70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşım nasıl kilo verdin ya banada bi yardımcı olsan
canım öncelikle hoşgeldin...ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum ve 30 ekimde 86 kg.ile başladım yalnız topikle tanışmam 20 ocaktı ve 79 kg.idim...buradaki arkadaşlarımla diyetim daha düzenli azimli ve otokontrollü oldu ve verimli sonuçlar almaya başladım...herkes gibi günde 6 öğün besleniyorum,pilav makarna börek yada karbonhidratlı ve kaçamak dediğimiz besinleri mümkün olduğunca sabah yada öğlen menüsünde yiyiyoruz ve bol su evdede olsa eğzersiz uyguluyoruz,hergün menümüzü akşam burada kızlarla eksizsiz ve dürüst olarak paylaşıyoruzki gün içinde nerde yanlış veya eksik yaptığımızı görüp ertesi gün düzenleyip alışkanlık haline getiriyoruz...umarım yardımcı olmuşumdur

canımcım ben spor salonuna gitmiyorum benim evde yürüyüş bandım,eliptikıl bisikletim pilates topum vede lastiklerim bide pilates çemberim var onlarla çalışıyorumgeçen sene salona gitmeye kalktım,malum böbrek hastası olduğum için eve gelene kadar buz gibi oluyordum ve 40 derece ateş ve böbrek ağrısıyla 2 gün yatıyordum ki ozaman kilolu değildim 60 kg.dim sağlıklı olayım diye gitmiştim yarım adam oldum bıraktım ...bu sene diyete başlayınca eşim sağolsun biraz vede yoğun baskıma dayanamayıp eve yürüyüş bandı sevgililer günü hediyesi olarakda bisikleti almıştı:26::26::26nedemek istediyse)zaten pilatesi 2 senedir evde yapıyordum cdlerim vardı...yani geçmişte bir spor olayı vardı...niye bukadar uzun yazdımkine onuda bilemedimki

iyi akşamlar kızlar işten yeni geldim yemek faslı olmadığı için daldım nete:))))nasılsınız bakalım geçmişi okumaya çalıştım azcık oku oku bitmedi maşallah size gündüz iş yerinden kaçamak baktımda bugünün suçlusu patlıcan ilan edilmiş yazııık patlıcanın suçu ne?DD bu topik bana iyi geldi en azından mönüleri okuyup oradan kopya çekiyorum ne kadar tembelim dimi kendi mönünü kendin yapsana dimi ama bi fikir oluyor işte bugünkü mönüm:
SABAH:
sirkeli ballı ılık su
saat 9 gibi bir gevrek (izmirli olmayanlar için açıklama yapıyorum yani simit:)))
yeşil çay

ARA ÖĞÜN:
yok çünkü kahvaltı geç yapınca canım istemedi

ÖĞLE:
bir tabak tarhana çorbası
bir dilim ekmek

ARA ÖĞÜN :
yok

AKŞAM:
bir tabak bezelye yemeği

ARA ÖĞÜN:
üç adet frenk elması(yeni dünya)

SABAH BİR SAAT YÜRÜYÜŞ

işte bugünkü hasılat bu Allah bereket versin:)

biraz daha zaman geçsin cnm istediqim bildirimler bile istediqim gibi yapılmıyor önce onları düzgün yapmasını öqrenelim sonrasına bakarız..

noluyor kanka sana..akşam beni teselli eden sen deqilmiydin..topla kendini lütfen..ben olmasamda yaz sen msnye neymiş bakalım derdin..

aslıcım en büyük yaptıqımız hatalardan bitanesi 1den fazla yememizdir..niye pasta 2 dilim niye börek 3 tane...

sorun nedir tatlım..

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum hepinize kolay gelsin

buyur cnm hoşgeldin..

Son düzenleme:

17 kilo yawww maşşallah

selam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.. bugün kermes için(kuran kursu talebelerinin yararına) mantı yapmaya gittim 25 kişi kadardık..imece usülü gibiydi.. çok mutlu oldum orda bulunmaktan..herkes Allah rızası için hizmet etmeye gelmiş..bir kısım hamurunu yoqurdu bir kısım içini hazırladı bir kısım hamuru açtı bir kısım kesti.. içine kıymasını koyanlar ve mantıları kapatanlar ayrı bir guruptu..mutfaktaki görevlilerin bazıları bükülen mantıları fırınladılar bazılarıda tartıp poşetlediler...çok eqlenceli geçti..açıkçası sıkılırım diye düşünmüştüm ama çok sevdim..kayseri mantısı yaptık küçük küçük..kıymasını kendimiz hazırladıqımız için yaptıqımız mantılardan satın alıp buzluklara attık..ramazanda elimizin altında hazır olur...gelelim ordaki yediklerimize..arkadaşlar çok kalabalık olduqumuz için sulu yemek deqilde doyurucu ve bizim cıss dediqimiz şeylerden hazırlamış aşçımız..karnımızda orda öyle acıkıyorki hele mantılar fırınlanırken çıkan koku insanın iştahını kabartıyor..dahada acıkıyosun..ayın 18ine kadar bizim bu yardımlarımız devam edecek 19unda kermesi açıcaz Allahın izniyle..perşembe cumartesi ve pazar hariç diqer günler bende gidicem ve bu durumda diyetim bozulmuş olacak..diyetim bozulacaqı için üzülüyorum ama Allah rızası için yardımda bulunduqum için manevi açıdan çok rahatlıyorum..napalım 2-3 haftada artıda çıkarım 10 aydır diyet yapıyorum sadece 1 defa artıda çıktım çok zor olacak bnm için..ama söz verdim kendime üzülmücem çünkü sonunda Rabbimizin rızası var..

hoşbulduummmm

kelin melhemi olsa başına sürer hesabı onun cevabı bana da lazım canım

hoşgeldin canımsenin bahanenle yeni katılan çıtır adayları ...hepinize sesleneyim...
her akşam buraya düzenli ve dürüst olarak gün boyu hangi öğünde ne yediğinizi nekar yediğinizi ve neler içtiğinizi yazınki sizlere yardımcı olalım ve bu sizde alışkanlık olsun...inanın ozaman öyle bişey oluyorki gün içinde kaçamğa niyetlenseniz bile akşam kızlara nasıl hesap vericem diye vicdan yapıyor ve bırakıyorsunuz...bu gerçekten oluyor,ama samimi iseniz oluyor yoksa çokta tınnnnnn dersiniz vede tombik kalmaya devam edersiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…