70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selamlar ben uzun zamandır takılamamıştım bugüne kısmetmiş ben üst gruplardaydım 90 üzerilerde şimdi aranızdayım 1 senedir düzenli beslenmeye çalışıyorum çok şükür 92 den başlamıştım bu yolculuğa şimdi 72 kilodayım benim için çok büyük bir mutluluk hayatımda kendim için yaptığım en güzel ve yegane şey herkese tavsiye ederim kilolu olmak size lazım olmayan bir yükü taşımak gibi zahmetli eziyetli ve zor atalım fazlalıkları ben 60 a gözümü diktim bakalım hayırlısı

cok tesekkur ederım
ama neden her guzel sey zararlı ya, o patlıcanları kızartmak vardı bı dee
ama dıyet yapamayn bıri ıcın bıle patlıcan butun yagı cektıgınden cok fazla yaglı bı yemek oluyo, boyle daha saglıklı ve içini baharatlarla guzelce hazırladıktan sonra emınım bı o kadar da lezzetlı olacaktır

tü tü tüüüü maşşşşaaalllahhhh

selam kızlar ben geldimmm 1 saat yürüyüş ve apor yaptım pazarımıda halledip geldim dışarsı sıcak ev serin

tamam canım saol zahmet oldu sana

kaptaaaan tamam içim kalktı yemiyom bişey sen zararlı cıktın sana gelıyoz

arzucum seni aqırlamaktan onur duyarım canım sen yeterki gel

seni ve arcak81i yeni listeye aldım...
bana yapın bildirimi..
şaka tabi kızlar

şakası bile hoş deqil anca beraber kanca beraber

Allah kavuştursun cnm..canın bişey istemesede azda olsa bişeyler ye yoksa vücur ödem yapar cumaya fazlaçıkarsın..

aslıcım öqlenki ekmek fazla olmuş ama başka yemek yoktu demişsin onun dışında gayet güzel cnm..

nirdesin sen nirdesinn bak konuşamıyozz özkücen beni genee

yalovadayım cnm ben mis gibi deniz sahill spora gidip gelirkende sahilde yürüyorummmm

ösledim çok ösledimm... gelişine bel baqladımm..yandım akşın uqrunaa..efkar bastı aqladımm

hayatım sen nerelerdesin ne düzenli geliyorsun nede bildirim yapıyorsun
burası en büyük motivasyon kaynaqımız..burdan koparsan kilo vermen zorlaşır..bidaha gitme tamammı

ya hakkaten şu yağsız karnıyarık tarifini versene.canımız çekti

canım patlıcanları közleyerekte yapabilirsin yada buhar aparatın varsa buharda pişirerekte yapabilirsin..

selam kızlar ve kaptanım senam sanada selam of ya bana bi ders ver artık çok az ilerliyorum moralim bozuluyo yanlış bişeylermi yapıyorum diyorum sena abla yaaa napıcam bennn

canım internetiniz açıldıysa buraya düzenli girmen kilo vermen için yeterli..sen nasıl beslendiqimizi biliyorsun bitanem..kalfa oldun artık çıraklık dönemi bitti

ama canım cekti harbiden yaaa

canim ben hep boyle hazirliyorum hem hafif hem cok lezetli oluyor gecenlerde misafire yapmistim cok begendiler ikinci porsiyonu istediler tabi ben patlicanlari fircayla cok az yagliyorum ama cok az oda zeytin yag...
icinede bir iki domates ufak ufak dogruyorm kiymayl beraber pisiriyorum

[/B]
hoşgeldin cnm maşallah çok güzle kiloalr vermişsin bundan sonrasına beraber devam edelim ben sena bu topiqin kaptanıyım

canım ben bukadar kilo verdim ama yemeklerimin yaqını tuzunu hiç deqiştirmedim damak tadıma göre yaptım ölçülü yedikten sonra sorun yok cnm dürekli haşlama yiyemeyiz deqilmi

ne dızısı canım bu saatte:44: bu aksam ezelcıyım ben de
o kdr yorulmussun bı yorgunluk kahvesı anca paklar seni

pek dizi seyretmem ama aplamın sayesinde bu diziye başladım bırakamıyorum şimdi ..unutma beni..canım dizimin ismi sanki beni unutma der gibi oldu

bir sorum olcaktı cnaım; acaba yagsız karnıyarık nasıl oluyooo:44::44atlıcanı kızartmadan mı yapıyosunn:44:

hemen tarif vereyim canım merak edenlerrama peşinen söyleyim kızartma gibi olmasını beklemeyin lezzetini yinede ben hep böyle yapıyorum herkes yiyo alıştık artık çoluk çocukve eşim çok sağlıklı
patlıcanları alaca soyuyorum ve yumurta fırçasıyla yağlayıp fırına veriyorum
sonra az yağlı kıymayla iç harcını hazırlıyorum bildiğimiz iç ayrıca yağ koymuyorum
sonra 20 dk kadar fırında tuttuğum ve iyice yumuşamış patlıcanlara dolduruyorum
üzerlerine domates biber dizim azda sıcak su ekleyip tekrar fırna sürüyorum çok pratik oluyo kızlar ve ocağınız batmıyo mağlum patlıcan kızartmak zordur
tabi pişme süresi fırına göre değişir ......afiyet olsuuuuuun

geldimm geldimmmmmm

kızlar bu akşam bende patlıcan var tarif vereyim bende patlıcanları alaca soyup haşlıyorummm sonra soğmaya bırakıyorummm sogan kıyma biber domates kavurup içine kouyorum sonra fırınlıyorum salçalı suyla süperrr oluyorrrrrrrrrr.

yaaaaaaaaa bende ballandıra ballandıra tarif veriyorum kime yazıyosam herkesde biliyomuş ve benden önce yazmışlarr bileeee

Akşama yemegım var ama bu sekil pişirmeyi de en kısa zaman da denıyecegım, ellerinize saglık emınım cok guzel oluyolardır

arada boyle saglıklı yemek tarıflerı versek sorun olur mu acabaaa :26:
cunku ben cok zorluk cekıyorum ne yıyecegım konusunda:44: öğlenleri ofiste ne yiyecegım, aksamları evde ne yıyecegım derdi hiç bitmiyo valla

Son düzenleme:

ben haşlamalardan nefret ederdim taki knorrun sarımsak sosu mu tozu mu ne var kutuda çeşni gibi bi ürün.. onu keşfedince olay değişti.. sarımsak çok tansiyonumu düşürüyo benim bu etki etmiyo. toz sarımsakla sarımsaklı yoğurt yapıyorum sebzeleri ya haşlıyorum soslayıp yiyorum. mesela haşlamadan kerevizi rendele sarımsaklı sosla karıştır süper oluyor. patatez haşlamasıyla da gzel oluyor. ya da fırında torbaya aklına ne geliyosa sebzelerle yağsız tuzsuz bi iki derisiz tavuk budu koyuyorum az salçalı sosla pişiriyorum. mesela cacık yapıyorum bol dere otu taze nane maydanoz da ekliyorum içine ohh gitsin ödemler.. nacizane önerririm şekerim:103:

ben de sarımsagı cok severım, özellikle de yedıklerıne dıkkat edıyorsan sarımsak ve diğer baharatlar yemeklerın bı numaralı tadı oluyolar; öneri için cok tesekkurler

bir de topik içinde 10-15 hatta 20 kilo verebilmiş arkadslar var, ellerinde varsa bu kdr kılonun ınsanda yarattıgı degısıklıgı gorebılmemız ve motıve olabılmemız acısından önce ve sonra fotolarını yuklemelerı mumkun mudur acabaa:92: kendılerını afişe etmek ıstemeyenler yuzlerını gızleyebılırler, gercekten cok merak edıyorumm :92:

bende şimcik yapcammm nası yemesem diye düşünüorummmm girme kanıma yaaaa

uzun süredir yemiyordum gözüm döndü birden

canım bnm 88 ile 72 kilomki resimlerim var daha önce burda yayınlamıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…