70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yeni dogum yaptım.subatta.65 kiloyla hamile kaldım.86 yı asıyodu kilom dogum yaptım.simdi 78 kiloyum.
emziren anneler diyet yaparken daha dikkatli olmalı tabi.bende dünden beri abur cuburu kestim.sabah güzel bi kahvaltı yapıorum aralarda meyve,yemeklerimi çorba ve sebze yemeği şeklinde yapıorum ve bol su içiorum ayrıca bol süt olsun die.
ıhlamur,rezene cayı içiorum azcık balla tatlandırılmıs.
eşim ve abur cubura cok düskün oldugumuz için artık hepsini kestim.bakalım nolcak.sizle paylasmak isterim acıkcası menülerimi....
AMA BEN DOKTOR KONTROLÜNDE 15 KİLO VERİP HAMİLE KALAN BİRİ OLARAK BOL BOL SODA İÇMENİZİ TAVSİYE EDERİM....

kızlar tünaydınn ben geldimmmm geçmişe bakamadım dün sporda yan yağları yakmak için baya hareket yapmıştım sanki biri beni dövmüş gibi acıyorr ulennnnnnnnnn
inş herkesin keyfi yerindedirrrrrr

bence bu sekılde dıkkat ederek verırsın kılo canım menulerınıde paylas tabı ıstersen hatta lısteyede gırebılırsın her cuma ben eskıden sevmezdım hıc sodayı ama sımdı gazlı ıcecek ıhtıyacımı onunla karsılıyorum hergun ıcmıyorum belkı ama ıyı oluyor kılo verdırıyosa süpermiş

soda kilo verdirmio,rejimdeyken ihtiyacın olan kalsiyum magnezyum gibi değerlerinin düşmesini önlüo.günde 2 tane içebilirsiniz.listeye nası gircem bu arada?yardımcı olursanız sevinirim?

soda kilo verdirmio,rejimdeyken ihtiyacın olan kalsiyum magnezyum gibi değerlerinin düşmesini önlüo.günde 2 tane içebilirsiniz.listeye nası gircem bu arada?yardımcı olursanız sevinirim?

canım her cuma kılo bıldırımı yapıyosun buraya ve kaptanımız erginsenanın özeline msjla
ilk hafta adını yazıyolar 2 ncı hafta lısteye gırıyosun
baslangıc
gecen hafta
bu hafta
gıden veya gelen
toplamda gıden
hedef
şeklinde canım

canım senin yaşadıklarını bende yaşadım.2 tane düşükten sonra doktor bana coraspin verdi.hamile kalmadan başladım.aralıklarla bebekler doğana kadar içtim.

Canım hayırlı olsun...
Allah sağlıcakla kuzunu kucağına almayı nasip etsin...
Bende de öyle olmuştu...Heyecandan deli gibi yemiş 22 kg almıştım
dikkat et sen bari...
Tatlı tuzlu ekşi ne yiyorsun kız?
Üç çocuk anası olacağın hadi bakalım..
Bi de kimse inanmıyor ya 3 çocuk var deyince..
Bayılıyorum o zaman

Kız evet değil mi kdr de 3 vakte kadar müjdeyle gelecek bak gör...
"bende hamileyim kızlar" diyecek...
Ben gidiyorum topikten
Burası hamile topiği olmuş....

Şaka bi yana çok sevindim kızlara valla...

3 vakte kadar kdr hamile olacaksın...:82::82::82::82:

Çok şeker menü...

katılıyorum her kelimene..
kaptan böyle der cuma şöyle der..:
kızlar dün artı1400 düm çok korktum..
akşam müsli yedim....
şimdi eksi 2900 üm...

Eki Görüntüle 188776

tombik olan fotoda lohusayım.. 35 günlük falan.. 92 kgım..
diğerinde 78 - 77 kg
motive edici olsun cümlemize

harikasın canım...

iyi ki doğdun a az kaldı di mi?
erkek çocuklara göre az seçenek var ya
bulursun sen güzel bişeyler

hoşgeldin canım...

yerinde keyifler..
diş ağrım olmasa....

yaaa bana nıye yorum yapmıyonuz o kadar mı kötü menü :84::84:gercı bılıyom bırde en onemlı aksam aslında benım kılıt noktam o öğün

yaaa bana nıye yorum yapmıyonuz o kadar mı kötü menü :84::84:gercı bılıyom bırde en onemlı aksam aslında benım kılıt noktam o öğün

ben yaptım gülüm hem menün güzel
dışarı çıkacaksın susayabilirsin
yulaflı bisküvi al kendine
2 tane atarsın ağzına

canım hedef kiloma inmeden tekrar resim eklemeyi düşünmüyorum inş. hedefime ulaşınca paylaşırım

Eki Görüntüle 188776

tombik olan fotoda lohusayım.. 35 günlük falan.. 92 kgım..
diğerinde 78 - 77 kg
motive edici olsun cümlemize

ortim maşallah canım çoktan çıtır olmuşsunn

mügecim son haftalarda nedense böyle oluyor geçen hafta gerçekten toparlanabileceqimi sanmıyordum banada süpriz oldu sonuç..bu hafta yine artılardayım inş. dediqin gibi olur ve yine cumaya bişeyim kalmaz..

bu kafar kolay kilo verebileceimi bilseydim çok önceleri kilo verirdim haklısın neden taşımışımki onca kiloyu bu kadar sene :44:

hoşgeldin cnm

canım hoşgeldin bende sabah 8.30da 2 km yürüdüm ve 30 dakika aletlerde çalıştım gelince platesimi yapıp duşumu aldım ve yemeqimi yedim bende birazdan mantı yapmaya kermese yardıma gidicem akşama gelirim :10

tamam canım deniycem

kızlar güne süper başladım ve devam ediyorum
sabah
erkenden kalktım havuza gittim
25 metre civarında ki havuzu 5 kez gidip geldim
çok iyi geldi
şuan her yerim acısada değer

işe geldim maillerime baktım veeee
bi banka sınavına girmitim ya onu kazanmışım
şimdi mülakat için bekliyorum çok sevindirik oldum

canım sen hep kazanıyorsun tebrik ederim
inşallah mülakatta alırsın bu sefer
ii hazırlan

ben dünkü menümü yazmamışım.

sabah haşlanmış yumurta közde domates biber bir dilim kepek ekmek

arada yoğurtlu nesfit

öğlen yayla çorbası köz domates yarım dilim ekmek

arada elma portakal

akşam hiç yenmeyecek bir şey yedim hamileler var söylemiyorum.

kendime ceza sabah nesfit ve eti müsil karışık yoğurtla yedim yemeği akşama yerim ekmeksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…