ah cnm benim kardeşimde öle ders çalışıyo allah kolaylık versin sizeeebende kaçıyım tekrar akşam görüşürüz artık spor günüm bugun hop 1-2 al nefes ver nefes tut tut nefessss
kdrcim bu hafta özele bildirim yapmamışsın listeye alamadım onun için ve üzüldüm açıkçası[/QUOT
ya hayatım sen gitmden gönderdiydim gelmedi dediydin..sonna senyokken hani bizi terketmiş ve biz çok ağlamışkenmuguet arkdaş tamam dedi bana hatta satfaalrda var kdr gircen dedi çıksın ve başaramadım desin bnde hayallaer kurudm sanada diyorumbende gircem diyee offfff istemiyorumm artıkkkkkkkkk..ben inceliyorum hem yazmıycamda nekadan inceldiğimi..buarda bende koldan bacak kalınlığından şikayetciyimki dah önce böle değildim kollarım spor yaptıkça birde alet çalışıyorum sarktı artıktoparlancak heralde:44:işte ben buyum küsemem hiç konuşmadan duramamm...
Arkadaşlar herkese selam,
ben 75 kiloyum ve hedefim 67 olmak. Çok bir sey istemiyorum değil mi aslında ?
Bugün itibariyle elma diyetine başlıyorum. Bu kiloları vermeden pes etmiycem, ölmem herhalde. 6. günün sonunda haber veririm gene.
hadi hayırlısı
Arkadaşlar herkese selam,
ben 75 kiloyum ve hedefim 67 olmak. Çok bir sey istemiyorum değil mi aslında ?
Bugün itibariyle elma diyetine başlıyorum. Bu kiloları vermeden pes etmiycem, ölmem herhalde. 6. günün sonunda haber veririm gene.
hadi hayırlısı
kdrcim bu hafta özele bildirim yapmamışsın listeye alamadım onun için ve üzüldüm açıkçası[/QUOT
ya hayatım sen gitmden gönderdiydim gelmedi dediydin..sonna senyokken hani bizi terketmiş ve biz çok ağlamışkenmuguet arkdaş tamam dedi bana hatta satfaalrda var kdr gircen dedi çıksın ve başaramadım desin bnde hayallaer kurudm sanada diyorumbende gircem diyee offfff istemiyorumm artıkkkkkkkkk..ben inceliyorum hem yazmıycamda nekadan inceldiğimi..buarda bende koldan bacak kalınlığından şikayetciyimki dah önce böle değildim kollarım spor yaptıkça birde alet çalışıyorum sarktı artıktoparlancak heralde:44:işte ben buyum küsemem hiç konuşmadan duramamm...
geçen hafta cezalı olduqum için saat 1 e kadar atılan mesajlar özelime gelmedi..arakdaşlar uyardılar sizi 1 den sonra özele atın diye ama sanırım gözünüzden kaçtı.. özelime mesaj atan arkadaşların 2. haftası dolduysa mutlaka listeye girer canım..bu cuma istediqin saatte mesaj atabilirsin hatta emin olmak istersen okundu onayıda isteyebilirsin..
Tatlım öncelikle puanı hiç fena değil...
Şimdi evet lys için yani ikinici sınav için para yatıracak... yanlız bu sınav 5 parça..sözel,sayısal ve dil branşları var...hangisine girecekse ona göre sınav başı 20 lira verecek...Hepsine girecekse 100 lira verecek mesela...
Daha sonra başka birşey yok yapması gereken oturup lys çalışcekzaten sınav yerleri belli olunca ösym sitesinden öğrenebiliyoruz....Umarım hayırlısı olur tatlışım yaa
Çok geriyor bu sınav beni birde sigarayı da bıraktım abooo ben varya 100 kilo olmadığıma dua ediyorum
yemeseydin daha iyiydi tabi ama olmuş artık
şimdi düzenli beslenip kiloları göndermeye bak
canım o cipsler çok tuzlu olduğu için vücutta su tutar
o yüzden sen bol bol su iç
kalıcı kilo olmadığından gider hemen merak etme
ya ben ilk haftalarda ağladığımı biliirmama acıdan ağrıdan değil...bi baktım hiçbir hareketi yapamıyorum tam olarak, daha bu yaşta vücut ölmüş dedim ya...ama şimdi daha iyiyim ...Bence bu her kadının hayat tarsı olmalı..haftada 2 saat en az :82:
Kız nerde yüzüyorsuuuuunşeyyy bendeeeee istiyoooooommm
Sakın kaçamk yapma haaa..yoksa fena olur döndüğünde
Kuzu toparlarsın herhalde yaa...sıkma sakın canını aynen devam...Geçmiş ders çıkarmak için var
Kızlar su içemiyorum bendeee
İnşallah canım.. dua niyetine geçsin sözlerin...
bende adamıma ütü için 6 da kalktım..
sağol canım benim.. 1 kg vermişsin neden bildirim yapmadın bakiim?
strese sokayım azcık seni gidi seni...
yap kız valla hemen bi tane...
dişçiye gittim canım ama bu ağrı kötü..
az önce tlf ettim antibiyotik dedi.
ama kızı emziriyorum.. offffff
kuzum o hatayı bende yaptım..
tam 500 gr artıda çıktım..
şimdi dikkat et tamam mı..
sağol canım..
hoşgeldin bu arada...
70-79 topiğinin farkı var..
sıcak içten samimi...
ay çok sağolun arkadaşlar biraz daha iyi hissettim kendimi.. inşallah hafta içinde toparlarım durumucnm yaaa takma kafana reglmişsin bide, kafadan 1 kilo gidicek bak görürsün
kız hep öyle olur zaten.. istdiğin şeyleri elde etmek için geçen süre insanı deli eder.. sabır anacığım sabırr..cnm benimm inşallahhh inşallah, kalp kırmadan hırpalanmadan o yollardan bi geçebilsek inş
warya ben evlilikten uzak dururdum hep, smdi warya bildiğin özeniyorum yaniii
yine varlığını hissettirmiş parazitlerr.aman böyle insanlar eksik olmasında biz daha iyi moive olalım.aay haftasonu sehır dısından bı süredır gormedıgım bı arkadasım geldı, tabı hemen "aa kilo mu aldın sen" muhabbetlerı
sonra beraber dısarı cıktık, bısıler atıstıralım acıktım dedi, ben yemek ıstemedım, ısrar uzerıne hafıf bısıler soyledım, sonra ondan da al bundan da ye derken ben sureklı yok ben almıyım, ben yemıyım diye gerı cevırıyorum, en sonunda dedım ısrar etme bosuna ben yedıklerıme dıkkat edıyorum, o yuzden yemem daha fazla, diyet mı yapıyosun dıye sordular hayır dedım sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum, daha az yıyorum dedım, bu defa da aay sen mı az yıyosun hayatta ınanmam muhabbetı basladı
aslına bakarsanız cok yakın ve cok sevdıgım bı arkadasım ama kendının kılo sorunu olmadıgı ıcın tam olarak anlayabılmesı mumkun değil, bı de ben sureklı kendı kılolarımla dalga gecen bı ınsandım o yuzden de boyle seylere alınabılecegımı de dusunmuyor
ama işte artık durum boyle değil, ben kendımle bu konuda dalga gecerken herkes kendınde bu hakkı görmüş demekki, cok sevdıgım ınsalardan da olsa artık boyle tepkılere ben de tepkıyle cevap verıcem galıbaaya da regl dönemimde olduğum için ben fazla tepkiliyim bilemiyorumm :44:
ay valla ne güzel anlatıyorsunuz.. ben konyanın ortasında çöldeyim.. istanbulu bir gün bıyunca gezmiştim ama tabi b,ter mi koca istanbull.. eminimi dünyada eşi benzeri yoktur.. uğruna PEYGAMBER EFENDİMİZİN söylediği sözlerden belli zaten..cnm rumeli hisarından rumeli kavağına giden yolda yakamoz restorant var.. serpme kahvaltı ama zeytinyaglı kekiğine kdr getiriyo sofraya.. deniz ayaklarının altında.. ve kişi başı 20 lira sınırsız çay dahil.. akşam yemegine hiç gitmedik biz, hep kahvaltıya gittik.. sevgili de bana ilk orda acılmıştı zatenaçık havalarda bahcesi var böle bogaz havasıylan cook güzelll
arabayla gidiyoruz biz hep, arabasız biraz zorlanabilirsiniz belirtiyim onu da..
canım çok değil zaten bizde günlük bu kadar yiyoruz nerdeyse.. biraz ekmek fazla gelmiş olabilir ama diyetisyenler ekmeği eksik etmeyin ki acıkmayın diyorlar.. üniversitede diyetisyene gittiğimde bana verdiği listenin aynısı.. ama bende eksrtadan 4 yk pilav veya makarna vardı ve ben o diyetle 2 haftada 4 kilo vemiştim..Kızlar bir arkadaş araştırma hastanesindeki diyetisyene gitmiş
işte buda 1400 kalorilik diyet listesi
sabah 8.30 açık çay şekersiz
1 dilim peynir az yağlı veya 1 adet haşlanmış yumurta
bol salata yağsız
4 - 5 adet zeytin
2 dilim ekmek
ara öğün 11.00 1 porsiyon meyve
1 su barağı ayran veya 1 çay bardağı süt veya yoğurt
öğlen 13.30 1 kepçe çorba
2 yumurta büyüklüğü kadar et tavuk veya peynir
1 porsiyon sebze yemeği
istenildiği kadar salata
2 dilim ekmek
ara öğün 15.30 1 porsiyon meyve
bir su bardağı ayran veya 1 çay bardağı süt veya yoğurt
akşam 18.00 1 kepçe çorba
2 yumurta büyüklüğünde et tavukveya peynir
1 porsiyon seze yemeği
istenildiği kadar salata
2 dilim ekmek
ara öğün 21. 30 2 porsiyon meyve
bir su bardağı ayran yada süt veya yoğurt
kızlar bence biz bunun yarısını yiyelim bayan biraz kilolu
burda 1 porsiyon nekadar onuda yazmış isterseniz sonra onuda yazarım
kdrcim, kuşum...linkteki listeye bakar mısın bi ?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-3957.html#post18844060
bak seni listeye aldık, ama sen bu hafta bildirim yapmamışsın...Sena kaptana bildirim yapmayan asırlardır bu listede olsa da o hafta listeye girmiyor bebişim...
sen şimdi diyettesin ya bize patlıyon şeker
herkese çok teşekkür ederim kızlar,hoşbulduk..gerçekten samimi ve güzel bir ortam var burada.. :13:
diğer topicten tanıyanlar tanır,benim sorunum spor yapmıyorum,bel fıtığı var,geçen haftaya kadar berbattım belim yüzünden yürüyemiyordum bile,açıkçası hep de bahane buluyorum egzersiz için , evde zaman kalmıyor vs gibi,oğluştan fırsat bulup dışarı da çıkamıyorum yürüyüşe,bi de ara öğünleri atlıyorum çoğu zaman..sonra çikolata,antepfıstığı,tatlı falan gördüm mü dayanamıyorum..bazen azmediyorum iyi bi beslenme düzenim oluyor fakattt şu ara irade timsalliğim yok üzerimde..
zamanında epey kilo vermiş biriyim ama hamilelikte ve doğumdan sonra kilo aldım.. gaza gelmem lazım,gelemiyorum da.. ücretsiz iznim bitince işe başlıycam temmuzun ortasında,yıllaaar yıllar önce bankacılığa başlarken "filinta" olan bendeniz şu an "yarım dünya" gibiyim valla :84:
herkese çok teşekkür ederim kızlar,hoşbulduk..gerçekten samimi ve güzel bir ortam var burada.. :13:
diğer topicten tanıyanlar tanır,benim sorunum spor yapmıyorum,bel fıtığı var,geçen haftaya kadar berbattım belim yüzünden yürüyemiyordum bile,açıkçası hep de bahane buluyorum egzersiz için , evde zaman kalmıyor vs gibi,oğluştan fırsat bulup dışarı da çıkamıyorum yürüyüşe,bi de ara öğünleri atlıyorum çoğu zaman..sonra çikolata,antepfıstığı,tatlı falan gördüm mü dayanamıyorum..bazen azmediyorum iyi bi beslenme düzenim oluyor fakattt şu ara irade timsalliğim yok üzerimde..
zamanında epey kilo vermiş biriyim ama hamilelikte ve doğumdan sonra kilo aldım.. gaza gelmem lazım,gelemiyorum da.. ücretsiz iznim bitince işe başlıycam temmuzun ortasında,yıllaaar yıllar önce bankacılığa başlarken "filinta" olan bendeniz şu an "yarım dünya" gibiyim valla :84:
kdr" arkadaşımız da kilo bildirimi yaparak "76 " , 60 kilo olan hedefine doğru bizlerle yola çıkıyor..Haftayadan itibaren bir rakibiniz ve yoldaşınız daha var :)
ben bu cümleyi okudum oyüzden diyorum ya niye yokum buhafta:26:tamam bildirimde yapamma lazımmış bidaha anladımmm geçde olsayokk ya diyetten değil ebn diyet yapmıyorum sağlıklı beselnmeyi öğreniyorummmmm kusura bakma ama canım sıkkın ve yorgunluktan çok taktım senaya ve sana:44 keyyyy senaaa bildirim yapıcammm özelineeee yA Dünyada tek dert bu olsun demi girmesemde dışarıdan balkardım size bende ayrı liste yapardımmm
hastalar diyet bozanlar morali havası yerinde olmayanlar vs.hepinize geçmişler olsun yeni bir gün yeni başlangıçlar yeni umut ve mutluluklar getirsin hepimizesiteye girmemle uyku bastırması bi oldu.nazar falanmı değidi acep topike bi ağırlık hissettim biri okusun üflesin topiği ya nazarlara geliyoz
hastalar diyet bozanlar morali havası yerinde olmayanlar vs.hepinize geçmişler olsun yeni bir gün yeni başlangıçlar yeni umut ve mutluluklar getirsin hepimizesiteye girmemle uyku bastırması bi oldu.nazar falanmı değidi acep topike bi ağırlık hissettim biri okusun üflesin topiği ya nazarlara geliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?