70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa merhaba canım,evet haklısın burada çok daha fazla paylaşım var..inşallah şu kilolar gitsin bir an önce.. ben çok az verdim ama spor yapamıyordum da ondan.. ama artık azimliyim vericem..bugün ilk defa sabah 7de kalktım,önce sirkeli ve limonlu ılık suyumu içtim sonra da eliptik kondisyon bisikletinde 20 dk yürüdüm,en düşük seviyede ama olsun,terletti,işe yaradı demek ki..yediklerime de dikkat ediyorum bugünden itibaren..
şu azmimi korumama yardım edin olur mu?ipin ucunu kaçırdım mı daha çok kiloyla başa dönüyorum çünkü..

off ya pişmedi bu ptalıcan denilen şey yedm öyle çok acıkmıştıtm
Ama şimdi miğdem bulanıyo kusacak gibiyiim

Al benden de o kadar
Ben abur cubur yedim canım
Fena midem...

Canım sirkeli su ben ilk zamanlarda içmiştim
Bebeğe fena gaz yaptı bana da tabiii
Sütüm kesildi...
Sana tavsiyem nacizane
Eğer emzirmiyorsan devam et ama
Emiyorsa bebeişin bir müddet ertele sirkeli suyu

sıkıcı konularya ondna dedimAMİİNNNNN...öyle canım vardır birhayır napalım..ya sorma vereyimde fazlalıkları yer açılsın hamileliğe tekrardan alırım yaadoğurduğumda 76 falan olsam yine iyi..şundaki kilomşukiloyla kalırsam yandım ama ben 3senedir tedavielrden,metobolizma ağır ondan mı neden bilmiyom bu kilolardayım 15kilo fazlam var görenler kabul etmesede ben biliyorum yağoranımda azdeğil,verirsem süper olucak kanımda yağ var,pıhtılaşma var yanii kalpdamarsağlığımd aönemlii..çok çaba gösterdim ama istikrar kuramadım burasıda dah iyi geldi bana bildiklerime bilgi kattımtabi uygulamada zamnla

çok acıktım bakıyım kızlar neler yemiş tam busaatlerdee

gerçekten mi??bizimki emiyor ama çok az yani.. çay kahve niyetine elma sirkeli suyu eşim her gün içer,ben de bi ara sabahları içtim ama dikkat etmemişim..funda çayı alayım da en tez zamanda,onu içeyim öyleyse..

ben geldimmm okuldannn.bebiş uykuda eşim çarşıda ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ben de burdayım ne güzel yaaaa.özlemişim bu sahneyiiii.
okuldan havadislerrrr:
1- teftişten 87 aldımmm en düşük notummmm (gıcık oldumm adamaaaaaa)
2- müdürün tayini çıkıyooooooo .üzülsem mi sevinsem mi bilemedimmmm

geçmişi bi okuyum geliyommmm anacımmmmm

kdr cim bence pıhtılasmadan ötürü bebişlerin tutmuyo yani senin bebişin oluyo sonucta bence artık olucak canının sıkma sen sorun çözülmüş

inşaallah hayatım ama artık eskisi gibi kalamıyorumki..:26:nedense:26:sebepsiz derken bu çıktı ve evhamlarımın sonucu doğru çıktı halada başka nevar diye içimn rahat değill..ve klacağımm biliyorum rabbimden ümidimi kesmem aslahatta 1tane olsun gerisi gelicek çünkü rahatlıycam eminimmmişte zamn kaybı yılla yoruyor insanı bide stresi cabası çok yoruldum ama rabbimm bana eşime sağlık verisn,bizi ayırmasınn

bugun herkesler pek yogun herhalde, pek fazla takılan yok topıke
ya gun içinde menu fılan verılınce ıyı oluyodu, ne yıyecegım konusunda cok sıkıntı cekıyorum ben, onlardan yararlanıyodum ne guzel:26:
bugun reglımın ıkıncı gunu ve ayrıca spor gunu, nası yapcam bılmıyorum ılk defa reglken denıycem bakalım :26: kocişimde şehir dısında iki gundur, neyseki otobuse bınmış gelıyomuş bu gece

bugünkü menüm
kalkınca (7:30)bitki çayım
kahvaltım
mantarlı omlet
2dilim tb ekmek 1 kaç zeytin accuk peynir çay (demliği bitirmişim:26:)
arada elma ile fındık yedim galiba sanırsam çok oldu hala acıkmadım
1 kaç saat sonrada yoğurtlu çorba ve salata yiciiim
ama şu an aç değilim
1 litre suyumu içtim dahada iççem

Son düzenleme:
üzülme tatlım eminim verirsin sen bitanecik kaptanımmm.ama hadi sen verirsinde ben de artıda çıktımmm :26::26:
tam tuz diyecektim ağzımdan almışlar.ben de hamileyken içerdim bak canım istedi şimdiiii.
Eki Görüntüle 188776

tombik olan fotoda lohusayım.. 35 günlük falan.. 92 kgım..
diğerinde 78 - 77 kg
motive edici olsun cümlemize
fısssssstıkkkkk
tebrikler tatlım inş mülakattan da geçersinnnn
aaaaa sana hiç yakışmıyo dadlummm toplan bakim bi.

canım kfana çok takıyosun bak.bu düşünceler gebeliği engeller.rahat ol bitanem inş hayırlısıyla kucağına alıcaksın bebişini.sonra sızlanmak yok abak çok yoruldum beeennnn , amannn ne kadar kilo aldım diye.rahatla güzelce kilonu ver her şeyin bi zamanı var bitanem.biliyorum bize çok kolay geliyo bunları sana sööölemek ama kendini çok üzüyosun.

benim deidğimden mi yaptıııınn
o uzun sürer birascık
ocakta közlemesi zor oluyo bi gün önceden hazırlasan daha iidi

canım sen ocakta mı közlüyosun yoksa fırına mı atıyosunn:44: ben de patlıcan közlemesini cok sevıyorum onceden agzıma bıle sürmezdım bu sıgara kokuyo dıyee
ben evde bı turlu ıstedıgım kıvamını tutturamıyorum, sonra da gıdıp hazır alıyorumm:26:

Son düzenleme:

ah canım ne güzel bir haber bu,rabbim isteyen herkese versin bende çok istiyorum 2.bir bebişim olsun ama bende pco var ve zor oluyo bebeğim,tedavisiz hamile kalma ümidiyle yaşıyorum,kilolarımı verince umudum dahada artacak inşallah

evet canım....
funda çayı iç... anne sütünü arttırıyor..

benim menüm kaçamaklarla dolu

sabah
çay
salamlı jambonlu kaşarlı tost
4 zeytin
az peynir
çocukların yağda yumurtalarında minnacık

ara
20 fındık
hapı yuttum ben

öğlen
karışık çorba şehriyeli kabaklı patatesli
barbunya 5 kaşık

ara
5 tane damla çikolatalı bisküvi

hapı yutmaya devam

yoğurt yedim
meyveli activia
çekirdek çıtledim

akşam
karnıyarık
çorba
salata

meyve portakal mango

süt ılık tarçınlı
valla bu menü burda kalmaz ya hayırlısı...
saldım bayıra Mevlam beni cumaya kayıra

bende menümü yazayımmm
yorum yapın yaa
boş boş yazıyorum gibi geliyo

kalkınca
2 bardak su

kahvaltı
1 simit
2 küçük domates
peynir
zeytin
açık şekersiz çay

arada
3-4 ceviz
limonlu form çayı

öğlen
miiiss gibi domates çorbası
1 kabak 1 patates dolması (hepsini bitiremedim)
3 kaşık yoğurt

arada
1 elma
form çayı

akşam
müsliiiii

25*10 yüzdüm
akşam da 50 mekik çekerim
suya devam

şu ana kdr yediklerimi yazııyım hemen sizeee

sabah
2 dilim tam bugday ekmeği arasında pınar beyaz light ile
1 tane kuru kayısı
Şekersiz çay

Ara
1 tane kuru kayısı
2 tane etiformun portakallı bisküvisi
sekersiz yeşil çay

Öğle
1 dilim tam bugday ekmeği üzerinde 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Yarım kupa hazır ezogelin çorbası ( çabuk çorba ) ( hiç tawsiye etmem ezogelini, içemedim bile :S )
1su bardağı light ayran

Ara
1 tane elma
1 tane etiformun portakallı bisküvisi
şekersiz yeşil çay

akşam da menüde müsli olucak hayırlısıylan

Son düzenleme:

canım fırında ki bana haşlama gibi geliyo
ateş olmayınca tadı da yok gibi sanki o yüzden ocakta közlüyorum
fırınların içinde ki teller var ya
onları ocağa koyup çevire çevire közlüyorum
yaz geldi mangallar başlayınca közleyip buzluğuma atarım kesin
kışa hazırlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…