70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay benim 5 tabak yiyesim geldi ama makarna değil baklava :)

arkadaşlar burası diyet topiği.. Biz bunları aklımızdan bile geçirmemeye çalışırken sizin bunları yazmanız arkadaşlarımızı olumsuz etkiler..lütfen tahtik edici değilde teşvik edici sohbetler edelim..

erginsena Allah kabul etsin çok anlamlı ve güzel bir organizasyonakatılmışsın 19una ne kaldıki 20sinden sonra tam gazdevam edersin inşallah ğbirde oraya ğgiderken su içersen bol bol fazla yememiş olursun

ay pardon valla strese girdikçe yemekten ölecem bana yardım edin yaw

çok güzel senacım yaaa...öyle bir anlatmışsınki resmen gözümün önünde canlandı...ayrıca çok hayırlı ve sevabı bol bir iş yapıyorsunuz allah kabul etsin ve kazanıza belanıza karşı gelsin canımın içiellerinize kollarınıza yüreğinize sağlık

ben 2 haftadır müsli yemez oldum yaaa bende başlasam iyi olacak canım :))

ben değil baklava bal börek olsa yimem artık azim ettim başaracağım tahrik etme takdir noluuuuuuuuur:)))))))))

Allah kabul etsın canım

haklısın arkadaşım çok hoş oluyor ya akşamı iple çekiyorum listemi yazmak için hem ne yediğimi görmüş oluyorum gözümle fazla kaçtıysa ders oluyor bana onu yapmamaya çalışıyorum aranıza katılalı az bir süre oldu ama ben havaya girdim bile

ben dengeli beslenmeyi beceremiyorum siz bi gününüzü yazar mısın neler yiyorsunuz

hergün akşam herkes yazıyor canım aşağıya doğru göz atarsan herkes kendi menüsünü yazıyor ordan feyz alabilirsin ...çünkü herkesin sabit bir listesi yok ogününe bütçesine ve çalışıp çalışmadığına yada hafta sonuna göre hergün hepimizinki kişisel olarak bile değişiyor takip edebilirsin niyetliysen canım...bide kendine acımayı bırak yoksa hiçbir şekilde başarılı olamazsın(istediğin gibi diyet yapsan bile)

çok sevindim bitanem azmin bol olsun

ben dengeli beslenmeyi beceremiyorum siz bi gününüzü yazar mısın neler yiyorsunuz

İlk kural; herşeyden sık sık ama azar azar yiyeceksin. Yağlı yiyeceklerden, kızartmalardan, tatlıdan ve 3 beyazdan(un, şeker,tuz) uzak duracaksın. Pilavı unutacaksın, hele hele etle birlikte asla yemeyeceksin. Akşam altı da en geç yedide yiyeceksin akşam yemeğini. 3 öğün mutlaka yapacaksın, aralarda meyve yiyeceksin.

Ennnnnnn önemlisi de günde en az 3 lt su içeceksin. 2. en önemli şey spor yapacaksın. Yürüyüş bile yeterli.

İşte bu kadar canımm, bunları yap bak nasıl rahat edecek ve açlık yaşamadan vereceksin kilo. Başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…