ben yeni dogum yaptım.subatta.65 kiloyla hamile kaldım.86 yı asıyodu kilom dogum yaptım.simdi 78 kiloyum.
emziren anneler diyet yaparken daha dikkatli olmalı tabi.bende dünden beri abur cuburu kestim.sabah güzel bi kahvaltı yapıorum aralarda meyve,yemeklerimi çorba ve sebze yemeği şeklinde yapıorum ve bol su içiorum ayrıca bol süt olsun die.
ıhlamur,rezene cayı içiorum azcık balla tatlandırılmıs.
eşim ve abur cubura cok düskün oldugumuz için artık hepsini kestim.bakalım nolcak.sizle paylasmak isterim acıkcası menülerimi....
AMA BEN DOKTOR KONTROLÜNDE 15 KİLO VERİP HAMİLE KALAN BİRİ OLARAK BOL BOL SODA İÇMENİZİ TAVSİYE EDERİM....
bence bu sekılde dıkkat ederek verırsın kılo canım menulerınıde paylas tabı ıstersen hatta lısteyede gırebılırsın her cumaben eskıden sevmezdım hıc sodayı ama sımdı gazlı ıcecek ıhtıyacımı onunla karsılıyorum hergun ıcmıyorum belkı ama ıyı oluyor kılo verdırıyosa süpermiş
soda kilo verdirmio,rejimdeyken ihtiyacın olan kalsiyum magnezyum gibi değerlerinin düşmesini önlüo.günde 2 tane içebilirsiniz.listeye nası gircem bu arada?yardımcı olursanız sevinirim?
arcakkk canım ben depresyondayım hiçbişey yaapsım yok keyfim yok bendemi hamielyim nolur olayım
bende oldum olacam ama b,lmiyorumm,geçen aynegatif tüpbebk oldu belki ilaçların etkiis olur diye ümit ediyroum8KAFAMDAN ATMALIYIM BU ÜMİT BİLE AKLIMA GELMEMELİ AMA OLMUYORRRR ELİMDE DEĞİLbide sebepte bulunamdı yaa,kalırsam hemen iğnelere başlarım kanımda pıhtılaşma varmış,yazarken bile heyecan basıyooo valla olsa nehale geliriz eşimle düşüklerimde var çok önceden BUAKşam sporda b,el mekkik çekmedim hamileysem diyee artık kafayı yedim herelde niğdeciimmm
sanada hayırlı olsun bende bekarken 3 derdim hala diyorum nasip yaş30olsada:26:allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...
Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......
canım gecen aklıma gelmıstı amasoylemedım moralın bozuk gıbıydı depresyondyım canım hıcbsey yapmak ıstemıyo fılan deyınce bahardan demıstım bende cok sevımdım topıgımız baya bereketlı cıktı 2ncı bebegımız masallah dıyet topıgınden cıkacak yakındainşallah rahat bır hamılelık gecırıp kolay bır dogumla saglıklı bebegıne kavusursun canım tebrık ederım
senacım allahmı söyletti evet ilkbbeğim,kuzummm olacak olursa kucağıma almak nasip olursa inşaallah..
arkdaşım bende istiyorum saol canımmm... bukadar deli olmayım kafaya takmıyım bizamn oluyor takmıyorum dünya telaşınd aoluyorum ama beynimin içinde saklı beni, buluyo naprsam yapayımm yüreğimde ki sızıysa daha büyük,zamn olgunlaştırsada olmuyorr,yaşayan bilir derler ya doğruymuşrabbim kimseye aratmasın,isteyene tattrısn evlat sevgisini...
arkdaşlarım sizleirnde evlatlaırnı rabbim korusun,size bağışlasın...
buarda nbende severim közpatlıcan dün kayınpederime yaptım kayınvalidem buzluğa atmış çıkardım güzle oldu..sarımsak,kurusoğan,domates,maydanoz,limon ,yağ,yeşil bber közlenmişte olur normalde......istersenzi pulbiberde atabilrisniz...ımmmm harikaa
02.05.2011 pazartesii menüüümmm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 tane light üçgen peynir
Ara
3 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
1 porsiyon hazır kremalı tavuk çorbası ( çabuk çorba ) 78 kalori
1 porsiyon light yogurt
Ara
2 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam
3 tane ızgara nugget
3 yemek kaşığı haşlanmış kepekli makarna
2 tane acı tursu biber
Ara
1 bardak acılı Şalgam
yoruuum isteriiiz, yoruuum isteriiiz
kızlar yılın içeceğini buldum, şalgam
kendileri 0 şeker, 0 yag ve 0 kolestrol oranına sahip.. bir bardağı ise 3 kalori :)
bence acılı olanını için metabolizmanız için ii olur :)
ben dün akşam yatmadan içtim cnm kola istemişti buzdolabına yöneldim, şalgamımı aldım ve kacamak yapmadıııımmmyatmadan önce biraz midemi yakar gibi oldu amma velakin gün içerisinde miss gibi olur benden sölemesi
cnm kaptanım, sen değilmisin bize ödem o ödem diyen
bak ne dicem sana, ödem o ödemmmmm
sen varya bgn artı1400 dersin, cuma sabahı gelirsin buraya eksi1000lerde
ayrıca resimlerini gördüm bayıldımmmmmmmson halini de isterizzzz
Eki Görüntüle 188776
tombik olan fotoda lohusayım.. 35 günlük falan.. 92 kgım..
diğerinde 78 - 77 kg
motive edici olsun cümlemize
ya ben düzensiz oldugu ve sızın menulere gore cok kactıgı ıcın menu paylasmıyomama hepsini olmasada bugun yıyeceklerımı yazmak ıstıyom aksma bellı edıl ama yıne de bı bakın
sabah
1 haslanmıs yumurta
3 yeşil zeytin
2 dilim çavdarlı ekmek
az peynir
1 çeri domates
1 acy kasıgıda sarelle yedım
ara
az once yedım
2 tane mısır ve pırınc patlagı
öğlen
1 kepce yayla corba
hasanpaşa köfte
mevsim salata
ara
meyveyerım sanırım
arada yesıl cay ıcıyom bazen gunde 1 bazen 2 kupa oluyor 2,5 lt su ıcıyorum aksam ne yerım bılmıyom evde barbunya pişircem ama dısarda ısımız var oğluşa doğum günü kıayfetı bakcaz dısardada yıyebılrız yanı cok acıkırsak bılmıyom
ben yeni dogum yaptım.subatta.65 kiloyla hamile kaldım.86 yı asıyodu kilom dogum yaptım.simdi 78 kiloyum.
emziren anneler diyet yaparken daha dikkatli olmalı tabi.bende dünden beri abur cuburu kestim.sabah güzel bi kahvaltı yapıorum aralarda meyve,yemeklerimi çorba ve sebze yemeği şeklinde yapıorum ve bol su içiorum ayrıca bol süt olsun die.
eşim ve abur cubura cok düskün oldugumuz için artık hepsini kestim.bakalım nolcak.sizle paylasmak isterim acıkcası menülerimi....
AMA BEN DOKTOR KONTROLÜNDE 15 KİLO VERİP HAMİLE KALAN BİRİ OLARAK BOL BOL SODA İÇMENİZİ TAVSİYE EDERİM....
kızlar tünaydınn ben geldimmmm geçmişe bakamadımdün sporda yan yağları yakmak için baya hareket yapmıştım sanki biri beni dövmüş gibi acıyorr ulennnnnnnnnn
inş herkesin keyfi yerindedirrrrrr
yaaa bana nıye yorum yapmıyonuz o kadar mı kötü menü :84::84:gercı bılıyom bırde en onemlı aksam aslında benım kılıt noktam o öğün
cnm kaptanım, sen değilmisin bize ödem o ödem diyen
bak ne dicem sana, ödem o ödemmmmm
sen varya bgn artı1400 dersin, cuma sabahı gelirsin buraya eksi1000lerde
ayrıca resimlerini gördüm bayıldımmmmmmmson halini de isterizzzz
Eki Görüntüle 188776
tombik olan fotoda lohusayım.. 35 günlük falan.. 92 kgım..
diğerinde 78 - 77 kg
motive edici olsun cümlemize
Bilmiyorum ne kadar doğru ama senn menünde bütün öğünlerde karbonhidrat var mesela akşam ekmek yemesende tam porsiyon kabak yemeği yesen
sen bizi her hafta kandırıyorsun böyle sonra eksilerde geliyorsun
Ama Sena Kaptan sende artılarda çıkarsan böyle naapcaz
günaydın bu arada
Bravo tatlım sana , hem bizi motive ediyor hemde seni :) ... Kızlar mayıs sonunda herkes foto paylaşsın
ya annem evde yok, ilk defa evde yanlız kalıyorum ve ilk defa bu aralar yemek yapmaya başladım...Deniyorum aslında ama...annemi istiyoooom beeeeeen
GÜNADYIN KIZLAR BENDE BİR KAHVE İÇİP DOOOĞRU YÜRÜYÜŞE
hoşgeldin canım.. senin gibi başarı abidelerini görmek bizide umutlandırıyor.. harikasınn
kaptan ne diyim ben sana süpersin tek kelime ile.. resmen yarın gitmiş ortaya çıtır bi hanımefemdi çıkmış.. yıllarca ne diye taşıdın ki o fazllalıklarııı
aman da aman... çok güzel bi haber bu.. allah analı babalı büyütsün canım..
dikkat dikkat.. ceren hanım diyete başladığından beri en kaçamaklı menüsünü sunmuş bulunuyor.. tabi menü normal ama cerene göre fazla.. hani bakem akşam nesfit+süt+müsli üçlüsü yok????
süpersin canımmmm..bak boyun uzun olunca nasıl da avantaj.. sen 70 olsan yeter bence.. vay be kimisinde 60 bile fazla durur kiminde 70 ideal olur... yaşasın uzun boyyy
kızlar tünaydınn ben geldimmmm geçmişe bakamadımdün sporda yan yağları yakmak için baya hareket yapmıştım sanki biri beni dövmüş gibi acıyorr ulennnnnnnnnn
inş herkesin keyfi yerindedirrrrrr
amannn her hafta aynı mevzuu kaptanım ben bile şaşırmıyom bu duruma sen niye şaşırıyon leguim haklı cuma görüşürüz gene eksilerde
ne kadar kırıcı olduqunun farkındamısın..
kaptanım merak ettım ne kadar sene kıloluydun:26:
canim ben sana hafif bir karni yarik tarifi verebilirim
patlicanlarini uzunlamasina ikiye bol firin tepsisine diz 250 derecede firinla onlar yumusayincaya kadar kiyma sogan artik ic olarak nasil seviyorsan cok az zeytin yagi ile hazirla icini pisirdikten sonra istedigin bahartlari at birazda maydonuz kot sonra pisen patlicanlarini icine yerlestir seviyorsan salca soslu bir su hazirlayip uzerinde gezdir uzerinede bol zebze koy ve tekrak firinla uzerindeki zebzeler pistimi firini kapat sonra afiyetle ye
amannn her hafta aynı mevzuu kaptanım ben bile şaşırmıyom bu duruma sen niye şaşırıyon leguim haklı cuma görüşürüz gene eksilerde
Canım arcak81 onu kırmak için dememiştir...
Hani sen hep artıdayım deyip cuma eksi oluyorsun ya
Onu diyor...
Ay hepimzi konuştuk bi de
Üzülme kaptan
Biz seni seviyoruz kuzu
Hem sen kursa gideceksin..
Mantıları yaparken sakın yeme
Bi de senacım bildirim yaparken boy beden yazıyorlar
daha iyi bir şekilde bakabiliyoruz tahlil ediyoruz
Bu hafta boy bedende ekleyebilir miyiz?
kızlar güne süper başladım ve devam ediyorum
sabah
erkenden kalktım havuza gittim
25 metre civarında ki havuzu 5 kez gidip geldim
çok iyi geldi
şuan her yerim acısada değer
işe geldim maillerime baktım veeee
bi banka sınavına girmitim ya onu kazanmışım
şimdi mülakat için bekliyorum çok sevindirik oldum
canım sen hep kazanıyorsun tebrik ederim
inşallah mülakatta alırsın bu sefer
ii hazırlan
kırmak ıcın soylemedım kı smıley kullanmadıgım ıcın oyle anladın sanırım ama öyle oluyo haksızmıyım bıkac haftadır kötü bişey deil atıyorsun bı sekılde o kıloyu sonucta o onemlı deıl mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?