70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar
bişi sorcam
saç düzleştirici almayı düşünüyorum tavsiyenizvarmıı

düzleştirici fön makinası falan sözkonusu olduğunda Rowenta tercih ediyorum.

ay o zaman da ocak batmıyo mu, ben denedım bı onu, heryerı berbat oldu sabır işi onu cevırıp cevırıp kozlemek mıkrodalgada yapıyolar bı de :44:

alüminyum folyoya sarıp ocakta kozleyebilirsniz hafif is kokusu elde ederken ocağıız da temiz kalır. eğer bıçak batırdığınızda karşı tarafa geçiyorsa patlıcan közlenmiştir. mümkün mertebe çevirerek her tarafını ateşe tutun tabi.

biz de seni fıstıkkkkkk.böyle görmeye ay ya da okumaya alışmadık seni tatlım.

saol cnm arada geliyolar gidiyolarrrrrr

cnm sen patlıcanı nasıl yaptın ya en patlıcanı çok severim hertürlüsünü yaparımm sanırım acemeliğine geldi bi de acıysa patlıcannn:26: :26: :26:
rezene varsa anason yada nane limon kaynat iç biraz iyi gelirrr

kızlarrr anneme oturmaya gidiyoruzzzzz müslimi yedim yemicem başka bişeyyy evde cips var gene üç pakett asla ağzıma sürmücemmmmm cısss

anacım artık yeşil çay ikram ediyor bana

slm kızlar nasılsınız
ben kahvaltı ve öğlende çooooook iyiydim ama misafirlerim vardı ikindide kaçtı biraz
2 dil bisküvili yaş pasta yedim ama inceydi sarımsaklı yoğurtlu patates salata ve 3 de börek sanırım bu hafta yerimde syıcam
durum bu kadar kötü yaniiii

yediklerimi yazarak kendi kendimi motive etmeye karar verdim..
bugünkü listem
sabah
bir dilim kepek ekmeği
1 parça köy peyniri
4 siyah zeytin
çay

ara yeşil erik

öğle
2 dilim ekmek
3 kaşık enginarlı mantar sote
2 kaşık light yoort
maydonoz

ara 1 limonlu light püsküüt
yeşil çay,beşibiyerde çay

akşam
yarım kase yoort çorbası
4 kaşık bezelye yemeği
2 kaşık light yoort
maydonoz,turp
1 dilim kepek ekmeği

bu akşam bi meyve hakkım var..bi de yatmadan bi çay bardaği light süt içicem.içine tarçın koyarak.bu gün içindeki tatlı krizlerini önlüyo..

kızlar ben bunalıma girdim moralman ... diet miet yapamıyorum 2 gündür elim kolum kalkmıyo sürekli yeme isteği delircemağla ağla içim çıktı çok kötüyüm napcam ben ya eşşek gibi diet yapıodum noldu bana ya

kızlarrr anneme oturmaya gidiyoruzzzzz müslimi yedim yemicem başka bişeyyy evde cips var gene üç pakett asla ağzıma sürmücemmmmm cısss

anacım artık yeşil çay ikram ediyor bana
güle güle tatlımmmm.

bu işe sudem çok sevinecek ona göre aslıcımmmmmmm

noldu canım bakiyim sna.bi derdin mi var yoksa dönemsel bi sıkıntı mı?canım hemen koş bi markete melisa çayı al gel.bi güzel demleiç bakayım.yok ööle depresyon falan tatlım.yeme isteğine de sööle evde yokum de.bak ben de öyleyim, eğer bu isteğe bi kere kapı açmayı bırak şööle bi aralasan bile hemen içerii giriyo.o yüzden evde yokum diyeceksin canım.senioyalyacak şeyler bul tatlım.su şişesikoy yanına yemek istedikçe su iç.havuç elma ye,sonra keçi boynuzu varya onu al yavaş yavaş ye.bu tatlı isteğini de bastırır hem de bi şeyler atıştırırsın.

Hatırlamıyorum bileee..ağladım bugün yemeği yapamayınca

abooo
Yürü hayatım vaktn varsa bol bol

Banada öyle oldu tatlım 71 kilodan birden 80lere geldim hatta...BU geçici birşey lütfen güçlü ol...Nasıl pişmanım varyaaaa...Lütfen canım eşek gibi diet yapan hatunsun sen

...........
uykum geldi

sağol canım tavsiyelerin için sanırım regl olcam bunalım geçiriyorum kötüyüm yani sabah kaldığım yerden dewam edicem inşallahmısır püsklülü kiraz sapı felan içicem

ben bunu kullanıyorum ve çok memenunum canım

başka marka olarak
maşamda babylies o da çok kullanışlı ve kaliteli canım
onunda düzleştiricisini alabilrisin
tşk ederim kaç derece acep:26:
tşk edrimkendi kendime hediye alcamda kararsız kaldım
yarın hafif geçirirsin olur biter
estağfurullah

ohh afıyet olsun merak etme o kadar verdın verırsın az kaldı surda ama benn benn
bu hafta 1 kg gıtmesı lazım senden bu menulerle ve sporla
ay o zaman da ocak batmıyo mu, ben denedım bı onu, heryerı berbat oldu sabır işi onu cevırıp cevırıp kozlemek mıkrodalgada yapıyolar bı de :44:

benım közmatık dıye bıseyım var boyle sıyah deılklı tava gıbı bısey onda yapıyom közlemelerı ocak ta batmıyor

menümü vereyim kızlarda bu arada ne çok kaynatmışsınız yaaaaa,oku oku bitmedi bende vazgeçtim
sabah
çeyrek karışık tost,form çay
ara
yarım avuç badem,ceviz,fındık,kuru üzüm
öğle
1 pors. kuşbaşılı patlıcan sulu yemeği,4-5 acı turşu biber(süs biberinden),1 kase yoğurt
ara
3 sunta,1,5 bardak ayran
akşam(o biraz kaçtımı ne:26:)
fırında yağsız tavuk patates (tavuğun arka ense ve boyun dahil kısmı,6-7 tanede patatesten)patatesleri 4 e bölünmüş kestim,1 kase cacık sarmısaklı,6-7 acı biber(süs biberi)
gün boyu 2 lt su,form ve yeşil çay
sporu artık pazartesi çarşamba ve cuma günleri yapıyorum o yüzden bugün istirahat günü...bunu yeni öğrendim gün aşırı spor yapınca kaslar kendini daha güzel olgunlaştırıyormuş ve dinleniyormuş,hergün yapan ve gün aşırı yapan iki gurup karşılaştırılmış ve gün aşırı yapan gurup daha çok kas yapmış ve kalori harcamış kızlar duyurulur
menüme yorum alabülürmüyümküneeeeeee

menün genel olarak güzelama sankı bence tavugun hep boyle kalorılı yerlerını yıyosun sankı beyaz etını tercıh etsen daha ıyı olmaz mı ablamda hergün yapıyor sporu söyleyımde günaşırı yapsın sal canuumm

aslında herzaman o kısmı yemiyorum genelde göğüs etini yiyiyorum ama bugün öyle kaçtı dedim ya bide yoğurt ve türevleri çok olmuş sanki yazarken farkettimç...reğl olucam ya çoştumda dalgalanıyorum beeeeeennnnnnfrenler boşalmak üzere ama tutuyorum resmen hiç böyle olmamıştım allah sonumu hayretsin inşallah

senin suntana bayılıyom kız allah iyiliğini versin

napayım be aşkitom aynen suntaya benziyor
bugün köy gezisi günümdü,yanımda götürdüm bide bizim o gittiğimiz köyde bir hastamız var ibrahim amca oda köy ayranı getirmiştide arada yuvarladım gitti suntalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…