canım papatyacımtşk ederimkaç derece acep:26:
tşk edrimkendi kendime hediye alcamda kararsız kaldım
yarın hafif geçirirsin olur biter
estağfurullah
canım papatyacım
kesınlıkle remington al benım babyliss vardı memnun degıldım
arkadaşımın ablasının braunu vardı remıngtonu görunce braundanda vazgectı...
kesınlıkle şiddetle ytavsiye derım çeşitleri de var internetten çok ucuza alırsın.
benımkı teknosada 180 felandı netten 120 ye aldım çok guzel 230 dereceye kadar çıkabılıyosun.saç tipine göre çeşitleri var.
saça zararı yokmu onların ben korkuyorum kullanmaya
kzı hastayım dıye elımegecenı yıyom benım halım farklı olsa da sevınsem...güle güle tatlımmmm.
bu işe sudem çok sevinecek ona göre aslıcımmmmmmm
bu gün spor merkezine gittim ölçülerimde belde 2 cm basnede 4 cm gitmiş yaklaşık bir ay içinde 2 haftadır spor yapmadım diyetede pek uyamadım sizce sonuç nasıl hanımlar sevindirici mi?
saça zararı yokmu onların ben korkuyorum kullanmaya
hoşgldn önce tanıt bakalım kendini....selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum hepinize kolay gelsin
menümü vereyim kızlarda bu arada ne çok kaynatmışsınız yaaaaa,oku oku bitmedi bende vazgeçtim
sabah
çeyrek karışık tost,form çay
ara
yarım avuç badem,ceviz,fındık,kuru üzüm
öğle
1 pors. kuşbaşılı patlıcan sulu yemeği,4-5 acı turşu biber(süs biberinden),1 kase yoğurt
ara
3 sunta,1,5 bardak ayran
akşam(o biraz kaçtımı ne:26:)
fırında yağsız tavuk patates (tavuğun arka ense ve boyun dahil kısmı,6-7 tanede patatesten)patatesleri 4 e bölünmüş kestim,1 kase cacık sarmısaklı,6-7 acı biber(süs biberi)
gün boyu 2 lt su,form ve yeşil çay
sporu artık pazartesi çarşamba ve cuma günleri yapıyorum o yüzden bugün istirahat günü...bunu yeni öğrendim gün aşırı spor yapınca kaslar kendini daha güzel olgunlaştırıyormuş ve dinleniyormuş,hergün yapan ve gün aşırı yapan iki gurup karşılaştırılmış ve gün aşırı yapan gurup daha çok kas yapmış ve kalori harcamış kızlar duyurulur
menüme yorum alabülürmüyümküneeeeeee
Süpeeeer, bence çok sevindirici. Tebrikler...
aslında herzaman o kısmı yemiyorum genelde göğüs etini yiyiyorum ama bugün öyle kaçtı dedim ya bide yoğurt ve türevleri çok olmuş sanki yazarken farkettimç...reğl olucam ya çoştumda dalgalanıyorum beeeeeennnnnnfrenler boşalmak üzere ama tutuyorum resmen hiç böyle olmamıştım allah sonumu hayretsin inşallah
süpeeeer, bence çok sevindirici. Tebrikler...
canım ney, kaçırmışsın,gayet iyi bolsuyud aunutma
Sonucun gerçekten güzel olduğu konusuna diyecek bişeyim yok ama bence de zararlı çok. Çok nadir kullanılmalı. Hatta fön çok çok daha iyi diye biliyorum. Saçın bütün nemini alıyor ve kırılmasına sebep oluyor.
hoşgldn önce tanıt bakalım kendini....
ben hazır burdayken veriyim ama ne sordunbana neden kimse bi cevap vermiyor yyyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?