teşekkür ederim canım sağol insana biraz destek lazım gerisi geliyor eskiden diyet yaparken aman şu kadardan bişey olmaz diyordum şimdi buraya yazıyorum ya canım bişey istese yok bunu yersem yazamam yazarsam kendime ayıp olur yazmassam kızlara ayıp olur:))) diyorum ve vazgeçiyorum yemekten inşallah hep böyle devamederçok sevindim bitanem azmin bol olsun
İlk kural; herşeyden sık sık ama azar azar yiyeceksin. Yağlı yiyeceklerden, kızartmalardan, tatlıdan ve 3 beyazdan(un, şeker,tuz) uzak duracaksın. Pilavı unutacaksın, hele hele etle birlikte asla yemeyeceksin. Akşam altı da en geç yedide yiyeceksin akşam yemeğini. 3 öğün mutlaka yapacaksın, aralarda meyve yiyeceksin.
Ennnnnnn önemlisi de günde en az 3 lt su içeceksin. 2. en önemli şey spor yapacaksın. Yürüyüş bile yeterli.
İşte bu kadar canımm, bunları yap bak nasıl rahat edecek ve açlık yaşamadan vereceksin kilo. Başarılar...
evet canım....
funda çayı iç... anne sütünü arttırıyor..
benim menüm kaçamaklarla dolu
sabah
çay
salamlı jambonlu kaşarlı tost
4 zeytin
az peynir
çocukların yağda yumurtalarında minnacık
ara
20 fındık
hapı yuttum ben
öğlen
karışık çorba şehriyeli kabaklı patatesli
barbunya 5 kaşık
ara
5 tane damla çikolatalı bisküvi
hapı yutmaya devam
yoğurt yedim
meyveli activia
çekirdek çıtledim
akşam
karnıyarık
çorba
salata
meyve portakal mango
süt ılık tarçınlı
valla bu menü burda kalmaz ya hayırlısı...
saldım bayıra Mevlam beni cumaya kayıra
canim ben tost makinasinda ypaiyorum gayet iyi oluyomıkrodalgadakının guzel oldugunu okumustum, ama denedım benım patlıcan kuruyuverdııı
sen bı dene bakalım, tarıf alırım
selam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.. bugün kermes için(kuran kursu talebelerinin yararına) mantı yapmaya gittim 25 kişi kadardık..imece usülü gibiydi.. çok mutlu oldum orda bulunmaktan..herkes Allah rızası için hizmet etmeye gelmiş..bir kısım hamurunu yoqurdu bir kısım içini hazırladı bir kısım hamuru açtı bir kısım kesti.. içine kıymasını koyanlar ve mantıları kapatanlar ayrı bir guruptu..mutfaktaki görevlilerin bazıları bükülen mantıları fırınladılar bazılarıda tartıp poşetlediler...çok eqlenceli geçti..açıkçası sıkılırım diye düşünmüştüm ama çok sevdim..kayseri mantısı yaptık küçük küçük..kıymasını kendimiz hazırladıqımız için yaptıqımız mantılardan satın alıp buzluklara attık..ramazanda elimizin altında hazır olur...gelelim ordaki yediklerimize..arkadaşlar çok kalabalık olduqumuz için sulu yemek deqilde doyurucu ve bizim cıss dediqimiz şeylerden hazırlamış aşçımız..karnımızda orda öyle acıkıyorki hele mantılar fırınlanırken çıkan koku insanın iştahını kabartıyor..dahada acıkıyosun..ayın 18ine kadar bizim bu yardımlarımız devam edecek 19unda kermesi açıcaz Allahın izniyle..perşembe cumartesi ve pazar hariç diqer günler bende gidicem ve bu durumda diyetim bozulmuş olacak..diyetim bozulacaqı için üzülüyorum ama Allah rızası için yardımda bulunduqum için manevi açıdan çok rahatlıyorum..napalım 2-3 haftada artıda çıkarım 10 aydır diyet yapıyorum sadece 1 defa artıda çıktım çok zor olacak bnm için..ama söz verdim kendime üzülmücem çünkü sonunda Rabbimizin rızası var..
arkadaşlar burası diyet topiği.. Biz bunları aklımızdan bile geçirmemeye çalışırken sizin bunları yazmanız arkadaşlarımızı olumsuz etkiler..lütfen tahtik edici değilde teşvik edici sohbetler edelim..
bi anama oturmaya gittim gene sayfalar akmış gitmiş beeeehadi iyi geceler kızlarrrr yarın görüşürüzzzzzzz :92: :92: :92: :92: :92:
kızlarben bunalıma girdim moralman ... diet miet yapamıyorum 2 gündür elim kolum kalkmıyo sürekli yeme isteği delircem ağla ağla içim çıktı çok kötüyüm napcam ben ya eşşek gibi diet yapıodum noldu bana ya
saça zararı yokmu onların ben korkuyorum kullanmaya
Sonucun gerçekten güzel olduğu konusuna diyecek bişeyim yok ama bence de zararlı çok. Çok nadir kullanılmalı. Hatta fön çok çok daha iyi diye biliyorum. Saçın bütün nemini alıyor ve kırılmasına sebep oluyor.
selam arkadaşlar ben bir türlü zayıflayamadım 2 yıldır yapmadığım şey kalmadı banada bi el atsanız bi destek olsanız benimde 20 kilo kadar fazlam var vermem lazım lütfeeennn yardım edin
ben dengeli beslenmeyi beceremiyorum siz bi gününüzü yazar mısın neler yiyorsunuz
İlk kural; herşeyden sık sık ama azar azar yiyeceksin. Yağlı yiyeceklerden, kızartmalardan, tatlıdan ve 3 beyazdan(un, şeker,tuz) uzak duracaksın. Pilavı unutacaksın, hele hele etle birlikte asla yemeyeceksin. Akşam altı da en geç yedide yiyeceksin akşam yemeğini. 3 öğün mutlaka yapacaksın, aralarda meyve yiyeceksin.
Ennnnnnn önemlisi de günde en az 3 lt su içeceksin. 2. en önemli şey spor yapacaksın. Yürüyüş bile yeterli.
İşte bu kadar canımm, bunları yap bak nasıl rahat edecek ve açlık yaşamadan vereceksin kilo. Başarılar...
ben dengeli beslenmeyi beceremiyorum siz bi gününüzü yazar mısın neler yiyorsunuz
teşekkür ederim canım sağol insana biraz destek lazım gerisi geliyor eskiden diyet yaparken aman şu kadardan bişey olmaz diyordum şimdi buraya yazıyorum ya canım bişey istese yok bunu yersem yazamam yazarsam kendime ayıp olur yazmassam kızlara ayıp olur:))) diyorum ve vazgeçiyorum yemekten inşallah hep böyle devameder
bu arada bilgisayarımdan ne gülücük yollayabiliyorum nede beğeni yapabiliyorum emekli olması lazım bu bilgisayarın eşiminkini kullanayım diyorum şifre koymuş uyanık açamıyorum :))neyse artıkın yazdığınız güzel yazıları belenay heeeeep beğeniyor toptan beeni yaptım he :))
ellerine sağlık canım..ALLAH hayrını kabul etsin..o duygu çok başka işe yardığını bilmek helede hayır için.bende arada katılırıdm busene pek katılamadım malesef..ama geçenlerde ıslak kek yaptım kağıtta onalrı tane işi sattılar,yine açılcak başak yerde yaprım pasta v.s..bencede 10aydır azmı dayanıyosun olsun hayatım içini ferah tut dediğin gibi allah rızası için belkide almazsın bile hiçbelli olmaz az ağır çıkarsın sonna düşersin arkdaşım...mantı bende hafatsonu kayınperle eşime orda yaptım buzluktan kermesten alınmış ama görsen nazlana nazlana yiyorum ben kendimde öncen yaprdım yerni evliyken çok kilom yokken yada annem yaprs ayerim hazır almam aslaaa sevmeyiz...
canım gerçekten burda yaptığında hayır ya,şuyazın varya sana kanım kaynadı arkdaşım,yoksa tanışıyormuyuz seninle.hem güldüm ama kötü manada değil hemde nekadar gönlünü koymuşsun takdir ettim senii
bide bakalva çok sevmem asla canım istemedionun yerine muhallebi yerim daha iyi
selam kizlar, hepinize ayri ayri tesekkur ederim, inanin beni cok mutlu ettiniz, sizlerle paylasitigim icin cok mutluyum, sizden baska sadece esim biliyor daha kimseye soylemedik, yazin turkiyeye gidince orda supriz yapacagim herkeze ozellikle kayinvalideme cok istiyordu,
kizlar bu arada acayip as eriyorum, canim teze yaprakla sarma ici istiyor, bide sarimsakli kofte ve acur tursusu, yaaaa ben annemi istiyorum aslinda o yanimda olsaydi her istedigimi yapardiii
arkadaslar gecmisi okuya okuya bitiremedim, cogunuza tek tek tesekkur ettim bazilarinizada toplu halde ettim, lutfen tesekkurlerimi kabul edin, inanin pc basina oturamiyorum, telefonumdan bile kontrol edemiyorum, basimi yastiktan kaldiramiyorum, cok bulantim var ayrica midem agriyor, basim firil firil donuyor, disardan gelen yemek kokulari mahvediyor beni, oncekilerde boyle oldugumu hatirlamiyorum yaa yas gecti diyemi acaba boyle oldum 30 yasindaki hamilelik boylemi oluyor
neyse kizlar cenem dustu hepinize tekrar tesekkur ederim, rabbim isteyen herkeze nasip etsin, cok guzel bir duygu, 3. cocugumuz ama inanin ilk gibi sevincliyiz, esime bakinca gozunun icinin guldugunu gorebiliyorum, canlarim hepinizi optum allaha emanet olun.....
hayırlı sabahlarrrrryeni birgüne yeni bir umutla uyandımmmmmmm:87::87:sena nasılsınn?yine gticenmi mantıya
günaydınlarrrr
veee üne 300 mekik ve kahvemle başladım
aman sabahlar olmasııınnnn
günaydınlar herkese..ben de 20 dk kadar eliptik kondisyon bisikletinde yürüdüm,limonlu ılık suyumu içtim..sabah sabah canım kahvaltı istemedi,ben de bir küçük elma ve bir yerli muz yedim.
dün akşam fırında kağıtta patates ve köfte yaptım,5-6 köfte ve 2 orta boy kadar patates yedim ama aklıma takıldı,yağlı kağıtta olunca daha hafif oluyor sanki ama yine çok mu kalori aldım acaba?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?