70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gözünaydın canım ıns bu sfer mulakatı da gecıp istediğin işe kavusursun

kızlar ruhhhh gibiyim bugun yaaaaaaaaaa sanki bıraksalar ağlıcammmm anacımmmm ne oluyorr banaaaa :44: :44: :44: :44:sıkıldım sanırm tatil lazım banaaa beş karışı geçtim on karış suratla dolanıyorummm

bahar sana da mı çarptı kıssssssssss

süper kilo vermişsin valla :81::81:

daha iyisini başarırız inşallah

süpersin canımmmm..bak boyun uzun olunca nasıl da avantaj.. sen 70 olsan yeter bence.. vay be kimisinde 60 bile fazla durur kiminde 70 ideal olur... yaşasın uzun boyyy

avantajı kadar dezavantajı da var ama..
kilo aldığı zaman insan yürüyen devanasına benziyorsun.. daha bi çirkin duruyo..

ortim maşallah canım çoktan çıtır olmuşsunn

Ya bi 65 leri görsem tam süper olacak.. Yaz geliyo.. off off...

harikasın canım...

tek kelimeylesuper........

İnşallah mulakatta da işler yolunda gider ve hersey gonlunce olur

bu güzel günde ve güzel havada
kalk bi müzik aç canlan bakiyiiiimmm

kanpıhtılaşamsını yeni öğrendim:26:bu hamile kalmamaya sebepmi bilmiyorum ama düşüğe sebep,tutunmamaya v.s.hamiel kaırsam iğnelrler tutacak inş.
ben evlendim kendiliğinden hamiel kaldım 2aylık düşğüm oldu tek düşük diye arştırılmıyor,sonra aşılamada hamielşk çıktı değerler iyi artmadı kimyasala geblikti doktorumdan ısrarla genetik tahliller istedim 3sene önce tam yaptırmamış yani eksikmiş pıhtılaşmayıda geçen aytüpebbek tutmayınca(benim içn çok zor oldu negatifide göze alıyosun ama okadar zahmete pozitif olsa dünyalr benimdi,zor atlattım) bnde bastırınca doktor istedi,bide histereskopi rahime kamera ucuyla bakıyorlar briara bunud ayaptırıp içim rahat 2.ye geçerim...
yani tüpe geçmeden istese belkide ikizlerim tutacaktı herşey yolnudaydı kaliteliydi ama rabbim ol dememiş demekki napalımşimdi tam sebep pıhtılaşmamı bunuda bilmiyrouz ama enazından öğrendim vardır bunda birhayır...kısırlığın sebebi değil ama düşük sebbbi kesin..2.yi denerken önlem alıncak iyi tutunsun diye,inşallah dua edinde tedaviye gerek kalmadan kalıyım nasılsa sorunda bulamadılar:44:
şuanda ilaç kullanmıyorum...kusura bakmayın ya sizi kendime yakın hissettim yoksa bu topikte böyle şeyler yazılmaz herhalde:26:buarada hala olmadım olursam canımsağolsunnnn

canım senin yaşadıklarını bende yaşadım.2 tane düşükten sonra doktor bana coraspin verdi.hamile kalmadan başladım.aralıklarla bebekler doğana kadar içtim.

benimde 2düşüğüm oldu birisi kendim hamiel kaldım düşüt,2.aşıalmayla kimyasal oldu değerler sonradan düştü..bende pıhtılaşma olduğunu bilmiyorudk doktor tam yaptırmamış yoksa aşılamaldada,1.tüptede coraspin falan kulalnırdım yeni öğrendim bende kararsızım sürekli kulalınılırsa kançoksulanınca ani bi operasyonda dururamayız dedi birdoktoır,tüpbebektekilerde zaten 100lük 1tane içeceksin dediler ben2.tüpe hemen gtimiycem ama haplarada başlamdım,rabbim evde kendilinden bana verrise evlat sırf bunun için önlem olsun diye içeyim değilmi?çünkü sebepsiz sorund abulamdıalr..:26:ALLAH EVlatlarını korusun benimde ikitaneydi tutmnyanlar.2.de dondurlmuşlarla yine 2 olucak,inşaallahbirsferde 2tane süppperrrr

ayy ne güzel bizde sevindik allah gönlüne göre versin inşş
ilk zamanlar ağrıyoda sonra bişe hissetmiyosun
şu güzelim havada ne ağlaması beeee
yapacak o kaa güzel şey varken
derdini paylaşıyosun bebişim ne var bunda
hayırlı zamanda hayırlı bebişlerin olsun inşşşş
bak burda ezan okunuyor kabul olur inşşş

kdr cim bence pıhtılasmadan ötürü bebişlerin tutmuyo yani senin bebişin oluyo sonucta bence artık olucak canının sıkma sen sorun çözülmüş

tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin eli ayagi duzgun olur saglikli olur ins

inşallah canım
işim olsun bebe yapcam

tebrik ederim fistik hersey gönlünce olur ins

masallah kaptanimiza darisi tum kilolularin basina ins

kizlar 45 dakikadir gecmisi okuyorum hic durmadan yazmissiniz cocuktan giremiyorum fazla umarim herkes iyidir kokulu kokulu öpücükler

off ya pişmedi bu ptalıcan denilen şey yedm öyle çok acıkmıştıtm
Ama şimdi miğdem bulanıyo kusacak gibiyiim

doğru diyorsun canım o zaman da çok iri görünebilirsin.. inşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsın

kız olur mu öyle şey ne demek canınızı sıktım.. her zaman dinler ve dua ederiz tatlımm. yaşadıkların zor ve acı şeyler ama rabbim kullarına kaldırabileceği sıkıntılar verirmiş. her şeyde bi hayır vardır. allah isterse ve hayırlı ise en yakın zamanda sana bi bebek nasip etsin inşallah.. inşalla en yakın zamanda sende doğum kilolarınla uğraşıyor olursun

sağol canım güzel düşüncelerin için..
spor,beslenme düzeni vs başka önerin olursa da bekliyorum unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…