kızlar güne süper başladım ve devam ediyorum
sabah
erkenden kalktım havuza gittim
25 metre civarında ki havuzu 5 kez gidip geldim
çok iyi geldi
şuan her yerim acısada değer
işe geldim maillerime baktım veeee
bi banka sınavına girmitim ya onu kazanmışım
şimdi mülakat için bekliyorum çok sevindirik oldum
kızlar ruhhhh gibiyim bugun yaaaaaaaaaa sanki bıraksalar ağlıcammmmanacımmmm ne oluyorr banaaaa :44: :44: :44: :44:sıkıldım sanırm tatil lazım banaaa beş karışı geçtim on karış suratla dolanıyorummm
bahar sana da mı çarptı kıssssssssss
süper kilo vermişsin valla :81::81:
süpersin canımmmm..bak boyun uzun olunca nasıl da avantaj.. sen 70 olsan yeter bence.. vay be kimisinde 60 bile fazla durur kiminde 70 ideal olur... yaşasın uzun boyyy
ortim maşallah canım çoktan çıtır olmuşsunn
harikasın canım...
tek kelimeylesuper........
kızlar güne süper başladım ve devam ediyorum
sabah
çok iyi geldi
gözünaydın canım ıns bu sfer mulakatı da gecıp istediğin işe kavusursun
kızlar ruhhhh gibiyim bugun yaaaaaaaaaa sanki bıraksalar ağlıcammmmanacımmmm ne oluyorr banaaaa :44: :44: :44: :44:sıkıldım sanırm tatil lazım banaaa beş karışı geçtim on karış suratla dolanıyorummm
inşallah canım
işim olsun bebe yapcam
anam topiğee gene bebek gelcek inşşşinşş senin için hayırlısı olur cnm
kdr canım senmıydın karıstırıyorum bazen kan pıhtılasması oldugu ıcın bebeısın olmuyodu teshıs konmustu eger ılac fılan kullanıyosan onla ryapıyo olmasın bı doktorla görüş istersen geçmiş olsun canım
nı
canım senin yaşadıklarını bende yaşadım.2 tane düşükten sonra doktor bana coraspin verdi.hamile kalmadan başladım.aralıklarla bebekler doğana kadar içtim.
ayy ne güzel bizde sevindik allah gönlüne göre versin inşşkızlar güne süper başladım ve devam ediyorum
sabah
çok iyi geldi
ilk zamanlar ağrıyoda sonra bişe hissetmiyosunkızlar tünaydınn ben geldimmmm geçmişe bakamadımdün sporda yan yağları yakmak için baya hareket yapmıştım sanki biri beni dövmüş gibi acıyorr ulennnnnnnnnn
inş herkesin keyfi yerindedirrrrrr
şu güzelim havada ne ağlaması beeeekızlar ruhhhh gibiyim bugun yaaaaaaaaaa sanki bıraksalar ağlıcammmmanacımmmm ne oluyorr banaaaa :44: :44: :44: :44:sıkıldım sanırm tatil lazım banaaa beş karışı geçtim on karış suratla dolanıyorummm
derdini paylaşıyosun bebişim ne var bundakanpıhtılaşamsını yeni öğrendim:26:bu hamile kalmamaya sebepmi bilmiyorum ama düşüğe sebep,tutunmamaya v.s.hamiel kaırsam iğnelrler tutacak inş.
ben evlendim kendiliğinden hamiel kaldım 2aylık düşğüm oldutek düşük diye arştırılmıyor,sonra aşılamada hamielşk çıktı değerler iyi artmadı kimyasala geblikti doktorumdan ısrarla genetik tahliller istedim 3sene önce tam yaptırmamış yani eksikmiş pıhtılaşmayıda geçen aytüpebbek tutmayınca(benim içn çok zor oldu negatifide göze alıyosun ama okadar zahmete pozitif olsa dünyalr benimdi,zor atlattım) bnde bastırınca doktor istedi,bide histereskopi rahime kamera ucuyla bakıyorlar briara bunud ayaptırıp içim rahat 2.ye geçerim...
yani tüpe geçmeden istese belkide ikizlerim tutacaktı herşey yolnudaydı kaliteliydi ama rabbim ol dememiş demekki napalımşimdi tam sebep pıhtılaşmamı bunuda bilmiyrouz ama enazından öğrendim vardır bunda birhayır...kısırlığın sebebi değil ama düşük sebbbi kesin..2.yi denerken önlem alıncak iyi tutunsun diye,inşallah dua edinde tedaviye gerek kalmadan kalıyım nasılsa sorunda bulamadılar:44:
şuanda ilaç kullanmıyorum...kusura bakmayın ya sizi kendime yakın hissettim yoksa bu topikte böyle şeyler yazılmaz herhalde:26:buarada hala olmadım olursam canımsağolsunnnn
inşallah
o kadar emeğim zamanım boşa gitmez umarım
selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...
Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......
inşallah canım
işim olsun bebe yapcam
doğru diyorsun canım o zaman da çok iri görünebilirsin.. inşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsındaha iyisini başarırız inşallah
avantajı kadar dezavantajı da var ama..
kilo aldığı zaman insan yürüyen devanasına benziyorsun.. daha bi çirkin duruyo..
Ya bi 65 leri görsem tam süper olacak.. Yaz geliyo.. off off...
kız olur mu öyle şey ne demek canınızı sıktım.. her zaman dinler ve dua ederiz tatlımm. yaşadıkların zor ve acı şeyler ama rabbim kullarına kaldırabileceği sıkıntılar verirmiş. her şeyde bi hayır vardır. allah isterse ve hayırlı ise en yakın zamanda sana bi bebek nasip etsin inşallah.. inşalla en yakın zamanda sende doğum kilolarınla uğraşıyor olursunkanpıhtılaşamsını yeni öğrendim:26:bu hamile kalmamaya sebepmi bilmiyorum ama düşüğe sebep,tutunmamaya v.s.hamiel kaırsam iğnelrler tutacak inş.
ben evlendim kendiliğinden hamiel kaldım 2aylık düşğüm oldutek düşük diye arştırılmıyor,sonra aşılamada hamielşk çıktı değerler iyi artmadı kimyasala geblikti doktorumdan ısrarla genetik tahliller istedim 3sene önce tam yaptırmamış yani eksikmiş pıhtılaşmayıda geçen aytüpebbek tutmayınca(benim içn çok zor oldu negatifide göze alıyosun ama okadar zahmete pozitif olsa dünyalr benimdi,zor atlattım) bnde bastırınca doktor istedi,bide histereskopi rahime kamera ucuyla bakıyorlar briara bunud ayaptırıp içim rahat 2.ye geçerim...
yani tüpe geçmeden istese belkide ikizlerim tutacaktı herşey yolnudaydı kaliteliydi ama rabbim ol dememiş demekki napalımşimdi tam sebep pıhtılaşmamı bunuda bilmiyrouz ama enazından öğrendim vardır bunda birhayır...kısırlığın sebebi değil ama düşük sebbbi kesin..2.yi denerken önlem alıncak iyi tutunsun diye,inşallah dua edinde tedaviye gerek kalmadan kalıyım nasılsa sorunda bulamadılar:44:
şuanda ilaç kullanmıyorum...kusura bakmayın ya sizi kendime yakın hissettim yoksa bu topikte böyle şeyler yazılmaz herhalde:26:buarada hala olmadım olursam canımsağolsunnnn
canım bende de var bel fıtıgı ve tedavı olamadım dogumdan sonra cıktıgı ıcın.bende spor yapamıyorum yanı arad fırsat bulursam azcık yürüyorum.zorlayınca benımde belım tutuluyor mesela hafatsonu yalnızdım oglanı dısarı cıkardım once arabasını ındırdım sonra onu donerkende yıne oyle aksamda avm ye gıttık esım gelınce orda bırde kucak ıstedı azcık da orda dolasınca aksam bacakalrım tekledı ertesı gun yanı dunde belım tutuldu dırek bacagıma vuruyor yanı.ben dıger arkadaslar gıbı sıkı dıyet yapamıyorum yada düzenlı dıyeyım ama elımden geldıgınce dıkkat etmeye calsıyorum ıste yavas ta olsa verıyorum kılo eskı halımden cok ıyı hıssedıyorum kendımı su anda dahada ıyı olacak ınsallah.sende benım gıbı yavas yaparsın takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?