kızlar bugünkü menüm
sabah: peynirli sandiviç
1fincan çay
ara yapamadım fırsatım olmadı
öğlen : az porsiyon ıspanak
2 kaşık yogurt
5 kaçık makarna
akşam :
2 dilim kepek ekmegi
kabak yemegi yarım porsiyon
kızlar bugün biraz kaçırdım galiba yarın hafif menü yapmam lazım((
can sıkmak olurmu hiç sen özel bir annesinkizlar caninizi siktiysam kusura bakmayin ben cikacam oglusum yatmisken biraz mutfakla ilgilenecem...
senin çok farkın var zati bebişimbi farkım olmalı değilmi
çok geçmiş olsunnasılsınız hanımlar bugün çoğumuz gezmede sanırım yada temizlikle meşkul bende yapıcaktım güyaa yolluğu bi silkeledim sırtım bir tutuldu kımıldayamıyorum bugün zehir olduu yaaa nasıl geçicek
diyetime devam ediyorum sanırım pek kaçamak yapmadım bugün iyiyim yani
ama birazdan bi 3ü birarada içesim var onunla günü kapayım barii
insanın evinde bi hemşire olması ne kaa güzel bi şey:94:geçmiş olsun tatlım
evde cabral draje yada muscoril kapsül bide dolgit krem varsa birini iç ve kremi sür,yoksada en kısa zamanda al evde bulunsun ...bu tür tutulma ezik ve burkulmalara birebir ikili kombinasyondur canım
VEDUD nasıl yani muhabbet için cahillime ver arkideşim nası oluyokineasagiya yaziyorum
ya canım üzülme her darlığın bir varlığı her gecenin bir gündüzü vardır.benim ilk bebeğim öldü.sonra RABBİM 2 tane birden verdi.eş evlat hepsi boş seni senden daha iyi bilen RABBİNE sığın.VEDUD ismi şerifini çekebilirsin.aradaki muhabbeti artırır.ben duanın gücüne inanıyorum.RABBİM çocuğunada şifa versin
kızz ne saksıda uğraşıyon gel bana istediğin yere ek benim bahçem senin sayılır gel kızbi kase çok olur yavrum 2 kaşık koy ye yada süt iç seviyon sen tarçınlı süt
bakalım haftada 3 gün sulucam çilekler var ufak ufak bu mevsim daha çilek verirmiş bekliyorummm valla bu ara balkona büyük saksılar alıp nane biber maydanoz falan ekmek istiyorum nerden geldiysee bu istek
allah sağlık versin hepsi oluyo ama bahçeli evin işi çooook zor hiç bitmiyovallahi sırf ogünlerin hayaliyle yaşıyorum...sabah kalkıcam bostanımla uğraşıcam sonra terasta kahvaltı yapıcam tabikide kendi sebzelerimle ,sonra biraz sağı solu toparlayıp doğa yürüyüşlerine çıkıcam eve dönüp duş alıp dinlenicem,sonra yazsa evimin bahçesindeki havuzunda yüzücem(egzersiz niyetine usul usul),çıkıp yıkandıktan sonra akşam arkada yeşilliğin içinde barbekü keyfimi yapıcam,torunlarım oğullarım gelinlerim bana gelicekler......
olurmuki acaba,hayaller çok ama ortam yok naparsın guuuuuu
çok geçmiş olsun bütü erkeklerin rüyasıdır heralde sesi çıkmayan bi eşgece 12 olmadan yazıyım barı.
hastayım sesim kısık,sabah 9.30 dan berı dışarlardayım.
bi selam verıyım didim....
sesım açılsın dıye
ballı sirkeli ılık su içtim
5 lımonu ve 2 portakalı sıkıp suyunu içtim
karabıber ve bal yedim...
sanırım yarın rapor almak zorunda kalıcam eşim bile sesimi duymakta zorlanıyooooooooooo....tekrar geçmiş olsun şekerparem
ilk resimde 88im ikincisinde 72..şuan 64lerdeyim..
allllaaaaahselam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...
Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......
yuppiiiiii
teyze oluyorum
hani rakiptik ben bu konuda sana rakip olamam balım oynamıyom ben senle yaaaaaaaaa
hükmen seni yendim
rabbim tamamına erdirsin gönlündeki kız evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
teşekkür edrim ama daha nbişey yokortada:26: neyse önceden tebriğimi aldım...
arcak,niğdelimi tahmin etmişde benide hamile tahminet diye takıldım,rabbim biliyor şuan varmı yok adetim geciksin yarında olmasam bakalım inş.vardır ,rabbim sanda hayırlısıyla versinnn..rabbim hayırlı zamanda sanada ikiz versin inşallah
anaaa altız oldu
selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...
Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......
selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
günaydıııııııııııııın 70 79 topiği çıtırları
bugün size de uğramak geldi içimden kalıcı olduğum günler de gelecek inşallah
günaydın tatlım günün aydın olsun en kısa zamanda bu topik altında seninle sohbet etmek dileğiyle
sabah ilk okuduğum mesajın bu kadar güzel olmasına çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağınıza aalmayı ve bir avazda doğurmayı nasip etsin
günaydın kızlar hadi gelin ıhlamur içelim
günaydıııııııııııııın 70 79 topiği çıtırları
bugün size de uğramak geldi içimden kalıcı olduğum günler de gelecek inşallah
günaydın arkadaşlar hayırlı ve güzel birgün geçirmek dileqiyledün yediqim bir tencere bulgur pilavından sonra basküldeki rakamı görünce böyle oldum tam 1.400qr artıdayım kızlarr :84::84:
günaydın canımben çayımı içtim sana afiyet olsun
günaydın cnm.. asumancım hep okuyup çıkıyorsun üzülüyorumher zmana katıl sohbetimize..ayrıca aramıza katılmak için 70lere inmen gerekmiyor..ne zaman listede olmak istersen başımızın üstünde yerin var tatlım
biliyorum canım teşekkürler sizin listelerinize veyorumlarınıza bakıyorum fikir veriyor bana senin topiğini sahiplenişin süper zaten hele biraz daha vereyim sana da yapacam bildirimimi
günaydın arkadaşlar hayırlı ve güzel birgün geçirmek dileqiyledün yediqim bir tencere bulgur pilavından sonra basküldeki rakamı görünce böyle oldum tam 1.400qr artıdayım kızlarr :84::84:
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?