- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
uzun süredir yemiyordum gözüm döndü birden
canım bnm 88 ile 72 kilomki resimlerim var daha önce burda yayınlamıştım..
resim küçükken belli olmuyor büyütüp koydum ne kadar kiloluymuşum..
şakası bile hoş deqilanca beraber kanca beraber
herkese selamlar ben uzun zamandır takılamamıştım bugüne kısmetmiş ben üst gruplardaydım 90 üzerilerde şimdi aranızdayım 1 senedir düzenli beslenmeye çalışıyorum çok şükür 92 den başlamıştım bu yolculuğa şimdi 72 kilodayım benim için çok büyük bir mutluluk hayatımda kendim için yaptığım en güzel ve yegane şey herkese tavsiye ederim kilolu olmak size lazım olmayan bir yükü taşımak gibi zahmetli eziyetli ve zor atalım fazlalıkları ben 60 a gözümü diktim bakalım hayırlısı
kızlar taze yaprak çıkmış alıp sarsakmıama yemesek
akşam şerifleriniz hayırlı olsun kızlar :92: :92: burada hava karardı sizden ne haber?
bugün bulgur pilavına dayanamayıp birazcık ama 2 kaşık kadar fazla yedim akşam ıhlamur içmeyi planlıyorum sadecebir nevi ceza kendime
sararken enerji harcarız kol kaslarımız çalışır :92::92:
kızlar taze yaprak çıkmış alıp sarsakmıama yemesek
Yaaaa benimde canim cok cekti agzim sulandi, annemi istiyorum.....ayyyyyyy bak canım çekti ne güzel olur ekşili ekşili pek severim kendilerini ama sarmaya üşeniyom ben yaaaaa onca saat sarıcam diye uğraş sonra 10 dk yee
Ayy inanmıyorummselam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...
Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......
ayyyyyyy bak canım çekti ne güzel olur ekşili ekşili pek severim kendilerini ama sarmaya üşeniyom ben yaaaaa onca saat sarıcam diye uğraş sonra 10 dk yee
selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...
Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......
selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?