70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biliyorum canım mersini geldim 3 günlüğüne izmire benziyor biraz pek sevemedim açıkçası bişlmiyorum neden gerçi çok gezme şansımda olmadı ayvalığpı bende seviyorum ama o kadar yakın olmamıza rağmen çok az gidebiliyoruz ben cmrt de çalışıyorum sadece pazar gitmek çok zor oluyor yorucu yani
hassas tartı pek hassasmış canım üzülme die eskik tartıomuş seni :) canım kbence gayet iyisin çok kasmadan verirsin sen kiloları 1.70 e 75 kg sıkma bu kadar canını :):sm_confused:

valla ben 65te ancak 40 bedene girebiliyorum, bünyeden bünyeye değişiyor sanırım bu:)

dünden beri gram oynama yok bende, pazartesiye kadar 1 kilo versem başka bişey istemiyorum ya, suyumu içiyorum sporumu yapıyorum az yiyorum, başarıcam ama azimliyim

Ben de 40-42 beden arası giyiyorum.Boy kurtarıcı oluyo zaten herkes o kadar göstermiyosun,iyisin deyince iyice salıyorum kendimi.Bizim okulda bi bayanla aynı sıralarda doğum yapmıştık.Eylülde o benden kiloluydu,6 ayda öyle bir eridi ki şimdi 1.75 boyla 64 kilo.Biz niye 70lerde sayalım di mi ya??

Sevilcan rüyan hayırlara vesile olsun inşallah.İyi yorumlanırsa iyi çıkar derler
minna sana sadece maşşalah demek istiyorum.süpersin
canım benim nasıl dayanıyorsun ya.bende okudum ama asla cesaret edemem heralde.sadece sıvıyle beslenmek ne bilim bana pek sağlıklı gelmedi.
Evde pastayla başbaşa kaldığımı düşünemiyorum.umarım pasta değil sen galip gelmişsindir
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Umarım en doğru kararı verirsiniz.Ayrıca da çok geçmiş olsun.
Şu saat itibarıyla olan olmuştur ama inşallah günü en az zararla atlatmışsındır canım.
sorma whitehall şurda 1 aya kalmaz paltolar atılır sonra çıkar göbüşler ortaya(

Ayyyy evet ya....

selam millet ben geldim...annemle hastaneye gitmiştik ya,dönüşte ben çarşıya da uğradım işlerim vardı...baya dolanmışım çok yoruldum,yürüyüş yapmaya halim kalmadı ama akşama enerjimi toplayıp 15 dk da olsa yürümek istiyorum
çarşıda dolaşırken çok acıktım...o döner,pasta v.s. kokuları çok cezbedici,hepsine içim gitti,açlıktan midem kazınıyordu kendimi eve zor attım...çok şükür yine şeytana uymadım,kendime tavuklu salata yaptım onu yedim,bi de bizim oralarda yetişen değişik bi ot var annem ondan kavurmuştu 2 yumurtayla...6-7 kaşık kadar ondan +2dilim çavdar ekmeği yedim
bazen çok moralim bozuluyor,iradem kırılır gibi oluyor zor toparlanıyorum...buranın en tombiği benim,inşallah aşıcam bu sıkıntımı...bu kilolar beni çok etkiliyor kızlar,içimden hiç bi şey yapmak gelmiyor...aslında baya güzel kızım ama kendime hiç güvenim kalmadı,kendimi kesinlikle kadın gibi hissetmiyorum...uzun kıvırcık saçlarım var,boyatmak istiyorum aslında ama o da içimden gelmiyor...her gün alelade bi topuz yapıp çıkıyorum
ooofff offf Allahım sabır ver bana,yardım et kurtulayım bu kilocuklardan nolur

ben bugün kahvaltı yaptım.öğlende yine çayla peynir ekmek yedim.akşamda fırında tavuk patates var.bol salata yemeye çalışacağım.

bu arada doğum günü pastam hala dolapta duruyor ve resmen sabrımı sınıyor...o kadar dua ettim ki inşallah bitmiştir diye...ama mahsus koymşlar gibi duruyor orda...yememem lazım,yersem kendimi durduramıyorum...ama nereye kadar gidecek bu iş bilmem
bugün çarşıdan keten tohumu aldım,bi ara yoğurda karıştırıp yiyodum,etkisi olmuştu...
kızlar bence evimizde nefsimizi kışkırtacak şeyler bulundurmayalım,yoksa dayanamıyoruz...pastaları,tatlıları,çikolataları o sucukları falan hiç sokmamalıyız aslında...
ama evde yalnız yaşamıyoruz ya di mi?biz diyetteyiz diye herkes mi diyet yapsın?
gene iş biz e düşüyo...

ebtuna ben artık almıyorum eve cips,kola,çikolata,sucuk falan
eşiminde zaten kiloya ihtiyacı yok hiç
çocuk olsa zor olurdu tabi
ama işin kötüsü karıkoca pastanede çalışıyoruz

ayyy inanamaıyorum else ya...
ben pastanede çalışsam sonum ne olurdu bilmiyorum...
ama çok fazla görünce insan bıka da bilir...öyle oluyor mu peki?
bursada çok beğendiğim,mamülerinin hastası olduğum 2-3 yer var,oralarda çalışsaydım kesinlikle bıkmazdım heralde...

emin ol bıkardın canım
insan bir süre sonra istemiyor
inanmazsın dünya kadar ürün var ben sabahları simit alıp gidiyorum simit satılmıyor diye:)

ya benim gibi bi pizzacıda çalışsaydın canımsırnaşık şey? ama evet insanın gördükçe yiyesi gelmiyor artık, aç olduğumda kendimi oyalıyorum başka şeylerle ki fırını görmeyeyim:)

kızlar ben daha yeni sindiriyorum yediklerimi,acıkmadım bile.ama iyiki itiraf etmişim size ,beni kendime getirdiniz.:mymeka:birazdan arkadaşa gidiyorum,bişey yemiycem söz veriyorum size,haftaya 1 kilo vermenın hayallerini kuracam pastalar börekler masada bana bakarken:içelim:

helal sana loxandracım:))

ay delirtmeyin adami benim kocamin restorani var ya ben ne yapayim pizza kebap balik cips donerin her cesidi etin hamburgerin en degisikleri tabi birde tatli bufesi var en az 5cesit pasta var durum kismina hic girmiyim en zor benim isim bana gel yemek yiyelim diyor o kadar kokular goruntuler icine 3kasik salata 2parca haslanmis tavuk 1lt su icip kalkiyorum en zor benim isim

aman allahım cidden en tehlikelisi seninkiymiş, bahtsız mıyız neyiz, bi silkindik 3 yeme içme yeri çıktı 70ler grubundan:1shok:

ama aşıcaz bunları, ben bu forumla beraber çok motive oluyorum, diyetisyenle çalışıp kilo verirken hafta içi sallıyordum buraya alışalıdan beri sürekli aklım diyette, olacak bu işkaydirigubbakcemile5

valla en zoru senın durummuş nurayycım.bu kadar cazip yiyeceğin her daim hazır olması ve senin kendini frenlemen gercekten büyük başarı.bu irade bende olsa ülkeyi yönetirdim heralde:roflol:

Yuh kızlar ben sizin yerinizde olsam 100 kilo olurdum.Pastane,pizzacı ve restoran ha.Ben evde abur cubur olduğunu bilsem bitirmeden rahat edemeyen cinstenim.Ama artık eve sokmayacam olacak bitecek.Bi de eşime laf anlatabilsem:(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…