ahh canım benım ınşallah kısa sürede sağlıklı bi bebiş verir Rabbim sanada seni anlayabılıyorum.Bende cok kafama takan biriyimdir her konuda öyleki ben hap kullanıyodum ılk ay olmadı cok normalde onda bıel aklıma gelmıstı olmuycakmı dıye hemen stres yapmıstım 2 ncı ay hamıle kaldım cok şükür Rabbim aratmadı ama sende takmamaya calıs calısıyormusun hatırlayamadım su anda ama eger calısmıyorsan kursalara falan gıt kafanı dagıtırsın.bende 3 cocuk ıstıyodum ama gözüm yemiyo calısırken cok zor yaaarcakkk canım ben depresyondayım hiçbişey yaapsım yok keyfim yok bendemi hamielyim nolur olayım
bende oldum olacam ama b,lmiyorumm,geçen aynegatif tüpbebk oldu belki ilaçların etkiis olur diye ümit ediyroum8KAFAMDAN ATMALIYIM BU ÜMİT BİLE AKLIMA GELMEMELİ AMA OLMUYORRRR ELİMDE DEĞİLbide sebepte bulunamdı yaa,kalırsam hemen iğnelere başlarım kanımda pıhtılaşma varmış,yazarken bile heyecan basıyooo valla olsa nehale geliriz eşimle düşüklerimde var çok önceden BUAKşam sporda b,el mekkik çekmedim hamileysem diyee artık kafayı yedim herelde niğdeciimmm
sanada hayırlı olsun bende bekarken 3 derdim hala diyorum nasip yaş30olsada:26:allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
yap kız ne duruyon işi bırak gitsinböyle güzel mutlu haberler duyunca bebe yapasım geliyo
bu hafta baya kılolar gidecek senden hmmmmenümü vereyim kızlar
sabah
yarım ayvalık tostu(ev yapımı kendüm yaptuuummm bol sebzeli)
3 bardak çay
ara
3 kuru kayısı,form çay
öğle
1 pors.domates soslu makarna haşlama,1 bardak ayran
ara
iş çok yoğundu,3 sunta
akşam
müsli-süt-3 taze altın çilek
SPOR
35 dk. 7.0 da yürüyüş,20 dk.kemer,25 dk. ayakta eliptik bisiklet,pilates topunda 125 tane mekik
gün boyu 3 lt. su,yeşil çay ve form çayı
canım bence sen cok düzensiz beslenıyosun ya cok akcırıyosun yada boyel cok az yıyorsun o yuzden krız yasıyorsun dengelı beslen bıraz sebze yemegı köfte tavuk tarzı seylerde ye canımm02,05,2011 Menu
Sabah:
1 fincan şekersiz kahve - 1 saat yürüyüş - 1 kase nesle nesfit ( yoğurt ile)
ara: yok (çünkü dışardaydım)
Öğlen:
1 kase yoğurt çorbası , 1 dlm kep. ekmek,
ara:1 yeşil elma
akşam:koca bir kase yeşil salata
YAAA KIZLAR BIKTIM AYNI YEMEKLERDEN, BASİT VE HAFİF TARİFLER VARSA BİLDİĞİNİZ YAZIN ARADA BİR YAA NOLUUR :84::84::84::84::84:
Mesela yarın öğlen ne yiyeyim ben akşama çorba düşünüyoooom :86:
inşallah sen gelecen ben hala burda olcam heraldegünaydıııııııııııııın 70 79 topiği çıtırları
bugün size de uğramak geldi içimden kalıcı olduğum günler de gelecek inşallah
amannn her hafta aynı mevzuu kaptanım ben bile şaşırmıyom bu duruma sen niye şaşırıyon leguim haklı cuma görüşürüz gene eksilerdegünaydın arkadaşlar hayırlı ve güzel birgün geçirmek dileqiyledün yediqim bir tencere bulgur pilavından sonra basküldeki rakamı görünce böyle oldum tam 1.400qr artıdayım kızlarr :84::84:
günaydın canımben çayımı içtim sana afiyet olsun
günaydın cnm.. asumancım hep okuyup çıkıyorsun üzülüyorumher zmana katıl sohbetimize..ayrıca aramıza katılmak için 70lere inmen gerekmiyor..ne zaman listede olmak istersen başımızın üstünde yerin var tatlım
cnm kaptanım, sen değilmisin bize ödem o ödem diyen
bak ne dicem sana, ödem o ödemmmmm
sen varya bgn artı1400 dersin, cuma sabahı gelirsin buraya eksi1000lerde
ayrıca resimlerini gördüm bayıldımmmmmmmson halini de isterizzzz
Eki Görüntüle 188776
tombik olan fotoda lohusayım.. 35 günlük falan.. 92 kgım..
diğerinde 78 - 77 kg
motive edici olsun cümlemize
Eki Görüntüle 188776
diğerinde 78 - 77 kg
Eki Görüntüle 188776
diğerinde 78 - 77 kg
Eki Görüntüle 188776
diğerinde 78 - 77 kg
kızlar bugünkü menüm
sabah: peynirli sandiviç
1fincan çay
ara yapamadım fırsatım olmadı
öğlen : az porsiyon ıspanak
2 kaşık yogurt
5 kaçık makarna
akşam :
2 dilim kepek ekmegi
kabak yemegi yarım porsiyon
kızlar bugün biraz kaçırdım galiba yarın hafif menü yapmam lazım((
günaydıııııııııııııın 70 79 topiği çıtırları
bugün size de uğramak geldi içimden kalıcı olduğum günler de gelecek inşallah
günaydın arkadaşlar hayırlı ve güzel birgün geçirmek dileqiyledün yediqim bir tencere bulgur pilavından sonra basküldeki rakamı görünce böyle oldum tam 1.400qr artıdayım kızlarr :84::84:
Eki Görüntüle 188776
diğerinde 78 - 77 kg
canım bence sen cok düzensiz beslenıyosun ya cok akcırıyosun yada boyel cok az yıyorsun o yuzden krız yasıyorsun dengelı beslen bıraz sebze yemegı köfte tavuk tarzı seylerde ye canımm
02.05.2011 pazartesii menüüümmm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 tane light üçgen peynir
Ara
3 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
1 porsiyon hazır kremalı tavuk çorbası ( çabuk çorba ) 78 kalori
1 porsiyon light yogurt
Ara
2 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam
3 tane ızgara nugget
3 yemek kaşığı haşlanmış kepekli makarna
2 tane acı tursu biber
Ara
1 bardak acılı Şalgam
yoruuum isteriiiz, yoruuum isteriiiz
kızlar yılın içeceğini buldum, şalgam
kendileri 0 şeker, 0 yag ve 0 kolestrol oranına sahip.. bir bardağı ise 3 kalori :)
bence acılı olanını için metabolizmanız için ii olur :)
ben dün akşam yatmadan içtim cnm kola istemişti buzdolabına yöneldim, şalgamımı aldım ve kacamak yapmadıııımmmyatmadan önce biraz midemi yakar gibi oldu amma velakin gün içerisinde miss gibi olur benden sölemesi
maşallah arkadasım spordamı yaptın cok sıkı duruyorsun boyunda uzun sanrıım yıne aynı mevzuya gırcem ama ben 68 lerdeyım boyle gorunmuyom malesef
heyy maşşalllahhhhhhhhh
walla 77-78 gbi deil 57-58 gibi duruyon
maşallahhhh
çekilin uleyyynnnnn
bi fıstık daha geldiii
Bravo tatlım sana , hem bizi motive ediyor hemde seni :) ... Kızlar mayıs sonunda herkes foto paylaşsın
Müge anladığım kadarıyla sen tek cocuksun canım yaa kıyamam sana ben
canım şalgamın tuz oranı nasıl? Ödem oluşmasın sonra
kızlar bugünkü menüm
sabah: peynirli sandiviç
1fincan çay
ara yapamadım fırsatım olmadı
öğlen : az porsiyon ıspanak
2 kaşık yogurt
5 kaçık makarna
akşam :
2 dilim kepek ekmegi
kabak yemegi yarım porsiyon
kızlar bugün biraz kaçırdım galiba yarın hafif menü yapmam lazım((
Eki Görüntüle 188776
diğerinde 78 - 77 kg
hoşgeldin canım.. senin gibi başarı abidelerini görmek bizide umutlandırıyor.. harikasınnherkese selamlar ben uzun zamandır takılamamıştım bugüne kısmetmiş ben üst gruplardaydım 90 üzerilerde şimdi aranızdayım 1 senedir düzenli beslenmeye çalışıyorum çok şükür 92 den başlamıştım bu yolculuğa şimdi 72 kilodayım benim için çok büyük bir mutluluk hayatımda kendim için yaptığım en güzel ve yegane şey herkese tavsiye ederim kilolu olmak size lazım olmayan bir yükü taşımak gibi zahmetli eziyetli ve zor atalım fazlalıkları ben 60 a gözümü diktim bakalım hayırlısı
kaptan ne diyim ben sana süpersin tek kelime ile.. resmen yarın gitmiş ortaya çıtır bi hanımefemdi çıkmış.. yıllarca ne diye taşıdın ki o fazllalıklarıııilk resimde 88im ikincisinde 72..şuan 64lerdeyim..
aman da aman... çok güzel bi haber bu.. allah analı babalı büyütsün canım..selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...
Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......
dikkat dikkat.. ceren hanım diyete başladığından beri en kaçamaklı menüsünü sunmuş bulunuyor.. tabi menü normal ama cerene göre fazla.. hani bakem akşam nesfit+süt+müsli üçlüsü yok????02.05.2011 pazartesii menüüümmm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 tane light üçgen peynir
Ara
3 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
1 porsiyon hazır kremalı tavuk çorbası ( çabuk çorba ) 78 kalori
1 porsiyon light yogurt
Ara
2 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam
3 tane ızgara nugget
3 yemek kaşığı haşlanmış kepekli makarna
2 tane acı tursu biber
Ara
1 bardak acılı Şalgam
yoruuum isteriiiz, yoruuum isteriiiz
kızlar yılın içeceğini buldum, şalgam
kendileri 0 şeker, 0 yag ve 0 kolestrol oranına sahip.. bir bardağı ise 3 kalori :)
bence acılı olanını için metabolizmanız için ii olur :)
ben dün akşam yatmadan içtim cnm kola istemişti buzdolabına yöneldim, şalgamımı aldım ve kacamak yapmadıııımmmyatmadan önce biraz midemi yakar gibi oldu amma velakin gün içerisinde miss gibi olur benden sölemesi
süpersin canımmmm..bak boyun uzun olunca nasıl da avantaj.. sen 70 olsan yeter bence.. vay be kimisinde 60 bile fazla durur kiminde 70 ideal olur... yaşasın uzun boyyyEki Görüntüle 188776
diğerinde 78 - 77 kg
dikkat dikkat.. ceren hanım diyete başladığından beri en kaçamaklı menüsünü sunmuş bulunuyor.. tabi menü normal ama cerene göre fazla.. hani bakem akşam nesfit+süt+müsli üçlüsü yok????
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?