70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah cnm benim kardeşimde öle ders çalışıyo allah kolaylık versin sizeee bende kaçıyım tekrar akşam görüşürüz artık spor günüm bugun hop 1-2 al nefes ver nefes tut tut nefessss

spora giderken insan üşeniyor ama ordanda çıkmak istemi,yotum ben şahsen:evede gelip duş alınca pestil oluyorummm:86:sende akişamlrımı gidiyosun ankaradaydın sanırım benim güzel,soğuk birokadarda sıcak,asil resmi memleketimmmmorda çok faaliyeltler vaar negüzellll

elmamıarkadaşım ye elmayı çook faydalı cilde heryerimzie ama araöğünde ya acıkınca ye ,,böyle diyet olmazz nolcak kiloayal elma ye zayıfla ee sonra başka şeyler yeyinc ekilo alamya başla oldumu şindiiiölmezsinde sürünürsün belkiiiyada elma şeklini alırsınnkızmadın dimiii?????biraz delirdim kaptana falan neyse sen kal ve zayıfla burda

çok şey değil canım ben 73 um 56 olmam gerek :)ama elma diyeti vs. gibi sağlıksız dietleri ben önermiyorum.Birden hızlı ve sağlıksız kilo vermek iyi değil ve geri alıyorsun

Kızlar bir arkadaş araştırma hastanesindeki diyetisyene gitmiş
işte buda 1400 kalorilik diyet listesi
sabah 8.30 açık çay şekersiz
1 dilim peynir az yağlı veya 1 adet haşlanmış yumurta
bol salata yağsız
4 - 5 adet zeytin
2 dilim ekmek

ara öğün 11.00 1 porsiyon meyve
1 su barağı ayran veya 1 çay bardağı süt veya yoğurt

öğlen 13.30 1 kepçe çorba
2 yumurta büyüklüğü kadar et tavuk veya peynir
1 porsiyon sebze yemeği
istenildiği kadar salata
2 dilim ekmek

ara öğün 15.30 1 porsiyon meyve
bir su bardağı ayran veya 1 çay bardağı süt veya yoğurt

akşam 18.00 1 kepçe çorba
2 yumurta büyüklüğünde et tavukveya peynir
1 porsiyon seze yemeği
istenildiği kadar salata
2 dilim ekmek

ara öğün 21. 30 2 porsiyon meyve
bir su bardağı ayran yada süt veya yoğurt

kızlar bence biz bunun yarısını yiyelim bayan biraz kilolu
burda 1 porsiyon nekadar onuda yazmış isterseniz sonra onuda yazarım

kızlar selam ne güzel kaynatıyorsunuz kıskanıyorum işteyimmmmm sadece okuyabiliyorum o da fırsat olursa
menüm
sabah
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim tt ekmek
maydonoz domates biber

ara
ligt nescafe

öğle
k-fleks

ara
form çay
2 adet diyet bisküvi

akşam
1 kase yayla çorba
bol salata

ara
1 elma

Son düzenleme:

tamam canım saol zahmet oldu sana

kaptaaaan tamam içim kalktı yemiyom bişey sen zararlı cıktın sana gelıyoz

herkese çok teşekkür ederim kızlar,hoşbulduk.. gerçekten samimi ve güzel bir ortam var burada..:13:
diğer topicten tanıyanlar tanır,benim sorunum spor yapmıyorum,bel fıtığı var,geçen haftaya kadar berbattım belim yüzünden yürüyemiyordum bile,açıkçası hep de bahane buluyorum egzersiz için , evde zaman kalmıyor vs gibi,oğluştan fırsat bulup dışarı da çıkamıyorum yürüyüşe,bi de ara öğünleri atlıyorum çoğu zaman.. sonra çikolata,antepfıstığı,tatlı falan gördüm mü dayanamıyorum..bazen azmediyorum iyi bi beslenme düzenim oluyor fakattt şu ara irade timsalliğim yok üzerimde..
zamanında epey kilo vermiş biriyim ama hamilelikte ve doğumdan sonra kilo aldım.. gaza gelmem lazım,gelemiyorum da.. ücretsiz iznim bitince işe başlıycam temmuzun ortasında,yıllaaar yıllar önce bankacılığa başlarken "filinta" olan bendeniz şu an "yarım dünya" gibiyim valla :84:

cnm yaaa takma kafana reglmişsin bide, kafadan 1 kilo gidicek bak görürsün
ay çok sağolun arkadaşlar biraz daha iyi hissettim kendimi.. inşallah hafta içinde toparlarım durumu

cnm benimm inşallahhh inşallah, kalp kırmadan hırpalanmadan o yollardan bi geçebilsek inş

warya ben evlilikten uzak dururdum hep, smdi warya bildiğin özeniyorum yaniii
kız hep öyle olur zaten.. istdiğin şeyleri elde etmek için geçen süre insanı deli eder.. sabır anacığım sabırr..

yine varlığını hissettirmiş parazitlerr.aman böyle insanlar eksik olmasında biz daha iyi moive olalım.

ay valla ne güzel anlatıyorsunuz.. ben konyanın ortasında çöldeyim.. istanbulu bir gün bıyunca gezmiştim ama tabi b,ter mi koca istanbull.. eminimi dünyada eşi benzeri yoktur.. uğruna PEYGAMBER EFENDİMİZİN söylediği sözlerden belli zaten..

canım çok değil zaten bizde günlük bu kadar yiyoruz nerdeyse.. biraz ekmek fazla gelmiş olabilir ama diyetisyenler ekmeği eksik etmeyin ki acıkmayın diyorlar.. üniversitede diyetisyene gittiğimde bana verdiği listenin aynısı.. ama bende eksrtadan 4 yk pilav veya makarna vardı ve ben o diyetle 2 haftada 4 kilo vemiştim..

kdr" arkadaşımız da kilo bildirimi yaparak "76 " , 60 kilo olan hedefine doğru bizlerle yola çıkıyor..Haftayadan itibaren bir rakibiniz ve yoldaşınız daha var :)

ben bu cümleyi okudum oyüzden diyorum ya niye yokum buhafta:26:tamam bildirimde yapamma lazımmış bidaha anladımmm geçde olsayokk ya diyetten değil ebn diyet yapmıyorum sağlıklı beselnmeyi öğreniyorummmmmkusura bakma ama canım sıkkın ve yorgunluktan çok taktım senaya ve sana:44keyyyy senaaa bildirim yapıcammm özelineeeeyA Dünyada tek dert bu olsun demi girmesemde dışarıdan balkardım sizebende ayrı liste yapardımmm

canım bende de var bel fıtıgı ve tedavı olamadım dogumdan sonra cıktıgı ıcın.bende spor yapamıyorum yanı arad fırsat bulursam azcık yürüyorum.zorlayınca benımde belım tutuluyor mesela hafatsonu yalnızdım oglanı dısarı cıkardım once arabasını ındırdım sonra onu donerkende yıne oyle aksamda avm ye gıttık esım gelınce orda bırde kucak ıstedı azcık da orda dolasınca aksam bacakalrım tekledı ertesı gun yanı dunde belım tutuldu dırek bacagıma vuruyor yanı.ben dıger arkadaslar gıbı sıkı dıyet yapamıyorum yada düzenlı dıyeyım ama elımden geldıgınce dıkkat etmeye calsıyorum ıste yavas ta olsa verıyorum kılo eskı halımden cok ıyı hıssedıyorum kendımı su anda dahada ıyı olacak ınsallah.sende benım gıbı yavas yaparsın takma

hastalar diyet bozanlar morali havası yerinde olmayanlar vs.hepinize geçmişler olsun yeni bir gün yeni başlangıçlar yeni umut ve mutluluklar getirsin hepimize siteye girmemle uyku bastırması bi oldu.nazar falanmı değidi acep topike bi ağırlık hissettim biri okusun üflesin topiği ya nazarlara geliyoz

hoşgeldin pinktomato... belki hatırlar doğum sonrası kilo topiğinde bende vardım..
hoşgelmişdin aramıza.. burda daha hızlı ilerliyor topik.
arkadaşlar çok paylaşımcı sağolsunlar...
yardımsever...
azmedersen gidiyor inan kilo milo bişey kalmıyor..
bu hafta vermedin mi sen
hala 78 misin?

seni ve arcak81i yeni listeye aldım...
bana yapın bildirimi..
şaka tabi kızlar

aman değmesin nazar hemen felak nas baslıyom okumaya

valla kimsenin bugun pek sesi cıkmıyo, pazartesi hepimizi fena çarpmış
neyse saat 3 oldu bıle bugunü de bıtırıyoruzzz yavaştan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…