bi hoşgeldin diyen yokmu..böle tek başımıza nasıl motive olacaz ki
ne demek canım ..
umarım işine yarar benim çok yaradı..
tebikler!!!
Allah kucağınızda göstersin tamamına erdirsin inşallah!!!!!!!!!
canım gecen aklıma gelmıstı amasoylemedım moralın bozuk gıbıydı depresyondyım canım hıcbsey yapmak ıstemıyo fılan deyınce bahardan demıstım bende cok sevımdım topıgımız baya bereketlı cıktı 2ncı bebegımız masallah dıyet topıgınden cıkacak yakındainşallah rahat bır hamılelık gecırıp kolay bır dogumla saglıklı bebegıne kavusursun canım tebrık ederım
canım şimdiden hayırlı olsun :118:sağlıklı sihhatli topacık bi bebişin olsun inşAllah
arcakkk canım ben depresyondayım hiçbişey yaapsım yok keyfim yok bendemi hamielyim nolur olayım
bende oldum olacam ama b,lmiyorumm,geçen aynegatif tüpbebk oldu belki ilaçların etkiis olur diye ümit ediyroum8KAFAMDAN ATMALIYIM BU ÜMİT BİLE AKLIMA GELMEMELİ AMA OLMUYORRRR ELİMDE DEĞİLbide sebepte bulunamdı yaa,kalırsam hemen iğnelere başlarım kanımda pıhtılaşma varmış,yazarken bile heyecan basıyooo valla olsa nehale geliriz eşimle düşüklerimde var çok önceden BUAKşam sporda b,el mekkik çekmedim hamileysem diyee artık kafayı yedim herelde niğdeciimmm
sanada hayırlı olsun bende bekarken 3 derdim hala diyorum nasip yaş30olsada:26:allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
canım geçmiş olsun tatlımmm.yorma sesini sakınn..gece 12 olmadan yazıyım barı.
hastayım sesim kısık,sabah 9.30 dan berı dışarlardayım.
bi selam verıyım didim....
sesım açılsın dıye
ballı sirkeli ılık su içtim
5 lımonu ve 2 portakalı sıkıp suyunu içtim
karabıber ve bal yedim...
sanırım yarın rapor almak zorunda kalıcam eşim bile sesimi duymakta zorlanıyooooooooooo....
ayy b en de buzluğa atarım ya da komşuya ya da anneme gönderirim.gözümden ırak olsun daaa..en iyi taktikben de günden felan kalanları apartmana ya da gelenlere dağıtırım.. yoksa biliyorum ki gel git hepsini indircem mideme..
benimki de geçen diyoki cennete gidersek Rabbime dicem ki dedi.ben de saf saf dinliyorum : Rabbim dicem sesini al bunun dicemmmsaol canım
saol kaptanım
sana da geçmiş olsun
doktordan geldim bı haftalık rapor verdi.
sesim çıkmıyo tam eşimin aradığı kadın aldum konuşmayan
şimdi beni daha da çok svecek konuşmuyorum dıyeee
ayyy bi daha dışarıdan zor yerim heralde açık büfeeeee ıyyy.zaten et ve türevlerini her yerde hatta çoğu yerde yemem bi de kızartmalarıııı iğğğrennnçççççcanım bende 4 haftadır yapıyorum önceki ve sonraki ölçülerim şöyle
gögüs 95 şimdi 93
bel 81 şimdi 79
kalça 100 şimdi 98..
hepsinden 2şer santim incelmişim ve haftanın 2 günü yaapbiliyorum demekki hergün yapsam ayda 4-5 santim incelicem bu arada çıtır oluyosun hadi bakalımmm
tatlım benimm biz burda kardeş gibiyiz hem güler hem aqlarız kimse kimseden üstün deqil hepimiz aynı çizgideyiz ve hakiki anlamda bir aile gibi olduk burda mutluyuz sıcacık bir topiqimiz var hergün bize katılırsan bu sıcaklıqı sende hissedersin cnm iyiki gelmişim iyiki burdayım diyeceksin okadar baqımlı oldukki kilolarımız 70-79un dışına çıktıqı halde kopamadık burdan 30 kiloyada düşsek burdan çıkış yok
gel arzumm ben sana açık büfe hazırlarım hemide beleşş diyet zeytin diyet peynir diyet domates diyet salatalık diyet ekmek diyet recel diyet vs.. yok yok.. gel buyurrbu arada şaka bi yana arzucum ben geçen yıl açık büfe kahvaltı veren bir restorantda çalışmıştım fritözdeki yaq simsiyah olduqu halde deqiştirmemize izin vermiyorlar millet kanser olacak diye içim el vermedi kaşla göz arasında ben deqiştirmiştim ayrıca pırasa kavurması yapılıp borcamda servise sunulurdu 2-3 gün büfede kalır bitmezdi 3 günün sonunda 3-5 tane yumurta kırıp tekrar kavururduk ve büfeye giderdi orda çalıştıqım zamanlarda yemeden içmeden kesilmiştim iqrençti ama büfeyi gezsen aqzının suyu akar herkes yemeqin görünüşüne bakıyor nasıl yapılıyor bilmiyorlar gidecekseniz gerçekten kaliteli ve her zaman kalabalık olan restorantlara gidin yapılan yemek kalabalık yerlerde hemen tükenir ve hergün tazesi yapılır ki bnm çalıştıqım yerde istanbulda 6 şubesi olan bir yer çok dikkatli olun cnm...
özledim canım yaa hiç konuşamaz olduk
müqecim platesten sonra öqlen yemeqimi hazırladım ve yedim ancak gelebildim ama çıkıcam dışarı yürüyüş yapıcam aletlerde çalışıcam pazar yapıp gelicem saat kaç olur bilmiyorum cnm..
biz böyel tek yönlü beslenmelere karşıyız cnaım bence sende katıl aramıza saqlıklı beslenerek ver kilolarını ne dersin
kızzzz maşallah kaptanım yaaaaaa.son resmini de koysana merak ettim.72 den 64 eeee maşallahhhhresim küçükken belli olmuyor büyütüp koydum ne kadar kiloluymuşum..
selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...
Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......
arcakkk canım ben depresyondayım hiçbişey yaapsım yok keyfim yok bendemi hamielyim nolur olayım
bende oldum olacam ama b,lmiyorumm,geçen aynegatif tüpbebk oldu belki ilaçların etkiis olur diye ümit ediyroum8KAFAMDAN ATMALIYIM BU ÜMİT BİLE AKLIMA GELMEMELİ AMA OLMUYORRRR ELİMDE DEĞİLbide sebepte bulunamdı yaa,kalırsam hemen iğnelere başlarım kanımda pıhtılaşma varmış,yazarken bile heyecan basıyooo valla olsa nehale geliriz eşimle düşüklerimde var çok önceden BUAKşam sporda b,el mekkik çekmedim hamileysem diyee artık kafayı yedim herelde niğdeciimmm
sanada hayırlı olsun bende bekarken 3 derdim hala diyorum nasip yaş30olsada:26:allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
yap kız çok güzel bir duygu...gençsin güzelsin taptaze dipdiri vücudun varkim tutar seni demüüüü guuuu
Canim benim cok tesekkur ederim, hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah, gonlumdeki kiz ama karnimdaki ne bilmiyorum, rabbim sagliklik sihhatli, omurlu etsin en onemlisi bu....
bitanecim nasıl sevindim bilemezsin...aslında ogün sohbette içimden acabamı diye geçirmiştim ama söylememiştin...nasıl mutlu oldum bilemezsin...bugün aldığım ikinci güzel haber çünkü kardeşimde doktora gitmiş bebişin senin deyiminle fasülyenin fotosunu göndermiş oda 6 hafta 2 günlükmüş
hadi hayırlı olsun allah bir nefeste sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım,şu an içime oğlun olucak gibi geldi bakalım:26::26:
02,05,2011 Menu
Sabah:
1 fincan şekersiz kahve - 1 saat yürüyüş - 1 kase nesle nesfit ( yoğurt ile)
ara: yok (çünkü dışardaydım)
Öğlen:
1 kase yoğurt çorbası , 1 dlm kep. ekmek,
ara:1 yeşil elma
akşam:koca bir kase yeşil salata
YAAA KIZLAR BIKTIM AYNI YEMEKLERDEN, BASİT VE HAFİF TARİFLER VARSA BİLDİĞİNİZ YAZIN ARADA BİR YAA NOLUUR :84::84::84::84::84:
Mesela yarın öğlen ne yiyeyim ben akşama çorba düşünüyoooom :86:
valla böyle bi ara coşuyorum yapcam diye
sonra da iş güç hayatı beni durduruyo
eşimde bende özel sektörde çalışıyoruz
eşim bu ara iş değişikliği yapacak
bende kurumsal bi firmaya girmeye çalışıyorum
bakalım planladığımız gibi olursa seneye bu zamanlarda bi tana kanrımda olur
üfff bi geldim doldurdum tüm sayfayı.eşimden zor aldım pc yi.bi de bebiş rahatsız hep kucağımdaydı.şimdi ilaçlarla birlikte ayakta oynuyoo
:menüm:
sabah:
1 bardak meyve suyu
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık domates
çok az bal
Ara:
200 ml süt
öğle:
gözleme
2 kupa çay
ara:
1 elma
akşam:
çokkk az nohut
bol salata
1.5 litre su şimdilik.
iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum
bende çıkıyorum kızlar benimki suratını astı
ne gözlemesi kız bu
bu arada yerim o bibişi beeeen öperim ısırırım
menü güzel biraz gözleme ama onunda açıklamasını yapmışsın zaten kör olunca insan görmüyor naparsınüfff bi geldim doldurdum tüm sayfayı.eşimden zor aldım pc yi.bi de bebiş rahatsız hep kucağımdaydı.şimdi ilaçlarla birlikte ayakta oynuyoo
:menüm:
sabah:
1 bardak meyve suyu
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık domates
çok az bal
Ara:
200 ml süt
öğle:
gözleme
2 kupa çay
ara:
1 elma
akşam:
çokkk az nohut
bol salata
1.5 litre su şimdilik.
iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum
bende çıkıyorum kızlar benimki suratını astı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?