70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet pazartesi sendromu havalar gibi olduk bizde bi açık bi kapalı

valla oyle bu havalar, günler filan ne kdr cok etkılıyor psıkolojımızı, insanın elinde değil
ben bı de bu haftaya regl olarak merhaba dedim belimde bı agrı, kasıklarımda bı sızı :26:
öğle yemegım olan tavuklu salatayı bıle yıyemedım, canım hıc bısı ıstemıyo, kocişim de yok, şehir dısına gıttı dun aksam amaaaaaaaaaaan akşam olsa da eve gıtsek, tv nın karsısında pıneklesek

ah ahh bende eskıden oyleee zevkıne pineklerdim

iş hayatı bu dönemden sonra sıkıcı gelmeye başlar.havalar güzelleştimi işgenceye dönüşür akşam olmak bilmez dimi bende evde yazlık kışlık ayarlaması yapıyorum bi yandan.baktım benden başka yapacak kimse yok yine üşenmim kalkim yapim dedim

ayy benımde o ayrımdan yapmam lazım ama öncelıkle haftasonuna evi temizlemem lazım cuma izin alıcam verirlerse tabiii

ayy benımde o ayrımdan yapmam lazım ama öncelıkle haftasonuna evi temizlemem lazım cuma izin alıcam verirlerse tabiii

kızlar bence yazlık kışlık çokta ayırmayın artık mevsımlerı bıle ayırt edemıyoruz baksanıza yaz-kış diye guluyoruz aglanacak halımıze ama oylee, bu havalara guven olmaz

slm kızlar
bugünü yani pazartesiyi hiç sevmiyorum çünki dağınık bi haftasonu tatilinden sonra birsürü iş beni bekliyo
sabah beri ayaktayım ev topla süpür sil yemek yap şükür anca bitti bi bakıyım dedim şimdide dizim başlıycak bi kahvemi yapsam yeşil çaymı acep:26::26:

menümüde paylaşam bari kızlar

kahvaltım
2 dil. ekmekle yağsız tost
bol söğüş
2 çatal yaz helvası

ara
küçücük elma

öğlen
kahvaltımın aynısı

napiyim yemek yoktu evde

akşama yağsız karnıyarık salata ve cacık düşünüyorum kaptanım nasıl menüm haftasonu biraz kaçırdım gibi ama toparlıycam inş

bi posta yaptımdı bu 2 posta.seneyede hepsini açıp giyilecek giyilmiyecek diye ayırmam lazım

kızlar bence yazlık kışlık çokta ayırmayın artık mevsımlerı bıle ayırt edemıyoruz baksanıza yaz-kış diye guluyoruz aglanacak halımıze ama oylee, bu havalara guven olmaz
aynen öyle ama artık havalar ısındı bi hırka ile idare edilir.yağış falan olsada sıcaklık düşmüyor :26:

bende toptan yaz temizliği yapılacak ama bekliyorum havalar iice düzelsin.koltuklar silinecek perdeler yıkanacak vs. bu havalarda yıkayıp rutubet kokmayalım.zaten yeterince pislendik azı çoğu yok artık.o yüzden bekliyorum.bikaç gün daha.belki bu hafta sonu istanbula gidebilirim ozaman döndüğümde artık evle cebelleşirim

ne dızısı canım bu saatte:44: bu aksam ezelcıyım ben de
o kdr yorulmussun bı yorgunluk kahvesı anca paklar seni

bir sorum olcaktı cnaım; acaba yagsız karnıyarık nasıl oluyooo:44::44atlıcanı kızartmadan mı yapıyosunn:44:

nirdesin sen nirdesinn bak konuşamıyozz özkücen beni genee

yalovadayım cnm ben mis gibi deniz sahill spora gidip gelirkende sahilde yürüyorummmm

arkadaşlar slm nasılsnz
ben hiç iyi değilim dün acayip bişekilde yedim yedim kendimden nefret ediyorum
çok yedim yaaa
bugün de n itibaren tekrar devam artık elimin üzerine yazdım yeme ayşe diye of of
ben kilo vermek istiyorum kafayı yiyecem(yok yok yememem lazım):2::2:

Merhaba canım hşgeldin..Bende hiç gaza gelemiyorum inan...
Tabi birde başka etmenler de var...
Eğer ailenizde (benim gibi) kendisinden başka kiloları insanlar varsa, onlar yerken çok çok daha zorlanıyorsunuz....
Yada o kilolar sonradan gelmediyse kendinizi bildiğinizden beri bu mücadeleyi veriyorsanız daha da zor oluyor
Benim için zaman geçmiyor inanın bu aralar ...Ama umrım herşey iyi olacak...

Tatlım olur mu öyle o liste bizim herşeyimiz sende içinde olucaksın tabi ama sena kaptana özel mesaj atarsan porblem olmicak

değiyordur belki son haftalarda artılarda çıkan sayısı da fazla

Kaloriler gitmiş bi kahve hüüplettir bence

bende t-shirt bastırcam " ne bu göbek" yazcam üstüne
Yanlız arada olur öyle kızlar yaa bir anda herşeyi değiştiremezsiniz...Ama mesela küçük süprizleri eksik etmeyin..çikolatadır, ufak bir pohaçadır...vücut onları da istiyor...dalıyoruz sonra hobaaaaa...gitti o kadar emek

ya yemeye dikkat etmek ve özellikle mekik çekmek göbişe baya fayda saglıyoda, bu arkamda taşıdıgım yıgına nolcak ben anlamıyorummm kocaman bı popişim var, erimiyooo gerci bılıyorum kolay değil oyle hemencık hele de benım gıbı yıllarca emek verıp bu kadar buyutmussenızz

ben de canım bısey yemek ıstedıgın de, kendımı yedıkten sonra yasayacagım o pişmanlık duygusuna odaklayarak engellemeye calısıyorum insanın kendıne guvenı kalmıyo valla, sinir oluyosun kendı kendınee :84: ama yapıcaz enınde sonunda, saglıklı bı sekılde agır agırda olsa kıloları vercezz pes etmek yok, motıvasyon cok onemlı
ben ki tamamen ıradesız ve azımden yoksun bı ınsanım, bu sıteyı okuyarak kendımı motıve edıyorumm

ya hakkaten şu yağsız karnıyarık tarifini versene.canımız çekti

canim ben sana hafif bir karni yarik tarifi verebilirim
patlicanlarini uzunlamasina ikiye bol firin tepsisine diz 250 derecede firinla onlar yumusayincaya kadar kiyma sogan artik ic olarak nasil seviyorsan cok az zeytin yagi ile hazirla icini pisirdikten sonra istedigin bahartlari at birazda maydonuz kot sonra pisen patlicanlarini icine yerlestir seviyorsan salca soslu bir su hazirlayip uzerinde gezdir uzerinede bol zebze koy ve tekrak firinla uzerindeki zebzeler pistimi firini kapat sonra afiyetle ye

selam kızlar ve kaptanım senam sanada selam of ya bana bi ders ver artık çok az ilerliyorum moralim bozuluyo yanlış bişeylermi yapıyorum diyorum sena abla yaaa napıcam bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…