70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm tebrik ederimm allahım hayırsıyla sağlıgıyla kucağına almayı nasip etsinnn

yok anam hele sen hiç alma bende daha sonraları belki yaparızzzzzz

Ayy inanmıyorumm hayırlı olsunnnnn yaşasın bebiş geliyorrr.Ya ben bu bebişleri çok seviyorumm yaaa.Rabbimin izniyle sağlıklı sıhhatli olsun inş.

:119::119::119:
ay ne güzel bir haber bu yaaaa
Tebrik ederim tatlım...Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun İNŞALLAH !
Canlarim tesekkur ederim, sevincime ortak oldugunuz icin......

ben de sarımsagı cok severım, özellikle de yedıklerıne dıkkat edıyorsan sarımsak ve diğer baharatlar yemeklerın bı numaralı tadı oluyolar; öneri için cok tesekkurler
ne demek canım ..
umarım işine yarar benim çok yaradı..

tebikler!!!
Allah kucağınızda göstersin tamamına erdirsin inşallah!!!!!!!!!

canım gecen aklıma gelmıstı amasoylemedım moralın bozuk gıbıydı depresyondyım canım hıcbsey yapmak ıstemıyo fılan deyınce bahardan demıstım bende cok sevımdım topıgımız baya bereketlı cıktı 2ncı bebegımız masallah dıyet topıgınden cıkacak yakındainşallah rahat bır hamılelık gecırıp kolay bır dogumla saglıklı bebegıne kavusursun canımtebrık ederım

canım şimdiden hayırlı olsun :118:sağlıklı sihhatli topacık bi bebişin olsun inşAllah

arcakkk canım ben depresyondayım hiçbişey yaapsım yok keyfim yok bendemi hamielyim nolur olayım
bende oldum olacam ama b,lmiyorumm,geçen aynegatif tüpbebk oldu belki ilaçların etkiis olur diye ümit ediyroum8KAFAMDAN ATMALIYIM BU ÜMİT BİLE AKLIMA GELMEMELİ AMA OLMUYORRRR ELİMDE DEĞİL bide sebepte bulunamdı yaa,kalırsam hemen iğnelere başlarım kanımda pıhtılaşma varmış,yazarken bile heyecan basıyooo valla olsa nehale geliriz eşimledüşüklerimde var çok öncedenBUAKşam sporda b,el mekkik çekmedim hamileysem diyee artık kafayı yedim hereldeniğdeciimmm
sanada hayırlı olsun bende bekarken 3 derdim hala diyorum nasip yaş30olsada:26:allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla

herkeşlere hayırlı akşamlaaaarrr

bugün ki menümü yazayım

kalkınca
2 bardak su

kahvaltı
1 simit
peynir zeytin 2 tane ufak domates
açık şekersiz çay

arada
limonlu form çayı

öğlen
hellimli salata
1 bardak ayran

arada
4 çilek

akşam
2 yk yeşil fasulye
fırında patates köfte çok çok az yedim
sebzeli şehriye pilavı
kayınvalidede yemekteydik ancak bu kadarla kurtarabildim valla

yatmadan
limonlu form çayı
1 activa

birazdan da 50 mekik ve bacak hareketleri yaparım

bu tarz diyetlere sakın girme sonu hep hüsran oluyo canım..metabolizmanı yavaşlatır vücudundaki denggeleri berbat edersin.

canım ilk bebeqinmi olacak Allahın ziniyle..

..dikkatimi çekti 90 kgdan mı indin 64 lere..hakkaten tebrik ederim kardeşim

evet cnm..teşekkür ederim..

Valla dogruyu soylemek gerekirse cok canim cekti yaaa eksili eksili olsa bir tencere yerim simdi....

bitanecim nasıl sevindim bilemezsin...aslında ogün sohbette içimden acabamı diye geçirmiştim ama söylememiştin...nasıl mutlu oldum bilemezsin...bugün aldığım ikinci güzel haber çünkü kardeşimde doktora gitmiş bebişin senin deyiminle fasülyenin fotosunu göndermiş oda 6 hafta 2 günlükmüş
hadi hayırlı olsun allah bir nefeste sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım,şu an içime oğlun olucak gibi geldi bakalım:26::26:

böyle güzel mutlu haberler duyunca bebe yapasım geliyo

menümü vereyim kızlar
sabah
yarım ayvalık tostu(ev yapımı kendüm yaptuuummm bol sebzeli)
3 bardak çay
ara
3 kuru kayısı,form çay
öğle
1 pors.domates soslu makarna haşlama,1 bardak ayran
ara
iş çok yoğundu,3 sunta
akşam
müsli-süt-3 taze altın çilek
SPOR
35 dk. 7.0 da yürüyüş,20 dk.kemer,25 dk. ayakta eliptik bisiklet,pilates topunda 125 tane mekik
gün boyu 3 lt. su,yeşil çay ve form çayı

beğendiiimmm :81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…