70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tombik olan fotoda lohusayım.. 35 günlük falan.. 92 kgım..
diğerinde 78 - 77 kg
motive edici olsun cümlemize

Eklentiler

• $hhhhh.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 53
ahh canım benım ınşallah kısa sürede sağlıklı bi bebiş verir Rabbim sanada seni anlayabılıyorum.Bende cok kafama takan biriyimdir her konuda öyleki ben hap kullanıyodum ılk ay olmadı cok normalde onda bıel aklıma gelmıstı olmuycakmı dıye hemen stres yapmıstım 2 ncı ay hamıle kaldım cok şükür Rabbim aratmadı ama sende takmamaya calıs calısıyormusun hatırlayamadım su anda ama eger calısmıyorsan kursalara falan gıt kafanı dagıtırsın.bende 3 cocuk ıstıyodum ama gözüm yemiyo calısırken cok zor yaa
böyle güzel mutlu haberler duyunca bebe yapasım geliyo
yap kız ne duruyon işi bırak gitsin
bu hafta baya kılolar gidecek senden hmmm
canım bence sen cok düzensiz beslenıyosun ya cok akcırıyosun yada boyel cok az yıyorsun o yuzden krız yasıyorsun dengelı beslen bıraz sebze yemegı köfte tavuk tarzı seylerde ye canımm
günaydıııııııııııııın 70 79 topiği çıtırları
bugün size de uğramak geldi içimden kalıcı olduğum günler de gelecek inşallah
inşallah sen gelecen ben hala burda olcam heralde
amannn her hafta aynı mevzuu kaptanım ben bile şaşırmıyom bu duruma sen niye şaşırıyon leguim haklı cuma görüşürüz gene eksilerde

resim isterizzz:84:

hepinize günaydın fıstıklaarrr

Bilmiyorum ne kadar doğru ama senn menünde bütün öğünlerde karbonhidrat var mesela akşam ekmek yemesende tam porsiyon kabak yemeği yesen

günaydıııııııııııııın 70 79 topiği çıtırları
bugün size de uğramak geldi içimden kalıcı olduğum günler de gelecek inşallah

günaydın arkadaşlar hayırlı ve güzel birgün geçirmek dileqiyle dün yediqim bir tencere bulgur pilavından sonra basküldeki rakamı görünce böyle oldum tam 1.400qr artıdayım kızlarr :84::84:

sen bizi her hafta kandırıyorsun böyle sonra eksilerde geliyorsun
Ama Sena Kaptan sende artılarda çıkarsan böyle naapcaz
günaydın bu arada

Eki Görüntüle 188776

diğerinde 78 - 77 kg

Bravo tatlım sana , hem bizi motive ediyor hemde seni :) ... Kızlar mayıs sonunda herkes foto paylaşsın

canım bence sen cok düzensiz beslenıyosun ya cok akcırıyosun yada boyel cok az yıyorsun o yuzden krız yasıyorsun dengelı beslen bıraz sebze yemegı köfte tavuk tarzı seylerde ye canımm

ya annem evde yok, ilk defa evde yanlız kalıyorum ve ilk defa bu aralar yemek yapmaya başladım...Deniyorum aslında ama ...annemi istiyoooom beeeeeen

GÜNADYIN KIZLAR BENDE BİR KAHVE İÇİP DOOOĞRU YÜRÜYÜŞE

kızlar selam
menümü yazıp kaçıyorum
sabah
yağsız kaşarlı ve sucuklu 1/2 tost
maydonoz

ara
form çayı
2 adet diyet bisküvi

öğle
k-fleks

ara
nescafe

akşam

5 kaşık aspanak yemeği
4 kaşık yoğurt

ara
1 elma

canım şalgamın tuz oranı nasıl? Ödem oluşmasın sonra

maşallah arkadasım spordamı yaptın cok sıkı duruyorsun boyunda uzun sanrıım yıne aynı mevzuya gırcem ama ben 68 lerdeyım boyle gorunmuyom malesef

canım benim abim delta ab rocket diye bi mekik aleti almıştı netten 30 tlye o benim evrim nedenim oldu resmen.. günde 300 mekik çekiyorum onunla. gerçi son 3 aydır bişey yapmadım. iki gündür mekiklerime ve diyetime yine başladım.
haziran sonuna kadar çok daha toparlamayı umuyorum..

benim boyum 174
geçen sene 71 le hamile kalmıştım 30 haziranda da doğum yaptım.
sporsuz toplanmıyor..
ikiz kadar büyüktü göbeğim ve doğumdan sonra göbeğim dizlerimle belimin arasının ortasına kadar sarkıktı mekik çekerek topladım.

heyy maşşalllahhhhhhhhh
walla 77-78 gbi deil 57-58 gibi duruyon

hay ağzın bal yesin

maşallahhhh
çekilin uleyyynnnnn
bi fıstık daha geldiii

Allah arttırsın

Bravo tatlım sana , hem bizi motive ediyor hemde seni :) ... Kızlar mayıs sonunda herkes foto paylaşsın

aynen.. olur.. mayıs sonuna Allah izin verirse büyük hedefler koydum kendime.. İnşallah azmim kırılmaz başarırım..

tatlım akşam ekmeği yemeseydin daha iyiydi
öğlen 5 kaşık makarnada çok olmuş
3 kaşık ideal genelde

Eki Görüntüle 188776

diğerinde 78 - 77 kg

süper kilo vermişsin valla :81::81:

hoşgeldin canım.. senin gibi başarı abidelerini görmek bizide umutlandırıyor.. harikasınn

ilk resimde 88im ikincisinde 72..şuan 64lerdeyim..
kaptan ne diyim ben sana süpersin tek kelime ile.. resmen yarın gitmiş ortaya çıtır bi hanımefemdi çıkmış.. yıllarca ne diye taşıdın ki o fazllalıklarııı

aman da aman... çok güzel bi haber bu.. allah analı babalı büyütsün canım..

dikkat dikkat.. ceren hanım diyete başladığından beri en kaçamaklı menüsünü sunmuş bulunuyor.. tabi menü normal ama cerene göre fazla.. hani bakem akşam nesfit+süt+müsli üçlüsü yok????

Eki Görüntüle 188776

diğerinde 78 - 77 kg
süpersin canımmmm..bak boyun uzun olunca nasıl da avantaj.. sen 70 olsan yeter bence.. vay be kimisinde 60 bile fazla durur kiminde 70 ideal olur... yaşasın uzun boyyy

kızlarrr uyanamıyorummm kalktım eşime kahvaltı hazırladım tost yaptım
hatta bende kendime 2küçük dilim
çavdar ekmektost yedim
3tane çeri domates
3zeytin
1form limonlu çay
2subardağı su
uyandımm ekim çıktı tv zilerken uyumuşum başağrım var
ya akşamki sporl aalkası yok artık alıştım çok yorgunum
elimi kaldırasım yok
ateşimm var(elayak yanması var ebnde bikaçsenedir tamda bulunmadı sbebi)buara arttı:97:uyu uyan yani 10.40da anca ayağa kalktım işimde çokkkk
ama olmazki zayıflayamak isteyen insan tembel olmazki demiii :84:bide sınavı olan
napıyımm bennn buarada busabhta adet olmadım inş.gecikirde hamile çıkarım yada gecikmesinde çok ümitlenmeyimm değilmi?

dikkat dikkat.. ceren hanım diyete başladığından beri en kaçamaklı menüsünü sunmuş bulunuyor.. tabi menü normal ama cerene göre fazla.. hani bakem akşam nesfit+süt+müsli üçlüsü yok????
:

ayyy fdmmm ne güldürdün beniiii
kız bende diyodum, kalabalıklar içinde kayboldum, farkedilmedim diye amma velakinnn yanılmışım

walla dün eve gidene kdr herşey güzeldi, sonra baktım haftasonundan makarna kalmış, buzlukta da nuggetlar duruyo, didim bünyeyi alıştırmamak lazım hergün müsliye, az biraz şenlenelim

bu akşam söz müsli war menüde

kdr canım senmıydın karıstırıyorum bazen kan pıhtılasması oldugu ıcın bebeısın olmuyodu teshıs konmustu eger ılac fılan kullanıyosan onla ryapıyo olmasın bı doktorla görüş istersen geçmiş olsun canım

ya ben düzensiz oldugu ve sızın menulere gore cok kactıgı ıcın menu paylasmıyom ama hepsini olmasada bugun yıyeceklerımı yazmak ıstıyom aksma bellı edıl ama yıne de bı bakın

sabah
1 haslanmıs yumurta
3 yeşil zeytin
2 dilim çavdarlı ekmek
az peynir
1 çeri domates
1 acy kasıgıda sarelle yedım

ara
az once yedım
2 tane mısır ve pırınc patlagı

öğlen
1 kepce yayla corba
hasanpaşa köfte
mevsim salata

ara
meyveyerım sanırım

arada yesıl cay ıcıyom bazen gunde 1 bazen 2 kupa oluyor 2,5 lt su ıcıyorum aksam ne yerım bılmıyom evde barbunya pişircem ama dısarda ısımız var oğluşa doğum günü kıayfetı bakcaz dısardada yıyebılrız yanı cok acıkırsak bılmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…