Yaaaa benimde canim cok cekti agzim sulandi, annemi istiyorum.....
selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...
Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......
kıss ne var ondaa ay şimdi bile sararım
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: teyze oluyooommmmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
muazzez bizdemi yapsak kuuuuuuuuu
CANIM RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAQINA ALAMAYI NASİP ETSİN ÇOKK TEBRİKELR CANIM BENİMMM
Ayy inanmıyorummhayırlı olsunnnnn yaşasın bebiş geliyorrr.Ya ben bu bebişleri çok seviyorumm yaaa.Rabbimin izniyle sağlıklı sıhhatli olsun inş.
kıss ne var ondaa ay şimdi bile sararım
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: teyze oluyooommmmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
muazzez bizdemi yapsak kuuuuuuuuu
CANIM RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAQINA ALAMAYI NASİP ETSİN ÇOKK TEBRİKLER CANIM BENİMMM
Canlarim tesekkur ederim, sevincime ortak oldugunuz icin......
:119::119::119:
ay ne güzel bir haber bu yaaaa
Tebrik ederim tatlım...Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun İNŞALLAH !
cnm tebrik ederimm allahım hayırsıyla sağlıgıyla kucağına almayı nasip etsinnn
Saol canim.....
ne demek canım ..ben de sarımsagı cok severım, özellikle de yedıklerıne dıkkat edıyorsan sarımsak ve diğer baharatlar yemeklerın bı numaralı tadı oluyolar; öneri için cok tesekkurler
selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...
Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......
Valla dogruyu soylemek gerekirse cok canim cekti yaaa eksili eksili olsa bir tencere yerim simdi....ayy sen hamilesin şimdii canında çekti tühh keşke yazmasaydımm :84::84::84:
canım gecen aklıma gelmıstı amasoylemedım moralın bozuk gıbıydı depresyondyım canım hıcbsey yapmak ıstemıyo fılan deyınce bahardan demıstım bende cok sevımdım topıgımız baya bereketlı cıktı 2ncı bebegımız masallah dıyet topıgınden cıkacak yakındainşallah rahat bır hamılelık gecırıp kolay bır dogumla saglıklı bebegıne kavusursun canım tebrık ederım
ayy sen hamilesin şimdii canında çekti tühh keşke yazmasaydımm :84::84::84:
bu tarz diyetlere sakın girme sonu hep hüsran oluyo canım..metabolizmanı yavaşlatır vücudundaki denggeleri berbat edersin.Arkadaşlar herkese selam,
ben 75 kiloyum ve hedefim 67 olmak. Çok bir sey istemiyorum değil mi aslında ?
Bugün itibariyle elma diyetine başlıyorum. Bu kiloları vermeden pes etmiycem, ölmem herhalde. 6. günün sonunda haber veririm gene.
hadi hayırlısı
arcakkk canım ben depresyondayım hiçbişey yaapsım yok keyfim yok bendemi hamielyim nolur olayım
bende oldum olacam ama b,lmiyorumm,geçen aynegatif tüpbebk oldu belki ilaçların etkiis olur diye ümit ediyroum8KAFAMDAN ATMALIYIM BU ÜMİT BİLE AKLIMA GELMEMELİ AMA OLMUYORRRR ELİMDE DEĞİLbide sebepte bulunamdı yaa,kalırsam hemen iğnelere başlarım kanımda pıhtılaşma varmış,yazarken bile heyecan basıyooo valla olsa nehale geliriz eşimle düşüklerimde var çok önceden BUAKşam sporda b,el mekkik çekmedim hamileysem diyee artık kafayı yedim herelde niğdeciimmm
sanada hayırlı olsun bende bekarken 3 derdim hala diyorum nasip yaş30olsada:26:allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
..dikkatimi çekti 90 kgdan mı indin 64 lere..hakkaten tebrik ederim kardeşim
Valla dogruyu soylemek gerekirse cok canim cekti yaaa eksili eksili olsa bir tencere yerim simdi....
bitanecim nasıl sevindim bilemezsin...aslında ogün sohbette içimden acabamı diye geçirmiştim ama söylememiştin...nasıl mutlu oldum bilemezsin...bugün aldığım ikinci güzel haber çünkü kardeşimde doktora gitmiş bebişin senin deyiminle fasülyenin fotosunu göndermiş oda 6 hafta 2 günlükmüş
hadi hayırlı olsun allah bir nefeste sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım,şu an içime oğlun olucak gibi geldi bakalım:26::26:
Kızlar menüler yazılmaz oldu kopya çekemiyorum kimsedeeen
menümü vereyim kızlar
sabah
yarım ayvalık tostu(ev yapımı kendüm yaptuuummm bol sebzeli)
3 bardak çay
ara
3 kuru kayısı,form çay
öğle
1 pors.domates soslu makarna haşlama,1 bardak ayran
ara
iş çok yoğundu,3 sunta
akşam
müsli-süt-3 taze altın çilek
SPOR
35 dk. 7.0 da yürüyüş,20 dk.kemer,25 dk. ayakta eliptik bisiklet,pilates topunda 125 tane mekik
gün boyu 3 lt. su,yeşil çay ve form çayı
böyle güzel mutlu haberler duyunca bebe yapasım geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?