Bilmiyorum ne kadar doğru ama senn menünde bütün öğünlerde karbonhidrat var mesela akşam ekmek yemesende tam porsiyon kabak yemeği yesen
doğru söylüyorsun arkadaşım( ama dayanamıyorum ekmeksiz yemek yiyemiyorum önceden daha fazla yerdim. evde olsam kendime göre yemekler yapiyim diyorum ama çalışınca zor oluyor yada ben biraz üşengecim galiba :)))
ben hazır burdayken veriyim ama ne sordun
canım öncelikle hoşgeldin...ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum ve 30 ekimde 86 kg.ile başladım yalnız topikle tanışmam 20 ocaktı ve 79 kg.idim...buradaki arkadaşlarımla diyetim daha düzenli azimli ve otokontrollü oldu ve verimli sonuçlar almaya başladım...herkes gibi günde 6 öğün besleniyorum,pilav makarna börek yada karbonhidratlı ve kaçamak dediğimiz besinleri mümkün olduğunca sabah yada öğlen menüsünde yiyiyoruz ve bol su evdede olsa eğzersiz uyguluyoruz,hergün menümüzü akşam burada kızlarla eksizsiz ve dürüst olarak paylaşıyoruzki gün içinde nerde yanlış veya eksik yaptığımızı görüp ertesi gün düzenleyip alışkanlık haline getiriyoruz...umarım yardımcı olmuşumdurarkadaşım nasıl kilo verdin ya banada bi yardımcı olsan
afiyet şeker olsun canım..ya hani bazıları diyetisyene gitmek istemez yada buşek,lde beslnmek gözlerinde büyür yaa abartırla az falan diye:26:esprisini yaparlar yemekten sonramı öncemi??
ama bakıyorum kendim içinde geçerli yazdığımzıda birgünde neçok şey yiyoruz yani daikkat edilmediğinde artık liste nekadar kabarık olur düşünün....
akşam azpatates ekaçmış ama olsun sizde iyi zayaıflyanlardansınız:
bende p.tesi,çarş,cuma gidiyorum diğer günler canımistiyor ama çok yorucu oluyor oraya gittimmi ekndimi kaybediyorum.. 2.5_3 saat malum finallerde var..ama bunub daha faydalı olduğun asevindim canımm teşekkürlerr...
:44:
nasıl zayıflaya bilirim diye sordum arkadaşım
tatlım akşam ekmeği yemeseydin daha iyiydi
öğlen 5 kaşık makarnada çok olmuş
3 kaşık ideal genelde
evet canım ya yedikten sonra pişman oluyorum ben bu işi başarabilecekmiyim acaba yaa ilk hafta çok güzeldi 2. hafta gr veremedim bu hafta sonuçlar yine hüsran olacak diye moralim bozuluyor yaaa((
Canım arcak81 onu kırmak için dememiştir...
Hani sen hep artıdayım deyip cuma eksi oluyorsun ya
Onu diyor...
Ay hepimzi konuştuk bi de
Üzülme kaptan
Biz seni seviyoruz kuzu
Hem sen kursa gideceksin..
Mantıları yaparken sakın yeme
Bi de senacım bildirim yaparken boy beden yazıyorlar
daha iyi bir şekilde bakabiliyoruz tahlil ediyoruz
Bu hafta boy bedende ekleyebilir miyiz?
kızlar ruhhhh gibiyim bugun yaaaaaaaaaa sanki bıraksalar ağlıcammmmanacımmmm ne oluyorr banaaaa :44: :44: :44: :44:sıkıldım sanırm tatil lazım banaaa beş karışı geçtim on karış suratla dolanıyorummm
slm kızlar nasılsınız
ben kahvaltı ve öğlende çooooook iyiydim ama misafirlerim vardı ikindide kaçtı biraz
2 dil bisküvili yaş pasta yedim ama inceydi sarımsaklı yoğurtlu patates salata ve 3 de börek sanırım bu hafta yerimde syıcam
durum bu kadar kötü yaniiii
kızlarben bunalıma girdim moralman ... diet miet yapamıyorum 2 gündür elim kolum kalkmıyo sürekli yeme isteği delircem ağla ağla içim çıktı çok kötüyüm napcam ben ya eşşek gibi diet yapıodum noldu bana ya
selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum hepinize kolay gelsin
canım öncelikle hoşgeldin...ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum ve 30 ekimde 86 kg.ile başladım yalnız topikle tanışmam 20 ocaktı ve 79 kg.idim...buradaki arkadaşlarımla diyetim daha düzenli azimli ve otokontrollü oldu ve verimli sonuçlar almaya başladım...herkes gibi günde 6 öğün besleniyorum,pilav makarna börek yada karbonhidratlı ve kaçamak dediğimiz besinleri mümkün olduğunca sabah yada öğlen menüsünde yiyiyoruz ve bol su evdede olsa eğzersiz uyguluyoruz,hergün menümüzü akşam burada kızlarla eksizsiz ve dürüst olarak paylaşıyoruzki gün içinde nerde yanlış veya eksik yaptığımızı görüp ertesi gün düzenleyip alışkanlık haline getiriyoruz...umarım yardımcı olmuşumdur
canımcım ben spor salonuna gitmiyorum benim evde yürüyüş bandım,eliptikıl bisikletim pilates topum vede lastiklerim bide pilates çemberim var onlarla çalışıyorumgeçen sene salona gitmeye kalktım,malum böbrek hastası olduğum için eve gelene kadar buz gibi oluyordum ve 40 derece ateş ve böbrek ağrısıyla 2 gün yatıyordum ki ozaman kilolu değildim 60 kg.dim sağlıklı olayım diye gitmiştim yarım adam oldum bıraktım ...bu sene diyete başlayınca eşim sağolsun biraz vede yoğun baskıma dayanamayıp eve yürüyüş bandı sevgililer günü hediyesi olarakda bisikleti almıştı:26::26::26 nedemek istediyse )zaten pilatesi 2 senedir evde yapıyordum cdlerim vardı...yani geçmişte bir spor olayı vardı...niye bukadar uzun yazdımkine onuda bilemedimki
kelin melhemi olsa başına sürer hesabı onun cevabı bana da lazım canım
ayyy ben hiç zayıflayamıcam o zaman
deme öyle önce inanmamız lazım zayıflıcaz incecik olcaz bunu sayıklayıp duralım belki bi faydası olur:2:
biraz daha zaman geçsin cnm istediqim bildirimler bile istediqim gibi yapılmıyor önce onları düzgün yapmasını öqrenelim sonrasına bakarız..
noluyor kanka sana..akşam beni teselli eden sen deqilmiydin..topla kendini lütfen..ben olmasamda yaz sen msnye neymiş bakalım derdin..
aslıcım en büyük yaptıqımız hatalardan bitanesi 1den fazla yememizdir..niye pasta 2 dilim niye börek 3 tane...
sorun nedir tatlım..
buyur cnm hoşgeldin..
zannetmem ama denemek lazım ya millit ne güzel kilo veriyor ben hep aynıyım
teşekkür ediyorum kumsalım moral oldu bana incelmeye devam öyleyse
içimi kararttın akşam akşam kalkıp bir tabak makarna yiyesim geldi
içimi kararttın akşam akşam kalkıp bir tabak makarna yiyesim geldi
kelin melhemi olsa başına sürer hesabı onun cevabı bana da lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?