aynı fikirdeyim canım o yüzden kullanmıorum ama gözümde kalmıyo değil hani
ay benim 5 tabak yiyesim geldi ama makarna değil baklava :)
ay benim 5 tabak yiyesim geldi ama makarna değil baklava :)
arkadaşlar burası diyet topiği.. Biz bunları aklımızdan bile geçirmemeye çalışırken sizin bunları yazmanız arkadaşlarımızı olumsuz etkiler..lütfen tahtik edici değilde teşvik edici sohbetler edelim..
selam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.. bugün kermes için(kuran kursu talebelerinin yararına) mantı yapmaya gittim 25 kişi kadardık..imece usülü gibiydi.. çok mutlu oldum orda bulunmaktan..herkes Allah rızası için hizmet etmeye gelmiş..bir kısım hamurunu yoqurdu bir kısım içini hazırladı bir kısım hamuru açtı bir kısım kesti.. içine kıymasını koyanlar ve mantıları kapatanlar ayrı bir guruptu..mutfaktaki görevlilerin bazıları bükülen mantıları fırınladılar bazılarıda tartıp poşetlediler...çok eqlenceli geçti..açıkçası sıkılırım diye düşünmüştüm ama çok sevdim..kayseri mantısı yaptık küçük küçük..kıymasını kendimiz hazırladıqımız için yaptıqımız mantılardan satın alıp buzluklara attık..ramazanda elimizin altında hazır olur...gelelim ordaki yediklerimize..arkadaşlar çok kalabalık olduqumuz için sulu yemek deqilde doyurucu ve bizim cıss dediqimiz şeylerden hazırlamış aşçımız..karnımızda orda öyle acıkıyorki hele mantılar fırınlanırken çıkan koku insanın iştahını kabartıyor..dahada acıkıyosun..ayın 18ine kadar bizim bu yardımlarımız devam edecek 19unda kermesi açıcaz Allahın izniyle..perşembe cumartesi ve pazar hariç diqer günler bende gidicem ve bu durumda diyetim bozulmuş olacak..diyetim bozulacaqı için üzülüyorum ama Allah rızası için yardımda bulunduqum için manevi açıdan çok rahatlıyorum..napalım 2-3 haftada artıda çıkarım 10 aydır diyet yapıyorum sadece 1 defa artıda çıktım çok zor olacak bnm için..ama söz verdim kendime üzülmücem çünkü sonunda Rabbimizin rızası var..
kız sus forumu karıştırıcaz dieti bozdurucaz millete akşam akşam günaha gireriz vallaa
şu ana kdr yediklerimi yazııyım hemen sizeee
sabah
2 dilim tam bugday ekmeği arasında pınar beyaz light ile
1 tane kuru kayısı
Şekersiz çay
Ara
1 tane kuru kayısı
2 tane etiformun portakallı bisküvisi
sekersiz yeşil çay
Öğle
1 dilim tam bugday ekmeği üzerinde 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Yarım kupa hazır ezogelin çorbası ( çabuk çorba ) ( hiç tawsiye etmem ezogelini, içemedim bile :S )
1su bardağı light ayran
Ara
1 tane elma
1 tane etiformun portakallı bisküvisi
şekersiz yeşil çay
akşam da menüde müsli olucak hayırlısıylan
erginsena nasıl kilo verdin arkadaşım çok acil anlatır mısın lüüütttffeennnn
selam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.. bugün kermes için(kuran kursu talebelerinin yararına) mantı yapmaya gittim 25 kişi kadardık..imece usülü gibiydi.. çok mutlu oldum orda bulunmaktan..herkes Allah rızası için hizmet etmeye gelmiş..bir kısım hamurunu yoqurdu bir kısım içini hazırladı bir kısım hamuru açtı bir kısım kesti.. içine kıymasını koyanlar ve mantıları kapatanlar ayrı bir guruptu..mutfaktaki görevlilerin bazıları bükülen mantıları fırınladılar bazılarıda tartıp poşetlediler...çok eqlenceli geçti..açıkçası sıkılırım diye düşünmüştüm ama çok sevdim..kayseri mantısı yaptık küçük küçük..kıymasını kendimiz hazırladıqımız için yaptıqımız mantılardan satın alıp buzluklara attık..ramazanda elimizin altında hazır olur...gelelim ordaki yediklerimize..arkadaşlar çok kalabalık olduqumuz için sulu yemek deqilde doyurucu ve bizim cıss dediqimiz şeylerden hazırlamış aşçımız..karnımızda orda öyle acıkıyorki hele mantılar fırınlanırken çıkan koku insanın iştahını kabartıyor..dahada acıkıyosun..ayın 18ine kadar bizim bu yardımlarımız devam edecek 19unda kermesi açıcaz Allahın izniyle..perşembe cumartesi ve pazar hariç diqer günler bende gidicem ve bu durumda diyetim bozulmuş olacak..diyetim bozulacaqı için üzülüyorum ama Allah rızası için yardımda bulunduqum için manevi açıdan çok rahatlıyorum..napalım 2-3 haftada artıda çıkarım 10 aydır diyet yapıyorum sadece 1 defa artıda çıktım çok zor olacak bnm için..ama söz verdim kendime üzülmücem çünkü sonunda Rabbimizin rızası var..
kızlar
bişi sorcam
saç düzleştirici almayı düşünüyorum tavsiyenizvarmıı
dengeli beslenerek...
aranıza dahil olmaktan çok memnun oldum bana şimdilik müsade hepinize hayırlı akşamlarrrr
haklısın arkadaşım çok hoş oluyor ya akşamı iple çekiyorum listemi yazmak için hem ne yediğimi görmüş oluyorum gözümle fazla kaçtıysa ders oluyor bana onu yapmamaya çalışıyorum aranıza katılalı az bir süre oldu ama ben havaya girdim bilehoşgeldin canımsenin bahanenle yeni katılan çıtır adayları ...hepinize sesleneyim...
her akşam buraya düzenli ve dürüst olarak gün boyu hangi öğünde ne yediğinizi nekar yediğinizi ve neler içtiğinizi yazınki sizlere yardımcı olalım ve bu sizde alışkanlık olsun...inanın ozaman öyle bişey oluyorki gün içinde kaçamğa niyetlenseniz bile akşam kızlara nasıl hesap vericem diye vicdan yapıyor ve bırakıyorsunuz...bu gerçekten oluyor,ama samimi iseniz oluyor yoksa çokta tınnnnnn dersinizvede tombik kalmaya devam edersiniz
ben dengeli beslenmeyi beceremiyorum siz bi gününüzü yazar mısın neler yiyorsunuz
haklısın arkadaşım çok hoş oluyor ya akşamı iple çekiyorum listemi yazmak için hem ne yediğimi görmüş oluyorum gözümle fazla kaçtıysa ders oluyor bana onu yapmamaya çalışıyorum aranıza katılalı az bir süre oldu ama ben havaya girdim bile
ben dengeli beslenmeyi beceremiyorum siz bi gününüzü yazar mısın neler yiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?