzere gidiyorum.. Öpüyoruuuuum!

Sakın kaçamk yapma haaa..yoksa fena olur döndüğünde

Kuzu toparlarsın herhalde yaa...sıkma sakın canını aynen devam...Geçmiş ders çıkarmak için var

Kızlar su içemiyorum bendeee

Son düzenleme:

hayırdır niye su ıcemıyosn:44: su içme alışkanlığın yoksa, bende aynı durumdayım
artık masamda hep bı şaşal su duruyo, dısarı cıkarken cantama da atıyorum bı tane
ofiste gozüme takıldıkca ıcıyorum, hemen bılgısayar ekranının yanında koydum,anlıyacagın gozumun takılmaması mumkun değil

gunaydin fistigim bir iki gune biseycigin kalmaz....

İnşallah canım.. dua niyetine geçsin sözlerin...

çalışıyorummm, sabah 7den beri ayaktayım..

bende adamıma ütü için 6 da kalktım..

sağol canım benim.. 1 kg vermişsin neden bildirim yapmadın bakiim?
strese sokayım azcık seni gidi seni...

yap kız valla hemen bi tane...
dişçiye gittim canım ama bu ağrı kötü..
az önce tlf ettim antibiyotik dedi.
ama kızı emziriyorum.. offffff

kuzum o hatayı bende yaptım..
tam 500 gr artıda çıktım..
şimdi dikkat et tamam mı..

sağol canım..
hoşgeldin bu arada...
70-79 topiğinin farkı var..
sıcak içten samimi...

kızlar hepinize hayırlı günler diliorum... yeni haftaya 68.500 olarak başladım...kahvaltı hazırlamaya üşendim... 6 tane diyet tahıllı bisküwi ile şekersiz kahve içtim..öğlen köfte ve salata yiycem gece uykusuz kaldım bugün böööle mızıklaya mızıklaya geççek benim...elimi kolumu kaldırasım yokpazartesüüü sendromundayım sanrıım yemek yemeye halim yok o derece...vitaminimi içmedim ondan olsa gerek...

haftasonu gelsin istemicem artık nerdeyse hee

cnm yaaa takma kafana reglmişsin bide, kafadan 1 kilo gidicek bak görürsün

snnki de az cakal deilmiş hani, tam büüle bogaz manzaralı yerler var mis gibin, hatta sana isim bile verebilirim, bana yazarsın gelcegniz zaman ben tarif de ederim

aman hep evcilik oyunu gıbı baslıyo zaten sonra ne zaman gercege dogru yol almaya baslamıs sen bıle sasırıyosun
bak butun kk ınanıyo sızın evlenecegınıze, bunca kadın yanılıyo olamaz

cnm benimm inşallahhh inşallah, kalp kırmadan hırpalanmadan o yollardan bi geçebilsek inş

warya ben evlilikten uzak dururdum hep, smdi warya bildiğin özeniyorum yaniii

çizelgen niiirrdeee

geçmiş olsun canım
saol canım

saol kaptanım

sana da geçmiş olsun

doktordan geldim bı haftalık rapor verdi.

sesim çıkmıyo tam eşimin aradığı kadın aldum konuşmayan

şimdi beni daha da çok svecek konuşmuyorum dıyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…