70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk resimde 88im ikincisinde 72..şuan 64lerdeyim..

Eklentiler

• $SDC10397.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $Fotoğraf-0066.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
şakası bile hoş deqil anca beraber kanca beraber

Kızlar akşam oldu ..
bir gün daha bitti
Kızlar ilk hedefiniz yağlarınızdır ileri....
Yemeğim hazır...
Adamım da az sonra gelir..
ben hazırım yanee

maşallah canım güzelkılo vermıssın benım ablamda su an 90 üzeri topıgınde ve kısasürede o da 13-14 kılo verdı ve devam edıyor o da bu topıge gelecek ınsallah

akşam şerifleriniz hayırlı olsun kızlar :92: :92: burada hava karardı sizden ne haber?

bugün bulgur pilavına dayanamayıp birazcık ama 2 kaşık kadar fazla yedim akşam ıhlamur içmeyi planlıyorum sadece bir nevi ceza kendime

ben tencerenin hepsini yedim canım çok isyemişti..burda hava daha kararmadı cnm..

sararken enerji harcarız kol kaslarımız çalışır :92::92:

yarım kilo ladım valla..dayanamayıp sarasım geliyor sabredip hafta sonuna sarmam lazımm

selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,

Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...

Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......

Ayy inanmıyorumm hayırlı olsunnnnn yaşasın bebiş geliyorrr.Ya ben bu bebişleri çok seviyorumm yaaa.Rabbimin izniyle sağlıklı sıhhatli olsun inş.

ayyyyyyy bak canım çekti ne güzel olur ekşili ekşili pek severim kendilerini ama sarmaya üşeniyom ben yaaaaa onca saat sarıcam diye uğraş sonra 10 dk yee

kıss ne var ondaa ay şimdi bile sararım

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: teyze oluyooommmmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
muazzez bizdemi yapsak kuuuuuuuuu

CANIM RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAQINA ALAMAYI NASİP ETSİN ÇOKK TEBRİKLER CANIM BENİMMM

Son düzenleme:

:119::119::119:
ay ne güzel bir haber bu yaaaa
Tebrik ederim tatlım...Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun İNŞALLAH !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…