hoşgeldin pinktomato... belki hatırlar doğum sonrası kilo topiğinde bende vardım..
hoşgelmişdin aramıza.. burda daha hızlı ilerliyor topik.
arkadaşlar çok paylaşımcı sağolsunlar...
yardımsever...
azmedersen gidiyor inan kilo milo bişey kalmıyor..
bu hafta vermedin mi sen
hala 78 misin?
off ya pişmedi bu ptalıcan denilen şey yedm öyle çok acıkmıştıtm
Ama şimdi miğdem bulanıyo kusacak gibiyiim
aa merhaba canım,evet haklısın burada çok daha fazla paylaşım var..inşallah şu kilolar gitsin bir an önce.. ben çok az verdim ama spor yapamıyordum da ondan.. ama artık azimliyim vericem..bugün ilk defa sabah 7de kalktım,önce sirkeli ve limonlu ılık suyumu içtim sonra da eliptik kondisyon bisikletinde 20 dk yürüdüm,en düşük seviyede ama olsun,terletti,işe yaradı demek ki..yediklerime de dikkat ediyorum bugünden itibaren..
şu azmimi korumama yardım edin olur mu?ipin ucunu kaçırdım mı daha çok kiloyla başa dönüyorum çünkü..
doğru diyorsun canım o zaman da çok iri görünebilirsin.. inşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsın
kız olur mu öyle şey ne demek canınızı sıktım.. her zaman dinler ve dua ederiz tatlımm. yaşadıkların zor ve acı şeyler ama rabbim kullarına kaldırabileceği sıkıntılar verirmiş. her şeyde bi hayır vardır. allah isterse ve hayırlı ise en yakın zamanda sana bi bebek nasip etsin inşallah.. inşalla en yakın zamanda sende doğum kilolarınla uğraşıyor olursun
Al benden de o kadar
Ben abur cubur yedim canım
Fena midem...
Canım sirkeli su ben ilk zamanlarda içmiştim
Bebeğe fena gaz yaptı bana da tabiii
Sütüm kesildi...
Sana tavsiyem nacizane
Eğer emzirmiyorsan devam et ama
Emiyorsa bebeişin bir müddet ertele sirkeli suyu
kdr cim bence pıhtılasmadan ötürü bebişlerin tutmuyo yani senin bebişin oluyo sonucta bence artık olucak canının sıkma sen sorun çözülmüş
off ya pişmedi bu ptalıcan denilen şey yedm öyle çok acıkmıştıtm
Ama şimdi miğdem bulanıyo kusacak gibiyiim
üzülme tatlım eminim verirsin sen bitanecik kaptanımmm.ama hadi sen verirsinde ben de artıda çıktımmm :26::26:günaydın arkadaşlar hayırlı ve güzel birgün geçirmek dileqiyledün yediqim bir tencere bulgur pilavından sonra basküldeki rakamı görünce böyle oldum tam 1.400qr artıdayım kızlarr :84::84:
günaydın canımben çayımı içtim sana afiyet olsun
günaydın cnm.. asumancım hep okuyup çıkıyorsun üzülüyorumher zmana katıl sohbetimize..ayrıca aramıza katılmak için 70lere inmen gerekmiyor..ne zaman listede olmak istersen başımızın üstünde yerin var tatlım
tam tuz diyecektim ağzımdan almışlar.ben de hamileyken içerdim bak canım istedi şimdiiii.02.05.2011 pazartesii menüüümmm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 tane light üçgen peynir
Ara
3 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
1 porsiyon hazır kremalı tavuk çorbası ( çabuk çorba ) 78 kalori
1 porsiyon light yogurt
Ara
2 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam
3 tane ızgara nugget
3 yemek kaşığı haşlanmış kepekli makarna
2 tane acı tursu biber
Ara
1 bardak acılı Şalgam
yoruuum isteriiiz, yoruuum isteriiiz
kızlar yılın içeceğini buldum, şalgam
kendileri 0 şeker, 0 yag ve 0 kolestrol oranına sahip.. bir bardağı ise 3 kalori :)
bence acılı olanını için metabolizmanız için ii olur :)
ben dün akşam yatmadan içtim cnm kola istemişti buzdolabına yöneldim, şalgamımı aldım ve kacamak yapmadıııımmmyatmadan önce biraz midemi yakar gibi oldu amma velakin gün içerisinde miss gibi olur benden sölemesi
fısssssstıkkkkkEki Görüntüle 188776
tombik olan fotoda lohusayım.. 35 günlük falan.. 92 kgım..
diğerinde 78 - 77 kg
motive edici olsun cümlemize
tebrikler tatlım inş mülakattan da geçersinnnnkızlar güne süper başladım ve devam ediyorum
sabah
erkenden kalktım havuza gittim
25 metre civarında ki havuzu 5 kez gidip geldim
çok iyi geldi
şuan her yerim acısada değer
işe geldim maillerime baktım veeee
bi banka sınavına girmitim ya onu kazanmışım
şimdi mülakat için bekliyorum çok sevindirik oldum
aaaaa sana hiç yakışmıyo dadlummm toplan bakim bi.kızlar ruhhhh gibiyim bugun yaaaaaaaaaa sanki bıraksalar ağlıcammmmanacımmmm ne oluyorr banaaaa :44: :44: :44: :44:sıkıldım sanırm tatil lazım banaaa beş karışı geçtim on karış suratla dolanıyorummm
kanpıhtılaşamsını yeni öğrendim:26:bu hamile kalmamaya sebepmi bilmiyorum ama düşüğe sebep,tutunmamaya v.s.hamiel kaırsam iğnelrler tutacak inş.
ben evlendim kendiliğinden hamiel kaldım 2aylık düşğüm oldutek düşük diye arştırılmıyor,sonra aşılamada hamielşk çıktı değerler iyi artmadı kimyasala geblikti doktorumdan ısrarla genetik tahliller istedim 3sene önce tam yaptırmamış yani eksikmiş pıhtılaşmayıda geçen aytüpebbek tutmayınca(benim içn çok zor oldu negatifide göze alıyosun ama okadar zahmete pozitif olsa dünyalr benimdi,zor atlattım) bnde bastırınca doktor istedi,bide histereskopi rahime kamera ucuyla bakıyorlar briara bunud ayaptırıp içim rahat 2.ye geçerim...
yani tüpe geçmeden istese belkide ikizlerim tutacaktı herşey yolnudaydı kaliteliydi ama rabbim ol dememiş demekki napalımşimdi tam sebep pıhtılaşmamı bunuda bilmiyrouz ama enazından öğrendim vardır bunda birhayır...kısırlığın sebebi değil ama düşük sebbbi kesin..2.yi denerken önlem alıncak iyi tutunsun diye,inşallah dua edinde tedaviye gerek kalmadan kalıyım nasılsa sorunda bulamadılar:44:
şuanda ilaç kullanmıyorum...kusura bakmayın ya sizi kendime yakın hissettim yoksa bu topikte böyle şeyler yazılmaz herhalde:26:buarada hala olmadım olursam canımsağolsunnnn
heyooooo aşağıda dizi dizi dizili arkadaşlar, niye sessizsinizz
benim deidğimden mi yaptıııınn
o uzun sürer birascık
ocakta közlemesi zor oluyo bi gün önceden hazırlasan daha iidi
selam, kizlar nasilsiniz, gecmisi okuya okuya bitiremiyorum, bir kac gundur aranizda yoktum, gecen haftalarda klavuzcuguma sormustum, halsizim, basim donuyor midem agriyor arti kuyruk sokumumda siddetli bir agrim var demistim, form cayimi cok ictim o yuzden tansiyonum dusuk olacagindan suphelenmistik, regl donemimde gelmisti ama benimki genelde bir hafta on gun gec olur, yine gecikti ve baharin etkisiylede basim donuyor zannediyordum, oysa degilmis, bugun doktora gittim ve ve ve kizlar siki durun,
Hamileyim, ucuncu bebegime, 5 hafta 5 gunluk , fasulye kadarcik bir bebegim var...
Rabbim isteyen herkeze versin esimde bende ilk cocuk gibi ucuyoruz, ayaklarimiz yere basmiyor, daha kimseye soylemeden sizinle paylasiyorummm.......
aynen yaaa azcık uzak kalsak oku oku bitmiyogeçmişi bitiremedik.bundan sonra ben yokken konuşmayı yasaklıyorummm dermişimm okuu okuuu bitmiyo ayolll:82:
gerçekten mi??bizimki emiyor ama çok az yani.. çay kahve niyetineelma sirkeli suyu eşim her gün içer,ben de bi ara sabahları içtim ama dikkat etmemişim..funda çayı alayım da en tez zamanda,onu içeyim öyleyse..
canım sen ocakta mı közlüyosun yoksa fırına mı atıyosunn:44: ben de patlıcan közlemesini cok sevıyorum onceden agzıma bıle sürmezdım bu sıgara kokuyo dıyee
ben evde bı turlu ıstedıgım kıvamını tutturamıyorum, sonra da gıdıp hazır alıyorumm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?