70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben beğendim tatlımmmmm

afiet olsun tatlım, simidin yarısını yeseydin dicektim ama baktım öglen ekmek yemeyerek dengelemişsin
yaramasın kuzuma

oooo ayşecimmm 20findukk...5 bisküviiiçekirdekler...tabi bende okadan çok kilo versem böyle yerdimne
sanki hiç kaçamak yapamamış gibi mkonuşuyommmneyse çocuklaırn peşine koşarken eritirsin demii

bende yazayım
sabah bir kase light sütlü müslü
saat 9.00 da 1 fincan light kahve
saat 10.00 da bitki çayı
saat 12.30 da öğle yemeği salata ve bir tabak kıymalı karnıbahar yemeği (ekmek yok)
saat 14.00 1 adet elma
saat 15.00 de bitki çayı
saat 16.00 1 adet elma 1 adet zeytinyağlı galeta
tabi bu saate kadar 2 litre su akşam yemeği yok onun yerine
bol bol meyve ve 1 fincan form çay içilecek

ben beğendim tatlımmmmm
sağol canıımm

afiet olsun tatlım, simidin yarısını yeseydin dicektim ama baktım öglen ekmek yemeyerek dengelemişsin
yaramasın kuzuma

kuzu bitek sabhaları ekmek yiyorum zatı o yüzden çok dikkat etmiyorum sabah
bide kaptana sordum yiyim mi diye ye bişi olmas dedi
ama tabi akşamı falan dengeleyerek ye didi bana

bende yazyım bari
sabah uyanınca 1bardak su
kahvaltı
form çay
2dilim çavdar ekmekle tost
domates
3zeytin

ara
su,su ,suu
akşamdan patlamış mısırın başınd abuldum kendimi ama çabuk frebledim ve sakladım

öğlene kadan yattım uyuştum ya neyse
öğlen
süt,nesfitle
bikaç badem,finduk

ara
su,çubuk kraker
kesmedi
azbeyaz ekmek arası domastes zeytin
şimdide biryeşil çay yapayım
çayım ve kitaplarımla başbaşa

akşamda
yeşil fasulye
bulgur pilavı var(çok kaçırmıycam söööüüzzzzz)
komposto şekerli olmuş aziçerim herhalde

suya devam bugün ölçmedim aklıma geldikçe içiyom ve sürekli wcdeyimmeyveye dikkat etmiyorum canım istewmedi neyse 1portakal yiyeyim birara..

ay o zaman da ocak batmıyo mu, ben denedım bı onu, heryerı berbat oldu sabır işi onu cevırıp cevırıp kozlemek mıkrodalgada yapıyolar bı de :44:

tatlım menü olmamış sanki
patlamış mısır ve arada ki çubuk kraker ve ekmek yemeseydin
akşama da bulgur pilavı yiycem diyosun
hep karbonhidrat olmuş
bence akşam müsli ye
yada sadece yeşil fasulye yoğurt ye

oooh ya, dıyorum ben cok acemıyım bılemıyorum ne yıyecegımı, menuler olunca bakıp denıyorum ben de
bu arada lequım o hazır corbaların bazılarının gercekten bulasık suyundan farkı yok, bı kac tane hazır bulundur cekmecende, ofıste dısardan yemekten sıkılıp bı ara ben de sarmıstım onlara favorım domates corbası, hadı o yoksa kremalı sebze corbası bı kere de tarhanasını deneyeyım demıstım, tarhanadan soguyacaktım yemın ederım

slm kızlar..o kadar uyuzumki iki gündür yazdıklarınızı okuyorum ama ben yazamıyorum..spor yapmak mutluluk veriyomuş gerçekten ..cumadan beri spor yapamıyorum veee çok mutsuzumbelim bacağım sırtım ağrıyo sol tarafım boydan boya iptallerde yaninoldu böyle bilmiyorum:26::26::26:yarın gidicem artık dr a kötü bi şey çıkmasa barimenümüde yazayım:
sabah peynir domates salatalık yumurta çay ekmek yok
ara yok
öğle bizim oranın ekşili çorbası var sebzeli nohıutlu buğdaylı işte ondan bi kase 3 tane grissini
ara elma yeşil çay bi ceviz içi bi kuru incir
akşamda müsli olur special k ile karışık
spor yok plates yok yok oğlu yoköpüldünüüüüüüz

zaten yemem herhalde araöğünler sayesinde çok acıkmam
bugün bunalım takıldım ondandı çubuk kraker
tamm tek müsli yerim yada dediğin gibi şimdie yeşil+biberiye çayımı içiyorum yanında 3küçük hurma,,, tatlı isteğim varrr:84:yada bişey yememmm :44:
dürüst oldum hepsini yazdım ama olmamış üylemi gerisi nasılll

anam çeneniz düşmüş geneeee kızlar ilginiz için teşekkür ederim şimdi iyiyimmmm yemeğimi yapıyımm görüşürüz geneeeee

seviyorum sizi ulennnnnn

benim deidğimden mi yaptıııınn
o uzun sürer birascık
ocakta közlemesi zor oluyo bi gün önceden hazırlasan daha iidi

Kız sorma beceremedim
Hala miğdemde bulantım var gittim 1 saat daha yürüdüm resmen yok banamısın demiyor miğde

03-05,20011MENÜ

Sabah

2 dlm kep. ekmeği - 1 haşlanmış yumurta - sade kahve

ara: yok

Öğlen : patlıcanlı bişiler ( hala miğdem bulanıyo) - 1 dlm kep. ekmek

ara: sade kahve

Akşam : miğdem hala bulanıyordu şimdi cola içtim light 1 su bardağı - 1 yeşil elma

Eğer acıkırsam ufak tefek tatsız tutsuz bişiler hüüpletirim ama bu miğdeyle zor

Toplamda : 2 saat yürüyüş, 20 dk plates, yarım lt su
Ben biaz uzanıcam nefret ediyorum artık patlicandan, birde ben makarnayı zor yapıorm patlican neyimeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…