70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

snnki de az cakal deilmiş hani, tam büüle bogaz manzaralı yerler var mis gibin, hatta sana isim bile verebilirim, bana yazarsın gelcegniz zaman ben tarif de ederim

ay valla cok sevınırım canım isim verirsen belkıde cok yakında 19 mayıs haftası bıle gıtme durumumuz olabılır fenadır kocam ama hakkını yemeyım baya gezdirdi bana ist u cok sevıyom dıye gene gıtcez dedıkı aynı yerlere mı gıtcez yok dedım hısarda kahvaltı aslında evlılık yıldonumumuzde2 sene oncekı yanı kız kulesınde yemek yıycektık ama baktım cok pahalı gıtmedık yazık o paraya

gecmıs olsun canım bende 1 haftalık rapor istiyooooommmm

aay haftasonu sehır dısından bı süredır gormedıgım bı arkadasım geldı, tabı hemen "aa kilo mu aldın sen" muhabbetlerı
sonra beraber dısarı cıktık, bısıler atıstıralım acıktım dedi, ben yemek ıstemedım, ısrar uzerıne hafıf bısıler soyledım, sonra ondan da al bundan da ye derken ben sureklı yok ben almıyım, ben yemıyım diye gerı cevırıyorum, en sonunda dedım ısrar etme bosuna ben yedıklerıme dıkkat edıyorum, o yuzden yemem daha fazla, diyet mı yapıyosun dıye sordular hayır dedım sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum, daha az yıyorum dedım, bu defa da aay sen mı az yıyosun hayatta ınanmam muhabbetı basladı
aslına bakarsanız cok yakın ve cok sevdıgım bı arkadasım ama kendının kılo sorunu olmadıgı ıcın tam olarak anlayabılmesı mumkun değil, bı de ben sureklı kendı kılolarımla dalga gecen bı ınsandım o yuzden de boyle seylere alınabılecegımı de dusunmuyor
ama işte artık durum boyle değil, ben kendımle bu konuda dalga gecerken herkes kendınde bu hakkı görmüş demekki, cok sevdıgım ınsalardan da olsa artık boyle tepkılere ben de tepkıyle cevap verıcem galıbaa ya da regl dönemimde olduğum için ben fazla tepkiliyim bilemiyorumm :44:

cnm rumeli hisarından rumeli kavağına giden yolda yakamoz restorant var.. serpme kahvaltı ama zeytinyaglı kekiğine kdr getiriyo sofraya.. deniz ayaklarının altında.. ve kişi başı 20 lira sınırsız çay dahil.. akşam yemegine hiç gitmedik biz, hep kahvaltıya gittik.. sevgili de bana ilk orda acılmıştı zaten açık havalarda bahcesi var böle bogaz havasıylan cook güzelll

arabayla gidiyoruz biz hep, arabasız biraz zorlanabilirsiniz belirtiyim onu da..

nolursa olsun, sinir oluyorum böle muabetlereeee

tamam canım saol arabayla gıderız de ben burda bı serpe kahvaltıya gıtmıstım pek bı cesıt yoktu begenemdım acık büfe kahvaltı olanı yok mu

istanbula anca gezmeye gidilir zaten
orda yaşayanlara allah sabır versin
çekilmez bi trafiği var

öyle bir topikdemi varmış.hoşgeldin canım

ben geldim valla sayfaalrını hepsinide okuyamdım,yani gelen var gelmeyen var azcık ağır gidinhafta sonu
kayınvalidemelrdeydik ordada net yoktuama yediysemde çok çalıştım kayınpederim yalnız kayınvalidem görümcemin bebeğiyle uğraşıyor,vücut çalıştırım evtemizledim 2balkonda dahil dipköşe...kol çalıştırıdm çok ütü yaptımevime gedlim buarada adet oldum olacam ama çok hafifiim ya ayaşasınnn zayıflamışn diyenelrde olduuuu
şimdi sıra listeye geldi..senacım sana özel attı ulaşmadı
neyse senyokken yerine geçen yedek kaptan tamam dedi ona ulaştı ismim cevapta yazmıştı:84:
ve bugün ben ismimi göremedim yaaaa noluyor yaaaaaageldim yorgun yorgun baktımmmişlerim hepmi yolunda gtimiycek kaçhafta oldu...isyannnn çıkarıyorummmm
ben anlamamm buhafta içi yazın yaa çokmu zorrrr
buarada hersayfayı okuyamdım önemli bir gelişme varmı?kilo vermek ve almak dışında...
yeni gelenlere hoşdeldinzi diyorummmmmm

çıtırlarr napıyonuz bakim sohbet gene almış başını gitmişşşşşşş

öyle oldu da şimdi dağılcak herkes..iştir güçtür...havuzdur fln
Sena kaptan gelmedi ya platese gidiyorum dedi yok daha
bende dersime çalışıyorum o zaman...ki valla gına geldi artık

Arkadaşlar herkese selam,
ben 75 kiloyum ve hedefim 67 olmak. Çok bir sey istemiyorum değil mi aslında ?
Bugün itibariyle elma diyetine başlıyorum. Bu kiloları vermeden pes etmiycem, ölmem herhalde. 6. günün sonunda haber veririm gene.
hadi hayırlısı

tek yçnlü beslenere verilen kilolar çok sağlıklı olmuyor canım
yinede sen bilirsin
aldığın kiloları nasıl 1 hafta da almadıysan verirken de hepsini bi kerede veremezsin
azar azar sık sık beslenmek en sağlıklı olanı

ah cnm benim kardeşimde öle ders çalışıyo allah kolaylık versin sizeee bende kaçıyım tekrar akşam görüşürüz artık spor günüm bugun hop 1-2 al nefes ver nefes tut tut nefessss

Mügecim sana soru şimdi benim kardeşim 265 almıs ygs den sımdı ne yapacak bankaya para yatırcak demı ondan sonra nasıl olcak bılmıyor bı anlatabılır mısın sana zahmet

Mügecim sana soru şimdi benim kardeşim 265 almıs ygs den sımdı ne yapacak bankaya para yatırcak demı ondan sonra nasıl olcak bılmıyor bı anlatabılır mısın sana zahmet

Tatlım öncelikle puanı hiç fena değil ...
Şimdi evet lys için yani ikinici sınav için para yatıracak... yanlız bu sınav 5 parça..sözel,sayısal ve dil branşları var...hangisine girecekse ona göre sınav başı 20 lira verecek...Hepsine girecekse 100 lira verecek mesela...
Daha sonra başka birşey yok yapması gereken oturup lys çalışcek zaten sınav yerleri belli olunca ösym sitesinden öğrenebiliyoruz....Umarım hayırlısı olur tatlışım yaa
Çok geriyor bu sınav beni birde sigarayı da bıraktım abooo ben varya 100 kilo olmadığıma dua ediyorum

Kolllarım 4 cm inceldi benm platesle kaptan mucize gibi valla plates

canım bende 4 haftadır yapıyorum önceki ve sonraki ölçülerim şöyle
gögüs 95 şimdi 93
bel 81 şimdi 79
kalça 100 şimdi 98..
hepsinden 2şer santim incelmişim ve haftanın 2 günü yaapbiliyorum demekki hergün yapsam ayda 4-5 santim incelicem bu arada çıtır oluyosun hadi bakalımmm

tatlım benimm biz burda kardeş gibiyiz hem güler hem aqlarız kimse kimseden üstün deqil hepimiz aynı çizgideyiz ve hakiki anlamda bir aile gibi olduk burda mutluyuz sıcacık bir topiqimiz var hergün bize katılırsan bu sıcaklıqı sende hissedersin cnm iyiki gelmişim iyiki burdayım diyeceksin okadar baqımlı oldukki kilolarımız 70-79un dışına çıktıqı halde kopamadık burdan 30 kiloyada düşsek burdan çıkış yok

tamam canım saol arabayla gıderız de ben burda bı serpe kahvaltıya gıtmıstım pek bı cesıt yoktu begenemdım acık büfe kahvaltı olanı yok mu

gel arzumm ben sana açık büfe hazırlarım hemide beleşş diyet zeytin diyet peynir diyet domates diyet salatalık diyet ekmek diyet recel diyet vs.. yok yok.. gel buyurr bu arada şaka bi yana arzucum ben geçen yıl açık büfe kahvaltı veren bir restorantda çalışmıştım fritözdeki yaq simsiyah olduqu halde deqiştirmemize izin vermiyorlar millet kanser olacak diye içim el vermedi kaşla göz arasında ben deqiştirmiştim ayrıca pırasa kavurması yapılıp borcamda servise sunulurdu 2-3 gün büfede kalır bitmezdi 3 günün sonunda 3-5 tane yumurta kırıp tekrar kavururduk ve büfeye giderdi orda çalıştıqım zamanlarda yemeden içmeden kesilmiştim iqrençti ama büfeyi gezsen aqzının suyu akar herkes yemeqin görünüşüne bakıyor nasıl yapılıyor bilmiyorlar gidecekseniz gerçekten kaliteli ve her zaman kalabalık olan restorantlara gidin yapılan yemek kalabalık yerlerde hemen tükenir ve hergün tazesi yapılır ki bnm çalıştıqım yerde istanbulda 6 şubesi olan bir yer çok dikkatli olun cnm...

çıtırlarr napıyonuz bakim sohbet gene almış başını gitmişşşşşşş

özledim canım yaa hiç konuşamaz olduk

müqecim platesten sonra öqlen yemeqimi hazırladım ve yedim ancak gelebildim ama çıkıcam dışarı yürüyüş yapıcam aletlerde çalışıcam pazar yapıp gelicem saat kaç olur bilmiyorum cnm..

biz böyel tek yönlü beslenmelere karşıyız cnaım bence sende katıl aramıza saqlıklı beslenerek ver kilolarını ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…