70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ney, kaçırmışsın,gayet iyi bolsuyud aunutma

kizlar caninizi siktiysam kusura bakmayin ben cikacam oglusum yatmisken biraz mutfakla ilgilenecem...
can sıkmak olurmu hiç sen özel bir annesin bunu unutma ama aynı zamanda eşsinde zaman ve sabır her şey yoluna girer inşallah
bi farkım olmalı değilmi
senin çok farkın var zati bebişim
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun tatlım
evde cabral draje yada muscoril kapsül bide dolgit krem varsa birini iç ve kremi sür,yoksada en kısa zamanda al evde bulunsun ...bu tür tutulma ezik ve burkulmalara birebir ikili kombinasyondur canım
insanın evinde bi hemşire olması ne kaa güzel bi şey:94:

saate bak kaç olmuş yaa
okuyup iki satır yazalım dedik ama yarın evdeyim pc benim yaşasın
kızlaaar
alaca
aysun laflıcakmısınz yatcanızmı ona göre oturim

canim benim tebrik ederim gozunuz aydin gercekten gecenlerde yazdiklarini okuyunca benim aklima bu kiz hamile olmasin diye gelmisti ama oyle arada kaynadi giti soyleyememistim...

sabah ilk okuduğum mesajın bu kadar güzel olmasına çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağınıza aalmayı ve bir avazda doğurmayı nasip etsin

günaydın kızlar hadi gelin ıhlamur içelim

günaydıııııııııııııın 70 79 topiği çıtırları
bugün size de uğramak geldi içimden kalıcı olduğum günler de gelecek inşallah

günaydın arkadaşlar hayırlı ve güzel birgün geçirmek dileqiyle dün yediqim bir tencere bulgur pilavından sonra basküldeki rakamı görünce böyle oldum tam 1.400qr artıdayım kızlarr :84::84:

sabah ilk okuduğum mesajın bu kadar güzel olmasına çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağınıza aalmayı ve bir avazda doğurmayı nasip etsin

günaydın kızlar hadi gelin ıhlamur içelim

günaydın canım ben çayımı içtim sana afiyet olsun

günaydıııııııııııııın 70 79 topiği çıtırları
bugün size de uğramak geldi içimden kalıcı olduğum günler de gelecek inşallah

günaydın cnm.. asumancım hep okuyup çıkıyorsun üzülüyorum her zmana katıl sohbetimize..ayrıca aramıza katılmak için 70lere inmen gerekmiyor..ne zaman listede olmak istersen başımızın üstünde yerin var tatlım

Son düzenleme:

biliyorum canım teşekkürler sizin listelerinize veyorumlarınıza bakıyorum fikir veriyor bana senin topiğini sahiplenişin süper zaten hele biraz daha vereyim sana da yapacam bildirimimi

02.05.2011 pazartesii menüüümmm

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 tane light üçgen peynir

Ara
3 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm

Öğle
1 porsiyon hazır kremalı tavuk çorbası ( çabuk çorba ) 78 kalori
1 porsiyon light yogurt

Ara
2 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm

Akşam
3 tane ızgara nugget
3 yemek kaşığı haşlanmış kepekli makarna
2 tane acı tursu biber

Ara
1 bardak acılı Şalgam

yoruuum isteriiiz, yoruuum isteriiiz

kızlar yılın içeceğini buldum, şalgam
kendileri 0 şeker, 0 yag ve 0 kolestrol oranına sahip.. bir bardağı ise 3 kalori :)
bence acılı olanını için metabolizmanız için ii olur :)

ben dün akşam yatmadan içtim cnm kola istemişti buzdolabına yöneldim, şalgamımı aldım ve kacamak yapmadıııımmm yatmadan önce biraz midemi yakar gibi oldu amma velakin gün içerisinde miss gibi olur benden sölemesi

cnm kaptanım, sen değilmisin bize ödem o ödem diyen

bak ne dicem sana, ödem o ödemmmmm

sen varya bgn artı1400 dersin, cuma sabahı gelirsin buraya eksi1000lerde

ayrıca resimlerini gördüm bayıldımmmmmmm son halini de isterizzzz

günaaydııın
çok güzel bi gün
akşama kadar evdeyim pc bende kimsecikler yok
amaaaaaa bi sürü işim var bi sizleyim bi işleyim

Ne güzel ya evde olcam ve tüm gün pc ile mümkün değil :) evde iki tane yaramaz delikanlı varken pc bana kalmıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…