70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi hoşgeldin diyen yokmu..böle tek başımıza nasıl motive olacaz ki

dur kız bebiş haberleri afallattı beni...tabikide hoşgeldin canımcım...biz seni güzel motive ederiz,hergün gir akşam gün boyu menünü yaz örnektekiler gibi,ben demin yazdım mesela...kaçamakta olsa dürüstçe nekadar ne olduğunu yazki nerde yanlış,eksik veye abartı yaptığını eleştirip yönlendirebilelim oldumu kuşum...hoş geldin

02,05,2011 Menu

Sabah:

1 fincan şekersiz kahve - 1 saat yürüyüş - 1 kase nesle nesfit ( yoğurt ile)

ara: yok (çünkü dışardaydım)

Öğlen:

1 kase yoğurt çorbası , 1 dlm kep. ekmek,

ara:1 yeşil elma

akşam:koca bir kase yeşil salata

YAAA KIZLAR BIKTIM AYNI YEMEKLERDEN, BASİT VE HAFİF TARİFLER VARSA BİLDİĞİNİZ YAZIN ARADA BİR YAA NOLUUR :84::84::84::84::84:
Mesela yarın öğlen ne yiyeyim ben akşama çorba düşünüyoooom :86:

ne demek canım ..
umarım işine yarar benim çok yaradı..

tebikler!!!
Allah kucağınızda göstersin tamamına erdirsin inşallah!!!!!!!!!

canım şimdiden hayırlı olsun :118:sağlıklı sihhatli topacık bi bebişin olsun inşAllah

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim, allah razi olsun...

canım geçmiş olsun tatlımmm.yorma sesini sakınn..
en iyi taktik ben de günden felan kalanları apartmana ya da gelenlere dağıtırım.. yoksa biliyorum ki gel git hepsini indircem mideme..
ayy b en de buzluğa atarım ya da komşuya ya da anneme gönderirim.gözümden ırak olsun daaa..
benimki de geçen diyoki cennete gidersek Rabbime dicem ki dedi.ben de saf saf dinliyorum : Rabbim dicem sesini al bunun dicemmmçok dırdır ettim heraldeeeee
ayyy bi daha dışarıdan zor yerim heralde açık büfeeeee ıyyy.zaten et ve türevlerini her yerde hatta çoğu yerde yemem bi de kızartmalarıııı iğğğrennnççççç
resim küçükken belli olmuyor büyütüp koydum ne kadar kiloluymuşum..
kızzzz maşallah kaptanım yaaaaaa.son resmini de koysana merak ettim.72 den 64 eeee maşallahhhh
canııııımmmm çok sevindim fıstığımm hayırlı olsunnnbu 3. bebekimizzzzz maşallahhhh

canım hayırlısıyla senin de bi minikin olur inşşş.ama bööle çok düşünme sakın.psikoloji çok önemli tatlımmm.düşünmemeye çalışşş.

yap kız çok güzel bir duygu...gençsin güzelsin taptaze dipdiri vücudun varkim tutar seni demüüüü guuuu

valla böyle bi ara coşuyorum yapcam diye
sonra da iş güç hayatı beni durduruyo
eşimde bende özel sektörde çalışıyoruz
eşim bu ara iş değişikliği yapacak
bende kurumsal bi firmaya girmeye çalışıyorum
bakalım planladığımız gibi olursa seneye bu zamanlarda bi tana kanrımda olur

Canim benim cok tesekkur ederim, hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah, gonlumdeki kiz ama karnimdaki ne bilmiyorum, rabbim sagliklik sihhatli, omurlu etsin en onemlisi bu....

üfff bi geldim doldurdum tüm sayfayı.eşimden zor aldım pc yi.bi de bebiş rahatsız hep kucağımdaydı.şimdi ilaçlarla birlikte ayakta oynuyoo
:menüm:

sabah:
1 bardak meyve suyu
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık domates
çok az bal

Ara:
200 ml süt

öğle:
gözleme
2 kupa çay

ara:
1 elma

akşam:

çokkk az nohut
bol salata

1.5 litre su şimdilik.

tatlım bende salata çeşiti fazla
en çok közlenmiş patlıcan seviyorum sarımsaklı yoğurtla yediğimde hem tok tutuyo hemde hafif
ama o gün dışarı çıkacaksan yeme sakın

bide aynı şekilde köz patlıcanı domates biber gibi maydanoz onları salata gibi yapıp yiyebilirsin

mantıklı olanda o zaten güzelim,hayırlısı olur inşallah

ne gözlemesi kız bu
bu arada yerim o bibişi beeeen öperim ısırırım

menü güzel biraz gözleme ama onunda açıklamasını yapmışsın zaten kör olunca insan görmüyor naparsın
iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum

bende çıkıyorum kızlar benimki suratını astı

ikinizede iyi geceler tatlılar byyyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…