70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sevindim bitanem azmin bol olsun
teşekkür ederim canım sağol insana biraz destek lazım gerisi geliyor eskiden diyet yaparken aman şu kadardan bişey olmaz diyordum şimdi buraya yazıyorum ya canım bişey istese yok bunu yersem yazamam yazarsam kendime ayıp olur yazmassam kızlara ayıp olur:))) diyorum ve vazgeçiyorum yemekten inşallah hep böyle devameder

bu arada bilgisayarımdan ne gülücük yollayabiliyorum nede beğeni yapabiliyorum emekli olması lazım bu bilgisayarın eşiminkini kullanayım diyorum şifre koymuş uyanık açamıyorum :))neyse artıkın yazdığınız güzel yazıları belenay heeeeep beğeniyor toptan beeni yaptım he :))

kızlar size iyi akşamlar ben kaçayım biraz gribim üzerinize afiyet işte olunca yoruluyor insan erkenden yatayım bari yarın akşam nasipse görüşmek üzere

çok teşekkürlerrr...

çıtırlar bende kaçıyorum malum yarın çarşamba buranın pazarı kuruluyor ve bütün köylüler merkeze dökülüyor ve gelmişken bide muayene olalım ilaç yazdıralım diyorlar turşum çıkıcak yani...herkese iyi istirahatler tatlılar byyyyyyyyyyyy:92::92::92::92::92:

ablacim evet biraz fazla olmus bende bugun cook kaciridm makarnayi hemde aksam aksam öglen bulgur pilavi coook kötü hissediyom kendim

mıkrodalgadakının guzel oldugunu okumustum, ama denedım benım patlıcan kuruyuverdııı
sen bı dene bakalım, tarıf alırım
canim ben tost makinasinda ypaiyorum gayet iyi oluyo

ellerine sağlık canım..ALLAH hayrını kabul etsin..o duygu çok başka işe yardığını bilmek helede hayır için.bende arada katılırıdm busene pek katılamadım malesef..ama geçenlerde ıslak kek yaptım kağıtta onalrı tane işi sattılar,yine açılcak başak yerde yaprım pasta v.s..bencede 10aydır azmı dayanıyosun olsun hayatım içini ferah tut dediğin gibi allah rızası için belkide almazsın bile hiçbelli olmaz az ağır çıkarsın sonna düşersin arkdaşım...mantı bende hafatsonu kayınperle eşime orda yaptım buzluktan kermesten alınmış ama görsen nazlana nazlana yiyorumben kendimde öncen yaprdım yerni evliyken çok kilom yokken yada annem yaprs ayerim hazır almam aslaaasevmeyiz...

canım gerçekten burda yaptığında hayır ya,şuyazın varya sana kanım kaynadı arkdaşım,yoksa tanışıyormuyuz seninle.hem güldüm ama kötü manada değil hemde nekadar gönlünü koymuşsun takdir ettim senii
bide bakalva çok sevmem asla canım istemedi onun yerine muhallebi yerim daha iyi

bi anama oturmaya gittim gene sayfalar akmış gitmiş beeee hadi iyi geceler kızlarrrr yarın görüşürüzzzzzzz :92: :92: :92: :92: :92:

bi anama oturmaya gittim gene sayfalar akmış gitmiş beeee hadi iyi geceler kızlarrrr yarın görüşürüzzzzzzz :92: :92: :92: :92: :92:

negüzell keşke benimde anam yakın olsaydıda oturmya gitseydimhemde yeşil çay ikram etseydi
yedin yemeklerini sonra içtinmi çayınıı:87:

ooo bütün çıtırlar uyuyordur şimdi şımıl şımıl
Yeni günün ilk mesajı, cumaya da az kaldı haa
görüşürüz sabah öptüm kooooooooocaman

selam kizlar, hepinize ayri ayri tesekkur ederim, inanin beni cok mutlu ettiniz, sizlerle paylasitigim icin cok mutluyum, sizden baska sadece esim biliyor daha kimseye soylemedik, yazin turkiyeye gidince orda supriz yapacagim herkeze ozellikle kayinvalideme cok istiyordu,
kizlar bu arada acayip as eriyorum, canim teze yaprakla sarma ici istiyor, bide sarimsakli kofte ve acur tursusu, yaaaa ben annemi istiyorum aslinda o yanimda olsaydi her istedigimi yapardiii

arkadaslar gecmisi okuya okuya bitiremedim, cogunuza tek tek tesekkur ettim bazilarinizada toplu halde ettim, lutfen tesekkurlerimi kabul edin, inanin pc basina oturamiyorum, telefonumdan bile kontrol edemiyorum, basimi yastiktan kaldiramiyorum, cok bulantim var ayrica midem agriyor, basim firil firil donuyor, disardan gelen yemek kokulari mahvediyor beni, oncekilerde boyle oldugumu hatirlamiyorum yaa yas gecti diyemi acaba boyle oldum 30 yasindaki hamilelik boylemi oluyor

neyse kizlar cenem dustu hepinize tekrar tesekkur ederim, rabbim isteyen herkeze nasip etsin, cok guzel bir duygu, 3. cocugumuz ama inanin ilk gibi sevincliyiz, esime bakinca gozunun icinin guldugunu gorebiliyorum, canlarim hepinizi optum allaha emanet olun.....

hayırlı sabahlarrrrryeni birgüne yeni bir umutla uyandımmmmmmm:87::87:sena nasılsınn?yine gticenmi mantıya

bu bunalımdan ne kadar erken çıkarsan o kadar iyi olur.. misal benim 3 ayıma mal oldu şimdi hedefime ulaşmış olurdum muhtemelen. 3 ay depresif tavrımdan kilo almadıysam veremedim de .. bi an önce motive olmaya bakın bence..

saça zararı yokmu onların ben korkuyorum kullanmaya

ay vallahi ben saçı aksesuar olarak görüyorum =D
dünyanın nemlendiricisiyle besliyorum açık kumral karamel karışımı bi rengi var zaten boyadan incelmiş durumdalar ama fönsüz de olmuyor eşim de pek sever
ben 10 sene önce rowentanın bi düzleştiricisini almıştım seramik tabakalı hala onu kullanıyorum çok memnunum . saçı iyice kuruttuktuktan sonra ve nemlendirici kullandıktan sonra bişey olmuyor.
ben şekil koruması için avonun sprey waxını (8tl) ve bakımı nemi için avon naturals saç bakım balmını (4tl) ve schwarzkopf gliss total repair onarıcı sıvı saç kremini kullanıyorum. (8tl) bunlar her gün kullansn bile 4 ayı çıkarıyor zaten. nacizane tavsiye ederim.

selam arkadaşlar ben bir türlü zayıflayamadım 2 yıldır yapmadığım şey kalmadı banada bi el atsanız bi destek olsanız benimde 20 kilo kadar fazlam var vermem lazım lütfeeennn yardım edin

ben dengeli beslenmeyi beceremiyorum siz bi gününüzü yazar mısın neler yiyorsunuz

kalori takibi diye bi site var orada yediklerinin kalorisini hesaplamanı tavsiye ederim ben sana. en az 800 en fazla 1000 kalori alırsan kilo verirsin. ben çok obur bi insanım. hesaplaya hesaplaya sağlıklı besini öğrendim. sebzenin meyvenin önemini.. arada hafif yemek tarifleri de veriliyo topikte düzenli takip edersen not etme şansın da olur. kendine, damak tadına göre tarifler geliştireceksin zamanla zaten.
ama eğer evliysen kendi yemeğini ayrı yapmayı kural edinmen lazım yoksa kilıo verilmio.
kumsalberilin aşağıdaki tavsyeleri bu işin temeli zaten kulak vermeni öneririm.

günaydın arkadaşlarr herkese yeni günün hayırlar getirmesini dilerim yaqmur yaqıyor kızlar yürüyüşe çıkamadım öqleden sonra yine kursa yardıma gidicem..yarın rölyef kursum var gidemem..kısmetse cumaya yine giderim..

ben dengeli beslenmeyi beceremiyorum siz bi gününüzü yazar mısın neler yiyorsunuz

canım günlük menüleri paylaşıyoruz ..hergün topiqe gelirsen bilgin olur..ben ekmeqi sadece kahvaltıda 2 dilim yiyorum..gün içinde başka ekmek yemiyorum..pilav yada makarnayı haftada 1 defa öqlen öqününde 2 kaşık yiyorum..şekeri kestim..onun çok faydası oldu..mümkün mertebe tatlı ihtiyacımı meyvalardan almaya çalışıyorum..canım çok isterde ucundan tadımlık alıp nefsimi körlüyorum..bu sadece tatlı için geçerli deqil yasak olan herşey börek çörek vs..sonra zaten kendiliqinden düzene oturuyor..3 litreyi aşmadan su içmelisin..fazlasının hiçbir faydası olmadıqı gibi böbrekleri aşırı çalıştırdıqından böbreklerimizi yoruyor..yeşilçay ve form çayları iç bolbol..siyah çayı hayatından çıkar..acıkmadan yemek ye ki daha az yiyesin ..abur cubur alma eve.. gözün görürse yemek istersin..ben onları hep canavar gözüyle gördüm beni şişko yapan canavarlar..böyle düşününce onlardan oldukça soqudum..akşam yemeqini çok hafif ve erken ye..ben 5te yiyorum..kısaca bu şeklide..dediqim gibi menüleri takip edersen büyük faydasını görürsün..bol iradelerr..

canım çok pardon..eşin neden pcye şifre koyma ihtiyacı hissediyor ve sen nasıl buna göz yumuyorsun anlayamadım doqrusu ..

bende elimde açarım cnm..ama bu kadar küçük hiç yapmamıştım..merdane gibi bir alet var..üzerinde 8 tane yuvarlak bıçakları var..merdaneyi hamurun üstünde gezdirince hamur eşit büyüklükte kesiliyor..çok beqendim o aleti..mantı kesici diye satılıyormuş 15 tl diyolar..böyle etkinliklere katılmanın diqer bir güzel yönü yeni bişeyler öqrenmemiz..1 kilo mantı almıştım bugün 2 kilo daha alıcam belkide 3 alırım..yarım kiloluk poşetlerde alıyorum bir paketi koca bir tencere oluyor..evde kendim yaparsam küçük küçük çok zamanımı alır..içini dışını kendimiz hazırlıyoruz içimiz rahat..hem hayır yapmış oluruz..aslında bir taşla iki kuş derler ya bu öyle bişey..hem hayır yapmış oluyorsun satın alıp hemde karşılıqında bişey almış oluyorsun..mantı yapmamız bitince içli köfte baklava ve su böreqi yapılacakmış..çok işimiz var çokkk

kısss Allah hayrını versin emii baklava sevmezmiş muhallebi yermiş hiçbirini yemesen olmuyormu sen sevmediqin için canın çekmez ama başkası sever ve yemek ister..hiç yazılmasın böyle şeylerr..:2:

canım ilk çocuqunuzmuş gibi mutlu olduqunuz yazılarındanda belli..uçuyorsun havalara..Rabbim hayırlı ve saqlıklı bir evlat nasip etsin size..

hayırlı sabahlarrrrryeni birgüne yeni bir umutla uyandımmmmmmm:87::87:sena nasılsınn?yine gticenmi mantıya

iyiyim cnmgidicem 12.30 gibi..

günaydınlarrrr
veee üne 300 mekik ve kahvemle başladım
aman sabahlar olmasııınnnn

ne güzel bir başlangıç olmuş cnm..bende form çayımı içiyorum

günaydınlar herkese.. ben de 20 dk kadar eliptik kondisyon bisikletinde yürüdüm,limonlu ılık suyumu içtim..sabah sabah canım kahvaltı istemedi,ben de bir küçük elma ve bir yerli muz yedim.
dün akşam fırında kağıtta patates ve köfte yaptım,5-6 köfte ve 2 orta boy kadar patates yedim ama aklıma takıldı,yağlı kağıtta olunca daha hafif oluyor sanki ama yine çok mu kalori aldım acaba?:26:

gunaydin herkese guzel mutlu saglikli positif bir gun dilerim citirlarim

bir bardak ilik limonlu suyumu ictim elim form cayim ve biraz kahvaltimi yapacagim

canım biz diyetimizde patatesi pek kullanmıyoruz çok fazla karbonhidrat içeriyor..2 patates bence çok fazla olmuş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…