snnki de az cakal deilmiş hani, tam büüle bogaz manzaralı yerler var mis gibin, hatta sana isim bile verebilirim, bana yazarsın gelcegniz zaman ben tarif de ederim
saol canım
saol kaptanım
sana da geçmiş olsun
doktordan geldim bı haftalık rapor verdi.
sesim çıkmıyo tam eşimin aradığı kadın aldum konuşmayan
şimdi beni daha da çok svecek konuşmuyorum dıyeee
ay valla cok sevınırım canım isim verirsen belkıde cok yakında 19 mayıs haftası bıle gıtme durumumuz olabılırfenadır kocam ama hakkını yemeyım baya gezdirdi bana ist u cok sevıyom dıye gene gıtcez dedıkı aynı yerlere mı gıtcez yok dedım hısarda kahvaltı aslında evlılık yıldonumumuzde2 sene oncekı yanı kız kulesınde yemek yıycektık ama baktım cok pahalı gıtmedık yazık o paraya
aay haftasonu sehır dısından bı süredır gormedıgım bı arkadasım geldı, tabı hemen "aa kilo mu aldın sen" muhabbetlerı
sonra beraber dısarı cıktık, bısıler atıstıralım acıktım dedi, ben yemek ıstemedım, ısrar uzerıne hafıf bısıler soyledım, sonra ondan da al bundan da ye derken ben sureklı yok ben almıyım, ben yemıyım diye gerı cevırıyorum, en sonunda dedım ısrar etme bosuna ben yedıklerıme dıkkat edıyorum, o yuzden yemem daha fazla, diyet mı yapıyosun dıye sordular hayır dedım sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum, daha az yıyorum dedım, bu defa da aay sen mı az yıyosun hayatta ınanmam muhabbetı basladı
aslına bakarsanız cok yakın ve cok sevdıgım bı arkadasım ama kendının kılo sorunu olmadıgı ıcın tam olarak anlayabılmesı mumkun değil, bı de ben sureklı kendı kılolarımla dalga gecen bı ınsandım o yuzden de boyle seylere alınabılecegımı de dusunmuyor
ama işte artık durum boyle değil, ben kendımle bu konuda dalga gecerken herkes kendınde bu hakkı görmüş demekki, cok sevdıgım ınsalardan da olsa artık boyle tepkılere ben de tepkıyle cevap verıcem galıbaaya da regl dönemimde olduğum için ben fazla tepkiliyim bilemiyorumm :44:
cnm rumeli hisarından rumeli kavağına giden yolda yakamoz restorant var.. serpme kahvaltı ama zeytinyaglı kekiğine kdr getiriyo sofraya.. deniz ayaklarının altında.. ve kişi başı 20 lira sınırsız çay dahil.. akşam yemegine hiç gitmedik biz, hep kahvaltıya gittik.. sevgili de bana ilk orda acılmıştı zatenaçık havalarda bahcesi var böle bogaz havasıylan cook güzelll
arabayla gidiyoruz biz hep, arabasız biraz zorlanabilirsiniz belirtiyim onu da..
ay valla cok sevınırım canım isim verirsen belkıde cok yakında 19 mayıs haftası bıle gıtme durumumuz olabılırfenadır kocam ama hakkını yemeyım baya gezdirdi bana ist u cok sevıyom dıye gene gıtcez dedıkı aynı yerlere mı gıtcez yok dedım hısarda kahvaltı aslında evlılık yıldonumumuzde2 sene oncekı yanı kız kulesınde yemek yıycektık ama baktım cok pahalı gıtmedık yazık o paraya
günaydın kızlar. Ben de katılabilir miyim aranıza?Doğum sonrası kilo verenler topiğindeyim ama burada da çok güzel motivasyon ve paylaşımlar var
Dün valla kaçırdım biraz ipin ucunu,tatlı vs biçok şey yedim ama bugün başlıyorum tekrar..
Bilgilerim şöyle:
Isim.......diyt.baş.kilo.....hedefkilo.........boy......... .şu an kilo
pinktomato..78...............60.............1,63....... .. ......77,5
çıtırlarr napıyonuz bakim sohbet gene almış başını gitmişşşşşşş
Arkadaşlar herkese selam,
ben 75 kiloyum ve hedefim 67 olmak. Çok bir sey istemiyorum değil mi aslında ?
Bugün itibariyle elma diyetine başlıyorum. Bu kiloları vermeden pes etmiycem, ölmem herhalde. 6. günün sonunda haber veririm gene.
hadi hayırlısı
öyle oldu da şimdi dağılcak herkes..iştir güçtür...havuzdur fln
Sena kaptan gelmedi ya platese gidiyorum dedi yok daha
bende dersime çalışıyorum o zaman...ki valla gına geldi artık
Mügecim sana soru şimdi benim kardeşim 265 almıs ygs den sımdı ne yapacak bankaya para yatırcak demı ondan sonra nasıl olcak bılmıyor bı anlatabılır mısın sana zahmet
Kolllarım 4 cm inceldi benm platesle kaptan mucize gibi valla plates
hemen hemen aynıyız seninle.. ben de doğum kilolarıyla boğuşuyorum
ben de yazayım bari
başlangıç kilom 91
şimdiki kilo 78.2
boy 174
hedef 60
=D tamam canım..
ama bi dur 3 gün midemi küçültmem lazım..
zinhar çuvala döndü
yoksa sen de biliyosun kalori sayımıyla iyi gidiyorum.
bu topikte hanımaqa falan yok cnmcım..sadece müzipliqim üstümde ve bu halim her zman olmaz kıymetini bilgoogle nerden bilecek bnm diyete ne zaman başladıqımı
benim 80 ler topiğini bırakma nedenlerimden biri de bu muhabbetti..
gereksiz yere millet çemkiriyo birbirine iyi burada soft tavrınla herkesi idare ediyorsun şekerim tebrik ederim seni tutumunun başarısından ötürü..
ben de dün dişçideydim..
ihmal etmeyin o acı feci bişey..
gemiş olsun..
ve günaydııın.....
güne oğluşumun yaramazlıkları bir fincan kahve ve 300 mekikle başladım
aman sabahar olmasınnn
tamam canım saol arabayla gıderız de ben burda bı serpe kahvaltıya gıtmıstım pek bı cesıt yoktu begenemdım acık büfe kahvaltı olanı yok mu
çıtırlarr napıyonuz bakim sohbet gene almış başını gitmişşşşşşş
öyle oldu da şimdi dağılcak herkes..iştir güçtür...havuzdur fln
Sena kaptan gelmedi ya platese gidiyorum dedi yok daha
bende dersime çalışıyorum o zaman...ki valla gına geldi artık
Arkadaşlar herkese selam,
ben 75 kiloyum ve hedefim 67 olmak. Çok bir sey istemiyorum değil mi aslında ?
Bugün itibariyle elma diyetine başlıyorum. Bu kiloları vermeden pes etmiycem, ölmem herhalde. 6. günün sonunda haber veririm gene.
hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?