evet pazartesi sendromu havalar gibi olduk bizde bi açık bi kapalıvalla kimsenin bugun pek sesi cıkmıyo, pazartesi hepimizi fena çarpmış
neyse saat 3 oldu bılebugune bıtırıyoruzzz yavaştan
evet pazartesi sendromu havalar gibi olduk bizde bi açık bi kapalı
valla oylebu havalar, günler filan ne kdr cok etkılıyor psıkolojımızı, insanın elinde değil
ben bı de bu haftaya regl olarak merhaba dedimbelimde bı agrı, kasıklarımda bı sızı :26:
öğle yemegım olan tavuklu salatayı bıle yıyemedım, canım hıc bısı ıstemıyo, kocişim de yok, şehir dısına gıttı dun aksamamaaaaaaaaaaan akşam olsa da eve gıtsek, tv nın karsısında pıneklesek
iş hayatı bu dönemden sonra sıkıcı gelmeye başlar.havalar güzelleştimi işgenceye dönüşür akşam olmak bilmez dimivalla oylebu havalar, günler filan ne kdr cok etkılıyor psıkolojımızı, insanın elinde değil
ben bı de bu haftaya regl olarak merhaba dedimbelimde bı agrı, kasıklarımda bı sızı :26:
öğle yemegım olan tavuklu salatayı bıle yıyemedım, canım hıc bısı ıstemıyo, kocişim de yok, şehir dısına gıttı dun aksamamaaaaaaaaaaan akşam olsa da eve gıtsek, tv nın karsısında pıneklesek
iş hayatı bu dönemden sonra sıkıcı gelmeye başlar.havalar güzelleştimi işgenceye dönüşür akşam olmak bilmez dimibende evde yazlık kışlık ayarlaması yapıyorum bi yandan.baktım benden başka yapacak kimse yok yine üşenmim kalkim yapim dedim
iş hayatı bu dönemden sonra sıkıcı gelmeye başlar.havalar güzelleştimi işgenceye dönüşür akşam olmak bilmez dimibende evde yazlık kışlık ayarlaması yapıyorum bi yandan.baktım benden başka yapacak kimse yok yine üşenmim kalkim yapim dedim
ayy benımde o ayrımdan yapmam lazım ama öncelıkle haftasonuna evi temizlemem lazım cuma izin alıcam verirlerse tabiii
bi posta yaptımdı bu 2 posta.seneyede hepsini açıp giyilecek giyilmiyecek diye ayırmam lazımayy benımde o ayrımdan yapmam lazım ama öncelıkle haftasonuna evi temizlemem lazım cuma izin alıcam verirlerse tabiii
aynen öyle ama artık havalar ısındı bi hırka ile idare edilir.yağış falan olsada sıcaklık düşmüyor :26:kızlar bence yazlık kışlık çokta ayırmayın artık mevsımlerı bıle ayırt edemıyoruz baksanıza yaz-kış diyeguluyoruz aglanacak halımıze ama oylee, bu havalara guven olmaz
bende toptan yaz temizliği yapılacak ama bekliyorum havalar iice düzelsin.koltuklar silinecek perdeler yıkanacak vs. bu havalarda yıkayıp rutubet kokmayalım.zaten yeterince pislendik azı çoğu yok artık.o yüzden bekliyorum.bikaç gün daha.belki bu hafta sonu istanbula gidebilirim ozaman döndüğümde artık evle cebelleşirimslm kızlar
bugünü yani pazartesiyi hiç sevmiyorum çünki dağınık bi haftasonu tatilinden sonra birsürü iş beni bekliyo
sabah beri ayaktayım ev topla süpür sil yemek yap şükür anca bitti bi bakıyım dedim şimdide dizim başlıycak bi kahvemi yapsam yeşil çaymı acep:26::26:
slm kızlar
bugünü yani pazartesiyi hiç sevmiyorum çünki dağınık bi haftasonu tatilinden sonra birsürü iş beni bekliyo
sabah beri ayaktayım ev topla süpür sil yemek yap şükür anca bitti bi bakıyım dedim şimdide dizim başlıycak bi kahvemi yapsam yeşil çaymı acep:26::26:
menümüde paylaşam bari kızlar
kahvaltım
2 dil. ekmekle yağsız tost
bol söğüş
2 çatal yaz helvası
ara
küçücük elma
öğlen
kahvaltımın aynısı
napiyim yemek yoktu evde
akşama yağsız karnıyarık salata ve cacık düşünüyorum kaptanım nasıl menüm haftasonu biraz kaçırdım gibi ama toparlıycam inş
canım bende 4 haftadır yapıyorum önceki ve sonraki ölçülerim şöyle
gögüs 95 şimdi 93
bel 81 şimdi 79
kalça 100 şimdi 98..
hepsinden 2şer santim incelmişim ve haftanın 2 günü yaapbiliyorum demekki hergün yapsam ayda 4-5 santim incelicem bu arada çıtır oluyosun hadi bakalımmm
tatlım benimm biz burda kardeş gibiyiz hem güler hem aqlarız kimse kimseden üstün deqil hepimiz aynı çizgideyiz ve hakiki anlamda bir aile gibi olduk burda mutluyuz sıcacık bir topiqimiz var hergün bize katılırsan bu sıcaklıqı sende hissedersin cnm iyiki gelmişim iyiki burdayım diyeceksin okadar baqımlı oldukki kilolarımız 70-79un dışına çıktıqı halde kopamadık burdan 30 kiloyada düşsek burdan çıkış yok
gel arzumm ben sana açık büfe hazırlarım hemide beleşş diyet zeytin diyet peynir diyet domates diyet salatalık diyet ekmek diyet recel diyet vs.. yok yok.. gel buyurrbu arada şaka bi yana arzucum ben geçen yıl açık büfe kahvaltı veren bir restorantda çalışmıştım fritözdeki yaq simsiyah olduqu halde deqiştirmemize izin vermiyorlar millet kanser olacak diye içim el vermedi kaşla göz arasında ben deqiştirmiştim ayrıca pırasa kavurması yapılıp borcamda servise sunulurdu 2-3 gün büfede kalır bitmezdi 3 günün sonunda 3-5 tane yumurta kırıp tekrar kavururduk ve büfeye giderdi orda çalıştıqım zamanlarda yemeden içmeden kesilmiştim iqrençti ama büfeyi gezsen aqzının suyu akar herkes yemeqin görünüşüne bakıyor nasıl yapılıyor bilmiyorlar gidecekseniz gerçekten kaliteli ve her zaman kalabalık olan restorantlara gidin yapılan yemek kalabalık yerlerde hemen tükenir ve hergün tazesi yapılır ki bnm çalıştıqım yerde istanbulda 6 şubesi olan bir yer çok dikkatli olun cnm...
özledim canım yaa hiç konuşamaz olduk
müqecim platesten sonra öqlen yemeqimi hazırladım ve yedim ancak gelebildim ama çıkıcam dışarı yürüyüş yapıcam aletlerde çalışıcam pazar yapıp gelicem saat kaç olur bilmiyorum cnm..
biz böyel tek yönlü beslenmelere karşıyız cnaım bence sende katıl aramıza saqlıklı beslenerek ver kilolarını ne dersin
spora giderken insan üşeniyor ama ordanda çıkmak istemi,yotum ben şahsen:evede gelip duş alınca pestil oluyorummm:86:sende akişamlrımı gidiyosun ankaradaydın sanırım benim güzel,soğuk birokadarda sıcak,asil resmi memleketimmmm orda çok faaliyeltler vaar negüzellll
saol canımgecmıs olsun canım bende 1 haftalık rapor istiyooooommmm
herkese çok teşekkür ederim kızlar,hoşbulduk..gerçekten samimi ve güzel bir ortam var burada.. :13:
diğer topicten tanıyanlar tanır,benim sorunum spor yapmıyorum,bel fıtığı var,geçen haftaya kadar berbattım belim yüzünden yürüyemiyordum bile,açıkçası hep de bahane buluyorum egzersiz için , evde zaman kalmıyor vs gibi,oğluştan fırsat bulup dışarı da çıkamıyorum yürüyüşe,bi de ara öğünleri atlıyorum çoğu zaman..sonra çikolata,antepfıstığı,tatlı falan gördüm mü dayanamıyorum..bazen azmediyorum iyi bi beslenme düzenim oluyor fakattt şu ara irade timsalliğim yok üzerimde..
zamanında epey kilo vermiş biriyim ama hamilelikte ve doğumdan sonra kilo aldım.. gaza gelmem lazım,gelemiyorum da.. ücretsiz iznim bitince işe başlıycam temmuzun ortasında,yıllaaar yıllar önce bankacılığa başlarken "filinta" olan bendeniz şu an "yarım dünya" gibiyim valla :84:
kdr" arkadaşımız da kilo bildirimi yaparak "76 " , 60 kilo olan hedefine doğru bizlerle yola çıkıyor..Haftayadan itibaren bir rakibiniz ve yoldaşınız daha var :)
ben bu cümleyi okudum oyüzden diyorum ya niye yokum buhafta:26:tamam bildirimde yapamma lazımmış bidaha anladımmm geçde olsayokk ya diyetten değil ebn diyet yapmıyorum sağlıklı beselnmeyi öğreniyorummmmm kusura bakma ama canım sıkkın ve yorgunluktan çok taktım senaya ve sana:44 keyyyy senaaa bildirim yapıcammm özelineeee yA Dünyada tek dert bu olsun demi girmesemde dışarıdan balkardım size bende ayrı liste yapardımmm
hastalar diyet bozanlar morali havası yerinde olmayanlar vs.hepinize geçmişler olsun yeni bir gün yeni başlangıçlar yeni umut ve mutluluklar getirsin hepimizesiteye girmemle uyku bastırması bi oldu.nazar falanmı değidi acep topike bi ağırlık hissettim biri okusun üflesin topiği ya nazarlara geliyoz
slm kızlar
arkadaşlar slm nasılsnz
ben hiç iyi değilim dün acayip bişekilde yedim yedim kendimden nefret ediyorum
çok yedim yaaa
bugün de n itibaren tekrar devam artık elimin üzerine yazdım yeme ayşe diye of of
ben kilo vermek istiyorum kafayı yiyecem(yok yok yememem lazım):2::2:
bende t-shirt bastırcam " ne bu göbek" yazcam üstüne
Yanlız arada olur öyle kızlar yaa bir anda herşeyi değiştiremezsiniz...Ama mesela küçük süprizleri eksik etmeyin..çikolatadır, ufak bir pohaçadır...vücut onları da istiyor...dalıyoruz sonra hobaaaaa...gitti o kadar emek
arkadaşlar slm nasılsnz
ben hiç iyi değilim dün acayip bişekilde yedim yedim kendimden nefret ediyorum
çok yedim yaaa
bugün de n itibaren tekrar devam artık elimin üzerine yazdım yeme ayşe diye of of
ben kilo vermek istiyorum kafayı yiyecem(yok yok yememem lazım):2::2:
ya hakkaten şu yağsız karnıyarık tarifini versene.canımız çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?