kızlar
bişi sorcam
saç düzleştirici almayı düşünüyorum tavsiyenizvarmıı
canım sen ocakta mı közlüyosun yoksa fırına mı atıyosunn:44: ben de patlıcan közlemesini cok sevıyorum onceden agzıma bıle sürmezdım bu sıgara kokuyo dıyee
ben evde bı turlu ıstedıgım kıvamını tutturamıyorum, sonra da gıdıp hazır alıyorumm:26:
ay o zaman da ocak batmıyo mu, ben denedım bı onu, heryerı berbat oldusabır işi onu cevırıp cevırıp kozlemek mıkrodalgada yapıyolar bı de :44:
biz de seni fıstıkkkkkk.böyle görmeye ay ya da okumaya alışmadık seni tatlım.
Kız sorma beceremedim
Hala miğdemde bulantım var gittim 1 saat daha yürüdüm resmen yok banamısın demiyor miğde
03-05,20011MENÜ
Sabah
2 dlm kep. ekmeği - 1 haşlanmış yumurta - sade kahve
ara: yok
Öğlen : patlıcanlı bişiler ( hala miğdem bulanıyo) - 1 dlm kep. ekmek
ara: sade kahve
Akşam : miğdem hala bulanıyordu şimdi cola içtim light 1 su bardağı - 1 yeşil elma
Eğer acıkırsam ufak tefek tatsız tutsuz bişiler hüüpletirim ama bu miğdeyle zor
Toplamda : 2 saat yürüyüş, 20 dk plates, yarım lt su
Ben biaz uzanıcam nefret ediyorum artık patlicandan, birde ben makarnayı zor yapıorm patlican neyimeeee
güle güle tatlımmmm.kızlarrr anneme oturmaya gidiyoruzzzzz müslimi yedim yemicem başka bişeyyy evde cips var gene üç pakettasla ağzıma sürmücemmmmm cısss
anacım artık yeşil çay ikram ediyor bana
slm kızlar nasılsınız
ben kahvaltı ve öğlende çooooook iyiydim ama misafirlerim vardı ikindide kaçtı biraz
2 dil bisküvili yaş pasta yedim ama inceydi sarımsaklı yoğurtlu patates salata ve 3 de börek sanırım bu hafta yerimde syıcam
durum bu kadar kötü yaniiii
kızlarben bunalıma girdim moralman ... diet miet yapamıyorum 2 gündür elim kolum kalkmıyo sürekli yeme isteği delircem ağla ağla içim çıktı çok kötüyüm napcam ben ya eşşek gibi diet yapıodum noldu bana ya
cnm sen patlıcanı nasıl yaptın ya en patlıcanı çok severim hertürlüsünü yaparımm sanırım acemeliğine geldi bi de acıysa patlıcannn:26: :26: :26:
rezene varsa anason yada nane limon kaynat iç biraz iyi gelirrr
slm kızlar nasılsınız
ben kahvaltı ve öğlende çooooook iyiydim ama misafirlerim vardı ikindide kaçtı biraz
2 dil bisküvili yaş pasta yedim ama inceydi sarımsaklı yoğurtlu patates salata ve 3 de börek sanırım bu hafta yerimde syıcam
kızlarben bunalıma girdim moralman ... diet miet yapamıyorum 2 gündür elim kolum kalkmıyo sürekli yeme isteği delircem ağla ağla içim çıktı çok kötüyüm napcam ben ya eşşek gibi diet yapıodum noldu bana ya
noldu canım bakiyim sna.bi derdin mi var yoksa dönemsel bi sıkıntı mı?canım hemen koş bi markete melisa çayı al gel.bi güzel demleiç bakayım.yok ööle depresyon falan tatlım.yeme isteğine de sööle evde yokum de.bak ben de öyleyim, eğer bu isteğe bi kere kapı açmayı bırak şööle bi aralasan bile hemen içerii giriyo.o yüzden evde yokum diyeceksin canım.senioyalyacak şeyler bul tatlım.su şişesikoy yanına yemek istedikçe su iç.havuç elma ye,sonra keçi boynuzu varya onu al yavaş yavaş ye.bu tatlı isteğini de bastırır hem de bi şeyler atıştırırsın.
tşk ederimben bunu kullanıyorum ve çok memenunum canım
başka marka olarak
maşamda babylies o da çok kullanışlı ve kaliteli canım
onunda düzleştiricisini alabilrisin
tşk edrimdüzleştirici fön makinası falan sözkonusu olduğunda Rowenta tercih ediyoru
alüminyum folyoya sarıp ocakta kozleyebilirsniz hafif is kokusu elde ederken ocağıız da temiz kalır. eğer bıçak batırdığınızda karşı tarafa geçiyorsa patlıcan közlenmiştir. mümkün mertebe çevirerek her tarafını ateşe tutun tabi.
yarın hafif geçirirsin olur biterslm kızlar nasılsınız
estağfurullahkızlarben bunalıma girdim moralman ... diet miet yapamıyorum 2 gündür elim kolum kalkmıyo sürekli yeme isteği delircem ağla ağla içim çıktı çok kötüyüm napcam ben ya eşşek gibi diet yapıodum noldu bana ya
ohh afıyet olsun merak etme o kadar verdın verırsın az kaldı surda ama benn bennevet canım....
funda çayı iç... anne sütünü arttırıyor..
benim menüm kaçamaklarla dolu
sabah
çay
salamlı jambonlu kaşarlı tost
4 zeytin
az peynir
çocukların yağda yumurtalarında minnacık
ara
20 fındık
hapı yuttum ben
öğlen
karışık çorba şehriyeli kabaklı patatesli
barbunya 5 kaşık
ara
5 tane damla çikolatalı bisküvi
hapı yutmaya devam
yoğurt yedim
meyveli activia
çekirdek çıtledim
akşam
karnıyarık
çorba
salata
meyve portakal mango
süt ılık tarçınlı
valla bu menü burda kalmaz ya hayırlısı...
saldım bayıra Mevlam beni cumaya kayıra
bu hafta 1 kg gıtmesı lazım senden bu menulerle ve sporlabende menümü yazayımmm
yorum yapın yaa
boş boş yazıyorum gibi geliyo
kalkınca
2 bardak su
kahvaltı
1 simit
2 küçük domates
peynir
zeytin
açık şekersiz çay
arada
3-4 ceviz
limonlu form çayı
öğlen
miiiss gibi domates çorbası
1 kabak 1 patates dolması (hepsini bitiremedim)
3 kaşık yoğurt
arada
1 elma
form çayı
akşam
müsliiiii
25*10 yüzdüm
akşam da 50 mekik çekerim
suya devam
ay o zaman da ocak batmıyo mu, ben denedım bı onu, heryerı berbat oldusabır işi onu cevırıp cevırıp kozlemek mıkrodalgada yapıyolar bı de :44:
kızlar sandoloz sakızı ve ema sirkesi ikilisini iki gündür kullanıyoum hakkaten faydası var..çabucak doyuyoum..
menümü vereyim kızlarda bu arada ne çok kaynatmışsınız yaaaaa,oku oku bitmedi bende vazgeçtim
sabah
çeyrek karışık tost,form çay
ara
yarım avuç badem,ceviz,fındık,kuru üzüm
öğle
1 pors. kuşbaşılı patlıcan sulu yemeği,4-5 acı turşu biber(süs biberinden),1 kase yoğurt
ara
3 sunta,1,5 bardak ayran
akşam(o biraz kaçtımı ne:26:)
fırında yağsız tavuk patates (tavuğun arka ense ve boyun dahil kısmı,6-7 tanede patatesten)patatesleri 4 e bölünmüş kestim,1 kase cacık sarmısaklı,6-7 acı biber(süs biberi)
gün boyu 2 lt su,form ve yeşil çay
sporu artık pazartesi çarşamba ve cuma günleri yapıyorum o yüzden bugün istirahat günü...bunu yeni öğrendim gün aşırı spor yapınca kaslar kendini daha güzel olgunlaştırıyormuş ve dinleniyormuş,hergün yapan ve gün aşırı yapan iki gurup karşılaştırılmış ve gün aşırı yapan gurup daha çok kas yapmış ve kalori harcamış kızlar duyurulur
menüme yorum alabülürmüyümküneeeeeee
menün genel olarak güzelama sankı bence tavugun hep boyle kalorılı yerlerını yıyosun sankı beyaz etını tercıh etsen daha ıyı olmaz mıablamda hergün yapıyor sporu söyleyımde günaşırı yapsın sal canuumm
senin suntana bayılıyom kız allah iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?