70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese

buugün sesım az da olsa cıkıyo artık eşime çemkirebiliyorum yuppi

tşk ederim kaç derece acep:26:

tşk edrimkendi kendime hediye alcamda kararsız kaldım

yarın hafif geçirirsin olur biter

estağfurullah
canım papatyacım

kesınlıkle remington al benım babyliss vardı memnun degıldım

arkadaşımın ablasının braunu vardı remıngtonu görunce braundanda vazgectı...

kesınlıkle şiddetle ytavsiye derım çeşitleri de var internetten çok ucuza alırsın.

benımkı teknosada 180 felandı netten 120 ye aldım çok guzel 230 dereceye kadar çıkabılıyosun.saç tipine göre çeşitleri var.

Meraaabaaaa merabaaaaaaaaaaaaaaa! Dün giremedim arkadaşım gelcek demiştim ya, onla gezdik tozduk. Dün 1 magnum yedim sadece ama başka kaçamak olmadı. Bugün de gayet iyiydim. 6 da kalkmama rağmen hiç sorun yaşamadım kendimi tuttum.
Arkadaşımın hosteslik görüşmesi vardı ona gittik. Ben de öyle özendim ki, ingilizcem iyi olsa kpss falan dinlemez katılırdım.

Eeeeee sizin nasıl gisiyor, kaçamak yoktur umarım?

saça zararı yokmu onların ben korkuyorum kullanmaya

güle güle tatlımmmm.

bu işe sudem çok sevinecek ona göre aslıcımmmmmmm
kzı hastayım dıye elımegecenı yıyom benım halım farklı olsa da sevınsem...

üstelık aslı şişkonun tekı o bana rakip olması içüüüüüün benım kılomda olmalı..........dermişim

bu gün spor merkezine gittim ölçülerimde belde 2 cm basnede 4 cm gitmiş yaklaşık bir ay içinde 2 haftadır spor yapmadım diyetede pek uyamadım sizce sonuç nasıl hanımlar sevindirici mi?

saça zararı yokmu onların ben korkuyorum kullanmaya

canımcım ben çok katlı saçlı biriyım ve eşim uzun seviyo...

fön çektırsem 2 gunde bı olmuyo kuaför bılem yoruluyo düşün...

rowentanınn düzleştırıcı başlıga sahıp saç kurutmasını aldım .

bı dönem onunla düzleştirdim ama oda kesmedı benı sabırsız bırıyım zamandan tasarruf etmem lazım...hem kurutup hem düzletiriyodu.

babybliss çok yavaş düzleştırrdıgı ıcın çok vakıt alıyodu.

bende gittim remıngtonu aldım.ve onun ıslak saça da uygun kullanımı var istersen buharlı modadda da yapabılıyosun ya da saçların ıslkaken düzleştirebılyıosun.

zararı olabilir ama ben halımden memnunum...eğer saçların şekıl alması zor degılse düzleştiricıye ıhtıyacın yokss şart değil...

en yakın arkadasım saçını kurututrrken fön taragıyla düzleştirir hep.

tek taşla ıkı kuş hesabı hem kurutur hem düzleştitrir. oda rowentanıın düzleştirme aparatlıısndan kurutma makınası aldı.

Son düzenleme:

afiyet şeker olsun canım..ya hani bazıları diyetisyene gitmek istemez yada buşek,lde beslnmek gözlerinde büyür yaa abartırla az falan diye:26:esprisini yaparlar yemekten sonramı öncemi??
ama bakıyorum kendim içinde geçerli yazdığımzıda birgünde neçok şey yiyoruz yani daikkat edilmediğinde artık liste nekadar kabarık olur düşünün....
akşam azpatates ekaçmış ama olsun sizde iyi zayaıflyanlardansınız:
bende p.tesi,çarş,cuma gidiyorum diğer günler canımistiyor ama çok yorucu oluyor oraya gittimmi ekndimi kaybediyorum.. 2.5_3 saat malum finallerde var..ama bunub daha faydalı olduğun asevindim canımm teşekkürlerr...

arkadaşım nasıl kilo verdin ya banada bi yardımcı olsan

selam arkadaşlar ben bir türlü zayıflayamadım 2 yıldır yapmadığım şey kalmadı banada bi el atsanız bi destek olsanız benimde 20 kilo kadar fazlam var vermem lazım lütfeeennn yardım edin

canım ney, kaçırmışsın,gayet iyi bolsuyud aunutma

nebilim canım yaa sanki kilo vermiyorum gibi geçen hafta vermemiştim 1 gr bile bu haftada veremezsem aglarım ben ya( akşamları kocanın yüzünden yemek yiyorum yaaa(offf offf moralim bozuluyor böyle olunca

aynı fikirdeyim canım o yüzden kullanmıorum ama gözümde kalmıyo değil hani

hoşgldn önce tanıt bakalım kendini....

hmmm şey nerden başlıyım kem küm önce en önemli şeyden başlıyım iki tane çocuğum var ilk i kız 7 yaşında ikincisi erkek 3 aylık ben 27 yaşındayım aöf de öğrenciyim ve şişkoyum 90 kiloyla doğuma gittim şuan 79 kiloyum böyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…